کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خدا رو شکر ما هم کیس خانوادگی چهار نفره بعد 49 روز، دیروز کلیر شدیم!
فقط تنها مشکل تعلق نگرفتن ویزا به من Sad به خاطر سنم هست که هنوز هم فک میکنیم سفارت خودش قانون خودش رو در اینجا نقض کرده Sad
ولی خدا رو شکر مادر پدر و خواهرم با مصاحبه بسیار راحت و کلیر نسبتا کوتاه (با توجه به سابقه پدرم که همه جور شغلی حتی تا معاون وزیری هم داشته) انجام شد! ایشالا منم بهشون در اسرع وقت ملحق میشم در بلاد کفر ؛)
و در نهایت هورررررراااااااا :دی
شماره کیس: 2013AS42XX(پدر،مادر،خواهر)/کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای سری اول:12MAY2012با ایمیل/کارنت شدن کیس:Feb2013/مصاحبه:w1 Feb2013/ کلیرنس26March/دریافت ویزا22May
(2013-03-27 ساعت 02:16)nina22 نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 01:58)گل نهال نوشته:  بچه ها كسي از پرنسس و afshin-b و raham كه جزو اولين ها ت.....
Afshin-b كه هشتصدي هست و تو ليستي كه كاربر lot2013 گذاشتن چنين شماره اي نبود.
Raham هم هفتصدي و كيس د................

از دوستانی که جویای احوال ما درراه ماندگان هستند نهایت تشکر را دارم ...
ما نیز مثل دو دوست دیگرمان همچنان منتظر کلیر شدن هستیم ... حالمان نیز بسیار خراب می باشد و از این وضعیت بلاتکلیفی انزجار آور بسیار خسته هستیم ...
Cool
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-03-27 ساعت 09:50)b_argi نوشته:  ... آیا تمام کیسهایی که طی 15 روز آینده مصاحبه دارند باید وضعیتشون در سایت https://ceac.state.gov نمایش داده بشه؟
وضعیت کیس من رو Your search did not return any data
نشون میده.
وضعیت کیس های ارمنستان هنوز در این سایت نشون داده نمیشه. نگران نباشید.
تبریک به همه دوستان عزیز کلیر شده . بچه ها واسه ما هم دعاکنید Smile

دوستان میشه بگید . کلیر شدن رو فقط تو سایت اعلام می کنند یا ایمیل می زنند ؟؟
و بعد از کلیر شدن چه قدر فرصت داریم بریم ویزامونو تحویل بگیریم ؟؟؟Smile
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: homayoon13 ، 30NAP30 ، رجبعلی ، fereydoooon ، amairmonre ، Tomas
سلام
از دوستاني كلير شدن يه سئوال داشتم.تاريخ انقضاي ويزا (آخرين محلت خروج از ايران) براتون از چه مبنايي حساب شده ؟ 6 ماه بعد از مديكال يا 6 ماه بعد از صدور ويزا.خصوصا در سفارت آنكارا .خيلي برام مهمه . چون تا اونجا كه ممكنه ما بايد تا آخر بهمن 92 ايران بمونيم. كيس نامبرم حدود **90 هستش و احتمالا اين ماه كارنت ميشيم. كسي ميتونه راهنمايي بهم بكنه.
[/quote]
برای آنکارا 6 ماه بعد از مدیکال
[/quote]
برای ابوظبی چقدره؟ از کجامیدونید؟ کجا تاریخ انقضاخورده؟ یعنی تاریخ ویزا رو تا تاریخ انقضای مدیکال میدن؟ از این بابت مطمئن هستید؟
بچه های ایروان میگن مدیکالشون یک ساله هست، چطور اینقدر متفاوته؟
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: 30NAP30 ، رجبعلی ، fereydoooon ، amairmonre ، Tomas
(2013-03-27 ساعت 10:56)رضا امیر نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 10:46)hutsa83 نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 10:43)enchantress_boy نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 10:19)hutsa83 نوشته:  سلام
از دوستاني كلير شدن يه سئوال داشتم.تاريخ انقضاي ويزا (آخرين محلت خروج از ايران) براتون از چه مبنايي حساب شده ؟ 6 ماه بعد از مديكال يا 6 ماه بعد از صدور ويزا.خصوصا در سفارت آنكارا .خيلي برام مهمه . چون تا اونجا كه ممكنه ما بايد تا آخر بهمن 92 ايران بمونيم. كيس نامبرم حدود **90 هستش و احتمالا اين ماه كارنت ميشيم. كسي ميتونه راهنمايي بهم بكنه.

آيا راهي براي تمديد هست يا نه؟

موقعی که برای مصاحبه میروید اگه همان موقع یک ضرب ویزا گرفتی که انشاله بگیری تاریخ ویزا 6 ماه می باشد ولی اگر کلیرنس بخوری موقع کلیر شدن میتونی دوباره مدیکال بدی و با مدیکال جدید ویزا بگیری که این هم 6 ماهه میشه . برای کیس شما فکر کنم اگر کلیرنس بخوری و مدیکال جدید بگیری بیشترین زمان را خواهی داشت برای خروج ار ایران. البته تمام این مطالب مربوط به سفارت در ترکیه میباشد در مورد ایروان فکر کنم کمی فرق دارد. مدیکالش فکر کنم یک ساله است. بچه ها میتونند اگر اشتباه میکنم تصحیح کنند.

ممنون از پاسختون دوست عزيز
منظورتون اينه كه زمان كلير شدن بريم تركيه و بگيم ميخواهيم دوباره مديكال و آزمايش بديم؟ يا اينكه فقط تاريخ مديكال رو جابجا مي كنند؟ آيا اين كار قانونيه؟ يعني اما و اگر توش نيست؟و اين دكتر اونگان بد خلق قبول ميكنه؟
كيس نامبر 91XX , مصاحبه 1 July ايروان , كلير بعد از 39 روز Big Grin
تشکر کنندگان: fereydoooon ، Tomas
(2013-03-27 ساعت 12:05)hutsa83 نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 10:56)رضا امیر نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 10:46)hutsa83 نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 10:43)enchantress_boy نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 10:19)hutsa83 نوشته:  سلام

آيا راهي براي تمديد هست يا نه؟

موقعی که برای مصاحبه میروید اگه همان موقع یک ضرب ویزا گرفتی که انشاله بگیری تاریخ ویزا 6 ماه می باشد ولی اگر کلیرنس بخوری موقع کلیر شدن میتونی دوباره مدیکال بدی و با مدیکال جدید ویزا بگیری که این هم 6 ماهه میشه . برای کیس شما فکر کنم اگر کلیرنس بخوری و مدیکال جدید بگیری بیشترین زمان را خواهی داشت برای خروج ار ایران. البته تمام این مطالب مربوط به سفارت در ترکیه میباشد در مورد ایروان فکر کنم کمی فرق دارد. مدیکالش فکر کنم یک ساله است. بچه ها میتونند اگر اشتباه میکنم تصحیح کنند.

ممنون از پاسختون دوست عزيز
منظورتون اينه كه زمان كلير شدن برين تركيه و بگيم ميخواهيم دوباره مديكال و آزمايش بديم؟ يا اينكه فقط تاريخ مديكال رو جابجا مي كنند؟ آيا اين كار قانونيه؟ يعني اما و اگر توش نيست؟و اين دكتر اونگان بد خلق قبول ميكنه؟

نه دوست عزيز هيچ مشكلي نيست بنده تحقيق كردم عين اينكه مثل دفعه اول مي ريد و وقت مي گيريد و آزمايش و معاينه و غيره انجام مي دهيد براي دفعه دوم هم اين پروسس مي تواند انجام شود و تازه شايد دكتر آسانتر هم بگيرد (شايد چون دفعه دوم است) ولي به هر حال مشكل قانوني ندارد
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: kasrafo ، گل نهال ، homayoon13 ، رجبعلی ، soruosh ، amairmonre ، Tomas
(2013-03-27 ساعت 08:11)lilistar نوشته:  هورررررررررررررررررررررا
خيلي خوشحالم به تمام دوستان كلير شده تبريك فراوان ميگم دوستان عزيزم مامان سايه ؛ آرمين عزيز ؛ شيوا رهبري ؛ majid9290 .

بابا از اون همه كيس (37 كيس و 83 نفر آدم ) فقط همين ها شناسايي شدن نگذاريد موقور بيارن.............Big Grin
البته يكي هم اين وسط ها اقرار كردند آقاي mahdio را هم به اين ليست اضافه كنيد
زود باشين تا نگفتم اسم بقيه رو، خودشون بيايند اقرار كنند
اصلآ جايزه مي دهم Wink
براي اخذ ويزا مي خواهم براشون رفت و برگشت رو چارتر كنم هتل هم روش

زودباشيد بگم بگم..........................Cool
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
(2013-03-26 ساعت 19:25)sayeh_m نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای آرمین Smile

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای بیات عزیز که این همه مدت به خاطر من صبر کرد Shy
و هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای همه دوستای گلم .

در ضمن من باید یه چیزهایی در مورد این کلیرنس طولانیمون بنویسم که تو همین چند روز , آخر سفرنامه ام اضافه میکنم .فقط اینو بگم که واقعا" ممکنه که پرونده پشت شوفاژ افتاده باشه و این اصلا" یه شوخی نیست .ولی به هر حال کار رو انجام میدن , فقط نمیدونن که با این معطلی چه مشکلاتی برای ما به وجود میارن .

خدا رو شکر سایه عزیز. مبارکت باشه این عیدی دلچسب :-*
صبوریت بالاخره جواب داد. مطمئنا دلشوره داشتی - ولی بی سر و صدا -، غصه خوردی - ولی بی سر و صدا -
ولی الان همه ماها شادیم اونم پر سر و صدا و همه با هم میگیم
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااSmile
مبارکه مامان سایه عزیز و همه دوستان عزیز کلیر شده Wink
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
امید وارم به زودی اقا افشین لیست منتظر سرا را کاملا خط بزنه و همه کلیر شوند ، ته دلتون بگید آمین.
نشد. بلندتر دعا کنید.
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

اگه قول بدين چند نفرتون به من رتبه بدهيد ،بعضي ها رو كه ديروز كلير شدن و صداشون در نمي آد بگم Big Grin
(2013-03-27 ساعت 12:52)مانترا نوشته:  
(2013-03-26 ساعت 19:25)sayeh_m نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای آرمین Smile

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای بیات عزیز که این همه مدت به خاطر من صبر کرد Shy
و هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای همه دوستای گلم .

در ضمن من باید یه چیزهایی در مورد این کلیرنس طولانیمون بنویسم که تو همین چند روز , آخر سفرنامه ام اضافه میکنم .فقط اینو بگم که واقعا" ممکنه که پرونده پشت شوفاژ افتاده باشه و این اصلا" یه شوخی نیست .ولی به هر حال کار رو انجام میدن , فقط نمیدونن که با این معطلی چه مشکلاتی برای ما به وجود میارن .

خدا رو شکر سایه عزیز. مبارکت باشه این عیدی دلچسب :-*
صبوریت بالاخره جواب داد. مطمئنا دلشوره داشتی - ولی بی سر و صدا -، غصه خوردی - ولی بی سر و صدا -
ولی الان همه ماها شادیم اونم پر سر و صدا و همه با هم میگیم
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااSmile
مبارکه مامان سایه عزیز و همه دوستان عزیز کلیر شده Wink
مامان سایه شما لیاقتت بیشتراز اینهاست.ازته دل به شماوبقیه دوستان عزیزم در مهاجرسراتبریک میگم.موفق باشید?
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
مامان سايه عزيز منم تبريك ميگم و اميدوارم هميشه موفق و پيروز باشيد.
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
سلام دوستان
نوروز به همۀ دوستان مبارک و امیدوارم که همیشه شاد و سرسبز باشید.
میخواستم بدونم از دوستان آیا امسال تا به حال کسی بوده که، خدمت سربازیش در سپاه بوده باشه و کیلیر شده باشه؟؟؟ ممنون میشم دوستانی که این سوال شامل حالشون میشه یه کمکی به من بکنند تا بتونم یه نتیجه ای بعد از 107 روز انتظار، برای کیس خودم به دست بیارم. Big Grin
با تشکر
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: ASALI ، LALILO ، گل نهال ، lot2013 ، ikamaly ، homayoon13 ، lilistar ، رجبعلی ، bayat_r ، fereydoooon ، Tomas
سركاران عليه و عالي جنابان
هر چي تهديد كردم كه مي گم (اسامي كلير شده جديد را) فايده نكرد به غير از گل نهال جان هم كسي من را تتميع نكرد (رتبه نداد) بنابراين يه تعدادي را لو مي دهم تا اگر رتبه بيشتر داديد ببينم چه مي شود

مامان سايه - گل نهال جان - Shivarahbar‌خانم -asali خانم- جناب امير مهاجر - عمو سعيد جونم - برادر kasrafo - دوست عزيز آمارگرم lot2013 - اونورآبي عزيز Kopol- دوست خوبم armin1- آقاي fazli -
mori (دوست هم تاريخ مصاحبه شده در ابوظبي )- مرات 74 - mohajer13 خان (اولين رتبه دهنده به من) - مهندس بيات -mahdio- majid9290 -كليه دوستان و نزديكان و همسايگان و اقوام دور و نزديك و منسوبين و ..... كه از راه هاي دور و نزديك قبول زحمت كردند و از اينجانب و تاپيك و مهاجرسرا حمايت كرديد بدانيد و آگاه باشيد

يكي از كيس ها كه تك نفره است مال دوستمه كه مهاجر سرايي نيست

و نفر بعدي هم همه مي شناسيدش و او هم كسي نيست جز كيس ما

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

حالا ديگه رتبه مي دين؟Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان