موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز مخصوصا سابقه دارها
من بعد از اپدیت شدن در 26 و 27 بدلیل نامه به ترکیه و زنگ به امریکا امروز که اصلا انتظار نداشتم ساعت 2 ظهر فقط کیس اصلی دوباره آپدیت شد بعد الانم که دوباره چک کردم دو همراه دیگر هم دوباره آپدیت شد اینو به فال نیک میگیرم امیدوارم یه فرجی تو هفته آینده برای ما و دوستای که خیلی وقته منتظر هستند بشه
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی دوستان عزیز ما هفته گذشته 2شنبه رفتیم سفارت و 4شنبه ظهر ساعت 3 با کلی هورا و سر و صدا تو هتل ویزا و پکیجمونو تحویل گرفتیم. خدا رو شکر این پروسه 9 ماهه با هزاران شیرینی و زیبایی به پایان خوش رسید و این پایان خوش سرآغاز زیبای یک تولد جدید است. امیدوارم در این تولد زیبا همگی موفق و پیروز باشیم و قطعا هم اینجور خواهد شد.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-01 ساعت 19:50)bmojtaba نوشته: (2013-03-01 ساعت 19:34)noura نوشته: (2013-03-01 ساعت 16:28)feyzgostar نوشته: سلام دوستان .من هم از 29 ژانویه تا الان آپدیت نشدم.آخه این چه وضعیتیه؟؟؟
case number:2013 AS 2XXX
مصاحبه:23 ژانویه 2013
سلام من هم مصاحبه ام 23 ژانویه بود و مثل شما فقط 29 ژانویه آپدیت شدیم.چند روز پیش هم با ایمیل برای بار دوم آپدیت شدیم.
منم 23 ژانویه بودم...مثل شما منتظر
منم 23 ژانویه بودم و از 30ژانویه تا حالا آپدیت نشدم. یکی از دوستان هم که با ما مصاحبه داشت و عضو مهاجرسرا نبود هم آخرین بار 31ژانویه آپدیت شده...
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-02 ساعت 16:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-02 ساعت 17:10 توسط sooso.)
..........................از دوستانمون کسی بوده که مدت زمان اعتبار مدیکالش تموم شده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا به من معرفی کنید..........................
.
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-28 ساعت 16:47)Saeedv13 نوشته: (2013-02-28 ساعت 11:45)LALILO نوشته: سلام بر عمو سعيد گرامي چون پست هاي شما رو پيگيري مي كردم منتظر بودم سرتون كه بعد از مصاحبه خلوت شد ما رو در اين تاپيك دوباره سرافراز فرماييد و از آنجاييكه من هفته دوم فوريه در آنكارا مصاحبه داشتم و...
سلام LALILO عزیز
البته شما لطف دارین و اینجور که معلومه من باید بیام خدمت شما شاگردی
. به نظرم فرم 9 سئوالی در 3 حالت برای متقاضی ویزا صادر میشه: 1- تحصیلات فوق لیسانس و بالاتر. 2- رشته تحصیلی و شغل حساسیت برانگیز. 3- وقتی که آفیسر متوجه نوع شغل شما نشه. فکر کنم در مورد من مورد اول و سوم با هم اتفاق ....
سلام مجدد بر عمو سعيد بزرگوار
خيلي ممنون از توضيحات روشنگر شما كه معلومه براساس تجربيات و بودن در اين سايت و منطق پروسه حاصل شده است و موتون رو تو آسياب مهاجرسرا سفيد كردين و همين قابل احترام.گاهي مي گويم و گاهي مي شنويم و حك مي كنيم براين صفحات تا يادبگيريم و ياد بدهيم (ديگران كاشتند ما خورديم ،ما مي كاريم تا ديگران ...)
اينكه ممكن است گفتگوهايي مي شود شايد تكراري، اما براي تازه واردين كه شايد امكان زمانيه مرور بيش از 300 صفحه اين گنجينه را ندارند مفيد باشد و تجربه چون شما پيشكسوتان راه گشا... گفتم براي رفع اتهام احتمالي از سوال شايد تكراري
با اينكه صفحات زيادي از اين تاپيك را مرور كردم نديدم :
آيا كساني بوده اند زمان مصاحبه كه افسر نگفته باشد چه زماني سايت را چك كن (حالا فراموش كرده يا خدايي نكرده عمدآ ) و حال و اوضاع اين افراد از لحاظ كلير شدن در چه وضعي است ؟ چون افسره به من نگفت كي سايت رو چك كن صورتي را داد و دور آدرس سايت رو خط كشيد كه يكسري مراحل اداري و ... شما اين سايت رو چك كن و هر وقتي شمارت درآمد يكي تون بياد بگيره... مي شه رهنمود فرماييد ارادتمند
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
کیس نامبر من در سایت آنکارا در آمده است ولی جلوی کیس نامبر من یک ستاره است
حالا باید بروم ویزا ها را بگیریم یا باید منتظر باشم تا نفر دیگر را هم کلیر کنند و ستاره را بردارند بعد بروم ویزا را بگیرم
لطفا به سوال من پاسخ دهید.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-02 ساعت 23:16)bardia mousapour نوشته: با درود به تمام منتظران راه کلیرنس:من 14فوریه مصاحبه داشتم ومصاحبم با موفقیت انجام شد و کارت صورتی گرفتم ولی از شانس ما افسر مصاحبه ایرانی بازی در آورد و تو برگه صورتی در قسمتی که کیس نامبر رو مینویسن کیس نامبر من رو اشتباه نوشت به اینصورت که کیس ما 2013as25xxبود نوشت 2013as52xxالبته برا این موضوع زیاد نگران نیستم چون فقط تو برگه صورتی وبه صورت دستی کیسم رو اشتباه وارد کرد.و چندین بار هم این مورد رو از طریق ایمیل به سفارت اطلاع دادم ولی جواب نمیدن برا اینکه خیالم راحت بشه شما دوستان چه پیشنهادی دارین.
دوست عزيز
پست هاي قبلي كه دنبال مي كردم ديدم چند نفر ديگه براشون اين موضوع اتفاق افتاده و چون اين كاغذ مال شما هست و دستي هم همانجا نوشته مي شه اصلآ مهم نيست فقط وقتي ايشا.. براي دريافت ويزا تشريف برديد و اين فرم را خواستيد تحويل دهيد يادآوري كنيد كه اين اشتباه اتفاق افتاده و حتي مي توانيد كنار شماره كيس تون با يك برگه كوچك "پست ايت" شماره درست را بچسبانيد تا اصلي مخدوش نشده و در عين حال شماره درست شما هم ديده شود حتمآ خودشان هم از اين گاف هاي خودشان خبر دارند موفق باشيد
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن