کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان عزیز مخصوصا سابقه دارها
من بعد از اپدیت شدن در 26 و 27 بدلیل نامه به ترکیه و زنگ به امریکا امروز که اصلا انتظار نداشتم ساعت 2 ظهر فقط کیس اصلی دوباره آپدیت شد بعد الانم که دوباره چک کردم دو همراه دیگر هم دوباره آپدیت شد اینو به فال نیک میگیرم امیدوارم یه فرجی تو هفته آینده برای ما و دوستای که خیلی وقته منتظر هستند بشه
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس
تشکر کنندگان: f1f ، گل نهال ، Saeedv13 ، lot2013 ، raham ، AsemanAbee ، rozelo ، armin1 ، sce ، homayoon13 ، nooshshahnar ، shaso ، a_r_m80 ، mitme ، princesess ، fereydoooon ، مرآت74 ، sayeh_m
سلام به همگی دوستان عزیز ما هفته گذشته 2شنبه رفتیم سفارت و 4شنبه ظهر ساعت 3 با کلی هورا و سر و صدا تو هتل ویزا و پکیجمونو تحویل گرفتیم. خدا رو شکر این پروسه 9 ماهه با هزاران شیرینی و زیبایی به پایان خوش رسید و این پایان خوش سرآغاز زیبای یک تولد جدید است. امیدوارم در این تولد زیبا همگی موفق و پیروز باشیم و قطعا هم اینجور خواهد شد.
(2013-03-02 ساعت 09:11)مرآت74 نوشته:  
(2013-03-02 ساعت 01:22)arezoo bj نوشته:  سلام دوستان .یه پیشنهادی براتون داشتم .دوستانی که هنوز کلیر نشدن میتونند به خانم سارا گرو ایمیل بزنند تا پروندشون و پیگیری کنند . مخصوصا دوستانی که سفارت امارت بودند Smile

دوست عزیز بنده 14 فوریه ابوظبی مصاحبه شدم و کلیر خوردم . لطفا در مورد پیشنهادتون و وضعیت بنده راهنمائی بفرمایید . متشکرم
باز هم سلام دوستان من این پیشنهاد و به دوستانی میدم که زمان زیادی منتظر موندن .من خودم هنوز برنده نشدم اما کسان زیادی و میشناسم که ایشون کارشون و پیگیری کردن و درست شده .اگه توی تیوتر عضو هستید سرچ کنید Sarah Kathryn Grow و سوالتون و ازشون بپرسید .حتما جواب میدند واگه نیستید به ایمیل سفارت ابوظبی ایمیل بزنید که مستقیم میره به اینباکس خود سارا گرو و جواب شما رو به ایمیل شما میفرستند :AbuDhabiIV@state.gov
دوستان باز هم میگم اگه تایم زیادی منتظر هستید این کارو کنید
موفق باشیدSmile
FinD DeaR GOD In YouRselF  And TheN EverYthinG  Happen For YoU ♥Smile
(2013-03-01 ساعت 19:50)bmojtaba نوشته:  
(2013-03-01 ساعت 19:34)noura نوشته:  
(2013-03-01 ساعت 16:28)feyzgostar نوشته:  سلام دوستان .من هم از 29 ژانویه تا الان آپدیت نشدم.آخه این چه وضعیتیه؟؟؟
case number:2013 AS 2XXX
مصاحبه:23 ژانویه 2013

سلام من هم مصاحبه ام 23 ژانویه بود و مثل شما فقط 29 ژانویه آپدیت شدیم.چند روز پیش هم با ایمیل برای بار دوم آپدیت شدیم.

منم 23 ژانویه بودم...مثل شما منتظر
منم 23 ژانویه بودم و از 30ژانویه تا حالا آپدیت نشدم. یکی از دوستان هم که با ما مصاحبه داشت و عضو مهاجرسرا نبود هم آخرین بار 31ژانویه آپدیت شده...
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان: s.s.h ، noura
(2013-03-01 ساعت 14:11)rira1982 نوشته:  من دارم به نود روز نزدیک می شم و دوازده روزه کیسم آپ نشده اما هنوز امیدوارم Wink

ریرای عزیز من و شما تو یه روز مصاحبه مون بود. کیس من هم قبل کلیر شدن تقریبا یه ماه بود که آپدیت نشده بود ولی بالاخره کلیرشدیم, امیدوارم شما هم به زودی نتیجه کلیرتون بیاد. نگران نباشید.
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
..........................از دوستانمون کسی بوده که مدت زمان اعتبار مدیکالش تموم شده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا به من معرفی کنید..........................

.
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
تشکر کنندگان: alirezass
(2013-02-28 ساعت 16:47)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-28 ساعت 11:45)LALILO نوشته:  سلام بر عمو سعيد گرامي چون پست هاي شما رو پيگيري مي كردم منتظر بودم سرتون كه بعد از مصاحبه خلوت شد ما رو در اين تاپيك دوباره سرافراز فرماييد و از آنجاييكه من هفته دوم فوريه در آنكارا مصاحبه داشتم و...
سلام LALILO عزیز
البته شما لطف دارین و اینجور که معلومه من باید بیام خدمت شما شاگردیWink. به نظرم فرم 9 سئوالی در 3 حالت برای متقاضی ویزا صادر میشه: 1- تحصیلات فوق لیسانس و بالاتر. 2- رشته تحصیلی و شغل حساسیت برانگیز. 3- وقتی که آفیسر متوجه نوع شغل شما نشه. فکر کنم در مورد من مورد اول و سوم با هم اتفاق ....
سلام مجدد بر عمو سعيد بزرگوار
خيلي ممنون از توضيحات روشنگر شما كه معلومه براساس تجربيات و بودن در اين سايت و منطق پروسه حاصل شده است و موتون رو تو آسياب مهاجرسرا سفيد كردين و همين قابل احترام.گاهي مي گويم و گاهي مي شنويم و حك مي كنيم براين صفحات تا يادبگيريم و ياد بدهيم (ديگران كاشتند ما خورديم ،ما مي كاريم تا ديگران ...)
اينكه ممكن است گفتگوهايي مي شود شايد تكراري، اما براي تازه واردين كه شايد امكان زمانيه مرور بيش از 300 صفحه اين گنجينه را ندارند مفيد باشد و تجربه چون شما پيشكسوتان راه گشا... گفتم براي رفع اتهام احتمالي از سوال شايد تكراري
با اينكه صفحات زيادي از اين تاپيك را مرور كردم نديدم :
آيا كساني بوده اند زمان مصاحبه كه افسر نگفته باشد چه زماني سايت را چك كن (حالا فراموش كرده يا خدايي نكرده عمدآ ) و حال و اوضاع اين افراد از لحاظ كلير شدن در چه وضعي است ؟ چون افسره به من نگفت كي سايت رو چك كن صورتي را داد و دور آدرس سايت رو خط كشيد كه يكسري مراحل اداري و ... شما اين سايت رو چك كن و هر وقتي شمارت درآمد يكي تون بياد بگيره... مي شه رهنمود فرماييد ارادتمند
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، fereydoooon
(2013-03-02 ساعت 16:35)mitme نوشته:  کسی از دوستان جدیدا تو هاستل در انکارا اقامت داشته؟؟ جایی سراغ دارین ارزون؟؟ همسرم هفته آینده میخواد بره انکارا واسه گرفتن ویزا, لطفا راهنمایی کنید
مرسی
راستی 2شنبه انکارا باشه و پاسا رو تحویل بده بلیط برگشت رو به نظرتون واسه کی بگیره بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟
جای این سئوال شما تاپیک "سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ..." هست. امسالی ها رو نمی دونم ولی پارسالی ها "Ankara Deeps Hostel " رفته بودند. وبسایت Ankara Deeps Hostel.
(2013-03-02 ساعت 17:53)LALILO نوشته:  ...آيا كساني بوده اند زمان مصاحبه كه افسر نگفته باشد چه زماني سايت را چك كن (حالا فراموش كرده يا خدايي نكرده عمدآ ) و حال و اوضاع اين افراد از لحاظ كلير شدن در چه وضعي است ؟ چون افسره به من نگفت كي سايت رو چك كن صورتي را داد و دور آدرس سايت رو خط كشيد كه يكسري مراحل اداري و ... شما اين سايت رو چك كن و هر وقتي شمارت درآمد يكي تون بياد بگيره... مي شه رهنمود فرماييد ارادتمند
والا اینایی که من دیدم همه چیز ازشون بر میاد. جدیداً یکی از کاربرامون رو پیدا کردم که موقع مصاحبه صورتی گرفته و اومده ایران و 10 روز بعد از برگشت به ایران متوجه شده براش فرم 9 سئوالی فرستادنSad در صورتی که روز مصاحبه آفیسر در این مورد چیزی نگفته بوده و بنده خدا 10 روزی از برنامه عقب افتاده. تنها توصیه ای که میشه کرد اینه که هر روز سایت CEAC و ایمیلتون رو چک کنید تا اگر حضرات چیزی رو از قلم انداخته بودن شما این وسط خیلی متضرر نشین. اون جمله ی 4 تا 6 هفته هم به نظرم یک جمله کلیشه ای و حالت نرمالش هست. خیلی ها بودن بیشتر از این مدت طول کشیده و بعضی ها هم کمتر.
با سلام

پیش از هر چیز از مدیران محترم و پیشکسوتان عزیز بخاطر قرار دادن این پست طولانی عذر خواهی می کنم.

با وضعیت فعلی تاپیک و ابراز بیقراری و نگرانی دوستان چاره ای جز این ندیدم.
هر چند توصیه دوستانه به عزیزان، دراین مسیر جدیدی که برای زندگیشون انتخاب کرده اند صبر و بردباری بیشتری است، بهر حال در زیر منتخبی از پرسش و پاسخهای صورت گرفته با خانم سارا گرو مقام کنسولی آمریکا را بخدمتتان عرضه می دارم، امیدوارم کمکی باشد.
(درصورت تمایل با جستجوی نام سارا گرو در اینترنت موضوعات بیشتری را مشاهده خواهید کرد)

[عکس: 136224332623080_02CB2E6BB-4A9D-4CF5-AA91...24_n_s.jpg]

نقل پرسش و پاسخ:

Shahab hastam 28 saleh va dar Green card lottery 2011 ghabol shodam va mahe April 25th , interview dashtam dar London va police officer Administrative rocessing ke yek bargeye abi rang hast dadan va chone man daneshjoo boodam bad az koli soal kardan rajebe reshteye tahsiliye man , be man goftand ke ye ghesmatii az Projecet i ro ke dari kar mikoni vase ma befrest va kaghaze Abi rang ke maroof hast be “Administrative Processing” ro be man dadand . man file morede nazar ro vasashoon send kardam va onha ham received kardand. Az 25 April ta alan hich khabarii azashoon nashodeh va ba tavjoh be in ke tarikhe DV lottery 2012 ta akhare September 2012 hast, khastam soal konid az ishoon ke ghaziye chiye va chi kar bayad kard ?
ba tashakor e faravan
shahab

پاسخ:
شهاب، من پیش از این پرسش تو را پاسخ دادم، اما باز هم اینجا پاسخ می دهم برای کسانی که ممکن است همین پرسش را داشته باشند. خوش به حال تو که شماره ات در قرعه کشی گرین کارت امسال برنده شد. شرکت کنندگان در برنامه قرعه کشی گرین کارت، مانند هر گروه ویزایی دیگر، باید مراحل ویزا را طی کنند و از آن جمله ادمینستریتیو پراسس(مرحله پردازش) است. برگه آبی که به آن اشاره کردید، چیز ترسناکی نیست! این صرفا به معنی نیاز به صبر و بردباری است. اما موضوعی که شما به آن اشاره می کنید نمونه بسیار خوبی است از اینکه چرا ما همیشه ایرانیان را ترغیب می کنیم برای ویزا از طریق دبی، ابوظبی، ایروان یا آنکارا (و اگر ویزای شنگن دارند از طریق فرانکفورت) اقدام کنند. در مورد پرونده شما، از آنجا که در انگلستان زندگی می کردید لندن نزدیک ترین سفارت بوده است. اما معمولا، کارکنان ما در سفارتها و کنسولگریهای پردازش کننده درخواستهای ویزای ایرانیان بیشتر با سابقه ایرانیان و نیازهای مربوط به مرحله پردازش آنها آشنا هستند. پستهای مذکور همچنین آمادگی بهتری برای پردازش پرونده ایرانیان دارند و تارنماهایی به روز تر برای تعقیب پرونده های متقاضیان دارند. با بهترین آرزوها امیدوارم مشکل شما به زودی حل شود.

با سلام وتشکر از … …. آمریکا خواهشمند است در صورت امکان سوال بنده را با خانم ساراگرو مطرح فرمائید.
بنده در تاریخ 4 ماه ژوئن وقت مصاحبه در سفارت آمریکا(آنکارا) داشتم که خوشبختانه بعد از مصاحبه افسر کنسولگری ضمن عرض تبریک برگ آبی را به بنده تحویل داده و اظهار داشت که پرونده من کامل است و هیچ کم و کسری ندارد و حداکثر تا 2 ماه بعد از طی مراحل امنیتی شماره پرونده من در سایت نمایان خواهد شد و من جهت دریافت ویزا باید به سفارت آمریکا در آنکارا مراجعه نمایم لازم بذکر است که پرونده من از نوع مهاجرتی میباشد که با توجه به زندگی کردن همسر و دختر بنده در آمریکا اقدام جهت مهاجرت من را همسرم از طریق وکیل انجام داده است و سوال من اینست که با توجه به گذشت 43 روز از تاریخ مصاحبه من و اظهار افسر مصاحبه گر مبنی بر زمان حداکثر 2 ماهه جهت طی مراحل امنیتی آیا امکان اینکه در 17 روز آینده شماره پرونده من در سایت نمایان شود وجود دارد یا نه ؟ پیشاپیش از زحمات کارکنان بخش …. ... آمریکا کمال تشکر و قدردانی را دارم.
با احترام بابک

پاسخ:
بابک عزیز،
شرایطی که در آن هستید به نظر کاملا عادی است و من چیزی که نگران کننده باشد در آن نمی بینم. لزوم گذراندن مراحل بیشتر بررسی و پردازش اداری برای ایرانیان متقاضی ویزا، چه مهاجرتی و چه غیر مهاجرتی، بسیار طبیعی است. در چنین شرایطی معمولا، همانطور که گفتید، یک برگه آبی رنگ به متقاضی داده می شود(گاه چاپگر ما فاقد برگه آبی است و این برگه زرد یا سفید خواهد بود و نگران نباشید! محتوای برگه مهم است.). هر روز که من متقاضیان ویزا را مصاحبه می کنم، متقاضیان می گویند "من شنیدم می شه ویزا را در همان روز گرفت"، "اما پرواز من فردا شبه و باید ویزام رو تا اون موقع بگیرم"، نمی شه ویزای من رو فقط زودتر بدین" یا "خواهش می کنم ویزای من رو امروز بدین" اما متاسفانه پاسخ منفی است. مواردی که احتیاج به پردازش بیشتر اداری دارند معمولا به ۶ تا ۸ هفته وقت بیشتر نیاز دارند. ما معمولا به متقاضیان می گوییم بعد از چند هفته تارنما را چک کنند، اما این به این معنی نیست که پرونده آنها فورا آماده خواهد بود. این به این معنی است که ما از تارنمای آنلاین خود به عنوان وسیله ارتباط استفاده می کنیم. اگر ما پرسشهای بیشتری داشته باشیم و یا به مدارک بیشتری از سوی شما نیاز باشد، آنها را از طریق تارنما درخواست خواهیم کرد و به همین دلیل مهم است که شما مرتبا از این تارنما بازدید کنید. لطفا صبور باشید و باور کنید ما در تلاشیم پرونده شما به نتیجه برسد.

و اینهم توضیحاتی از ایشون در مورد قرعه کشی لاتاری گرین کارت

با سلام
میخواستم بدونم تاریخ دقیق شروع ثبت نام برای ویزای تنوع فرهنگی کی هست؟
ضمنا تاریخ پایان مهلت ثبت نام و سایر مسائل مربوطه رو میخواستم بدونم.
ممنون

پاسخ:
از آنجا که پرسشهای زیادی در مورد قرعه کشی گرین کارت هست، بیایید در مورد قرعه کشی گرین کارت صحبت کنیم. زمان ثبت نام برای قرعه کشی گرین کارت سال ۲٠١۴ از آغاز اکتبر ۲٠١۲ شروع می شود. متقاضیان قرعه کشی سال ۲٠١۳ می توانند با مراجعه به http://www.dvlottery.state.gov/ESC/ و استفاده از شماره تاییدی (Confirmation Number) خود نتیجه پرونده خود را ببینند. ثبت نام برای قرعه کشی سال ۲٠١۳ از چهارم اکتبر سال ۲٠١١ تا پنجم نوامبر همان سال بود. متقاضیان قرعه کشی سال ۲٠١۳ باید شماره تاییدی خود را نگاه دارند چرا که متقاضیان بیشتری ممکن است در اول اکتبر سال ۲٠١۲ انتخاب شوند. همانطور که همه می دانند متقاضیان شرکت کننده در قرعه کشی باید برخی مختصات خاص را حتما دارا باشند، مهمترین آن این است که فرد تقاضا کننده برای یک خانواده باید دست کم مدرک پایان دبیرستان یا تعداد سالهای سابقه کار معادل آن مدرک را دارا باشد. مامور کنسولی باید اطمینان حاصل کند که افراد متقاضی سربار جامعه نخواهند شد. اگر متقاضیان پس انداز کافی خود را نداشته باشند، می توانند یک حامی مالی در آمریکا پیدا کنند تا آنها را از نظر مالی تامین کنند. برنامه قرعه کشی هر ساله در سی ام سپتامبر به پایان می رسد و هیچ گرین کارتی پس از این تاریخ تحت هیچ شرایطی صادر نخواهد شد، به همین دلیل است که لازم است متقاضیان کلیه مدارک خود را در اولین فرصت ارسال کنند. همچنین مهم است که موضوع ثبت نام کلیه افراد خانواده را در مدارک اولیه کاملا جدی بگیرید. به عنوان مثال اگر خانواده ای چهار فرزند دارد اما تنها سه تن از آنها را در فرمها ثبت نام کند، حتی اگر تصادفی باشد، زمان حضور در سفارت از ادامه روند منع خواهند شد. ما ماموران کنسولی نمی خواهیم چنین کنیم، اما این قانون است.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
(2013-03-02 ساعت 23:16)bardia mousapour نوشته:  با درود به تمام منتظران راه کلیرنس:من 14فوریه مصاحبه داشتم ومصاحبم با موفقیت انجام شد و کارت صورتی گرفتم ولی از شانس ما افسر مصاحبه ایرانی بازی در آورد و تو برگه صورتی در قسمتی که کیس نامبر رو مینویسن کیس نامبر من رو اشتباه نوشت به اینصورت که کیس ما 2013as25xxبود نوشت 2013as52xxالبته برا این موضوع زیاد نگران نیستم چون فقط تو برگه صورتی وبه صورت دستی کیسم رو اشتباه وارد کرد.و چندین بار هم این مورد رو از طریق ایمیل به سفارت اطلاع دادم ولی جواب نمیدن برا اینکه خیالم راحت بشه شما دوستان چه پیشنهادی دارین.

مهم نیست فکرتو خراب نکن.این یه اشتباه تایپیه که ممکنه اتفاق بیفته ولی شما مطابق کیس نامبر صحیح سایت رو چک کن.موفق باشی
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
با سلام

کیس نامبر من در سایت آنکارا در آمده است ولی جلوی کیس نامبر من یک ستاره است
حالا باید بروم ویزا ها را بگیریم یا باید منتظر باشم تا نفر دیگر را هم کلیر کنند و ستاره را بردارند بعد بروم ویزا را بگیرم
لطفا به سوال من پاسخ دهید.
تشکر کنندگان:
(2013-03-03 ساعت 02:15)m12345 نوشته:  با سلام

کیس نامبر من در سایت آنکارا در آمده است ولی جلوی کیس نامبر من یک ستاره است
حالا باید بروم ویزا ها را بگیریم یا باید منتظر باشم تا نفر دیگر را هم کلیر کنند و ستاره را بردارند بعد بروم ویزا را بگیرم
لطفا به سوال من پاسخ دهید.

پائين همون صفحه كه شماره كيس هاى كلير شده رو مي بينيد نوشته در صورتى كه ستاره جلوى كيستون بود با ما تماس بگيريد. شما بايد ايميل بزنيد يا زنگ ، توى اين مورد فقط خودشون بايد راهنمائيتون كنن كه چه كنيد.
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان: alirezass ، nooshshahnar ، گل نهال ، AsemanAbee ، homayoon13
(2013-03-02 ساعت 23:16)bardia mousapour نوشته:  با درود به تمام منتظران راه کلیرنس:من 14فوریه مصاحبه داشتم ومصاحبم با موفقیت انجام شد و کارت صورتی گرفتم ولی از شانس ما افسر مصاحبه ایرانی بازی در آورد و تو برگه صورتی در قسمتی که کیس نامبر رو مینویسن کیس نامبر من رو اشتباه نوشت به اینصورت که کیس ما 2013as25xxبود نوشت 2013as52xxالبته برا این موضوع زیاد نگران نیستم چون فقط تو برگه صورتی وبه صورت دستی کیسم رو اشتباه وارد کرد.و چندین بار هم این مورد رو از طریق ایمیل به سفارت اطلاع دادم ولی جواب نمیدن برا اینکه خیالم راحت بشه شما دوستان چه پیشنهادی دارین.

دوست عزيز
پست هاي قبلي كه دنبال مي كردم ديدم چند نفر ديگه براشون اين موضوع اتفاق افتاده و چون اين كاغذ مال شما هست و دستي هم همانجا نوشته مي شه اصلآ مهم نيست فقط وقتي ايشا.. براي دريافت ويزا تشريف برديد و اين فرم را خواستيد تحويل دهيد يادآوري كنيد كه اين اشتباه اتفاق افتاده و حتي مي توانيد كنار شماره كيس تون با يك برگه كوچك "پست ايت" شماره درست را بچسبانيد تا اصلي مخدوش نشده و در عين حال شماره درست شما هم ديده شود حتمآ خودشان هم از اين گاف هاي خودشان خبر دارند موفق باشيد
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: saeeds61 ، گل نهال ، amairmonre ، fereydoooon ، homayoon13
(2013-03-02 ساعت 21:30)lot2013 نوشته:  با سلام

پیش از هر چیز از مدیران محترم و

چطوری میشه با خانم سارا گرو ارتباط برقرار کرد و سوال پرسید؟
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
تشکر کنندگان: fereydoooon ، homayoon13
(2013-03-03 ساعت 15:10)khmp نوشته:  
(2013-03-02 ساعت 21:30)lot2013 نوشته:  با سلام

پیش از هر چیز از مدیران محترم و

چطوری میشه با خانم سارا گرو ارتباط برقرار کرد و سوال پرسید؟
دوست عزیز
بسیار بعیده بشه با کارمندان سفارت، حتی کارمندان دفتری ارتباط مستقیم برقرار کرد چه برسه با آفیسرها. معمولا اونا سوال هایی رو که از طریق سایت سفارت مطرح میشه جواب میدن.
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، khmp ، rouzbehdarvishi ، fereydoooon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان