کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
با سلام به همگی
میشه یه متن انگلیسی به من بدید من به این سفارت آنکارا بفرستم برای پیگیری کیسم که چرا برای من رو آپدیت نمیکنه خیلی ممنون میشم میرسی
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان:
سلام بر همه
ضمن آرزوی خوشبختی و شادکامی برای همه ی عزیزانی که برای 2013 برنده شدند سؤالی داشتم و امیدوارم که شما دوستان به من کمک کنید
من چند سالی کارمند شرکتی بودم که الآن جزو لیست تحریم های آمریکا و سازمان ملل است ، آیا این موضوع مشکل ساز خواهد شد ؟؟ اگر از جای دیگر سابقه ارائه کنم و به سابقه ی مذکور اشاره نکنم چه ؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-03-26 ساعت 00:50)dd7472003 نوشته:  سلام بر همه
ضمن آرزوی خوشبختی و شادکامی برای همه ی عزیزانی که برای 2013 برنده شدند سؤالی داشتم و امیدوارم که شما دوستان به من کمک کنید
من چند سالی کارمند شرکتی بودم که الآن جزو لیست تحریم های آمریکا و سازمان ملل است ، آیا این موضوع مشکل ساز خواهد شد ؟؟ اگر از جای دیگر سابقه ارائه کنم و به سابقه ی مذکور اشاره نکنم چه ؟؟؟

مشکلی نیست دوست من. کلیر شده از چنین شرکتهایی داشتیم. همین امسال.
حقیقت رو بگید. مگر اینکه از مدیران رده بالای اونجا باشید که در اونصورت من اطلاع و تجربه‌ای ندارم.
ما هم نبودیم.البته به سفارت ایمیل زدیم فقط یک متن رو جواب می دهند
Please be advised that the case is under administrative process and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly.When your case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with your passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm. SadSadSad
فکر میکنم متن دیگری ندارند.Big GrinSadSad
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: گل نهال ، raham ، LALILO ، ikamaly ، kasrafo ، ali2316
(2013-03-26 ساعت 00:50)dd7472003 نوشته:  سلام بر همه

دوست من در تایید امیر عزیز باید بگم نگران نباشید، فقط در صورتی مشکل ساز خواهد شد که اسم خودتون در لیست تحریم باشه و از ورود به امریکا منع شده باشید.
تحریم شرکت شما به خودتون ارتباطی نداره. حتی اگه همین الان کارمند اون شرکت باشید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
سلام. می خواستم بدانم کسانی که همه خانواده کلیر نشده اند در چه حالی هستند. چکار کردند چقدر طول می کشد. ما 12 March یکنفر کلیرشد تا14 March هردو آبدیت شدیم ودیگه خبری نشد. با سفارت تماس گرفتیم گفتند سایت را چک کنید.آیا کسی تجربه مشابه دارد. ماهرچه سوال می پرسیم هیچ کس جواب نمی دهد. لطفا یکی جواب بده. نوروزتان پیروز . این هم انرژی ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، LALILO ، itsmasoud ، MARYAM2 ، ikamaly ، saeeds61 ، Soap McTavish ، kasrafo ، مرآت74 ، soruosh
سلام دوستان خوبم
تا الان در کنار خانواده برای عید دیدنی بودیم شاید بهانه ای برای بیشتر ماندن در کنار خانواده به توصیه دوستان اونوره آبی....
به هر حال سایت کذایی را چک می کردم ، هر دو نفر کیسمون 25 مارچ آپدیت شده است.
آخرین آپدیت نفر اصلی (فقط) 21 مارچ بود(فکر کنم برای بار 4 ام) . با توجه به آپدیت دیگر دوستان به نظر می رسد فردا روز خوبی برای دوستان خواهد بود ...... به امید او
دوستان باشگاه 100 به بالا کمربند چمدوناشون رو ببندنSmile
ای لشکر منتظر آماده ای ؟ آماده ؟
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: lot2013 ، ikamaly ، onlyonline ، mori ، Soap McTavish ، گل نهال ، مرآت74 ، ali2316 ، soruosh
ANKARA.TURKEY

آپدیت 2013 Mar 25

Visa Status File
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
(2013-03-26 ساعت 01:56)تی تی موسوی نوشته:  سلام. می خواستم بدانم کسانی که همه خانواده کلیر نشده اند در چه حالی هستند. چکار کردند چقدر طول می کشد. ما 12 March یکنفر کلیرشد تا14 March هردو آبدیت شدیم ودیگه خبری نشد. با سفارت تماس گرفتیم گفتند سایت را چک کنید.آیا کسی تجربه مشابه دارد. ماهرچه سوال می پرسیم هیچ کس جواب نمی دهد. لطفا یکی جواب بده. نوروزتان پیروز . این هم انرژی ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

سلام
من شرایطم مثل شماست البته من و دخترم الان گرین کارتمون را هم گرفتیم ولی هنوز همسرم کلیر نشده و جز صبر هم کاری ظاهرا نمی شه کرد.من که دیگه واقعا خسته شدم از این انتظار طولانی ولی امیدوارم به زودی زود برای همه خبرهای خوب بیاد . شما هم به زودی از کلیر شوید
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
بچه ها شده تا حالا كسي كلير نشده باشه ؟؟؟؟؟
و اگه چنين اتفاقي افتاده از كجا با خبر شده كه كلير نميشه ؟؟؟؟؟
آدم كه نميتونه تا ابد منتظر بمونه
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
تشکر کنندگان: ikamaly ، bmojtaba ، arian307 ، مرآت74
آنا جان همه کلیر میشن نگران نباش آرین هم همین روزا اسمش درمیاد. الان آرین تازه 60 روزه که منتظره. الان واسه ناامیدی خیلی زوده. ببین بین بچه های این تاپیک حتی 100-120 روز هست که منتظرن. باید تحمل کنی و به آرین امید بدی عزیزم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
(2013-03-26 ساعت 05:15)MARYAM2 نوشته:  
(2013-03-26 ساعت 01:56)تی تی موسوی نوشته:  سلام. می خواستم بدانم کسانی که همه خانواده کلیر نشده اند در چه حالی هستند. چکار کردند چقدر طول می کشد. ما 12 March یکنفر کلیرشد تا14 March هردو آبدیت شدیم ودیگه خبری نشد. با سفارت تماس گرفتیم گفتند سایت را چک کنید.آیا کسی تجربه مشابه دارد. ماهرچه سوال می پرسیم هیچ کس جواب نمی دهد. لطفا یکی جواب بده. نوروزتان پیروز . این هم انرژی ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

سلام
من شرایطم مثل شماست البته من و دخترم الان گرین کارتمون را هم گرفتیم ولی هنوز همسرم کلیر نشده و جز صبر هم کاری ظاهرا نمی شه کرد.من که دیگه واقعا خسته شدم از این انتظار طولانی ولی امیدوارم به زودی زود برای همه خبرهای خوب بیاد . شما هم به زودی از کلیر شوید
سلام
نگران نباشید
فقط باید صبر کنید ، فقط شما این مشکل رو نداردید ، خیلی ها مثل شما هستند . امیدوارم هر چه زود تر کلیر بشید Smile
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
با سلام و عرض تبریک سال نو خدمت همه دوستان عزیز 2013
در سال گذشته هم موارد متعددی داشتیم که یک کیس ستاره دار می شد و بصورت جدا جدا کلیر می شدند ولی همگی در نهایت کلیر شدند و اصلاً نگران نباشید و خیلی هم بهشون ایمیل نزنید و یه نظر من هفته ای یکبار از طریق ایمیل پیگیر کارتون باشین ، موفق و پیروز باشین
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: bmojtaba ، MARYAM2 ، LALILO ، Soap McTavish ، sayeh_m ، arian307 ، kasrafo ، ikamaly ، ali2316 ، تی تی موسوی ، soruosh
کيس هاي هم رده من تو سفارت هاي ديگه مثل مالزي و کويت ويزاشون رو گرفتن ولي آْنکاراااااااااااااا خوابهههههههههههه از خواب گران خيز . . . .
کیس نامبر: 2013AS37xx ،مصاحبه: فوریه/آنکارا- 390 ترجمه+ 4000 تور و بلیط (دو بار) + $400 مديکال
کلير : 56 روز - March 26 ، دريافت ويزا : 26 April ،مقصد:Austin.TX ورود: 31 می
تشکر کنندگان: LALILO ، Soap McTavish ، گل نهال ، مرآت74 ، kopol ، kasrafo ، ikamaly
(2013-03-26 ساعت 00:45)alirezass نوشته:  با سلام به همگی
میشه یه متن انگلیسی به من بدید من به این سفارت آنکارا بفرستم برای پیگیری کیسم که چرا برای من رو آپدیت نمیکنه خیلی ممنون میشم میرسی

Dear Sir/Madam:
It is too long time since the last time my case was updated! Would you do me a favor alnd let me know if the administrative process on my case has been over?
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
تشکر کنندگان: LALILO ، گل نهال ، مرآت74

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان