کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-03-24 ساعت 22:49)sayeh_m نوشته:  زیر بار این کلیرنس طولانی خم شدم ولی هنوز یک کمی جون دارم Wink
فکر میکنم برای سفارت انکارا اتفاقی افتاده . اصلا" روال کار نرمال نیست . این وقفه حتما" دلیلی داره که ما خبر نداریم . ولی به هر حال امیدوارم که درست بشه .
ما 116 روزه شدیم و آخرین آپدیت بدون ایمیل هم مال 12 مارچ بوده .

این نوشته رو نقل قول میکنم تا به همه منتظران بگم: نا امیدی ممنوع.
هر کس در این تاپیک حرف از نا امیدی بزنه با من طرفه چه یک روز از مصاحبه اش گذشته باشه چه 150 روز.
"کمرم خم شده" و "کمی جون دارم" و "روال کار نرمال نیست"، ناشکری حساب میشهBig Grin
و "امیدوارم" اعتقاد به حکمت خدا...

پس ناامیدی ممنوع حتی شما مامان عزیز
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
راستی حالا که این همه دوستان اینجا هستن
و کلی خبر خوشحالی هم شنیدیم و شاد هم هستیم
می خواستم به تمام بچه های که شاید حتی نشناسم و اینجا هستن
سال نو رو تبریک بشم و براشون بهترین ها رو آرزو کنم

هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای آرمین Smile

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای بیات عزیز که این همه مدت به خاطر من صبر کرد Shy
و هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای همه دوستای گلم .

در ضمن من باید یه چیزهایی در مورد این کلیرنس طولانیمون بنویسم که تو همین چند روز , آخر سفرنامه ام اضافه میکنم .فقط اینو بگم که واقعا" ممکنه که پرونده پشت شوفاژ افتاده باشه و این اصلا" یه شوخی نیست .ولی به هر حال کار رو انجام میدن , فقط نمیدونن که با این معطلی چه مشکلاتی برای ما به وجود میارن .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
حالا واین شلوغ پلوغی جمعا از دوستان مهاجرسرا چند نفر کلیر شدند
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
[عکس: 13643094335124_0Summary-&-Chart-26-Mar-2013.jpg]

دوستان عزیزم کلیرنس روال مشخصی نداره، همه چی بستگی به خودشون داره که هرکیس رو تو چه سطحی بخوان چک کنن.
بعضی ها رو با سطح پائین تری چک می کنن که زودتر کلیر می شن، بعضی را هم با سطوح بالا تر که باعث مدت طولانی تری می شه.
سربازی و شغل و غیره هم تنها آیتمهای قابل تشخیص توسط ما هستند، که بشکل روتین باعث کلیرنس می شوند، حدس می زنم سطح کلیرنس در زمان مصاحبه از نحوه پاسخگویی به سوالات، توسط آفیسر تعیین و سپس از سازمان مربوطه درخواست می شه.
موفق باشید.
همه کلیر می شویم.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
در این زمان باید یادی از پسر خاله آقا بیات بکنیم که به قول مامان سایه پرونده ها را از پشت شوفاژ در آوردند.و در صدد هستند که این ماه همه را کارنت بکنند.
با سلام و تبریک به همه دوستان کلیر شده
امیدوارم تلخی انتظار ، با شیرینی شادی امروزتان فراموش شود .
ممنون میشم اگه متن ایمیل 400 کارکتری را برایم بگذارید .
با تبریک و تشکر مجدد

من هنوز امضا ندارم ولی مصاحبه 8 ژانویه آنکارا ، 3 نفر ، برگه صورتی ، 76 روز انتظار
شماره کیس **2013as6 *مصاحبه 8 ژانویه * آنکارا * کلیرنس * منتظر سرا * 3 نفر
ASALI، AsemanAbee، elham_ces، fatemeh honari، feyzgostar، gole pooneh، mohammad fazli، mori، s.s.h، sadeghi897، sce، sorena، پدی، آسمان نیلگون، رجبعلی، علی مب، 3 کاربر مخفی، 3 مهمان
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، bayat_r ، sadeghi897 ، mehdiii ، sayeh_m ، sce ، kasrafo ، رجبعلی ، farmiz ، Saeedv13 ، zina s ، ali2316 ، LALILO ، علی مب ، AFSHIN-PIC
تبریک میگم به همه کلیر شده های عزیز مخصوصا مامان سایه و آرمین عزیز Wink. امیدوارم که موفق باشید Smile.
بعد از 26 بار، دیروز و امروز کیس من بازم تو CEAC آپدیت شد اما امروز تو لیست سفارت نبودم. این سایت کذایی یه جورایی داره منو میپیچونه Tongue. فعلا چاره ای نیست جز صبر Rolleyes.
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

حالا که همه خوشحالن مخصوصا مامان سایه
http://www.ikea.com/us/en/
یک نگاهی بندازید هم فال هم تماشا !!! قیمت هم داره
دیگه مامان سایه باید کم کم بری تاپیک اولین سفر برای فعال سازی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، AsemanAbee ، farmiz ، رجبعلی ، kasrafo ، rezagh ، sadeghi897 ، lot2013 ، mori ، shivarahbari ، ASALI ، zina s ، mrr777 ، kopol ، armin1 ، usa lover ، saeeds61 ، AFSHIN-PIC
یک امروز بعد از ناهار خوابمون گرفت ببینین چه خبر شده؟!Big Grin. آقا بعد از این هر وقت مشکل داشتین به من بگین یه چُرت بزنم همه چی روبراه میشهTongue. از خواب بلند شدم دیدم یک میس کال دارم و یک مسیج. میس کالم مال سایه بود و مسیجم مال امیر با خبر خوش کلیر شدن سایه. باید بگم که قطعاً صورتی ها از بقیه خوشحال ترن. سایه در تاپیک عمومی و در جمع دوستان خودش رو خیلی استوار و با روحیه نشون می داد که مبادا شما نا امید بشین ولی اون پشت که میومد و در جمع صورتی ها حرف های بد بد به سفارت آنکارا می زدTongue و ما هم مجبور بودیم باهاش همراهی کنیم و البته سعی می کردیم روحیه شو تقویت کنیم. به سایه، آرمین و شیوا تبریک میگم و امیدوارم بقیه دوستان هم با خبرهای خوش از راه برسند.
در غیاب افشین از امیر تقاضا می کنیم که هر چی زودتر کلیر شده ها رو از منتظرسرا بیرون کنهSmile.
همتون منو می شناسین که چه آدم کمرویی هستم!!!. یک جنبه خوشحالی من امشب اینه که: از اون روز با وجود سایه و بقیه "روز بالایی ها" راستش روم نمی شد که بیام بگم چرا ما کلیر نمیشیم؟ حالا دیگه با پر رویی و ایضاً مقداری گستاخی خواهان خلوت شدن سریع تر منتظرسرا هستمRolleyes.
امیدوارم حالا که شیر کلیرنس بعد بعدها باز شده و تعداد زیادی کلیر شدن بعد از این هم اصلاً بسته نشه و هر روز هورای 2013ایها رو تو تاپیک بشنویم.
به افتخار سایه، آرمین و شیوا و البته سفارتمون Big Grinدر آنکارا که این بار ترکوند:
هورااااااااااااااااااااااا..............
ﺳﺎﯾﻪ ﺟﺎﻥ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﯾﻦ ﺍﻓﺸﯿﻦ ﺑﺮﻩ ﺗﺎ ﮐﻠﯿﺮ ﺑﺸﯿﻦ ...؟؟!! ﺟﺎﺵ ﺧﺎﻟﯿﻪ ﻫﻮﺭﺍ ﺑﮑﺸﻪ ....
ﺩﯾﮕﻪ ﭼﯽ شده ﮐﻪ ﺟﻨﺎﺏ ﺭﺟﺒﻌﻠﯽ ﻫﻢ ﻫﻮﺭﺍ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﻭ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﭘﺴﺘﺎﺵ ﺑﻪ ۱۰ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﻭ ﺍﻻﻥ ﺍﻣﻀﺎ ﻣﯿﺬﺍﺭﻩ :-) :-)
ﺣﺘﻤﺎ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺗﺠﺮﺑﯿﺎﺕ ﺟﺪﯾﺪﺗﻮﻥ ﻫﺴﺘﯿﻢ.

ﻣﻦ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻭﻣﯿﻦ ﺑﺎﺭ ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ( ﺍﺯ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﻭﻝ ﺩﺳﺎﻣﺒﺮ ) ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺯﺩﻡ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ۲-۳ ﺳﺎﻋﺖ ﺟﻮﺍﺏ ﺍﻣﺪ ﮐﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﭘﺮﻭﺳﻪ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﺳﺎﯾﺖ ﻫﻢ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪ
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺳﺎﯾﺖ ﺍﺯ ۱۳ ﻣﺎﺭﭺ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﻧﺸﺪﻩ ﺑﻮﺩ
ﻣﺎ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻭ ﺭﺍﺿﯽ ﺑﻪ ﺭﺿﺎﯼ ﺣﻖ . :-) :ه
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
آرمین عزیز جدا خوشحال شدم و تبریک میگم بهت... خواستم بهت رتبه بدم، دیدم قبلا اینکار رو کردم و اگه آپدیت میکردمش دیگه اولین رتبه نمی موند... واسه همین تبریک من رو به همراه آپدیت فرضی رتبه بپذیر Tongue
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

(2013-03-26 ساعت 19:55)AsemanAbee نوشته:  ﺳﺎﯾﻪ ﺟﺎﻥ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﯾﻦ ﺍﻓﺸﯿﻦ ﺑﺮﻩ ﺗﺎ ﮐﻠﯿﺮ ﺑﺸﯿﻦ ...؟؟!! ﺟﺎﺵ ﺧﺎﻟﯿﻪ ﻫﻮﺭﺍ ﺑﮑﺸﻪ ....
ﺩﯾﮕﻪ ﭼﯽ شده ﮐﻪ ﺟﻨﺎﺏ ﺭﺟﺒﻌﻠﯽ ﻫﻢ ﻫﻮﺭﺍ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﻭ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﭘﺴﺘﺎﺵ ﺑﻪ ۱۰ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﻭ ﺍﻻﻥ ﺍﻣﻀﺎ ﻣﯿﺬﺍﺭﻩ :-) :-)
ﺣﺘﻤﺎ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺗﺠﺮﺑﯿﺎﺕ ﺟﺪﯾﺪﺗﻮﻥ ﻫﺴﺘﯿﻢ.

ﻣﻦ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻭﻣﯿﻦ ﺑﺎﺭ ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ( ﺍﺯ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﻭﻝ ﺩﺳﺎﻣﺒﺮ ) ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺯﺩﻡ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ۲-۳ ﺳﺎﻋﺖ ﺟﻮﺍﺏ ﺍﻣﺪ ﮐﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﭘﺮﻭﺳﻪ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﺳﺎﯾﺖ ﻫﻢ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪ
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺳﺎﯾﺖ ﺍﺯ ۱۳ ﻣﺎﺭﭺ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﻧﺸﺪﻩ ﺑﻮﺩ
ﻣﺎ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻭ ﺭﺍﺿﯽ ﺑﻪ ﺭﺿﺎﯼ ﺣﻖ . :-) :ه
ما هم هنوز منتظریم Smile
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان: MARYAM2 ، farmiz ، رجبعلی ، AsemanAbee ، feyzgostar ، kasrafo ، Saeedv13 ، rezagh ، sadeghi897 ، mori ، zina s ، Soap McTavish ، kopol ، nina22 ، ali2316 ، LALILO ، AFSHIN-PIC
هوراااااااااااااااااا به همه ی کلیرشده ها ....
بچه ها می شه ایمیل آنکارا را بدین ... به خدا 50 تا صفحه نگاه کردم همش هوراااااااااااا بود ...

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان