کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان کیس من هم برای نهمین باردیروز آپدیت شده . اینا چیکار میکنن خدا داند !!
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: s.s.h ، Saeedv13 ، bmojtaba ، ali2316 ، LALILO ، nina22 ، kasrafo ، گل نهال ، sayeh_m ، fereydoooon ، farshad varaste
(2013-03-16 ساعت 16:34)علی مب نوشته:  دوستان حدودا چند بار 1 کیس 1 نفره معمولی قبل از کلیر آپدیت میشه؟ ممنوننننن!

اصلا روند دقیقی نداره دوست من ولی معمولا تو هفته اول بعد مصاحبه چند بار اپدیت میشه...بعدش دیگه خدا داند با توجه به کیستون چطور پیش بره...مثلا کیس من تو هفته اول 4 بار اپدیت شد و از اخرین اپدیت تا امروز 45 روزه که دیگه تکون نخورده
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: ali2316 ، LALILO ، nina22 ، kasrafo ، Saeedv13 ، علی مب ، گل نهال ، lingni ، sayeh_m ، zohre02 ، fereydoooon
(2013-03-16 ساعت 16:11)lingni نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 15:58)bmojtaba نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 15:46)lingni نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 03:25)Maryam3023 نوشته:  از كيس دونفره ما هم كه ١٩ فوريه مصاحبه داشتيم، من ديروز آپديت شدم. Smile

ببخشید میشه بفرماین چطوری میفهمین اپدیت شدین؟

از اینجا شماره کیستون هم با حذف چند صفر وسط وارد کنید ..البته اگه سفارت انکارا بودین چون ایروان و ابوذبی رو جواب نمی ده

متشکرم.
ببخشید که چند تا سوال دیگه هم دارم:

1) تقریباً هر چند روز یکبار اپدیت میشه؟
2) هر اپدیت شدن یعنی چی؟
3) برای هر کس تا کلیر بشه، تقریباً چند بار اپدیت میشه؟

ببخشید که این قدر سوال کردم.

دوست عزيز
جواب هاي شما:
1- اصلآ روال نداره
2- يعني پرونده شما در هربار آپديت يكبار بررسي شده
3- اصلآ روال نداره هفته هاي اول بعد مصاحبه ممكنه چندبار آپديت داشته باشي ولي بعدش جون آدم رو بالا مي آرن تا يك نگاهي به پروندت بياندازند وقتي حسابي جون دادي يكدفه ممكنه (باز هم ممكنه) چند بار آپديت بشي و يكدفه مي بيني كلير شدي
به اميد كلييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييير شدن همگيBig Grin
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
زندگی حکمت اوست ....
چند برگی را تو ورق خواهی زد
مابقی را قسمت ....
دوست عزيز lot2013

بدن هاي ما به جدول هاي پر بار تو عادت كرده و هميشه بعد از آپديت هاي متوالي منتظر زحماتي كه به تو مي دهيم هستيم ايندفعه فكر كنم مي خواهي چندين نفر از آنكارا كلير بشن و تو يكدفعه به ما عيدي بدي؟
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: گل نهال ، sayeh_m ، lot2013 ، rezagh ، shaso ، rouzbehdarvishi ، zohre02 ، onlyonline ، fereydoooon ، Sanna ، saeed_gh
(2013-03-16 ساعت 17:18)LALILO نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 16:11)lingni نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 15:58)bmojtaba نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 03:25)Maryam3023 نوشته:  از كيس دونفره ما هم كه ١٩ فوريه مصاحبه داشتيم، من ديروز آپديت شدم. Smile

از اینجا شماره کیستون هم با حذف چند صفر وسط وارد کنید ..البته اگه سفارت انکارا بودین چون ایروان و ابوذبی رو جواب نمی ده

متشکرم.
ببخشید که چند تا سوال دیگه هم دارم:

1) تقریباً هر چند روز یکبار اپدیت میشه؟
2) هر اپدیت شدن یعنی چی؟
3) برای هر کس تا کلیر بشه، تقریباً چند بار اپدیت میشه؟

ببخشید که این قدر سوال کردم.

دوست عزيز
جواب هاي شما:
1- اصلآ روال نداره
2- يعني پرونده شما در هربار آپديت يكبار بررسي شده
3- اصلآ روال نداره هفته هاي اول بعد مصاحبه ممكنه چندبار آپديت داشته باشي ولي بعدش جون آدم رو بالا مي آرن تا يك نگاهي به پروندت بياندازند وقتي حسابي جون دادي يكدفه ممكنه (باز هم ممكنه) چند بار آپديت بشي و يكدفه مي بيني كلير شدي
به اميد كلييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييير شدن همگيBig Grin

خیلی خیلی متشکرم.
من اول برای مامان سایه که فکر می کنم کم کم باید بهشون لقب "اسطوره صبر" داد، دعا می کنم؛ و بعد برای همۀ عزیزان و امیدوارم همه بزودی زود کلیر بشن.
ببخشید خانمها و آقایون میشه یکی بگه وقتی کلیر شدیم و تشریف بردیم ویزا بگیریم ساعت 10:30 میریم سفارت پاسپورتو میدیم و قتی بسته عزیزمونو خواستیم از ptt بگیریم چه مدرک معتبری باید ارائه بدیم آخه کارت ملی و شناسناممون که فارسی نوشته شده؟کسی چیزی میدونه آیا؟
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
تشکر کنندگان: bayat_r ، ikamaly ، shaso ، rouzbehdarvishi
(2013-03-16 ساعت 21:06)sepand88 نوشته:  ببخشید خانمها و آقایون میشه یکی بگه وقتی کلیر شدیم و تشریف بردیم ویزا بگیریم ساعت 10:30 میریم سفارت پاسپورتو میدیم و قتی بسته عزیزمونو خواستیم از ptt بگیریم چه مدرک معتبری باید ارائه بدیم آخه کارت ملی و شناسناممون که فارسی نوشته شده؟کسی چیزی میدونه آیا؟

گواهی نامه بین المللی هم فکر بدی نیست به عنوان آی دی کارت
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
تشکر کنندگان: babak_1363 ، f1f ، sepand88 ، bayat_r ، rouzbehdarvishi
کسانی که می خوان ویزای دیگر اعضای خانواده رو بگیرن
حتما در ایران وکالتنامه این کار رو بگیرن
و مدارک لازم همه همراشون باشه
موفق باشید
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: kasrafo ، Soap McTavish ، hassan1358arab ، f1f ، rezagh ، rouzbehdarvishi ، zohre02 ، mnajafinobar ، fereydoooon ، lilac
(2013-03-16 ساعت 21:45)sadeghi897 نوشته:  کسانی که می خوان ویزای دیگر اعضای خانواده رو بگیرن
موفق باشید

ببخشيد ميشه بگين متن وكالتنامه بايد دقيقا چي بايد باشه؟
اگه كسي وكالت گرفته ميشه أعلام كنه چه جملاتي بايد ذكر بشه؟
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
تشکر کنندگان:
(2013-03-16 ساعت 21:39)Sanna نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 21:06)sepand88 نوشته:  چه مدرک معتبری باید ارائه بدیم آخه کارت ملی و شناسناممون که فارسی نوشته شده؟کسی چیزی میدونه آیا؟

گواهی نامه بین المللی هم فکر بدی نیست به عنوان آی دی کارت

كپي پاسپورتها و احيانا كارت شناسايي كه اسم و فاميل لاتين نوشته شده باشه بد نيست
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: kasrafo ، sepand88 ، fereydoooon
دوستان سلام
می شود بگین بطور متوسط بعد از چند بار بروز شدن اطلاعات هر فرد در سایت مجازی؛ کلیر [/php]و آماده صدور ویزا می شود کیس نامبر من از 20 فوریه که مصاحبه داشتم تا الان 7 مرتبه بروز شده است یکبار به خاطر email بود و بقیه خود سایت بروز شد.
در مورد پست هم من یک وکالتنامه از همسرم گرفتم و با سند ازدواج هر دو را دادم به زبان ترکی ترجمه کنند تا اونجا مشکلی نداشته باشیم.
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
تشکر کنندگان: fereydoooon
بايد ترجمه عقد نامه و كپي پاسپورتها باشه . اگر هم ميخواين خيالتون راحت باشه يه وكالتنامه محضري از همسر كه قيد شده باشه ، شما ميتونين مدارك ايشون رو دريافت كنيد و بعدش هم اين مدرك رو ترجمه كنيد و ببريد .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
از سايت كذايي!!
https://ceac.state.gov

از سايت كذايي!!
https://ceac.state.gov
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: sayeh_m ، Soap McTavish ، babak_1363 ، zohre02
(2013-03-16 ساعت 22:44)ASALI نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 21:45)sadeghi897 نوشته:  کسانی که می خوان ویزای دیگر اعضای خانواده رو بگیرن
موفق باشید
در سفارت آنکارا وکالتنامه برای اخذ ویزای سایر اعضاء خانواده توسط یکی از ایشان لازم نیست .
عسلي جان
براي ما كه يو پي اس بوديم لازم نبود . الان براي پست جديد لازمه . متاسفانه خيلي هم سخت ميگيرن .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، rouzbehdarvishi ، mehdididam ، nina22 ، amir82 ، Saeedv13 ، f1f ، ASALI ، rezagh ، zohre02 ، fereydoooon ، lilac ، mnajafinobar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان