کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-03-23 ساعت 23:30)hassan1358arab نوشته:  
(2013-03-23 ساعت 22:52)sla59 نوشته:  سلام دوستان
الان بیش از 90 روز از مصاحبه ما میگذره و هیچ اثری از کلیرنس نیست. به نظر شما چطور میشه پیگیری کرد و خبری از روند پرونده گرفت؟ البته ایمیل هم زدم ولی پاسخی دریافت نکردم)):

باید صبور باشی یه سری به منتظر سرا بزنی متوجه میشی.کدوم سفارت مصاحبه شدی؟

درود
من در ليست منتظرسرا اسم خودمو نميبينم. كجا بايد ليست رو تكميل كرد؟
لازم هست تكميل بشه يا انتخابيه؟
باسپاس
39##
آنکارا، 3نفر، مصاحبه: 26 فوریه، کلیرنس: 18 آوریل......سفرنامه•●❤
تشکر کنندگان: kasrafo ، nirvana_kobin ، farhad1985 ، گل نهال ، مرآت74 ، bayat_r
(2013-03-25 ساعت 10:27)Gerdoo نوشته:  
(2013-03-23 ساعت 23:30)hassan1358arab نوشته:  [quote='sla59' pid='295906' dateline='1364062956']

درود
باسپاس

سلام، اگر دوست دارين در ليست منتظرسرا باشين، بايد اطلاعاتتونو براي افشين ( afsh ) بفرستين.
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: kasrafo ، ikamaly ، ASALI ، ali2316 ، alirezass ، soruosh ، arezoo bj ، رجبعلی ، مرآت74 ، afs
(2013-03-25 ساعت 10:59)Maryam3023 نوشته:  
(2013-03-25 ساعت 10:27)Gerdoo نوشته:  
(2013-03-23 ساعت 23:30)hassan1358arab نوشته:  [quote='sla59' pid='295906' dateline='1364062956']

درود
باسپاس

سلام، اگر دوست دارين در ليست منتظرسرا باشين، بايد اطلاعاتتونو براي افشين ( afsh ) بفرستين.
دست آقا افشین درد نکنه وقتی هنوز منتظر سرا رو نشناخته بودم اسم منو ثبت کرده بود! کارش خیلی درسته!!Big GrinWink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
دوستان یک مشورت
کلیر شدیم و باید برای گرفتن ویزا برم ابوظبی در سایت ابوظبی اعلام شده که روزهای یکشنبه و سه شنبه ساعت یک و نیم بعد ازظهر پاس ها رو بیاورید سفارت . به نظر شما اگه یکشنبه با پرواز هفت و نیم صبح ماهان برم و ظهر پاس ها رو تحویل سفارت بدم تا روز پنج شنبه ظهر آماده میشه یا باید بیشتر بمونم ؟ سفارت اعلام کرده 4 تا 7 روز طول میکشه . لطفا اگه ممکنه سریعتر جواب بدید . قبلا تشکر می کنم .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
تشکر کنندگان: mlo ، alirezass ، soruosh ، ASALI ، mori ، farhad1985 ، iman83 ، KOUROSHAVIN ، رجبعلی ، rezagh ، kasrafo ، bayat_r
سلام دوستان
من یه نامه برای سفارت آنکارا راس ساعت 9 صبح امروز (دوشنبه) به وقت آنکارا ارسال کردم چند دقیقه بعد جواب دادن .
اینو تو نامه جواب دادن که مراحل اداری شما تموم نشده و وقتی اسم شما در سایت اومد ویزای شما با یو پی اس به آدرستون در آنکارا ارسال میشه.(جواب کلیشه ای) مگه با پست ptt نمیاد؟
شماره کیس : 2013AS00036XX کنسولگری: ANK مصاحبه : W1 /FEB دریافت صورتی کلیر: 26 March دریافت ویزا: 29MARCH
تشکر کنندگان: kasrafo ، farhad1985 ، soruosh ، Soap McTavish ، گل نهال ، ali2316 ، رجبعلی ، مرآت74
(2013-03-25 ساعت 11:54)مرآت74 نوشته:  دوستان یک مشورت
کلیر شدیم و باید برای گرفتن ویزا برم ابوظبی در سایت ابوظبی اعلام شده که روزهای یکشنبه و سه شنبه ساعت یک و نیم بعد ازظهر پاس ها رو بیاورید سفارت . به نظر شما اگه یکشنبه با پرواز هفت و نیم صبح ماهان برم و ظهر پاس ها رو تحویل سفارت بدم تا روز پنج شنبه ظهر آماده میشه یا باید بیشتر بمونم ؟ سفارت اعلام کرده 4 تا 7 روز طول میکشه . لطفا اگه ممکنه سریعتر جواب بدید . قبلا تشکر می کنم .
مرآت جان
ملیکا میگه باید 10 روز وقت بذارید چون سفارت روز کاری خودشو حساب میکنه.
ولی به نظر من یکشنبه تا پنجشنبه با اینکه لب به لبه ولی باید کافی باشه. در هر صورت بلیط رو سیستمی بگیر , اصلا حساب نداره..
2013AS3xxx- ابوظبی
(2013-03-25 ساعت 13:43)shivarahbari نوشته:  سلام دوستان
من یه نامه برای سفارت آنکارا راس ساعت 9 صبح امروز (دوشنبه) به وقت آنکارا ارسال کردم چند دقیقه بعد جواب دادن .
اینو تو نامه جواب دادن که مراحل اداری شما تموم نشده و وقتی اسم شما در سایت اومد ویزای شما با یو پی اس به آدرستون در آنکارا ارسال میشه.(جواب کلیشه ای) مگه با پست ptt نمیاد؟

خودتونو نگران نكنين.احتمالا چون جوابشون كليشه ايي بوده يعني ايميل فورواردي واستون فرستادن، هنوز وقت نكردن ايميل هاشونو آپديت كنن و سيستم يو پي اس رو به ptt تغيير بدن.
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: kasrafo ، arezoo bj ، shivarahbari ، گل نهال ، KOUROSHAVIN ، رجبعلی ، مرآت74
سلام دوستان ما ایروانیم پاس هارو دادیم سفارت امروز . فکر میکنید کی ویزامون آماده بشه ؟ میخوایم بلیط برگشت بگیریم نمیدونیم چه کار کنیم ....
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
تشکر کنندگان: گل نهال ، مرآت74 ، kasrafo ، soruosh ، bayat_r
(2013-03-25 ساعت 16:40)sharmin66 نوشته:  سلام دوستان ما ایروانیم پاس هارو دادیم سفارت امروز . فکر میکنید کی ویزامون آماده بشه ؟ میخوایم بلیط برگشت بگیریم نمیدونیم چه کار کنیم ....

سلام شارمین عزیز تبریک هم برای سال نو، هم برای کلیر شدن. من پاسم رو سه شنبه دادم و پنجشنبه حدود ساعت 4 زنگ زدن که تا 5 بیاین تحویل بگیرین. برای بعضیها بیشتر طول کشید. شنبه مطمئن تره اگه ایشالا زودتر شد میتونین با آژانسی که بلیط گرفتین تماس بگیرین تاریخ رو به پنجشنبه تغییر بده، بدون هیچ شارژی. البته همه اینها نظر و تجربه شخصی منه .
موفق باشین
2013AS000026xx
ارسال مدارک با ایمیل 30 May، کارنت: اکتبر، ایروان،
مصاحبه: Dec 10، کلیرنس: Jan 14، دریافت ویزا jan 24
College station,Texas
سلام دوست عزیز بر اساس راهنمایی شما من صبح به سفارت ایمیل زدم بعد از ظهر جوابش آمدYour administrative process is still pending. Your case number will be announced on our web site as soon as the process is finished. آیا امیدی هست که بزودی کلیر شوم ؟
تشکر کنندگان: armin1 ، رجبعلی ، مرآت74
(2013-03-25 ساعت 17:47)fatemeh honari نوشته:  سلام دوست عزیز بر اساس راهنمایی شما من صبح به سفارت ایمیل زدم بعد از ظهر جوابش آمدYour administrative process is still pending. Your case number will be announced on our web site as soon as the process is finished. آیا امیدی هست که بزودی کلیر شوم ؟

دوست عزیز فقط گفته شده که به محض کلیر شدنتون در سایت اعلام میشه ولی راجع به زمانش حرفی نزده.. انشالله به زودی کلیر میشید.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: shimoda ، kasrafo ، s.s.h ، lot2013 ، ali2316 ، رجبعلی ، گل نهال ، مرآت74 ، bayat_r ، nina22
سلام به همه دوستان مهاجرسرايي خودم
عيدتان مبارك
من دوباره اومدم با يك عالمه انرژي از طبيعت زيبا و بكر ايران بعد از حدود 10 روز
يكدفعه چند روز قبل از عيد مسافرت نوروزي خورد و بدون خداحافظي و تبريك سال نو رفتم ......به اميد
نه اينترنتي نه برقي نه .... فقط طبيعت گفتم براي آخرين بار بروم كه ديگر اين طبيعت را به اين زودي نمي بينم
گفتم از اين طبيعت براي دوستان گلم بوي تازگي بيارم...... به اميد
دل پيش دوستان مهاجرسرا....به اميد
گفتم الان برمي گردم مي بينم صداي هوراااااها گوش فلك را تو آنكارا كر كرده .......به اميد
بي معرفت ها انگار نه انگار . اينها مي خواهند جواب خدا رو چي بدن مامان سايه راست مي گه انگار قطار آنكارا از خط خارج شده حالا نه اينكه بقيه سفارت ها دارن كولاك مي كنند ولي به نسبت جمعيتي كه مصاحبه مي كنند عرق خودشون رو مي ريزند.مثلآ لااقل خط 3000 را رد كرده اند و حداقل بعضي از 4-5 هفته اي ها رو كلير كردن.
آنكارا ترشي انداختند .ورودي براي مصاحبه در ايام كاري روزي 10-20 نفر خروجي هر مرحله بقول lot2013 ( دوست عزيز آمار گرمون ) 8 نفر .هر مرحله به مرحله هم چي بشه 7 تا 10 روز .
خوب تا كي بالاخره چكار مي خواهند بكنند .اينهمه آدم رو ....
نكنه اينهم بين تركيه و آمريكا توافق شده آخه اين آخري ها همه چي توافقيه...
بابا ماها كه جلوي اين پيشكسوتان بايد حالا حالا ها لنگ بندازيم .چرا فقط براي آنكارا اينقدر طولاني مي شه .نه بخوام بگم سفارت هاي ديگه ندارن ها ...اما به آمارها و نسبت ها نگاه كنين.غلط نكنم يك اتفاقي افتاده .اون از مدت مديكال كه با بقيه فرق مي كنه اينم از مدت انتظار .بعله بعله درسته همه مي دونيم و مطمئن كه همگي كلير مي شيم و سوخت و سوز هم نداره اما بي برنامه گي آدم رو حيرون مي كنه ببينين چند تا بالاي 100 روز داريم. خوب بسه ديگه هر چي غر زدم گفتم از اين انرژي مثبت بيارم وقتي بعد 10 روز آمدم ديدم همان كه هست شد در دل.شما مهاجرسرايي ها رو اگه نداشتيم چه مي كرديم فقط بايد بهم اميد بديم و لبخند بزنيم بهم كمك كنيم به تازه واردين كمك كنيم به شماره بالايي ها به سال بعد از خودمون ها ..... به اميد او
كيس ما هم تو اين چند روز (21 مارچ) نفر اصلي آپديت شد كه آخرين آپديت مال 19 فوريه بود. نفر دوم هم كماكان خبري نشد. گفتم كه بگم يكم بخنديم. جدول آنكارا هم كه روي 20 مارچ رو همون يك نفر اعلامي يخ زده .احتمالآ فردا يا پس فردا اين بغض بالاخره بتركد.

(2013-03-24 ساعت 15:53)mori نوشته:  
(2013-03-24 ساعت 15:39)مرآت74 نوشته:  آقا مرتضی عزیز نگران نباش برای همسر و فرزند من علاوره بر آپدیت ready زده و برای من Administrative Processing کلیر شدیم و باید بریم سفارت برای دریافت ویزا . فقط در متنی که شما اون رو کپی کردی نوشته تا آخر این ماه بریم یا نریم بهتره ؟
طبیعیه پس :دی راستش منم نمیدونم... یادمه بچه ها میگفتن یه جایی میزنه که تا چه تاریخی فرصت هست که برن و بگیرن... فکر نمیکنم دیر بشه اگه بعد از تعطیلات بریم... فکر میکنم میگه اگه این ماه بیاید، ممکنه حاضر نباشه... نمیدونم
واي موري جان تبريك تبريك عالي بود زدي تو گوششش اينو مي گن به موقعه حالا آخره تعطيلات با برنامه ريزي برو بچسبونن رو پاست حالشو ببرBig Grin
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: shimoda ، armin1 ، kasrafo ، sayeh_m ، mori ، lot2013 ، ali2316 ، رجبعلی ، Maryam3023 ، گل نهال ، مرآت74 ، afs ، sce ، soruosh ، bayat_r ، AFSHIN-PIC
(2013-03-24 ساعت 15:46)kasrafo نوشته:  
(2013-03-24 ساعت 14:27)mori نوشته:  

وای موری جان کلیر شدی...... تبریک تبریک تبریک SmileSmile

(2013-03-24 ساعت 14:57)مرآت74 نوشته:  ما هم کلیر شدیم
منتظر کلیر شدن همه دوستان می مانیم . به امید موفقیت همه شما عزیزان

زنده بااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد
مرآت هم کلیر شد
تبریک میگم مرآت جانSmileSmile

واي واي Kasrafo تبريك .عالي بود خيلي مخصوصآ چون هم زمان مصاحبه بوديم خيلي حال كردم ....خوب البته شما يه سفارت ديگه از قبل حواسم بود به كسايي كه حدود اواسط فوريه مثل ما مصاحبه داشتند به هرحال تبريك چرخش براتون بچرخه.اصلآ از اول از قيافه تن تن من خوشم مي آمد يك نوستالژيك بود برامTongue

مرآت جان به شما هم خيلي خيلي تبريك مي گم سوت سوت سوت

الكي گرمش كنيم فكر كنن اينجا هم خبريهCool
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: mori ، kasrafo ، رجبعلی ، گل نهال ، مرآت74
ایروان

2013AS2582
2013AS2260
2013AS3276
2013AS3116
2013AS1532
2013AS3091
این دوست ما که آنکارا مصاحبه داشت وارد118 روز شد.
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان