کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
شايد منظورشون خود پاكتي است كه پاسپورت داخلش هست بهرحال كه بايد پاسپورت را دربياورند چك كنند ديگه ؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، Gerdoo ، sce ، fereydoooon ، Tomas
(2013-03-11 ساعت 13:25)شهلا 1346 نوشته:  سلام دوستان عزیز
من امروز با استرس خیلی زیاد ویزامو گرفتم. ptt هیچ اهمیتی به ثبت نام شما در سایت csc نمیده و میگه اون قانون آمریکا هست و ما قانون ترکیه را داریم و به افراد بالای 18 سال فقط بخودشون بسته پستی را تحویل میدیم مگر اینکه وکالتنامه داشته باشید .از ساعت 8 به سه زبان فارسی و ترکی و انگلیسی با رئیشون صحبت کردم ( البته توسط اشخاص ثالث ) زیر بار نرفتن و گفتند برو سفارت ایران نامه بیار ادرس سفارت را هم دادن من هم با عصبانیت زیاد گفتم حداقل پاسپورت خودم را بدید تا برم سفارت و بالاخره بسته خودم را گرفتم اوردم هتل باز کردم . و دیدم تمام مدارک ترجمه شده اصلی از قبیل قباله ازدواج ترجمه صفحات شناسنامه خودم و شوهرم و .... هر چی داده بودم تو پاکت بود.(دست سفارت آمریکا درد نکنه به دادم رسید ) همه مدارک را برداشتم و رفتم پست و گفتم این هم مدرک ازدواج که مشخصه شوهرم کیه و این هم شناسنامه که اسم بچه ها توش هست و بالاخره قبول کرد و یک کپی ازش گرفت و پاسپورتها را تحویل من داد ولی حسابی منو عصبی کرد.
اطلاع رسانی کنید به همه کیسهای چند نفره پیش بینی این وضعیت را بکنند.
و اما پروسه استرس ما به پایان رسید و امیدوارم همه شما هم بتونید بزودی ویزاتون را بگیرید . در ضمن من ptt استامبول را دادم و به محض تحویل پاسپورتها به استامبول امدم . استامبول بسیار زیباست و هر روز پرواز به تهران داره 6 ساعت راه بود ولی مسیر بسیار باصفاست که خسته نمیشید . بهتر از انتظار کشیدن در انکارا هست . تحویل پاسپورت 7 مارس صدور ویزا 8 مارس دریافت ویزا 11 مارس البته اگر شنبه و یکشنبه تعطیل نبود زودتر تحویل میگرفتم .
شهلا خانم با درود ، اون بسته رو نباید باز میکردی . با استفاده از تجربه بچه های 2012 میگم که اون بسته باید پلمپ باشه . زود برید سفارت و دوباره بگید که بسته رو براتون عوض کنن و دوباره پلمپش کنن . اون بسته فقط باید توسط پلیس مهاجرت امریکا در فرودگاه باز بشه ... یکی از دوستان من اینکار رو کرده بود و مجبور شد که دوباره بره استانبول و پاکت رو پلمپ کنه .. اینو به جد میگم
بدرود
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان: valencia ، bmojtaba ، homayoon13 ، khmp ، lilistar ، Gerdoo ، nina22 ، sce ، lilac ، kasrafo ، rouzbehdarvishi ، fereydoooon ، Tomas
سلام
دوستان امروز کسی update شد؟
فکر کنم سکوت قبل طوفانه Big Grin
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، noura ، Qazal.d ، zohre02 ، raham ، sce ، kasrafo ، fereydoooon ، Tomas
(2013-03-11 ساعت 18:19)zohre02 نوشته:  
(2013-03-11 ساعت 17:46)sweety.alireza نوشته:  
من امروز با استرس خیلی زیاد ویزامو گرفتم. ptt هیچ اهمیتی به ثبت نام ...........برم سفارت و با..
شهلا خانم با درود ، اون بسته رو نباید باز میکردی . با استفاده از تجربه .........از دوستان ................ دوباره بره استانبول و پاکت رو پلمپ کنه .. اینو به جد میگم
بدرود

وقتی که ما آنکارا بودیم خانواده ایی بودند که هفته پیشش مصاحبه داشتند و یک ضرب ویزا گرفتند وقتی از ptt مدارکشونو تحویل گرفتند یک پاکت بود که داخلش پاسپورتها+پاکت زرد (پاکتی که باید در فرودگاه آمریکا تحویل دهند)+ مدارکی روز مصاحبه تحویل داده بودند مثل ترجمه سند ازدواج و مدارک تمکن مالی و غیره. به همین دلیل فکر میکنم منظور شهلا جان این مدارک باشه و ایشان پاکت زرد رنگ را باز نکرده باشند. دوستانی که ویزا گرفته اند بهتر می توانند راهنمایی کنند
سلام
خدا كنه اون پاكت زرده نباشه ،شما درست مي گيد من هم ديده بودم دست دوستاني كه ويزا گرفته بودند و به عنوان Additional Document به آنها پس داده بودند ولي جزييات محل قرارگيري و محتوا رو نديدم

(2013-03-11 ساعت 18:22)onlyonline نوشته:  سلام
تا الان كه كيس من آپديت نشده .
در ضمن پيشنهاد مي كنم داخل امضاها در خصوص تعداد آپديت ها و اگر جا شد زمان آخرين آپديت آمار داده بشه و هر وقت عوض شد توسط صاحب امضا به روز بشه خيلي كمك ميكنه ها براي اطلاع رساني هم خوبه
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: zohre02 ، sayeh_m ، سمانه777 ، f1f ، kasrafo ، babak_1363 ، AsemanAbee ، nina22 ، sce ، ali2316 ، rouzbehdarvishi ، fereydoooon ، Tomas
نوزده روز پس از مصاحبه امروز برای اولین بار کیس ما آپدیت شد، بدون زنگ و ایمیل! Cool
کیس نامبر: 2013AS39##، دو نفر، رویت قبولی: 1 می 2012 ، ارسال فرمها : 20 می با آرامکس، مصاحبه: w3 فوریه، آنکارا، برگه صورتی‌,کلیر ۸ می‌
(2013-03-11 ساعت 18:19)zohre02 نوشته:  
(2013-03-11 ساعت 17:46)sweety.alireza نوشته:  
من امروز با استرس خیلی زیاد ویزامو گرفتم. ptt هیچ اهمیتی به ثبت نام شما در سایت csc نمیده و میگه اون قانون آمریکا هست و ما قانون ترکیه را داریم و به افراد بالای 18 سال فقط بخودشون بسته پستی را تحویل میدیم مگر اینکه وکالتنامه داشته باشید .از ساعت 8 به سه زبان فارسی و ترکی و انگلیسی با رئیشون صحبت کردم ( البته توسط اشخاص ثالث ) زیر بار نرفتن و گفتند برو سفارت ایران نامه بیار ادرس سفارت را هم دادن من هم با عصبانیت زیاد گفتم حداقل پاسپورت خودم را بدید تا برم سفارت و بالاخره بسته خودم را گرفتم اوردم هتل باز کردم . و دیدم تمام مدارک ترجمه شده اصلی از قبیل قباله ازدواج ترجمه صفحات شناسنامه خودم و شوهرم و .... هر چی داده بودم تو پاکت بود.(دست سفارت آمریکا درد نکنه به دادم رسید ) همه مدارک را برداشتم و رفتم پست و گفتم این هم مدرک ازدواج که مشخصه شوهرم کیه و این هم شناسنامه که اسم بچه ها توش هست و بالاخره قبول کرد و یک کپی ازش گرفت و پاسپورتها را تحویل من داد ولی حسابی منو عصبی کرد.
اطلاع رسانی کنید به همه کیسهای چند نفره پیش بینی این وضعیت را بکنند.
و اما پروسه استرس ما به پایان رسید و امیدوارم همه شما هم بتونید بزودی ویزاتون را بگیرید . در ضمن من ptt استامبول را دادم و به محض تحویل پاسپورتها به استامبول امدم . استامبول بسیار زیباست و هر روز پرواز به تهران داره 6 ساعت راه بود ولی مسیر بسیار باصفاست که خسته نمیشید . بهتر از انتظار کشیدن در انکارا هست . تحویل پاسپورت 7 مارس صدور ویزا 8 مارس دریافت ویزا 11 مارس البته اگر شنبه و یکشنبه تعطیل نبود زودتر تحویل میگرفتم .
شهلا خانم با درود ، اون بسته رو نباید باز میکردی . با استفاده از تجربه بچه های 2012 میگم که اون بسته باید پلمپ باشه . زود برید سفارت و دوباره بگید که بسته رو براتون عوض کنن و دوباره پلمپش کنن . اون بسته فقط باید توسط پلیس مهاجرت آمریکا در فرودگاه باز بشه ... یکی از دوستان من اینکار رو کرده بود و مجبور شد که دوباره بره استانبول و پاکت رو پلمپ کنه .. اینو به جد میگم
بدرود

وقتی که ما آنکارا بودیم خانواده ایی بودند که هفته پیشش مصاحبه داشتند و یک ضرب ویزا گرفتند وقتی از ptt مدارکشونو تحویل گرفتند یک پاکت بود که داخلش پاسپورتها+پاکت زرد (پاکتی که باید در فرودگاه آمریکا تحویل دهند)+ مدارکی روز مصاحبه تحویل داده بودند مثل ترجمه سند ازدواج و مدارک تمکن مالی و غیره. به همین دلیل فکر میکنم منظور شهلا جان این مدارک باشه و ایشان پاکت زرد رنگ را باز نکرده باشند. دوستانی که ویزا گرفته اند بهتر می توانند راهنمایی کنند

شهلا خانم پاكت زرد رنگ نبايد درش باز بشه اگر باز كرديد حتما حتما دوباره بريد سفارت اين خيلي خيلي مهممه دوستان لطفا تا ايشون از سفر بر نگشته خبرشون كنيد
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، sayeh_m ، Qazal.d ، afshin-b ، rouzbehdarvishi ، raham ، el333 ، nina22 ، zohre02 ، sce ، lilac ، kasrafo ، گل نهال ، fereydoooon ، Tomas
سلام دوستان
منم بالاخره ویزامو گرفتمBig Grin
امیدوارم همه شما زودی کلیر بشید و ویزاتونو بگیریدSmile
شماره کیس:2013AS18## کنسولگری:آنکارا مصاحبه:dec-w2
مقصد: L.A تعداد:خودم
دوستان خوبم بعد از اینکه این هفته بسلامتی همتون کلیر شدید قبل رفتن بهتره به سفارت زنگ بزنید و بپرسید که آیا مثل قبل همچنان 2-3روزه میدن و بر این اساس سفرتونو برنامه ریزی کنید.
چون من پاسمو دوشنبه دادم خانومی که مدارکو تحویل میگرفت گفت سرمون شلوغه و پاکتم شنبه حدودای ساعت 2 دستم رسید.
شماره کیس:2013AS18## کنسولگری:آنکارا مصاحبه:dec-w2
مقصد: L.A تعداد:خودم
دوستان عزیز منتظر.
بعد از خبر کارنت شدن خودم امشب ، فقط کلیر شدن شما عزیزان تو این هفته میتونه شیرینی مارو دو چندان کنه.امیدوارم زودتر جواب شما دوستان گلم بیاد.
خانم سایه و بقیه اعضاء..........
با تشکر.
لاتاری 2013

بله من 11 مارچ آپدیت زده. 28 فوریه مصاحبه داشتم.
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
تشکر کنندگان: s.s.h ، kasrafo ، Gerdoo ، pooyash ، fereydoooon ، zohre02 ، Tomas
ایروان

2013AS3292
2013AS3358
2013AS3293
2013AS2521
2013AS3130
2013AS3131
2013AS2269
2013AS2296
2013AS0956
2013AS3285
2013AS3271
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
جونممممم اپدیت ..درسته ما چشم انتظار انکارا هستیم ولی هر کی ویزا بگیره انگار خودم ویزا گرفتم هیپ هیپ هورا ااااااااااا
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تبریک به تمامی دوستانی که در ایروان کلیر شدند.....علی آقا 2316 ما در رکاب شما هستیم...در مرام ما تنها گذاشتن دوست معنائی ندارد
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
به تمام دوستاني كه كلير شدن تبريك ميگم Smile
افشين جان ، حدس ميزني كيا باشن ؟؟؟؟؟ SmileSmile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-03-11 ساعت 23:26)sayeh_m نوشته:  به تمام دوستاني كه كلير شدن تبريك ميگم Smile
افشين جان ، حدس ميزني كيا باشن ؟؟؟؟؟ SmileSmile

خیلی سخته اما فکر می کنم این ها باشند

khmp
sharmin66
habibi
s.s.h
lover usa
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان