موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همگی
میشه یه متن انگلیسی به من بدید من به این سفارت آنکارا بفرستم برای پیگیری کیسم که چرا برای من رو آپدیت نمیکنه خیلی ممنون میشم میرسی
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه
ضمن آرزوی خوشبختی و شادکامی برای همه ی عزیزانی که برای 2013 برنده شدند سؤالی داشتم و امیدوارم که شما دوستان به من کمک کنید
من چند سالی کارمند شرکتی بودم که الآن جزو لیست تحریم های آمریکا و سازمان ملل است ، آیا این موضوع مشکل ساز خواهد شد ؟؟ اگر از جای دیگر سابقه ارائه کنم و به سابقه ی مذکور اشاره نکنم چه ؟؟؟
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. می خواستم بدانم کسانی که همه خانواده کلیر نشده اند در چه حالی هستند. چکار کردند چقدر طول می کشد. ما 12 March یکنفر کلیرشد تا14 March هردو آبدیت شدیم ودیگه خبری نشد. با سفارت تماس گرفتیم گفتند سایت را چک کنید.آیا کسی تجربه مشابه دارد. ماهرچه سوال می پرسیم هیچ کس جواب نمی دهد. لطفا یکی جواب بده. نوروزتان پیروز . این هم انرژی ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم
تا الان در کنار خانواده برای عید دیدنی بودیم شاید بهانه ای برای بیشتر ماندن در کنار خانواده به توصیه دوستان اونوره آبی....
به هر حال سایت کذایی را چک می کردم ، هر دو نفر کیسمون 25 مارچ آپدیت شده است.
آخرین آپدیت نفر اصلی (فقط) 21 مارچ بود(فکر کنم برای بار 4 ام) . با توجه به آپدیت دیگر دوستان به نظر می رسد فردا روز خوبی برای دوستان خواهد بود ...... به امید او
دوستان باشگاه 100 به بالا کمربند چمدوناشون رو ببندن
ای لشکر منتظر آماده ای ؟ آماده ؟
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-26 ساعت 01:56)تی تی موسوی نوشته: سلام. می خواستم بدانم کسانی که همه خانواده کلیر نشده اند در چه حالی هستند. چکار کردند چقدر طول می کشد. ما 12 March یکنفر کلیرشد تا14 March هردو آبدیت شدیم ودیگه خبری نشد. با سفارت تماس گرفتیم گفتند سایت را چک کنید.آیا کسی تجربه مشابه دارد. ماهرچه سوال می پرسیم هیچ کس جواب نمی دهد. لطفا یکی جواب بده. نوروزتان پیروز . این هم انرژی ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سلام
من شرایطم مثل شماست البته من و دخترم الان گرین کارتمون را هم گرفتیم ولی هنوز همسرم کلیر نشده و جز صبر هم کاری ظاهرا نمی شه کرد.من که دیگه واقعا خسته شدم از این انتظار طولانی ولی امیدوارم به زودی زود برای همه خبرهای خوب بیاد . شما هم به زودی از کلیر شوید
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها شده تا حالا كسي كلير نشده باشه ؟؟؟؟؟
و اگه چنين اتفاقي افتاده از كجا با خبر شده كه كلير نميشه ؟؟؟؟؟
آدم كه نميتونه تا ابد منتظر بمونه
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
آنا جان همه کلیر میشن نگران نباش آرین هم همین روزا اسمش درمیاد. الان آرین تازه 60 روزه که منتظره. الان واسه ناامیدی خیلی زوده. ببین بین بچه های این تاپیک حتی 100-120 روز هست که منتظرن. باید تحمل کنی و به آرین امید بدی عزیزم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-26 ساعت 05:15)MARYAM2 نوشته: (2013-03-26 ساعت 01:56)تی تی موسوی نوشته: سلام. می خواستم بدانم کسانی که همه خانواده کلیر نشده اند در چه حالی هستند. چکار کردند چقدر طول می کشد. ما 12 March یکنفر کلیرشد تا14 March هردو آبدیت شدیم ودیگه خبری نشد. با سفارت تماس گرفتیم گفتند سایت را چک کنید.آیا کسی تجربه مشابه دارد. ماهرچه سوال می پرسیم هیچ کس جواب نمی دهد. لطفا یکی جواب بده. نوروزتان پیروز . این هم انرژی ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سلام
من شرایطم مثل شماست البته من و دخترم الان گرین کارتمون را هم گرفتیم ولی هنوز همسرم کلیر نشده و جز صبر هم کاری ظاهرا نمی شه کرد.من که دیگه واقعا خسته شدم از این انتظار طولانی ولی امیدوارم به زودی زود برای همه خبرهای خوب بیاد . شما هم به زودی از کلیر شوید
سلام
نگران نباشید
فقط باید صبر کنید ، فقط شما این مشکل رو نداردید ، خیلی ها مثل شما هستند . امیدوارم هر چه زود تر کلیر بشید
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-26 ساعت 01:56)تی تی موسوی نوشته: سلام. می خواستم بدانم کسانی که همه خانواده کلیر نشده اند در چه حالی هستند. چکار کردند چقدر طول می کشد. ما 12 March یکنفر کلیرشد تا14 March هردو آبدیت شدیم ودیگه خبری نشد. با سفارت تماس گرفتیم گفتند سایت را چک کنید.آیا کسی تجربه مشابه دارد. ماهرچه سوال می پرسیم هیچ کس جواب نمی دهد. لطفا یکی جواب بده. نوروزتان پیروز . این هم انرژی ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با سلام و عرض تبریک سال نو خدمت همه دوستان عزیز 2013
در سال گذشته هم موارد متعددی داشتیم که یک کیس ستاره دار می شد و بصورت جدا جدا کلیر می شدند ولی همگی در نهایت کلیر شدند و اصلاً نگران نباشید و خیلی هم بهشون ایمیل نزنید و یه نظر من هفته ای یکبار از طریق ایمیل پیگیر کارتون باشین ، موفق و پیروز باشین
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کيس هاي هم رده من تو سفارت هاي ديگه مثل مالزي و کويت ويزاشون رو گرفتن ولي آْنکاراااااااااااااا خوابهههههههههههه از خواب گران خيز . . . .
کیس نامبر: 2013AS37xx ،مصاحبه: فوریه/آنکارا- 390 ترجمه+ 4000 تور و بلیط (دو بار) + $400 مديکال
کلير : 56 روز - March 26 ، دريافت ويزا : 26 April ،مقصد:Austin.TX ورود: 31 می
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-26 ساعت 00:45)alirezass نوشته: با سلام به همگی
میشه یه متن انگلیسی به من بدید من به این سفارت آنکارا بفرستم برای پیگیری کیسم که چرا برای من رو آپدیت نمیکنه خیلی ممنون میشم میرسی
Dear Sir/Madam:
It is too long time since the last time my case was updated! Would you do me a favor alnd let me know if the administrative process on my case has been over?
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26