موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-26 ساعت 18:42)پدی نوشته: یه تبریک دیگه به شیوا.هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
خیلی خیلی ممنون.
شماره کیس : 2013AS00036XX کنسولگری: ANK مصاحبه : W1 /FEB دریافت صورتی کلیر: 26 March دریافت ویزا: 29MARCH
رتبه:
69
1 تشکر در 0 ارسال
ﺍﺭﻣﯿﻦ ﻭ ﺳﺎﯾﻪ ﻋﺰﯾﺰ ﺑﺎ ﯾﻪ ﻫﻮﺭﺍﯼ ﻣﺠﺪﺩ
ﺍﮔﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﺑﺎﻻﯼ ۱۰۰ ﺭﻭﺯﻩ ﻫﺎ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﯾﺎ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ ﺩﺍﺭﯾﻦ ﮐﻪ ﺑﺸﻪ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﮐﺮﺩ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯽﺷﯿﻢ ﺑﮕﯿﻦ
ﺍﺯ ﺗﺠﺮﺑﯿﺎﺕ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﻭ ﯾﺎ ﺗﻠﻔﻦ ﻭ .....
ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺑﺒﯿﻨﯿﻢ ﭘﺮﻭﻧﺪﻩ ﻫﺎﯼ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺍﺯ ﭘﺸﺖ ﺷﻮﻓﺎﮊ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﺩ ﯾﺎ ﺍﺯ ﺭﻭ ﺩﺭﺧﺖ ﻫﺎﯼ ﺣﯿﺎﻁ ﺳﻔﺎﺭﺕ .....!!
ﺍﻭﯾﺰﻭﻥ ﺑﯿﻦ ﻫﻮﺍ ﻭ ﺯﻣﯿﻦ ﻭ ............#$%&**-+()<>=:;,.!??!?
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام با تبریک به دوستان کلیر شده. آیا دوستانی که کلیر شده کسی هم بوده که جلوی اسمش ستاره داشته باشد و ستاره اش برداشته شده باشد چقدر طول کشیده . آیا کار خاصی انجام داده اید. باتشکر
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یه سوال داشتم من الان حدود 50 روز از مصاحبم میگذره می خواستم در باره کیسم یه سوال از سفارت بپرسم که در چه وضعیتی هست دیروز دادم به خواهرم که زبانش خوب بود یه زنگ واسم بزنه بعد به خواهرم گفته بود که من دارم با کی حرف میزنم چون من پسر بودم و صدای خودم نبود حالا می خواستم بدونم که چون خواهرم بوده و صدای خودم نبوده مشکل نداره ؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-27 ساعت 20:07)AsemanAbee نوشته: (2013-03-27 ساعت 17:37)mahdio نوشته: [quote='Mahbaran' pid='297529' dateline='1364386424']
[quote='mahdio' pid='297413' dateline='1364366091']
خدا رو شکر ما هم کیس خانوادگی چهار نفره بعد 49 روز، دیروز کلیر شدیم!
فقط تنها مشکل تعلق نگرفتن ویزا به من
به خاطر سنم هست که هنوز هم فک میکنیم سفارت خودش قانون خودش رو در اینجا نقض کرده
ولی خدا رو شکر مادر پدر و خواهرم با مصاحبه بسیار راحت و کلیر نسبتا کوتاه (با توجه به سابقه پدرم که همه جور شغلی حتی تا معاون وزیری هم داشته) انجام شد! ایشالا منم بهشون در اسرع وقت ملحق میشم در بلاد کفر ؛)
و در نهایت هورررررراااااااا :دی
[/quote
نه پسر شما قطعا مشکلی نخواهد داشت! من موقع ثبت نام 20 سال و چند ماهم بود و وقتی که مصاحبه شدیم بالای 21 بودم، علیرغم اینکه توی همه ی فرمایی که هممون خوندیم اون اول نوشته under 21 at the time of electronic entry، افسر مصاحبه کننده گفت at the time of interview و گفت که your son in ineligible to get visa as your dependant!!! بالاخره حتما خیری توش بوده دیگه :دی
ایشالا may امسال دوباره در میام
)))
mahdio ﺟﺎﻥ ﺍﻭﻝ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﯾﺰﺍﯼ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺗﻮﻥ
ﺩﻭﻡ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﺳﺎﻝ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺩﻗﯿﻘﺎ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺷﻤﺎ ﺑﻮﺩﻥ ﻭ ﭘﺴﺮﺷﻮﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﺯﯾﺮ ۲۱ ﺳﺎﻝ ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ۲۱ ﺳﺎﻝ ﻭ ﺍﻧﺪﯼ ﺳﻦ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﺎﻧﻪ ﻭﯾﺰﺍ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ....ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﯿﮕﻦ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﯿﺮﻧﺪﻩ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺍﻓﯿﺴﺮ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻫﺴﺖ ﻭﻟﯽ ﺷﻤﺎ ﻗﺒﻞ اﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺮﯾﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻭﯾﺰﺍ ﺑﺎ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﻭ ﺗﻠﻔﻦ ﺗﻼﺵ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺑﮑﻦ ﻭ ﺑﺎ ﻣﺪﺭﮎ ﺯﻣﺎﻥ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﻭ ﺣﺘﯽ ﯾﺎﺩﺍﻭﺭﯼ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﺳﻌﯽ ﮐﻦ ﺍﺯ ﺣﻘﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯽ .... ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ ﺑﺎﺵ ﻭ ﻣﺼﻤﻢ .... ﺗﻼﺷﺘﻮ ﺑﮑﻦ ﮐﻪ ﺍﮔﻪ ۱% ﻫﻢ ﻧﺸﺪ ﺑﻌﺪﻫﺎ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺳﺮﺯﻧﺶ ﻧﮑﻨﯽ .
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯽ .
ممنون از شما
ما همه این کارها رو کردیم و اینه که الان به این نتیجه رسیدم که یه خیری توش هس :دی
چون من حتی به مصاحبه هم دعوت شدم و چهارنفری تا پای کانتر مصاحبه رفتیم و همه ی instructions و همینطور child status protection act (CSPA) رو هم پرینت شده همراه داشتیم حتی قبلش با kcc هم صحبت کرده بودیم که افسر گویا در جریان اونها هم بود و مصاحبه رو با همین قضیه شروع کرد! و بعد از نشون دادن اسناد و مدارکمون گفت من میدونم و درک میکنم ولی متاسفانه some calculations apply that makes him ineligible to get the visa under your case و همچنین This is the consular officer who makes the final desicion و این یعنی آب پاکی :دی
با توجه به اسپانسر قوی ما توی آمریکا هم از چند وکیل به صورت شفاهی پیگیری کردیم و گفتن که حق با ماست ولی به لحاظ قانونی قبل از اعلام کتبی و نهایی کیس(که گویا بعد از صدور ویزاها) صورت میگیره کاری نمیشه کرد!!
شماره کیس: 2013AS42XX(پدر،مادر،خواهر)/کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای سری اول:12MAY2012با ایمیل/کارنت شدن کیس:Feb2013/مصاحبه:w1 Feb2013/ کلیرنس26March/دریافت ویزا22May
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم سال نو به همه مبارک.آقا ما مسافرت بودیم الان راه به راه رسیدیم.چه خبره اینجا.مبارک باشه این ویزاهای ناناز.مخصوصا به دوست عزیزم آرمین که ازش ناراحتم چون قرار شد تا ok شد به من خبر بده.
ولی مبارک همتون باشه.
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختي