موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
از ته قلبم خوشحال میشم واسه تک تک بچه ها که کلیر شدن
مامان سایه ، آرمین و .....
تبریک میگم
هووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررااااااااااااااااااااا
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
خيلي خيلي ممنون آرمين دوست خوبم
يادت هست تو پست 5442 گفتم سيل كلير مي آيد و اون موقعه من و تو و يك نفر ديگه بوديم كه را به را شمارمون آپديت مي شد
باور كن اين گره اي كه گفتم باز شد و سيل آمد براي همه مبارك. انشا اله اين روند ادامه داشته باشه از حالا به بعد هم بقيه دوستان كه در انتظارند اين روند را طبق فرمول مامان سايه مانيتور كنند
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-27 ساعت 17:24)LALILO نوشته: خيلي خيلي ممنون آرمين دوست خوبم
يادت هست تو پست 5442 گفتم سيل كلير مي آيد و اون موقعه من و تو و يك نفر ديگه بوديم كه را به را شمارمون آپديت مي شد
باور كن اين گره اي كه گفتم باز شد و سيل آمد براي همه مبارك. انشا اله اين روند ادامه داشته باشه از حالا به بعد هم بقيه دوستان كه در انتظارند اين روند را طبق فرمول مامان سايه مانيتور كنند
خواهش میکنم ...اره یادش یادمه
اینشالا همه دوستان بعد این به سرعت کلیر شن و این روند همینطور ادامه پیدا کنه....
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-27 ساعت 16:43)Mahbaran نوشته: (2013-03-27 ساعت 11:04)mahdio نوشته: خدا رو شکر ما هم کیس خانوادگی چهار نفره بعد 49 روز، دیروز کلیر شدیم!
فقط تنها مشکل تعلق نگرفتن ویزا به من
به خاطر سنم هست که هنوز هم فک میکنیم سفارت خودش قانون خودش رو در اینجا نقض کرده
ولی خدا رو شکر مادر پدر و خواهرم با مصاحبه بسیار راحت و کلیر نسبتا کوتاه (با توجه به سابقه پدرم که همه جور شغلی حتی تا معاون وزیری هم داشته) انجام شد! ایشالا منم بهشون در اسرع وقت ملحق میشم در بلاد کفر ؛)
و در نهایت هورررررراااااااا :دی
سلام دوست عزیز
مبارک باشه انشاا... شما هم به زودی به خانواده محترمتان ملحق بشید. ولی یه سؤال مگه شما چند سالتون بوده که به شما ویزا ندادن ؟ چون پسرمن الان 20 سالشه و تا مرداد 92 ، 21 سالش میشه و البته موقع رویت قبولی هم 19 سالش بود . یعنی ممکنه مشکلی ببراش پیش بیاد؟
نه پسر شما قطعا مشکلی نخواهد داشت! من موقع ثبت نام 20 سال و چند ماهم بود و وقتی که مصاحبه شدیم بالای 21 بودم، علیرغم اینکه توی همه ی فرمایی که هممون خوندیم اون اول نوشته under 21 at the time of electronic entry، افسر مصاحبه کننده گفت at the time of interview و گفت که your son in ineligible to get visa as your dependant!!! بالاخره حتما خیری توش بوده دیگه :دی
ایشالا may امسال دوباره در میام
)))
شماره کیس: 2013AS42XX(پدر،مادر،خواهر)/کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای سری اول:12MAY2012با ایمیل/کارنت شدن کیس:Feb2013/مصاحبه:w1 Feb2013/ کلیرنس26March/دریافت ویزا22May
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز تاریخ مصاحبه اواسط نوامبر بوده و اکنون 134 روز می گذرد هر چه به سفارت ایمیل میزنم جواب میده که در حال بررسی استThere has been no updates in the status of your administrative process since our email of March 25, 2013. Your case number will be announced on our web site as soon as the process is finished. چکار کنم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-27 ساعت 17:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-27 ساعت 17:55 توسط sooso.)
من که گفتم قراره همگی کلیر بشیم! منم کلیر شدم
حالا باید آواتار منتظرم که ظل زده بود به سایت منتظرسرا رو عوض کنم و یه چمدون بدم دستش
واقعا خوشحالم، و دلم میخواد زودتر دوستای عزیزم که این سری کلیر نشدن رو تو کلیر بعدی ببینم +
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-27 ساعت 17:54)sooso نوشته: من که گفتم قراره همگی کلیر بشیم! منم کلیر شدم
حالا باید آواتار منتظرم که ظل زده بود به سایت منتظرسرا رو عوض کنم و یه چمدون بدم دستش
واقعا خوشحالم، و دلم میخواد زودتر دوستای عزیزم که این سری کلیر نشدن رو تو کلیر بعدی ببینم +
تبريييييييييييييييييكككككككك عالييييييييي بود ولي دوست خوبم تاريخ كلير شدن شما هم مانند 37 تا كيس ديگه ديروز 26 مارچ روز به يادماندني هستش
هورررررررررررررررررررررررررررررا
يكي ديگه هم لو رفت ديدي گفتم گل نهال جان
رتبه دادين داره رو مي شن
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
122
3 تشکر در 0 ارسال
خیلی خیلی به همه دوستانی که کلیرشدند تبریک می گم
درسته که هنوز خیلی ها منتظرند اما این تعداد کلیر اعلام شده نشون می ده یک قدم بزرگ برداشته شده و نوبت بقیه هم به زودی می رسه.
خیلی خوشحالم که راه اندازی منتظرسرا کمکی به دوستان در انتظار کلیرشدن هست و ازهمه بابت حمایتی که برای به روز نگه داشتن این سایت می کنند، تشکر ویژه دارم و البته برای انرژی های مثبت.
احتمالا می دونید که در نزدیکه سفر من هست و شاید به دلیل این سفر نتونم به طور پیوسته وضعیت دوستان رو دنبال کنم، به خاطر همین زحمت آپدیت کردن جدول برندگان و سایت منتظرسرا به گردن امیر مهاجر عزیز افتاده و ازتون خواهش می کنم بعد از این تغییر وضعیت خودتون رو به ایشون اطلاع بدید.
از همه تشکر می کنم و آرزو می کنم زودتر از چیزی که انتظارش رو دارید انتظارتون به سر بیاد و یک قدم به نهایی شدن مراحل مهاجرتتون نزدیک تر بشید.