کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خیلی خوشحالم که بالاخره آنکارا یه تکونی به خودش داد.واقعا باعث خوشحالیه.تبریک به همه کلیر شده های عزیز و به امید زودتر کلیر شدن بقیه دوستان.Big Grin
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تبریک به همه بچه هایی که کلیر شدن و آرزوی بهروزی برای همشون دارم. ما هم که همچنان از منتظرانیم Smile
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
منم تبریک میگم به تمام کسایی که کلیر شدن مخصوصاً مامان سایه عزیز که واقعاً خوب عیدی امسال گرفتن، البته همه عیدی گرفتن چون یه جمعی نگران این مسئله بودن.

در ضمن انشاءالله دفعه دیگه که رفتیم بیرون ایشون هم افتخار پیوستن به ما و رویت روی ماه کلیر شدشونو بدن.Smile
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
(2013-03-27 ساعت 01:16)mohammad fazli نوشته:  مدیران عزیز
من چند لحظه پیش یک پست گذاشتم ولی الان نیست!!!
چرررررررراااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟
منظورتون پست آپدیتون هست؟فکر کنم توی تاپیک دیگه خوندمش!
http://mohajersara.com/thread-5177-post-...#pid297252
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Saeedv13 ، LALILO ، ali2316 ، lot2013 ، zina s ، رجبعلی ، Tomas ، fereydoooon
(2013-03-27 ساعت 01:22)nina22 نوشته:  
منظورتون پست آپدیتون هست؟فکر کنم توی تاپیک دیگه خوندمش!
http://mohajersara.com/thread-5177-post-...#pid297252
حق با شماست. میگم خوابم میاد باورتون نمیشه!!!!
تو تاپیک "سوالات مطرح شده .... " نوشته بودم!!! حذفش کردم اینجا اضافه میکنم Big GrinBig GrinBig Grin
=======================================
دوستان همین چند لحظه پیش کیس من برای 5مین بار آپدیت شد
خدایا کلیرمون بریم بابا Big GrinBig Grin
=======================================
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-03-27 ساعت 01:28)Saeedv13 نوشته:  {پست موقت}
محمد فکر کنم بیخوابی بهت فشار آورده. تو این تاپیک پستی حذف نشده. رفتی تو تاپیک سئوالات یه پست گذاشتی در مورد آپدیت CEAC!!!!. منم وقتی دیدم تعجب کردم. برو یه استراحتی بکن پدرجان. خیلی خسته ایTongue.
داشتم دنبال بهونه میگشتم شر بپا کنماااااااااااااا Big GrinBig Grin
شرمنده همتونم Sad
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
ضمن تبریک به همه ی اونایی که کلیر شدن و اونایی که قراره بشن.
چی میکشن اونایی که 60 روز رو رد کردن!... فکر کنم حسی شبیه به حبس شدن نفس توو سینه دارن و کلیر که بشن تازه یه نفس راحت میکشن...

یه سوال: بعضی دوستان میگن که توی سایت سفارت آپدیت شدن، این آپدیت شدنه یعنی چی اونوقت؟ آپدیت نشن چی میشه؟
یا شانس و یا اقبال...
امید آخرین دارایی هر انسانیست...
ماشالا به انکارا...بعد از 60 روز 2 ساعت رفتم بیرون اومدم میبینم که انکارا ترکونده.... دم آتاتورک گرم Big Grin
مامان سایه خیلی واستون خوشحالمم.. تبریکات بسیارررررررررررررررررررررر..... دست چپ و راست شما و همه ی کسایی که کلیر شدن زیر سر و کله ی ما
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
من هم به نوبه ي خودم به تمامي دوستان كلير شده تبريك ميگم و آرزوي بهترين ها رو براتون دارم !
خوشحالي خودم رو بيش از پيش تقديم به پيشكسوتان و منتظران آنكارا به ويژه مامان سايه و armin1 و ... دوستاني كه اسامي شون را فراموش كردم يا هنوز اعلام نكردند،با اين شعر ادامه ميدم :
گويند كه سنگ لعل شود در مقام صبر ،
آري شود وليكن به خون جگر شود ...
يه تبريك ويژه هم براي مهندس بيات عزيز هم براي ويزاي يك ضرب و هم براي استادي اخلاق شون ! خيلي مردي بيات جان ، دست مريزاد ...
واقعاً جاي افشين امروز خيلي خالي بود ، اميدوارم هر كجا هست خداوند پشت و پناهش باشه !
آرزو ميكنم همه ي منتظرين چه آنكارا ، چه ايروان ، چه ابوظبي و چه سايرين هر چه زودتر انتظارشون به پايان برسه ، آمين ...
جا داره از دوستان قديمي و كلير شده كه روزها و همچنين امروز قدم رنجه كردند و در جشن مون شركت كردند و هنوز فراموش مون نكردند تشكر كنم ، پيروز و پاينده باشيد ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
بچه ها كسي از پرنسس و afshin-b و raham كه جزو اولين ها توي منتظرسراي آنكارا هستن خبري نداره؟؟شايد كلير شدن و نميدونن
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: armin1 ، LALILO ، ali2316 ، lot2013 ، MARYAM2 ، zina s ، رجبعلی ، Tomas ، raham ، ابی هانی ، fereydoooon ، amairmonre
سلام به همه دوستان
تبريكات فراوان به آزاد شده هاي از انتظار
واسه ما هم دعا كنيد
به اميد خدا
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرم‌ها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY
من هم به مامان سایه عزیز و همه دوستانی که کلیر شدن تبریک میگم ،واسه ما 2014 ها هم دعا کنید که سال دیگه این موقع حال شما رو داشته باشیم Smile
تبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــریک Smile
FinD DeaR GOD In YouRselF  And TheN EverYthinG  Happen For YoU ♥Smile
(2013-03-27 ساعت 01:58)گل نهال نوشته:  بچه ها كسي از پرنسس و afshin-b و raham كه جزو اولين ها توي منتظرسراي آنكارا هستن خبري نداره؟؟شايد كلير شدن و نميدونن

تا فردا شاید 37 کیس و 83 نفر پیدا شنBig Grin مثلآ یکیشون هم.......
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: armin1 ، bayat_r ، ali2316 ، رجبعلی ، ikamaly ، Tomas ، fereydoooon ، amairmonre
هوووووووووووووووورررااااااااااااااا
نعععععععععععععععععععره (شرمنده، این با استیل من سازگارتره!)

تبریک به همه دوستان کلیر شده، خصوصا صبوران منتظرسرا، سایه بزرگوار و آرمین عزیز
وقتی اومدم دیدم در عرض یه روز این تاپیک شونصد صفحه رفته جلو گفتم باید اتفاق خوبی افتاده باشه....

مجددا خیلی شبانگاهی:
نعععععععععععععععععععععععره!!!!
(2013-03-27 ساعت 01:58)گل نهال نوشته:  بچه ها كسي از پرنسس و afshin-b و raham كه جزو اولين ها توي منتظرسراي آنكارا هستن خبري نداره؟؟شايد كلير شدن و نميدونن
Afshin-b كه هشتصدي هست و تو ليستي كه كاربر lot2013 گذاشتن چنين شماره اي نبود.
Raham هم هفتصدي و كيس دو نفره هست اما تو ليست هفتصدي سه نفره داشتيم.
اميدوارم اشتباه كرده باشم و هر دو دوستانمون كلير شده باشن.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: aghahadi ، sayeh_m ، bmojtaba ، ali2316 ، zina s ، گل نهال ، رجبعلی ، habibi ، Tomas ، raham ، amairmonre ، babak_1363

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان