کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-03-16 ساعت 01:19)Sanna نوشته:  سلام Tongue
٤روز گذشته از مصاحبه و من يك مسافرم

Big Grin
سلام sanna جان ما درست هفته قبل از شما ( دوشنبه ۴ مارچ ) ابوظبی مصاحبه داشتیم ، به ما هم با خوشرویی گفت مدارکتون کامله و واجد دریافت ویزا هستید ولی نمیدونم چرا دلش نیومد همون موقع بده!Wink
گفت مراحل اداری باید طی بشه! کیس ما هم بعلت سربازی همسرم که امریه ارتش بود کلیرنس خورد.
مورد اختلافمون اینکه ما ۴ نفریم و هیچ کسی رو هم توی آمریکا نداریم! البته برنده اصلی من بودم ولی نمیدونم چرا بازم کلیرنس خوردیم!
امیدوارم به زودی هممون کلیر بشیم. مخصوصا پیشکسوتان، و مخصوصا مخصوصا مخصوصا مامان سایه!Big GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
قابل توجه دوستان عزیز:
از ابتدای ماه jun به علت ورود به فصل مسافرتها ( های سیزن ) قیمت بلیط ها افزایش می یابد و اگر قیمت شرکت های هواپیمائی رو چک کنید از ابتدای ماه jun تا اواسط ماه حدود 30 درصد افزایش و بعد از اون تا 70 درصد افزایش قیمت دارند لذا به محض کلیر شدن بلیط پروازتون رو به مقصد نهائی قبل از 15 خرداد تهیه کنید . ( یکی دیگر از استرس ها هم (بعد از 15 خرداد )، انتخابات است ... )
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
تشکر کنندگان: s.s.h ، rouzbehdarvishi ، bayat_r ، گل نهال ، zohre02 ، ali2316 ، LALILO ، valencia ، soruosh ، ASALI ، ikamaly ، fereydoooon ، habibi
دوستان عزیز شنبه ها و یکشنبه ها برای ما روزهای خوبی نیست همش منتظریم .......
ولی فکر چهارشنبه رو بکنید که چقدر باید هورا بکشیم.....برای پیشکسوتان عزیز و مامان سایه....
مامان سایه اگر زود کلیر نشی سمت شما از مامان بودن به مامان بزرگ بودن تغییر پیدا می کنه .....پس زودتر کلیر بشو...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، sayeh_m ، bayat_r ، گل نهال ، zohre02 ، ali2316 ، armin1 ، LALILO ، rozelo ، Saeedv13 ، ASALI ، afshin-b ، feyzgostar ، mrr777 ، fereydoooon ، habibi
(2013-03-15 ساعت 21:38)رویا زالی نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 19:51)marjani نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 10:25)sayeh_m نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 10:17)LALILO نوشته:  سلام صبح همگی بخیر
می گم همه کسایی که حدود روزهای مصاحبه من بودن آپدیت شدن .
پس چرا مال من آپدیت نشده؟
من تا حالا 2-3 بار آپدیت شدم که آخریش 19 فوریه بوده.غم دارم Sad
سلام
همه كساني كه با من مصاحبه داشتن الان رفتن امريكا يا نهايتش مجبورن تا دو ماه ديگه برن .
هر وقت احساس كردي غم داري چون اپديت نشدي ياد من بيفت ، بعد لبخند ميزني Wink
هر وقت هر دو تاتون غمگین شدید یاد من بیوفتین که با شماره ی کیس **17هنوز مصاحبه نرفتمBig Grin
با سلام دوستان ما چهارشنبه مصاحبه داشتیم وامروز ویزامون امد ولی در ویزای همسرم اسم او را به جای hojatollahنوشته اندhojjatollahحالا ما باید این اشتباه تایپی را که از طرف سفارت می باشد چه کنیم از صمیم قبل از پاسخ گویی شما متشکریم.

سلام
اگر هنوز آنکارا هستید و برید بهشون بگید
من هم بسته پستی زرد را اشتباها باز کردم
سوال کنید من هم که بسته ویزامو باز کردم میتونم توسط کس دیگه ای بفرستم تا پلمپ کنند یا حتما خودمم باید برم
ممنون
موفق باشید
تشکر کنندگان: zohre02 ، armin1 ، soruosh ، ASALI ، مرآت74
دوستان ما هم ویزامون رو گرفتیم. بالاخره از این مرحله هم گذشتیم و یه نفس راحت کشیدیم. گمونم باید دیگه اسباب کشی کنیم به تاپیک اولین سفر.
Smile
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
اميدوار بودم امسال عيد نوروز بعد از چندين سال نامزدم پيشم باشه ..... اما ....
لعنت به اينا كه يه پروسه رو اين همه طولش ميدن Sad(((
پنجاه روز از مصاحبه گذشته اما خبري نيست
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
تشکر کنندگان: f1f ، raham ، soruosh ، pooya.n ، Emma_a432 ، گل نهال ، feyzgostar ، rahbari63 ، armin1 ، athenaa ، mnajafinobar
مشخص نبودن زمان پایان این دوره دست و پای آدم تو در تصمیم گیری ها حسابی می بنده...
ولی یه پیشنهاد دارم واسه همه دوستان که منتظر کلیر شدن هستن:
من دارم از این فرصت استفاده می کنم تا یه رزومه خوب تهیه کنم واسه اونجا. البته دوستانی که اونجا هستن میگن بهتره واسه هر جا که میخوای رزومه بدی یه کم رزومه ات رو دستکاری کنی تا اون مهارت هایی که می خوان رو توش بیاری و روشون تاکید کنی، ولی به هر حال یه رزومه کلی باید درست کنیم که هر بار واسه هر کاری یه کم ویرایشش کنیم...
در ضمن بد نیست به فکر باشید از محل کارتون یه نامه اشتغال به کار بگیرید که توش مسئولیت ها و وظایف روزانه تون رو ذکر کرده باشه حالا یا به انگلیسی یا فارسی که باید ترجمه شه...چون شنیدم برای استخدام حتما درخواست می کنن ازتون...Wink
امیدوارم این دوران هرچه زودتر به پایان برسه برای همه شماRolleyes
category: F2B--embassy: Ankara, Turkey--Case #: ANK2005XXXXXX--NVC Case complete: Oct 2012--Interview: Feb 2013+ 9 Q+ CV--Clearance: Dec 2013-Visa: Jan 2014Big Grin[/color]
سلام دوستان
کیس ما تا الان 3 بار برای تمام افراد آپدیت شده
خبریه؟
شماره کیس: 2013AS000003xxx، تاریخ رویت قبولی: 10 may، کنسولگری: Ankara، تعداد افراد کیس: 4، ، مصاحبه:21 فوریه صورتی
دوستان كيس ما هم ديروز آپديت شد ولي متوجه نميشم اين آپديت شدن براي هردو نفرمون هست؟يا ممكنه افراد خانواده جدا جدا آپديت بشن؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: sayeh_m ، Saeedv13 ، LALILO ، ali2316 ، kasrafo ، afshin-b ، مرآت74 ، fereydoooon
(2013-03-16 ساعت 15:27)nina22 نوشته:  دوستان كيس ما هم ديروز آپديت شد ولي متوجه نميشم اين آپديت شدن براي هردو نفرمون هست؟يا ممكنه افراد خانواده جدا جدا آپديت بشن؟

دوست عزیز وارد سایت که می شوید و شماره را می زنید به برنده اصلی شماره 1 و به همسر شماره 2 تعلق گرفته .بچه ها هم به ترتیب سن شماره های 3-4 و ... بهشون تعلق می گیره .روی هر شماره که کلیک کنید آپدیتهای مربوط به همان فرد دیده می شه ....از این طریق می تونید پیگیری کنید....( امیدوارم تونسته باشم منظورم رو واضح بگم.)
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: sayeh_m ، nina22 ، soruosh ، Saeedv13 ، lingni ، bmojtaba ، LALILO ، shivarahbari ، گل نهال ، ASALI ، rezagh ، مرآت74 ، fereydoooon ، lilistar
(2013-03-15 ساعت 03:25)Maryam3023 نوشته:  از كيس دونفره ما هم كه ١٩ فوريه مصاحبه داشتيم، من ديروز آپديت شدم. Smile

ببخشید میشه بفرماین چطوری میفهمین اپدیت شدین؟
تشکر کنندگان:
(2013-03-16 ساعت 15:44)shayangh نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 15:27)nina22 نوشته:  دوستان كيس ما هم ديروز آپديت شد ولي متوجه نميشم اين آپديت شدن براي هردو نفرمون هست؟يا ممكنه افراد خانواده جدا جدا آپديت بشن؟

دوست عزیز وارد سایت که می شوید و شماره را می زنید به برنده اصلی شماره 1 و به همسر شماره 2 تعلق گرفته .بچه ها هم به ترتیب سن شماره های 3-4 و ... بهشون تعلق می گیره .روی هر شماره که کلیک کنید آپدیتهای مربوط به همان فرد دیده می شه ....از این طریق می تونید پیگیری کنید....( امیدوارم تونسته باشم منظورم رو واضح بگم.)
كاملا متوجه شدم مرسي.آپديت ديروز فقط براي من بوده.اميدوارم همه دوستان زودتر كلير بشن Smile

(2013-03-16 ساعت 15:46)lingni نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 03:25)Maryam3023 نوشته:  از كيس دونفره ما هم كه ١٩ فوريه مصاحبه داشتيم، من ديروز آپديت شدم. Smile

به پست بالاي خودتون رجوع كنيد تا جوابتون رو بگيريد Smile
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان:

از اینجا شماره کیستون هم با حذف چند صفر وسط وارد کنید ..البته اگه سفارت انکارا بودین چون ایروان و ابوذبی رو جواب نمی ده
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: lingni ، nina22 ، مرآت74
(2013-03-16 ساعت 15:58)bmojtaba نوشته:  

از اینجا شماره کیستون هم با حذف چند صفر وسط وارد کنید ..البته اگه سفارت انکارا بودین چون ایروان و ابوذبی رو جواب نمی ده

متشکرم.
ببخشید که چند تا سوال دیگه هم دارم:

1) تقریباً هر چند روز یکبار اپدیت میشه؟
2) هر اپدیت شدن یعنی چی؟
3) برای هر کس تا کلیر بشه، تقریباً چند بار اپدیت میشه؟

ببخشید که این قدر سوال کردم.
تشکر کنندگان:
دوستان حدودا چند بار 1 کیس 1 نفره معمولی قبل از کلیر آپدیت میشه؟ ممنوننننن!
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
تشکر کنندگان: lingni

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان