کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-03-27 ساعت 15:38)mrbonbon نوشته:  سلام دوستان
نوروز به همۀ دوستان مبارک و امیدوارم که همیشه شاد و سرسبز باشید.
میخواستم بدونم از دوستان آیا امسال تا به حال کسی بوده که، خدمت سربازیش در سپاه بوده باشه و کیلیر شده باشه؟؟؟ ممنون میشم دوستانی که این سوال شامل حالشون میشه یه کمکی به من بکنند تا بتونم یه نتیجه ای بعد از 107 روز انتظار، برای کیس خودم به دست بیارم. Big Grin
با تشکر
من سپاه بودم دوست عزیز
2013AS3xxx- ابوظبی
(2013-03-26 ساعت 18:42)پدی نوشته:  یه تبریک دیگه به شیوا.هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا

خیلی خیلی ممنون.
شماره کیس : 2013AS00036XX کنسولگری: ANK مصاحبه : W1 /FEB دریافت صورتی کلیر: 26 March دریافت ویزا: 29MARCH
ﺍﺭﻣﯿﻦ ﻭ ﺳﺎﯾﻪ ﻋﺰﯾﺰ ﺑﺎ ﯾﻪ ﻫﻮﺭﺍﯼ ﻣﺠﺪﺩ
ﺍﮔﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﺑﺎﻻﯼ ۱۰۰ ﺭﻭﺯﻩ ﻫﺎ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﯾﺎ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ ﺩﺍﺭﯾﻦ ﮐﻪ ﺑﺸﻪ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﮐﺮﺩ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯽ‌ﺷﯿﻢ ﺑﮕﯿﻦ
ﺍﺯ ﺗﺠﺮﺑﯿﺎﺕ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﻭ ﯾﺎ ﺗﻠﻔﻦ ﻭ .....
ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺑﺒﯿﻨﯿﻢ ﭘﺮﻭﻧﺪﻩ ﻫﺎﯼ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺍﺯ ﭘﺸﺖ ﺷﻮﻓﺎﮊ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﺩ ﯾﺎ ﺍﺯ ﺭﻭ ﺩﺭﺧﺖ ﻫﺎﯼ ﺣﯿﺎﻁ ﺳﻔﺎﺭﺕ .....!!
ﺍﻭﯾﺰﻭﻥ ﺑﯿﻦ ﻫﻮﺍ ﻭ ﺯﻣﯿﻦ ﻭ ............#$%&**-+()<>=:;,.!??!?
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-03-27 ساعت 02:18)Maryam3023 نوشته:  تبريك به همه كلير شده هاي عزيز، مخصوصا سايه جان، كه بالا رفتن عدد انتظارشون همه رو نگران و نگران تر ميكرد!
خوشحالم كه بالاخره انكارا بيدار شد ( يا به قول ما دكترا ديورزش برقرار شد )
به شخصه اصلا انتظار نداشتم امروز شماره هاي ٤٠٠٠ اعلام بشن، ولي حالا كه لطف كردن، اميدوارم هفته بعد ما رو فراموش نكنن.

همکار محترم مریم جان سلام
من هم که ## 37هستم وهمان موقع هم مصاحبه داشتم کلیر نشدم فکر کنم قشر تحصیل کرده وپزشکان هم بسختی از سد کلیرانس میگذرند بهر حال امیدوارم همه منتظران راه پر استرس کلیرانس هر چه سریع تر از هر شبه ای پاک شوند
کیس ##37 انکارا دو نفر مصاحبه هفته سوم فوریه
عزیزان کلیر شده و مامان سایه صبور و مهربان تبریک می گم،
با تمام وجود براتون خوشحال شدمBig GrinBig GrinSmileSmileSmile.
امیدوارم هر چه زودتر لبخند بر لب تمام بچه هایی که منتظر هستند بشینه و این دوره رو پشت سر بذارند ( ساناز عزیز و سایر دوستان ...)
کیس نامبر: **2013AS000103 / برنده: سری دوم / روئیت قبولی: 29 october/زمان مصاحبه: هفته اولAUGUST(هفته دوم مرداد)/ مدت زمان کلیرنس: 22 روز(9 شهریور)/مقصد: دالاس
(2013-03-27 ساعت 17:37)mahdio نوشته:  [quote='Mahbaran' pid='297529' dateline='1364386424']
[quote='mahdio' pid='297413' dateline='1364366091']
خدا رو شکر ما هم کیس خانوادگی چهار نفره بعد 49 روز، دیروز کلیر شدیم!
فقط تنها مشکل تعلق نگرفتن ویزا به من Sad به خاطر سنم هست که هنوز هم فک میکنیم سفارت خودش قانون خودش رو در اینجا نقض کرده Sad
ولی خدا رو شکر مادر پدر و خواهرم با مصاحبه بسیار راحت و کلیر نسبتا کوتاه (با توجه به سابقه پدرم که همه جور شغلی حتی تا معاون وزیری هم داشته) انجام شد! ایشالا منم بهشون در اسرع وقت ملحق میشم در بلاد کفر ؛)
و در نهایت هورررررراااااااا :دی
[/quote

نه پسر شما قطعا مشکلی نخواهد داشت! من موقع ثبت نام 20 سال و چند ماهم بود و وقتی که مصاحبه شدیم بالای 21 بودم، علیرغم اینکه توی همه ی فرمایی که هممون خوندیم اون اول نوشته under 21 at the time of electronic entry، افسر مصاحبه کننده گفت at the time of interview و گفت که your son in ineligible to get visa as your dependant!!! بالاخره حتما خیری توش بوده دیگه :دی
ایشالا may امسال دوباره در میام Smile)))

mahdio ﺟﺎﻥ ﺍﻭﻝ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﯾﺰﺍﯼ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺗﻮﻥ
ﺩﻭﻡ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﺳﺎﻝ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺩﻗﯿﻘﺎ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺷﻤﺎ ﺑﻮﺩﻥ ﻭ ﭘﺴﺮﺷﻮﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﺯﯾﺮ ۲۱ ﺳﺎﻝ ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ۲۱ ﺳﺎﻝ ﻭ ﺍﻧﺪﯼ ﺳﻦ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﺎﻧﻪ ﻭﯾﺰﺍ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ....ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﯿﮕﻦ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﯿﺮﻧﺪﻩ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺍﻓﯿﺴﺮ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻫﺴﺖ ﻭﻟﯽ ﺷﻤﺎ ﻗﺒﻞ اﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺮﯾﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻭﯾﺰﺍ ﺑﺎ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﻭ ﺗﻠﻔﻦ ﺗﻼﺵ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺑﮑﻦ ﻭ ﺑﺎ ﻣﺪﺭﮎ ﺯﻣﺎﻥ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﻭ ﺣﺘﯽ ﯾﺎﺩﺍﻭﺭﯼ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﺳﻌﯽ ﮐﻦ ﺍﺯ ﺣﻘﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯽ .... ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ ﺑﺎﺵ ﻭ ﻣﺼﻤﻢ .... ﺗﻼﺷﺘﻮ ﺑﮑﻦ ﮐﻪ ﺍﮔﻪ ۱% ﻫﻢ ﻧﺸﺪ ﺑﻌﺪﻫﺎ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺳﺮﺯﻧﺶ ﻧﮑﻨﯽ .
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯽ .
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
سلام با تبریک به دوستان کلیر شده. آیا دوستانی که کلیر شده کسی هم بوده که جلوی اسمش ستاره داشته باشد و ستاره اش برداشته شده باشد چقدر طول کشیده . آیا کار خاصی انجام داده اید. باتشکر
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
سلام یه سوال داشتم من الان حدود 50 روز از مصاحبم میگذره می خواستم در باره کیسم یه سوال از سفارت بپرسم که در چه وضعیتی هست دیروز دادم به خواهرم که زبانش خوب بود یه زنگ واسم بزنه بعد به خواهرم گفته بود که من دارم با کی حرف میزنم چون من پسر بودم و صدای خودم نبود حالا می خواستم بدونم که چون خواهرم بوده و صدای خودم نبوده مشکل نداره ؟
تشکر کنندگان: fereydoooon ، احمد رضا آبدار ، ikamaly ، Tomas
(2013-03-27 ساعت 21:54)ali2013-13 نوشته:  سلام یه سوال داشتم من الان حدود 50 روز از مصاحبم میگذره می خواستم در باره کیسم یه سوال از سفارت بپرسم که در چه وضعیتی هست دیروز دادم به خواهرم که زبانش خوب بود یه زنگ واسم بزنه بعد به خواهرم گفته بود که من دارم با کی حرف میزنم چون من پسر بودم و صدای خودم نبود حالا می خواستم بدونم که چون خواهرم بوده و صدای خودم نبوده مشکل نداره ؟

هیج مشکلی نداره. نگران نباشید.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
سلام بر دوستان عزیز Smile ما امروز صبح یعنی 27 مارچ 2013 مصاحبه داشتیم.. و مارو هم صورتی کردنSad حالا من هم اومدم بیش شما Sad چقدر حس بدی است لنگ در هوا ماندن !Sad حالا میتونم درکتون کنم!
کسانی که صورتی شدن چقدر طول کشیده جواب بیاد؟! جواب رد شدن هم میاد؟ یا نیومدن جواب به معنی رد شدنه؟ بعد اگه قبول شیم باید دوباره سفارت بیایم یا همون بی تی تی فقط؟
همون طور که زکات علم یاد دادنه. الان ای شما هایی که ویزا گرفته ایدSmile زکات ویزا هم داریم .... ما رو دلداری بدید... اون آقاهه منو صورتی کردSad(((((
(2013-03-27 ساعت 20:07)AsemanAbee نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 17:37)mahdio نوشته:  [quote='Mahbaran' pid='297529' dateline='1364386424']
[quote='mahdio' pid='297413' dateline='1364366091']
خدا رو شکر ما هم کیس خانوادگی چهار نفره بعد 49 روز، دیروز کلیر شدیم!
فقط تنها مشکل تعلق نگرفتن ویزا به من Sad به خاطر سنم هست که هنوز هم فک میکنیم سفارت خودش قانون خودش رو در اینجا نقض کرده Sad
ولی خدا رو شکر مادر پدر و خواهرم با مصاحبه بسیار راحت و کلیر نسبتا کوتاه (با توجه به سابقه پدرم که همه جور شغلی حتی تا معاون وزیری هم داشته) انجام شد! ایشالا منم بهشون در اسرع وقت ملحق میشم در بلاد کفر ؛)
و در نهایت هورررررراااااااا :دی
[/quote

نه پسر شما قطعا مشکلی نخواهد داشت! من موقع ثبت نام 20 سال و چند ماهم بود و وقتی که مصاحبه شدیم بالای 21 بودم، علیرغم اینکه توی همه ی فرمایی که هممون خوندیم اون اول نوشته under 21 at the time of electronic entry، افسر مصاحبه کننده گفت at the time of interview و گفت که your son in ineligible to get visa as your dependant!!! بالاخره حتما خیری توش بوده دیگه :دی
ایشالا may امسال دوباره در میام Smile)))

mahdio ﺟﺎﻥ ﺍﻭﻝ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﯾﺰﺍﯼ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺗﻮﻥ
ﺩﻭﻡ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﺳﺎﻝ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺩﻗﯿﻘﺎ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺷﻤﺎ ﺑﻮﺩﻥ ﻭ ﭘﺴﺮﺷﻮﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﺯﯾﺮ ۲۱ ﺳﺎﻝ ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ۲۱ ﺳﺎﻝ ﻭ ﺍﻧﺪﯼ ﺳﻦ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﺎﻧﻪ ﻭﯾﺰﺍ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ....ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﯿﮕﻦ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﯿﺮﻧﺪﻩ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺍﻓﯿﺴﺮ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻫﺴﺖ ﻭﻟﯽ ﺷﻤﺎ ﻗﺒﻞ اﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺮﯾﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻭﯾﺰﺍ ﺑﺎ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﻭ ﺗﻠﻔﻦ ﺗﻼﺵ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺑﮑﻦ ﻭ ﺑﺎ ﻣﺪﺭﮎ ﺯﻣﺎﻥ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﻭ ﺣﺘﯽ ﯾﺎﺩﺍﻭﺭﯼ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﺳﻌﯽ ﮐﻦ ﺍﺯ ﺣﻘﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯽ .... ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ ﺑﺎﺵ ﻭ ﻣﺼﻤﻢ .... ﺗﻼﺷﺘﻮ ﺑﮑﻦ ﮐﻪ ﺍﮔﻪ ۱% ﻫﻢ ﻧﺸﺪ ﺑﻌﺪﻫﺎ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺳﺮﺯﻧﺶ ﻧﮑﻨﯽ .
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯽ .

ممنون از شما
ما همه این کارها رو کردیم و اینه که الان به این نتیجه رسیدم که یه خیری توش هس :دی
چون من حتی به مصاحبه هم دعوت شدم و چهارنفری تا پای کانتر مصاحبه رفتیم و همه ی instructions و همینطور child status protection act (CSPA) رو هم پرینت شده همراه داشتیم حتی قبلش با kcc هم صحبت کرده بودیم که افسر گویا در جریان اونها هم بود و مصاحبه رو با همین قضیه شروع کرد! و بعد از نشون دادن اسناد و مدارکمون گفت من میدونم و درک میکنم ولی متاسفانه some calculations apply that makes him ineligible to get the visa under your case و همچنین This is the consular officer who makes the final desicion و این یعنی آب پاکی :دی
با توجه به اسپانسر قوی ما توی آمریکا هم از چند وکیل به صورت شفاهی پیگیری کردیم و گفتن که حق با ماست ولی به لحاظ قانونی قبل از اعلام کتبی و نهایی کیس(که گویا بعد از صدور ویزاها) صورت میگیره کاری نمیشه کرد!!
شماره کیس: 2013AS42XX(پدر،مادر،خواهر)/کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای سری اول:12MAY2012با ایمیل/کارنت شدن کیس:Feb2013/مصاحبه:w1 Feb2013/ کلیرنس26March/دریافت ویزا22May
(2013-03-27 ساعت 22:34)daad نوشته:  همون طور که زکات علم یاد دادنه. الان ای شما هایی که ویزا گرفته ایدSmile زکات ویزا هم داریم .... ما رو دلداری بدید... اون آقاهه منو صورتی کردSad(((((
به به خوش آمدی
به سلامتی مبارک باشه
نگران نباش اینم بک پروسس که باید طی بشه. الان بهتره به فکر کارهای رفتنت باشیBig Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
سلام دوستان عزیزم سال نو به همه مبارک.آقا ما مسافرت بودیم الان راه به راه رسیدیم.چه خبره اینجا.مبارک باشه این ویزاهای ناناز.مخصوصا به دوست عزیزم آرمین که ازش ناراحتم چون قرار شد تا ok شد به من خبر بده.
ولی مبارک همتون باشه.
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
(2013-03-27 ساعت 22:40)mohammad fazli نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 22:34)daad نوشته:  همون طور که زکات علم یاد دادنه. الان ای شما هایی که ویزا گرفته ایدSmile زکات ویزا هم داریم .... ما رو دلداری بدید... اون آقاهه منو صورتی کردSad(((((
به به خوش آمدی
به سلامتی مبارک باشه
نگران نباش اینم بک پروسس که باید طی بشه. الان بهتره به فکر کارهای رفتنت باشیBig Grin

ممنونمممم Smile ولی خب الان معلوم نیست ما چی بشیمSad محمد خان به ما فرم 9 سوالی ندادند آیا بعدن ایمیل خواهد شد.. ؟!

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان