کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-03-17 ساعت 00:35)ASALI نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 22:57)sayeh_m نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 22:44)ASALI نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 21:45)sadeghi897 نوشته:  کسانی که می خوان ویزای دیگر اعضای خانواده رو بگیرن
حتما در ایران وکالتنامه این کار رو بگیرن
و مدارک لازم همه همراشون باشه
موفق باشید
در سفارت آنکارا وکالتنامه برای اخذ ویزای سایر اعضاء خانواده توسط یکی از ایشان لازم نیست .
عسلي جان
براي ما كه يو پي اس بوديم لازم نبود . الان براي پست جديد لازمه . متاسفانه خيلي هم سخت ميگيرن .
اه ببخشید من در جریان نبودم ShyShyShy
سلام. به نظرم اگر مدرکی دال بر اینکه شما یکی از اعضای خانواده هستید لازم است مثلا پدر با مادر. برای اینکار دو راه حل به نظرم میرسد. اول اینکه با ارائه ترجمه سند ازدواج که هر کدام از همسران میتوانند علاوه بر خودش برای همسرش اقدام به گرفتن پاسپورت کند. دوم ترجمه شناسنامه است که اسامی همسر و فرزندان نیز در آن وجود دارد. داشتن هر کدام به نظر واجب کفایی میآید!SmileSmile
***2013AS5 /تعداد4/آنکارا/30می پایان انتظار/مقصد:تگزاس/چیزی رو که دوست داری بدست بیار و الا مجبوری چیزی رو که بدست آوردی دوست داشته باشی
(2013-03-16 ساعت 21:39)Sanna نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 21:06)sepand88 نوشته:  ببخشید خانمها و آقایون میشه یکی بگه وقتی کلیر شدیم و تشریف بردیم ویزا بگیریم ساعت 10:30 میریم سفارت پاسپورتو میدیم و قتی بسته عزیزمونو خواستیم از ptt بگیریم چه مدرک معتبری باید ارائه بدیم آخه کارت ملی و شناسناممون که فارسی نوشته شده؟کسی چیزی میدونه آیا؟

گواهی نامه بین المللی هم فکر بدی نیست به عنوان آی دی کارت

کپی پاسپورتتون رو هم ببرید
شماره کیس : 2013AS00036XX کنسولگری: ANK مصاحبه : W1 /FEB دریافت صورتی کلیر: 26 March دریافت ویزا: 29MARCH
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، fereydoooon ، babak_1363 ، sepand88 ، nika ، rezagh
بچه ها شوهرم خدمت سربازی اش غواص بود و در سپاه خدمت کرد می دونم که حتما کلیرنسی بهش می خوره ممکنه به همین دلیل کیس مون رو رد کنن .
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: armin1 ، nika
(2013-03-17 ساعت 15:10)honey rahmati نوشته:  بچه ها شوهرم خدمت سربازی اش غواص بود و در سپاه خدمت کرد می دونم که حتما کلیرنسی بهش می خوره ممکنه به همین دلیل کیس مون رو رد کنن .
تا حالا كيسي بوده كه به خاطر سربازي در سپاه رد بشه؟!
يا حدس خودتونه؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: گل نهال ، armin1 ، bayat_r ، mnajafinobar ، lilac ، nika ، fereydoooon
(2013-03-17 ساعت 15:10)honey rahmati نوشته:  بچه ها شوهرم خدمت سربازی اش غواص بود و در سپاه خدمت کرد می دونم که حتما کلیرنسی بهش می خوره ممکنه به همین دلیل کیس مون رو رد کنن .

این دوتا شرطی که شما عنوان کردی (سربازی در سپاه و غواصی) هیچ کدوم دلیلی برای رد شدن کیس نیستن.
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، shimoda ، armin1 ، ASALI ، bmojtaba ، payam62 ، lilac ، honey rahmati ، nika ، fereydoooon
سلام .ما یک نفر ما کلیر نشده با سفارت تماس گرفتیم. ما می خواهیم با هم ویزایمان بگیریم مشکلی نیست یا باید حتما به سفارت اطلاع دهیم. تا کی فرصت داریم ویزا را بگیریم.
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
تشکر کنندگان: nika

نه رد نمیشد
من کسی را می شناسم که تو سپاه بوده و در اخرین فرصت آن سال ویزا گرفت و الان امریکاست .
فقط هر چی شغلشون را غیر حساس تر در دوران خدمت بگید بهتره
تشکر کنندگان: honey rahmati ، گل نهال ، kasrafo ، payam62 ، nika ، rezagh ، fereydoooon
(2013-03-17 ساعت 01:27)mahmoodfuny نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 22:44)ASALI نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 21:45)sadeghi897 نوشته:  کسانی که می خوان ویزای دیگر اعضای خانواده رو بگیرن
حتما در ایران وکالتنامه این کار رو بگیرن
و مدارک لازم همه همراشون باشه
موفق باشید
در سفارت آنکارا وکالتنامه برای اخذ ویزای سایر اعضاء خانواده توسط یکی از ایشان لازم نیست .
عسلي جان
براي ما كه يو پي اس بوديم لازم نبود . الان براي پست جديد لازمه . متاسفانه خيلي هم سخت ميگيرن .
سلام. به نظرم اگر مدرکی دال بر اینکه شما یکی از اعضای خانواده هستید لازم است مثلا پدر با مادر. برای اینکار دو راه حل به نظرم میرسد. اول اینکه با ارائه ترجمه سند ازدواج که هر کدام از همسران میتوانند علاوه بر خودش برای همسرش اقدام به گرفتن پاسپورت کند. دوم ترجمه شناسنامه است که اسامی همسر و فرزندان نیز در آن وجود دارد. داشتن هر کدام به نظر واجب کفایی میآید!SmileSmile

سلام
مي خواستم ياد اوري كنم كه ترجمه ها تركي باشه چون بچه هاي ptt زبان انگليسشون صفر است،
،كيس: 2013AS2xxx تعداد ٢ نفر,  سفارت :آنكارا ، مصاحبه : 3 ژانويه 2013 ، برگ صورتي ، فرم ٩ سوالي ، منتظرسرا ، كليرينس : 2013/02/20: دريافت ويزا: 08/03/2013.Smile/محل سكونت شهر آستين تگزاس./ در خواست سیتیزن شیپی 29 زانویه 2018/ مصاحبه : 3 می 2018 SAN ANTONIO,TX/  جشن سرمونی 24 می 2018/ Wink
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من Case را که چک کردم و موس را روی سومین ردیف که متعلق به پسرم هست که بهش ویزا ندادن قراردادم این متن آمد ممکنه کسی راهنمای کنه .

Immigrant Visa Case Number: 2013AS1** 03 ANK Application Receipt Pending

Please allow up to 20 business days from the day the DS-260 was submitted for the form to be reviewed.

In the mean time, you may proceed with collecting your civil documents by reviewing the civil document guidelines on the following website:

http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3195.html

For more information, please visit TRAVEL.STATE.GOV.
به من گفت بعد از اینکه شما رفتید میتونید برای پسرتون اقدام کنید و بین سه تا پنج سال طول میکشه که بهش ویزا بدن در حالیکه اینجا نوشته بیست روز کاری .
اگر کسی اطلاعاتی داره تا زمان را از دست ندادم راهنمایی کنید متشکرم
تشکر کنندگان: payam62 ، kasrafo
دوست عزیز این قسمت For more information, please visit TRAVEL.STATE.GOV را هم مطالعه کن شاید چیزی دستگیرت بشه و نتیجه را به ما هم اطلاع بده. امیدوارم به نفر چهارم خانوادتون هم ویزا را بدن.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، nika ، fereydoooon ، مرآت74
سلام
من ۲۵ سالم هست و سربازی نرفتم. هنوز دانشجو هستم و کارت معافیت هم ندارم به نظرتون چقدر احتمال داره که به من کلیرنس بخوره؟ توی May ابوظبی مصاحبه دارم آیا یک ضرب به من ویزا می دن؟
با تشکر فراوان
تشکر کنندگان: گل نهال ، nika ، fereydoooon
(2013-03-16 ساعت 22:22)mohammad_r نوشته:  دوستان سلام
می شود بگین بطور متوسط بعد از چند بار بروز شدن اطلاعات هر فرد در سایت مجازی؛ کلیر [/php]و آماده صدور ویزا می شود کیس نامبر من از 20 فوریه که مصاحبه داشتم تا الان 7 مرتبه بروز شده است یکبار به خاطر email بود و بقیه خود سایت بروز شد.
در مورد پست هم من یک وکالتنامه از همسرم گرفتم و با سند ازدواج هر دو را دادم به زبان ترکی ترجمه کنند تا اونجا مشکلی نداشته باشیم.

سلام
دوست عزیز ممکنه بگید برای ترجمه ترکی چقدر هزینه کردید؟
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان: shaso
(2013-03-17 ساعت 18:26)ali3923 نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 01:27)mahmoodfuny نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 22:44)ASALI نوشته:  در سفارت آنکارا وکالتنامه برای اخذ ویزای سایر اعضاء خانواده توسط یکی از ایشان لازم نیست .
عسلي جان

سلام
مي خواستم ياد اوري كنم كه ترجمه ها تركي باشه چون بچه هاي ptt زبان انگليسشون صفر است،
ببخشيد بالاخره وكالتنامه لازمه براي آنكارا يا همون ترجمه مدارك شناسايي كافيه؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان:
(2013-03-17 ساعت 21:07)babeloma نوشته:  سلام
من ۲۵ سالم هست و سربازی نرفتم. هنوز دانشجو هستم و کارت معافیت هم ندارم به نظرتون چقدر احتمال داره که به من کلیرنس بخوره؟ توی May ابوظبی مصاحبه دارم آیا یک ضرب به من ویزا می دن؟
با تشکر فراوان

اگر جایی هم تا حالا کار نکرده باشید که تو فرمها ننوشته باشید احتمال یه ضرب گرفتنتون زیاده.ولی بازم 10% احتمال چک دارید.اینکه کلیرنس چقدر طول میکشه اصلا مشخص نیست.
تشکر کنندگان: babeloma ، fereydoooon
(2013-03-14 ساعت 18:00)masood182002 نوشته:  
(2013-03-14 ساعت 17:05)ash نوشته:  
(2013-03-12 ساعت 22:56)mana_s نوشته:  
(2013-03-12 ساعت 22:01)masood182002 نوشته:  ایهالناسسسسسسس.چه خاکی به سرم بریزممممممممممم.یکی منو راهنمایی کنه.چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5 ماه رفتم سربازی و 16 ماهش مونده پایان خدمت ندارم.تو سفارت افسر قانع شد دوباره ایمیل زدن پایان خدمت بفرست.هرچی ایمیل میزنم که پایان خدمت ندارم جواب نمیدن که نمیدن.
وكيل بگير

من متوجه نشدم یعنی بعد چند ماه خدمت چه اتفاقی افتاد؟ الان بالاخره یه مدرکی چیزی داری یا نه؟ اگه نه پس چجوری پاس گرفتی؟

وسط سربازی اومدم دانشگاه ثبت نام کردم.معافیت تحصیلی گرفتم و با وثیقه از کشور خارج شدم.

والا نمیدونم چی بگم. ولی اگه تو مصاحبه افیسر قانع شده ولی الان حرف حالیشون نمیشه بهتره تلفن بزنی و بخوای در این خصوص با افیسر یا کس دیگه ای که فارسی صحبت میکنه حرف بزنی (یه خانمی اونجا بود که فارسی رو جوری صحبت میکرد که من فکر کنم اصلا ایرانی بود) اینطوری شاید بهتر بتونی منظورت رو برسونی و منظور اونها رو هم بهتر بفهمی
کیس : 2013ASXXX
تعداد : 3
کنسولگری: آنکارا یهو شد ایروان
نامه دوم: 26 sep
مصاحبه: oct16 عقب انداختیم 31 Jan
کلیر 12 مارچ
دریافت ویزا: 5 اپریل
مقصد: دالاس
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان