کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-03-25 ساعت 18:39)امیر مهاجر نوشته:  ایروان

2013AS2582
2013AS2260
2013AS3276
2013AS3116
2013AS1532
2013AS3091
هورااااااااااااااااااااااااااااااااا
ali2316
masood182002
khmp
s.s.h

????
کیا بودن
بیاین اینجا ما هم صدای هورای شما رو بشنویم
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
زنده باد آمریکا منم کلیر شدم هورررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااا
ما فکر میکردیم سیستم اداری اونوریها کارش درسته.اما با وضع کلیر کردن فهمیدیم که خیلی با ما فرق ندارند.واقعا 120 روز وبیشتر برای کلیر شدن خیلی زیاده.میشه باش یه لشکر رو کلیر کرد. میدادند خودمون انجام میدادیم.زحمتی نیست
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
ای بابا ... 60امین روز منه و بازم همه کیس هایی که کلیر شدن با 2013 شروع میشن.... بابا یه دونه 2012 رو هم کلیر کنین... آقا هروقت دیدن به 20128 رو اعلام کردن ممکنه من باشم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: s.s.h ، امیر مهاجر ، shimoda ، ASALI ، ali2316 ، kasrafo ، lot2013 ، bmojtaba ، گل نهال ، Saeedv13 ، mori
سلام.
در اوج ناباوري در حاليكه اماده دريافت ويزاي يك ضرب بوديم ما هم به شهر انتظار براي پاك شدن وارد شديم.هنوز شوكه ام و نميدونم چرا؟
اما مطمعتا با انرژي مثبتي كه از مهاجرسرائيهاي عزيز دريافت خواهم كرد يك روز نوبت هوراي ما هم ميرسه.
امروز من فهميدم كه اگه كار دولتي نداشته باشي و سربازي هم معاف شده باشي هيچ نقص مداركي هم نداشته باشي اين جناب افيسر عزيز ( كه البته بسيار خوش برخورد و مهربان و خوش تيپ بود ) هست كه نمره نهايي شما رو اعلام ميكنه كه ما امروز مشروط شديم .
سرانجام دست تقدير چنان كرد و تاپيكي كه حتي از ابتداي ورود به مهاجرسرا يك بار هم واردش نشده بودم و هميشه جا ميزدمش از امروز لونه ي امنم شد و يك بار ديگه بازي روزگار نهيب زد :
اهاي مسعود كجا؟وايستا با هم بريم...
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
درود بر همه کلیر شده های عزیز.
من شخصا اعتقاد دارم همه ما کلیر خواهیم شد، دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. مگر اینکه در مدارک یا اطلاعاتی که دادیم مشکل اساسی وجود داشته باشه که البته بعیده.
هووووووووورااااااااا به افتخار کلیر شده ها و هووووووورااااااااا به افتخار همه کسانی که درگیر پرونده ماها هستند و دارند زحمت می کشند تا ماها رو هر چه زودتر کلیر کنن.Smile
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-03-25 ساعت 21:03)zanganeh نوشته:  سلام.
در اوج ناباوري در حاليكه اماده دريافت ويزاي يك ضرب بوديم ما هم به شهر انتظار براي پاك شدن وارد شديم.هنوز شوكه ام و نميدونم چرا؟
اما مطمعتا با انرژي مثبتي كه از مهاجرسرائيهاي عزيز دريافت خواهم كرد يك روز نوبت هوراي ما هم ميرسه.
امروز من فهميدم كه اگه كار دولتي نداشته باشي و سربازي هم معاف شده باشي هيچ نقص مداركي هم نداشته باشي اين جناب افيسر عزيز ( كه البته بسيار خوش برخورد و مهربان و خوش تيپ بود ) هست كه نمره نهايي شما رو اعلام ميكنه كه ما امروز مشروط شديم .
سرانجام دست تقدير چنان كرد و تاپيكي كه حتي از ابتداي ورود به مهاجرسرا يك بار هم واردش نشده بودم و هميشه جا ميزدمش از امروز لونه ي امنم شد و يك بار ديگه بازي روزگار نهيب زد :

به هر حال خوش اومديد به اين تاپيك دوست عزيز و اميدوارم خيلي هم زود اين جمع رو ترك كني ...
اگر تمايل داريد اطلاعات كيس تون را با پيام خصوصي براي afs جان بفرستيد تا در منتظرسرا( در امضاي مديران محترم تاپيك ) ثبت شود تا هم شما و هم ساير دوستان برآورد مناسبي داشته باشند ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
تشکر کنندگان: lot2013 ، گل نهال ، raham ، Saeedv13 ، soruosh ، AFSHIN-PIC
(2013-03-25 ساعت 18:56)ali2316 نوشته:  تبريك و يه عالمه هووووووووررررررراااااااا به دوستان كلير شده ي ايرواني .
مبارك باشه عزيزان ...

تبریک به دوستان کلیر شده
ali2316 کاش به سفارت ایمیل بزنید و راجع به کیستون سوال کنید. مدت زیادی گذشته...
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: Soap McTavish ، گل نهال ، raham ، ali2316 ، mrr777 ، مرآت74 ، Saeedv13 ، soruosh ، nina22 ، rira1982 ، ikamaly ، LALILO ، kasrafo
اینا چطور میخوان این همه کیس را برای کلیر شدن جمع کنند؟این تعدادی که در منتظر سرا هستند مربوط به زمانی که 400 تا400تا کارنت میکردند.از این به بعد وچکار میخوان کنند
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-03-25 ساعت 21:32)ali2316 نوشته:  
(2013-03-25 ساعت 21:03)zanganeh نوشته:  سلام.
اگه يكي از دوستان محبت كنه و اسم كاربري دوستمون afsh رو كامل بنويسه يا محلي كه بايد براي ايشون پيام خصوصي گذاشت ( براي ورود به منتظر سرا ) رو مشخصا اعلام كنه متشكر ميشم.

به هر حال خوش اومديد به اين تاپيك دوست عزيز و اميدوارم خيلي هم زود اين جمع رو ترك كني ...
اگر تمايل داريد اطلاعات كيس تون را با پيام خصوصي براي afs جان بفرستيد تا در منتظرسرا( در امضاي مديران محترم تاپيك ) ثبت شود تا هم شما و هم ساير دوستان برآورد مناسبي داشته باشند ...
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: ali2316 ، مرآت74 ، ikamaly ، shivarahbari
(2013-03-25 ساعت 20:20)arian307 نوشته:  ای بابا ... 60امین روز منه و بازم همه کیس هایی که کلیر شدن با 2013 شروع میشن.... بابا یه دونه 2012 رو هم کلیر کنین... آقا هروقت دیدن به 20128 رو اعلام کردن ممکنه من باشم

آرین عزیز. به امید خدا شما هم کلیر میشی.
اما اینجا فقط شماره کیسهای ۲۰۱۳ لاتاری اعلام میشن.
شما باید خودت چک کنی وبسایتو. اگر چک نکردی چک کن چون ممکنه همین الان هم کلیر شده باشی.
این شماره کیسها که گاهی من و گاهی افشین عزیز اعلام میکنیم، بطور اتوماتیک توسط نرم‌افزاری که افشین نوشته خونده میشن و اعلام میشن و هر کدوم از ما زودتر متوجه شد بلافاصله اینجا اعلام میکنیم. نرم‌افزار افشین فقط کیسهای لاتاری ۲۰۱۳ رو لیست میکنه و فقط هم اونهایی که نسبت به اعلام قبلی اضافه شدند.
پس شما هر وقت بولتن آپدیت شد حتما خودت سایت رو چک کن.

(2013-03-25 ساعت 21:43)zanganeh نوشته:  اگه يكي از دوستان محبت كنه و اسم كاربري دوستمون afsh رو كامل بنويسه يا محلي كه بايد براي ايشون پيام خصوصي گذاشت ( براي ورود به منتظر سرا ) رو مشخصا اعلام كنه متشكر ميشم.

دوست گرامی، اسم کاربری افشین عزیز afs است.
اما شما اولین مشتری من هستید. Big Grin
از این به بعد بنده این مسؤولیت رو بر عهده دارم.
البته اومدم سر بیزینس و تشکیلات آماده. همهٔ زحماتش رو قبلا افشین کشیده.
سلام دوستان امروزم من برای بار 4 خدا رو شکر تو اون سایت کذایی اپدیت شدم ...
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

(2013-03-25 ساعت 21:36)mohajer13 نوشته:  
(2013-03-25 ساعت 18:56)ali2316 نوشته:  تبريك و يه عالمه هووووووووررررررراااااااا به دوستان كلير شده ي ايرواني .
مبارك باشه عزيزان ...

تبریک به دوستان کلیر شده

سلام mohajer13 عزيز ؛
خيلي ممنون و مفتخرم كه به ياد من هستيد و كماكان پيگير و دلسوز همراهان اين تاپيك ، علي رغم مشغله و كارهاي زيادي كه مي دونم داريد .
به ديده ي منت ، براي اولين بار اين كار رو خواهم كرد !
باز هم ممنون از شما ، سلامت و شاد باشيد ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
تشکر کنندگان: mohajer13 ، s.s.h ، گل نهال ، f1f ، مرآت74 ، kasrafo ، امیر مهاجر ، Saeedv13 ، nina22 ، raham ، LALILO ، shivarahbari
(2013-03-25 ساعت 23:36)ali2316 نوشته:  
(2013-03-25 ساعت 21:36)mohajer13 نوشته:  
مبارك باشه عزيزان ...

تبریک به دوستان کلیر شده

سلام mohajer13 عزيز ؛
خيلي ممنون و مفتخرم كه به ياد من هستيد و كماكان پيگير و دلسوز همراهان اين تاپيك ، علي رغم مشغله و كارهاي زيادي كه مي دونم داريد .
به ديده ي منت ، براي اولين بار اين كار رو خواهم كرد !
باز هم ممنون از شما ، سلامت و شاد باشيد ...

کلیر شدن تک تک دوستان جدا مایه خوشحالیست ولی بی صبرانه منتظر کلیر شدن دوستان صبوری چون شما، مامان سایه، رهام ، مسعود، پرنسس، افشین، آرمین و تعداد دیگری که روزهای زیادی رو به انتظار گذروندند، هستیم. با اینکه تقریبا 2هفته دیگه عازم هستم و به شدت درگیر انجام کارها ولی هر فرصتی که دست میده به این تاپیک سر میزنم تا با دیدن شادی دوستان با خیال آسوده تری سفر کنم و بدونم که دوستان دیگری به زودی چمدونشون رو خواهند بست.
دوستانی که زمان زیادی گذروندید با ایمیل زدن پیگیر باشید، چه بسا زودتر از اعلام در سایت باخبر بشید. و بدونید که هممون تا روز آخر سپتامبر کنار همدیگه هستیم.
به امید اینکه دوستانی که هنوز کارنت نشدند به زودی کارنت بشند و پرونده اشون به جریان بیوفته... دوستانی که مصاحبه در پیش دارند موفق و دست پر برگردند... دوستان کلیر خورده هرچه سریعتر کلیر بشن و دوستان چمدون به دست به سلامت به مقصد برسند.... دوستانی هم که سفر کردند هر چه زودتر به آرزوهاشون دست پیدا کنند.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

(2013-03-25 ساعت 21:55)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-03-25 ساعت 20:20)arian307 نوشته:  ای بابا ... 60امین روز منه و بازم همه کیس هایی که کلیر شدن با 2013 شروع میشن.... بابا یه دونه 2012 رو هم کلیر کنین... آقا هروقت دیدن به 20128 رو اعلام کردن ممکنه من باشم

آرین عزیز. به امید خدا شما هم کلیر میشی.
اما اینجا فقط شماره کیسهای ۲۰۱۳ لاتاری اعلام میشن.
شما باید خودت چک کنی وبسایتو. اگر چک نکردی چک کن چون ممکنه همین الان هم کلیر شده باشی.
این شماره کیسها که گاهی من و گاهی افشین عزیز اعلام میکنیم، بطور اتوماتیک توسط نرم‌افزاری که افشین نوشته خونده میشن و اعلام میشن و هر کدوم از ما زودتر متوجه شد بلافاصله اینجا اعلام میکنیم. نرم‌افزار افشین فقط کیسهای لاتاری ۲۰۱۳ رو لیست میکنه و فقط هم اونهایی که نسبت به اعلام قبلی اضافه شدند.
پس شما هر وقت بولتن آپدیت شد حتما خودت سایت رو چک کن.

(2013-03-25 ساعت 21:43)zanganeh نوشته:  دوست گرامی، اسم کاربری افشین عزیز afs است.
اما شما اولین مشتری من هستید. Big Grin
از این به بعد بنده این مسؤولیت رو بر عهده دارم.
البته اومدم سر بیزینس و تشکیلات آماده. همهٔ زحماتش رو قبلا افشین کشیده.
دست گلت درد نکنه امیرجان... من خودم هم سایت رو چک میکنم اما متاسفانه اصلا خبری نیست....
ضمن این که توی زحمت هایی که دارین میکشین اگر احساس کردی که کاری از دست من بر میاد بگو دریغ نمیکنم... من مهندس شبکه هستم و اگر هر مشکلی پیرو این موضوع داشتی در خدمتت هستم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Saeedv13 ، گل نهال ، kasrafo ، nina22 ، armin1 ، LALILO ، mohajer13 ، ali2316

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان