کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-03-26 ساعت 20:05)elham_ces نوشته:  هوراااااااااااااااااا به همه ی کلیرشده ها ....
بچه ها می شه ایمیل آنکارا را بدین ... به خدا 50 تا صفحه نگاه کردم همش هوراااااااااااا بود ...

CA-Ankara@state.gov
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: رجبعلی ، elham_ces ، sadeghi897 ، kasrafo ، zina s ، Soap McTavish ، kopol
با سلام
به همه اون (اگه اشتباه نکنم) 37 نفری که این دفعه کلیر شدن تبریک میگم حالا چند تاشون اینجا هستن....
موفق و سربلند باشین
4may2012----->20may2012---->4feb2013----->16 apr 2013---->6may 2013 ----> 3 july 2013
3 جولای دالاس
تشکر کنندگان: رجبعلی ، lot2013 ، sayeh_m ، sadeghi897 ، sce ، raham ، rezagh ، mori ، kasrafo ، zina s ، Soap McTavish ، ali234 ، ali2316 ، armin1 ، LALILO
(2013-03-26 ساعت 20:05)elham_ces نوشته:  هوراااااااااااااااااا به همه ی کلیرشده ها ....
بچه ها می شه ایمیل آنکارا را بدین ... به خدا 50 تا صفحه نگاه کردم همش هوراااااااااااا بود ...

http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
CA-Ankara@state.gov
ﺍﺯ ﻫﺮ ﺩﻭ ﻣﯿﺘﻮﻧﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯽ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: رجبعلی ، elham_ces ، sadeghi897 ، sce ، rezagh ، sayeh_m ، kasrafo ، zina s ، Soap McTavish ، kopol ، nina22 ، ali2316 ، LALILO
ما که هنوز نرفتیم برای مصاحبه و هنوز در حال استرس و انتظاریم ولی من با همسرم با شادی بچه هایی که هر ماه کارنت میشنو خوشحال، شاد میشیم و با کلیر شدن دوستانی که در انتظار به سر میبرن ما هم هورااااا میکشیم .به امید اینکه همه منتظرا انتظارشون زودتر به پایان برسه و به مقصود برسن .
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تبریک فراوان ... عجب روزی .... هورا برای همه دوستان کلیر شده بخصوص مامان سایه مهاجرسرا... با ارزوی کلیر شدن بقیه دوستان ....Wink

[img][عکس: di-YAJN.jpg][/img]
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
مااااااااااادرمSmile مباکههههههههه
توجه کردید در پی آنکه صبح امروز در پیامی سه کلمه ای به آنکارا فرمودیم:"هرگز نخواب آنکارا" او به خود تکانی داد و کلیر نمود؟! ضمن تبریک به همگی فقط پیام بعدی من برای آنکارا این است: " پس من کوشم آنکارا؟!"
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
بقیه کجان ؟!!؟!؟؟!؟!!؟Cool
چرا نمیایین هورا بکشین ؟؟؟یعنی رفتین مهمونی ؟؟؟Cool
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-03-26 ساعت 19:52)Saeedv13 نوشته:  یک امروز بعد از ناهار خوابمون گرفت ببینین چه خبر شده؟!Big Grin. آقا بعد از این هر وقت مشکل داشتین به من بگین یه چُرت بزنم همه چی روبراه میشهTongue. از خواب بلند شدم دیدم یک میس کال دارم و یک مسیج. میس کالم مال سایه بود و مسیجم مال امیر با خبر خوش کلیر شدن سایه. باید بگم که قطعاً صورتی ها از بقیه خوشحال ترن.

اونوقت چرا ؟؟؟ قطعاً اشتباه فکر میکنی Wink ما هم کمتر از شما خوشحال نشدیم .... این نژادپرستی و تبعیض رنگ رو با خودت نیاری اونور که جریمه میشی ، هوارتا !!!Big GrinBig GrinBig Grin
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
(2013-03-26 ساعت 21:40)ASALI نوشته:  
(2013-03-26 ساعت 19:52)Saeedv13 نوشته:  یک امروز بعد از ناهار خوابمون گرفت ببینین چه خبر شده؟!Big Grin. آقا بعد از این هر وقت مشکل داشتین به من بگین یه چُرت بزنم همه چی روبراه میشهTongue. از خواب بلند شدم دیدم یک میس کال دارم و یک مسیج. میس کالم مال سایه بود و مسیجم مال امیر با خبر خوش کلیر شدن سایه. باید بگم که قطعاً صورتی ها از بقیه خوشحال ترن.

اونوقت چرا ؟؟؟ قطعاً اشتباه فکر میکنی Wink ما هم کمتر از شما خوشحال نشدیم .... این نژادپرستی و تبعیض رنگ رو با خودت نیاری اونور که جریمه میشی ، هوارتا !!!Big GrinBig GrinBig Grin
عسلی جان
این جمله عمو سعید یه معنی دیگه داشت Big Grin آخه شماها نمیدونین که من این صورتی ها رو بیچاره کردم از بسکه غر زدم Big Grin برای همین اینقدر خوشحال شدن Tongue حالا میخوام یه سفرنامه کلیرنسی بنویسم Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-03-26 ساعت 17:09)sayeh_m نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بچه ها ما کلیر شدیم . با ایمیل همین الان خبر دار شدم . Smile
میام جزییات رو میگمممممممممم.
Shy
مامان سایه جان دل جماعتی رو شــــــــــــــــــــــــــــاد کردی به خدا، از جمله خودم Big GrinSmile
خـــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــلــــــــــــــــــــــــــــی تبریک میگم Smile Tongue
Félicitations Big GrinBig Grin
بچه هایی که کلیر شــــــــــدید تــــــــــــــــــــــــبــــــــــــــــــــریک Smile ،از اینجا به بعد دیگه واستون "سحر" خیلی نزدیک است. از این روزهاتون با وجود تمام سختی هاش حسابی لذت ببرید.
Rolleyes
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
(2013-03-26 ساعت 18:50)kasrafo نوشته:  
(2013-03-26 ساعت 18:42)پدی نوشته:  یه تبریک دیگه به شیوا.هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
منم پا به پای پدی عزیز هووووووررررراااااااا میکشم!!!!!!!Big Grin
تبریک به شیوا خانم

خیلی ازتون ممنونم به امید دیدن شادی همه دوستان مهاجرسرایی هورااااااااا
شماره کیس : 2013AS00036XX کنسولگری: ANK مصاحبه : W1 /FEB دریافت صورتی کلیر: 26 March دریافت ویزا: 29MARCH
(2013-03-26 ساعت 21:36)sayeh_m نوشته:  بقیه کجان ؟!!؟!؟؟!؟!!؟Cool
چرا نمیایین هورا بکشین ؟؟؟یعنی رفتین مهمونی ؟؟؟Cool

سلام مامان سایه عزیز
نمیدانید که ما اهالی در حال انتظار چقدر نگران شما بودیم وحالا که کلیر شده اید
چقدر خوشحالیم ولی شما باید قول بدهید بعد از اسباب کشی به تاپیک اولین سفر ما را تنها نگذارید وما را از راهنمایی های خود محروم نسازید به افتخار شما وهمه پیشکسوتان طویل النتظار هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررا هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا

(2013-03-26 ساعت 21:47)shivarahbari نوشته:  
(2013-03-26 ساعت 18:50)kasrafo نوشته:  
(2013-03-26 ساعت 18:42)پدی نوشته:  یه تبریک دیگه به شیوا.هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
منم پا به پای پدی عزیز هووووووررررراااااااا میکشم!!!!!!!Big Grin
تبریک به شیوا خانم

خیلی ازتون ممنونم به امید دیدن شادی همه دوستان مهاجرسرایی هورااااااااا

شیوا جان سلام تبریک صمیمانه مارا بپذیر به امید کلیر شدن همه بچه های 2013
هوررررررررررررررررراهوررررررررررررا هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
(2013-03-26 ساعت 21:24)Szsanazsz نوشته:  مااااااااااادرمSmile مباکههههههههه
توجه کردید در پی آنکه صبح امروز در پیامی سه کلمه ای به آنکارا فرمودیم:"هرگز نخواب آنکارا" او به خود تکانی داد و کلیر نمود؟! ضمن تبریک به همگی فقط پیام بعدی من برای آنکارا این است: " پس من کوشم آنکارا؟!"

ساناز جان، خواهر گلم. ایشالا خبر کلیر شدنتو خودم بهت میدم. قبل از همه. Smile

سایه عزیز. خودت میدونی که چقدر خوشحال شدم وقتی رنگ زدی. اونقدر تابلو بودم که دوستم گیر داده بود این چه خبر خوبی بود که اینقدر تو رو دگرگون و هیجان زده کرده؟!
خدا منو ببخشه مجبور شدم دروغ بگم. البته دروغ نگفتم ولی یه خبر خوب دیگه رو بجای این بهش گفتم. (خبر ویزای توریستی دوست دوستم) Smile
فقط میخوام ازت تشکر کنم که با وجود اینکه میدونستم داری چی میکشی و چقدر نگرانی اینقدر به بچه‌ها روحیه میدادی و هواشونو داشتی. Smile
عمو سعید همه چیزو گفت. فقط آفرین میگم به این صبر و خودداری...
مبارکت باشه. برو زود اون ویزا رو بگیر که همه مشکلاتی که دیشب راجع بهش صحبت میکردیم یک شبه نیست و ناپدید شد! میبینی کار خدا رو؟! Wink
(2013-03-24 ساعت 14:27)mori نوشته:  ممنون عزیز دل... چجوری مطمئن شم؟ و اینکه کجا میزنه که تا کی وقت دارم برم ویزا رو بگیرم؟

تبریک میگم .خیالت راحت باشه که کلیر شدی
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
هوراااااا ما هم کلیر شدیممممم تبریک به همه کلیر شده ها بعد از 56 روز پر استرس
کیس نامبر: 2013AS37xx ،مصاحبه: فوریه/آنکارا- 390 ترجمه+ 4000 تور و بلیط (دو بار) + $400 مديکال
کلير : 56 روز - March 26 ، دريافت ويزا : 26 April ،مقصد:Austin.TX ورود: 31 می

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان