کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
از تمام دوستان به خاطر لطفی که به من داشتن و تبریک گفتن تشکر میکنم اینشالا به زودی بقیه دوستان هم کلیرررررر شنننن واقعا از همتون ممنونم مرسییییییییییییییییی
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

(2013-03-26 ساعت 17:09)sayeh_m نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بچه ها ما کلیر شدیم . با ایمیل همین الان خبر دار شدم . SmileSmile
میام جزییات رو میگمممممممممم.

مامان تو که میدونی هورای من تو گلوم خشکیده تا تو هورا بکشی.................
پس چرا به من نگفتی که از ساعت 5 تا حالا هورا بکشم
خدایا شکرت

هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورا برای مامان سایه

هووووووووووووووووووووووورا برای خودم
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-03-26 ساعت 19:01)armin1 نوشته:  از تمام دوستان به خاطر لطفی که به من داشتن و تبریک گفتن تشکر میکنم اینشالا به زودی بقیه دوستان هم کلیرررررر شنننن واقعا از همتون ممنونم مرسییییییییییییییییی
دمت گرم
خیلی مردی با این همه انتظاری که کشیدی
CoolCoolCool
یک دنیا هووووووووووووورا
بستنی فرآموش نشه
دی
Big Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
فک کنم بازم بچه ها باشن ها
خبر کنید بیان لیست آبدیت ها رو ببینن
امروز عجب روزی
حالا دسسسسسسسسسسسسسسس
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
بچه ها مبارک همه تون باشه ,ایشالله باقی دوستان هم به زودی کلیر شن Smile
خوب با اجازه همه منتظرا یه آخیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــش طولانی بگم....
خدایا شکرت
برای یکضرب خودم اینقدر شاد نشدم که برای اتمام انتظار 118 روزه مامانم.....
مامان سایه از قول من به همسرتون و دختر گلتون هم تبریک بگید
دیگه این کاری بود که از دست پسرخاله من بر میومد تا عید رو واقعی کنه براتون
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
@صادقی جان
ماشاله اصلا به هیکلت نمی خوره انقدر بخور باشی
آقا ما رو هم دریاب Big GrinBig Grin
فقط میدونم یدونه ای دردونه ای اصلا نیستی!!!
چون دوستت دارم انقد باهات شوخی میکنماااااااااااااااااااااا
همیشه لبت خندون عین خودم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
داش افشین یا امیر مهاجر جان بی زحمت اسامی رو خط بزنین

جونمممممممم لیست خط خطیش قشنگ
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
ماشاله به این مامان سایه
با کلیر شدنش این تاپیک انگار جون دوباره گرفته ، انگار همه کلیر شدن ، همه دارن بالا پایین میپرن
به افتخار همتون
ددددد س س س س س س س س ت ت ت ت ت ت
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
همش باید گفت آخ جون
بعد باقلوا رو کی می ده اونوخخخخخخخخخخ؟
دی
من و مهاجرت
تشکر کنندگان: zina s ، Soap McTavish ، bmojtaba ، Championking ، kasrafo ، sayeh_m ، رجبعلی ، sorena ، ASALI ، AsemanAbee ، LALILO ، AFSHIN-PIC
(2013-03-26 ساعت 19:11)sadeghi897 نوشته:  همش باید گفت آخ جون
بعد باقلوا رو کی می ده اونوخخخخخخخخخخ؟
دی
اون با من Big GrinBig GrinBig Grin
خودم میدم Big GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، Championking ، kasrafo ، sayeh_m ، zina s ، رجبعلی ، sorena ، ASALI ، itsmasoud ، kopol ، LALILO ، ali2316 ، AFSHIN-PIC
(2013-03-26 ساعت 19:07)bayat_r نوشته:  خوب با اجازه همه منتظرا یه آخیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــش طولانی بگم....
خدایا شکرت
برای یکضرب خودم اینقدر شاد نشدم که برای اتمام انتظار 118 روزه مامانم.....
مامان سایه از قول من به همسرتون و دختر گلتون هم تبریک بگید
دیگه این کاری بود که از دست پسرخاله من بر میومد تا عید رو واقعی کنه براتون

خوب اقا bayat این پسر خاله تونو به ما هم معرفی کنید تا ما هم کلیر بشیم..
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، sadeghi897 ، Championking ، kasrafo ، sayeh_m ، bayat_r ، پدی ، zina s ، رجبعلی ، sorena ، LALILO ، ali2316 ، AFSHIN-PIC
@محمد جان فدات شم خودت ماهی
البته من حاضرم از مقام استادی که حق مسلم هم هست بیام پایین به شرطی که زودتر همه بچه ها کلیر کنن و یک current all هم چند روز دیگه ببینم توی اون سایت دیگه یک فروردین توپ داشته باشیم
من 350 درصدم زیر زمین هست، دی
من و مهاجرت
ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺳﺎﯾﻪ ﻋﺰﯾﺰ ﻭ ﺍﺭﻣﯿﻦ ﺟﺎﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺗﺒﺮﯾﮏ ...... :-) :-) :-)
ﺍﮔﻪ ﻟﻄﻒ ﮐﻨﯿﻦ ﻭ ﺍﻭﻥ ﻭﺯﻧﻪ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﺰﺍﺭﯾﻦ ﺯﻣﯿﻦ ﺩﯾﮕﻪ ....
ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﺭ ﻭ ﺑﻨﺪﯾﻞ ﺳﻔﺮ ﺟﻤﻊ ﮐﻨﯿﻦ .....
ﻣﺎ ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﺷﻤﺎ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﻫﺎ ..... ﺗﻨﻬﺎ ﻣﻮﻥ ﻧﺬﺍﺭﯾﻦ
ﺑﺎﺯﻡ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﯾﺰ ﮐﻠﯿﺮ ﺷﺪﻩ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-03-26 ساعت 19:08)armin1 نوشته:  
(2013-03-26 ساعت 19:04)sadeghi897 نوشته:  
(2013-03-26 ساعت 19:01)armin1 نوشته:  از تمام دوستان به خاطر لطفی که به من داشتن و تبریک گفتن تشکر میکنم اینشالا به زودی بقیه دوستان هم کلیرررررر شنننن واقعا از همتون ممنونم مرسییییییییییییییییی
دمت گرم
خیلی مردی با این همه انتظاری که کشیدی
CoolCoolCool
یک دنیا هووووووووووووورا
بستنی فرآموش نشه
دی
Big Grin

nokaretam dadashhh ,,,chashmmm bastani ham midimmmmmm:-))))))))) shomaaa jon bekhaaaaaa
آقایی CoolCoolCool
گلی
صبوری CoolCoolCool
خودم هم خواستی بهت بستنی می دم حتی
بپرس از محمد فضلی که بفهمی مفهوم این جمله چیه
یعنی خیلی خاطر خودت و صبرت می خوام که یک همچین پیشنهادی رو از ته قلبم بهت می دم ها
دی
@محمد فضلی
محمد جان آماده باش که حسابی بخندیم و بخوریم یواش یواش کلاس داره به جاهای عملی نزدیک می شه
من و مهاجرت
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، sayeh_m ، zina s ، رجبعلی ، sce ، sorena ، kasrafo ، bmojtaba ، armin1 ، mrr777

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان