کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-03-28 ساعت 15:46)AOC Kermani نوشته:  سلام
ما روز دوشنبه 25 مارچ مصاحبه داشتیم و برگه صورتی گرفتیم . آفیسر سایتی رو توی برگه مشخص کرده که ما باید منتظر اعلام شماهر کیس مان در آن باشیم ولی توی اون سایت همه چی پیدا کردم به غیر از موضوع اعلام شده . لطفاً راهنمائی فرمائید.
http://turkey.usembassy.gov/iv_adminstra...status.htm
Administrative Process Status for Immigrant Visa Applicants
(2013-03-28 ساعت 11:23)bamboo نوشته:  سلام دوستان
آیا کسی بوده یا کسی رو میشناسید که رفته باشه مدیکالش را تمدید کنه تا بتونه مدت ویزاش رو طولانی تر کنه؟ می خواستم بدونم در سری دوم مدیکال(در انکارا) دوباره کل پروسه قبلی باید تکرار بشه اونجا؟؟؟

سلام
رقیه توی 2012ی ها اینکار رو کرده بود...
سفر اول به NYC : ١٢ مي ٢٠١٣
سفر دوم به NYC: ٢٣ دسامبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: shimoda ، احمد رضا آبدار ، Tomas
سلام دوستان
نوروز به همۀ دوستان مبارک و امیدوارم که همیشه شاد و سرسبز باشید. دوستان خواهشاً جواب این سوال منو بدین، چون فقط یکی از دوستان جواب منو زحمت کشیدن و دادند...
میخواستم بدونم از دوستان آیا امسال تا به حال کسی بوده که، خدمت سربازیش در سپاه بوده باشه و کیلیر شده باشه؟؟؟ ممنون میشم دوستانی که این سوال شامل حالشون میشه یه کمکی به من بکنند تا بتونم یه نتیجه ای بعد از 108 روز انتظار، برای کیس خودم به دست بیارم.
با تشکر
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: s.s.h ، f1f ، babaye yaas ، احمد رضا آبدار ، Tomas ، golia
(2013-03-28 ساعت 16:29)mrbonbon نوشته:  سلام دوستان
نوروز به همۀ دوستان مبارک و امیدوارم که همیشه شاد و سرسبز باشید. دوستان خواهشاً جواب این سوال منو بدین، چون فقط یکی از دوستان جواب منو زحمت کشیدن و دادند...
میخواستم بدونم از دوستان آیا امسال تا به حال کسی بوده که، خدمت سربازیش در سپاه بوده باشه و کیلیر شده باشه؟؟؟ ممنون میشم دوستانی که این سوال شامل حالشون میشه یه کمکی به من بکنند تا بتونم یه نتیجه ای بعد از 108 روز انتظار، برای کیس خودم به دست بیارم.
با تشکر
دوست عزیز روند کلیر شدن رو هنوز کسی رمز گشایی نکرده
اما برای اینکه آرامش پیدا کنید پشنهاد میکنم خلاصه وضعیت کیس های بچه های 2012 رو ببینید
ظاهراسربازی توی سپاه یا ارتش فرقی نداره باید صبور باشید. به زودی هورای شما رو هم میشنویم
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
سلام دوستان

توی امضام سفرنامه ام هست . قسمت آخرش ماجراهای کلیرنسمون رو نوشتم . شاید خیلی ها تون از نگرانی در بیایین . ایشاله همه کلیر میشین ولی همونطوری که قبلا" هم گفتم اینها نمیدونن که با این کار چه مشکلاتی برای ماها به وجود میارن . من حواسم به همتون هست و تنهاتون نمیذارم . Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
یه راهنمایی میکنید که تعطیلیهای آنکارا رو از کجا چک میکردیم. این انتظار هوش و هواسمو برده.. راهنمایی کنید لطفا
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
تشکر کنندگان: fereydoooon ، گل نهال ، mana_s ، Tomas
(2013-03-28 ساعت 16:39)shimoda نوشته:  
(2013-03-28 ساعت 16:29)mrbonbon نوشته:  سلام دوستان
با تشکر
دوست عزیز روند کلیر شدن رو هنوز کسی رمز گشایی نکرده
اما برای اینکه آرامش پیدا کنید پشنهاد میکنم خلاصه وضعیت کیس های بچه های 2012 رو ببینید
ظاهراسربازی توی سپاه یا ارتش فرقی نداره باید صبور باشید. به زودی هورای شما رو هم میشنویم
ممنون دوست عزیز، مثل اینکه اشتباه متوجه شدین من نه آرامشم رو از دست دادم و نه میخوام رمز گشایی کنم ، فقط برای خودم میخوام چند تا چیز رو روشن کنم... اینکه بالاخره هممون کیلیر میشیم، شکی نیست. فقط میخوام با کیلیر شدن چند تا مهاجر مثل خودم که، منتظر بودن و الان کیلیر شدن، تاریخ تقریبی کیلیرنس خودم رو جویا شم، چون همونجور که میدونین این انتظار قدرت انجام خیلی از کارها رو از ماها گرفته، همین Wink
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: kasrafo ، amir82 ، گل نهال ، ali2316 ، s.s.h ، nina22 ، Tomas
دوستان میشه بگید بعد از کلیر شدن چه قدر فرصت داریم بریم ویزا رو بگیریم ؟؟!! ممنون
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: fereydoooon ، nika ، arezoo bj ، Tomas
(2013-03-28 ساعت 17:16)sooso نوشته:  یه راهنمایی میکنید که تعطیلیهای آنکارا رو از کجا چک میکردیم. این انتظار هوش و هواسمو برده.. راهنمایی کنید لطفا
http://turkey.usembassy.gov/holidays.html
تشکر کنندگان: sooso ، Judy Abbott 13 ، Saeedv13 ، AsemanAbee ، Soap McTavish ، nika ، Tomas
(2013-03-28 ساعت 17:16)sooso نوشته:  یه راهنمایی میکنید که تعطیلیهای آنکارا رو از کجا چک میکردیم. این انتظار هوش و هواسمو برده.. راهنمایی کنید لطفا

دوست عزیز چرا هوش و حواستونو برده بفرمایید
http://turkey.usembassy.gov/holidays.html
تشکر کنندگان: sooso ، amir82 ، Saeedv13 ، AsemanAbee ، Soap McTavish ، nika ، Tomas ، soruosh
(2013-03-28 ساعت 17:51)nirvana_kobin نوشته:  دوستان میشه بگید بعد از کلیر شدن چه قدر فرصت داریم بریم ویزا رو بگیریم ؟؟!! ممنون
تا تاریخی که در ستون "Admin Process Expires On" در جدول اعلام کلیرنسها اومده:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
(2013-03-27 ساعت 20:07)AsemanAbee نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 17:37)mahdio نوشته:  [quote='Mahbaran' pid='297529' dateline='1364386424']
[quote='mahdio' pid='297413' dateline='1364366091']
خدا رو شکر ما هم کیس خانوادگی چهار نفره بعد 49 روز، دیروز کلیر شدیم!
فقط تنها مشکل تعلق نگرفتن ویزا به من Sad به خاطر سنم هست که هنوز هم فک میکنیم سفارت خودش قانون خودش رو در اینجا نقض کرده Sad
ولی خدا رو شکر مادر پدر و خواهرم با مصاحبه بسیار راحت و کلیر نسبتا کوتاه (با توجه به سابقه پدرم که همه جور شغلی حتی تا معاون وزیری هم داشته) انجام شد! ایشالا منم بهشون در اسرع وقت ملحق میشم در بلاد کفر ؛)
و در نهایت هورررررراااااااا :دی
[/quote

نه پسر شما قطعا مشکلی نخواهد داشت! من موقع ثبت نام 20 سال و چند ماهم بود و وقتی که مصاحبه شدیم بالای 21 بودم، علیرغم اینکه توی همه ی فرمایی که هممون خوندیم اون اول نوشته under 21 at the time of electronic entry، افسر مصاحبه کننده گفت at the time of interview و گفت که your son in ineligible to get visa as your dependant!!! بالاخره حتما خیری توش بوده دیگه :دی
ایشالا may امسال دوباره در میام Smile)))

mahdio ﺟﺎﻥ ﺍﻭﻝ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﯾﺰﺍﯼ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺗﻮﻥ
ﺩﻭﻡ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﺳﺎﻝ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺩﻗﯿﻘﺎ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺷﻤﺎ ﺑﻮﺩﻥ ﻭ ﭘﺴﺮﺷﻮﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﺯﯾﺮ ۲۱ ﺳﺎﻝ ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ۲۱ ﺳﺎﻝ ﻭ ﺍﻧﺪﯼ ﺳﻦ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﺎﻧﻪ ﻭﯾﺰﺍ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ....ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﯿﮕﻦ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﯿﺮﻧﺪﻩ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺍﻓﯿﺴﺮ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻫﺴﺖ ﻭﻟﯽ ﺷﻤﺎ ﻗﺒﻞ اﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺮﯾﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻭﯾﺰﺍ ﺑﺎ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﻭ ﺗﻠﻔﻦ ﺗﻼﺵ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺑﮑﻦ ﻭ ﺑﺎ ﻣﺪﺭﮎ ﺯﻣﺎﻥ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﻭ ﺣﺘﯽ ﯾﺎﺩﺍﻭﺭﯼ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﺳﻌﯽ ﮐﻦ ﺍﺯ ﺣﻘﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯽ .... ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ ﺑﺎﺵ ﻭ ﻣﺼﻤﻢ .... ﺗﻼﺷﺘﻮ ﺑﮑﻦ ﮐﻪ ﺍﮔﻪ ۱% ﻫﻢ ﻧﺸﺪ ﺑﻌﺪﻫﺎ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺳﺮﺯﻧﺶ ﻧﮑﻨﯽ .
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯽ .
با تبریک برای کلیر شدن خانواده تون . میخوام بهتون اطمینان بدم اگر موقع aply کردن زیر21 بودید و کیس شما پذیرفته شده الان حتماً ویزا را می گیرید.منهم 26 مارچ کلیر شدم با کیس خانوادگی و 6 فوریه مصاحبه داشتیم
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، Soap McTavish ، Judy Abbott 13 ، s.s.h ، AsemanAbee ، nika ، ikamaly ، Tomas ، lilistar
مامان سایه عزیز
آپدیت سفرنامتون هم مثل بقیش قشنگ و کامل بود
بازم تبریک وتبریک و تبریک و خوشحالی و هورااااااااااااااااا
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
(2013-03-28 ساعت 17:57)amir82 نوشته:  
(2013-03-28 ساعت 17:51)nirvana_kobin نوشته:  دوستان میشه بگید بعد از کلیر شدن چه قدر فرصت داریم بریم ویزا رو بگیریم ؟؟!! ممنون

سلام
آیا این تاریخ اعلامی در جدول تاریخ پایان اعتبار ویزا است؟ یا منظور چیز دیگری است لطفاً بیشتر راهنمائی کنید
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
تشکر کنندگان: nika ، Tomas ، nirvana_kobin
(2013-03-28 ساعت 18:57)AOC Kermani نوشته:  
(2013-03-28 ساعت 17:57)amir82 نوشته:  

سلام
آیا این تاریخ اعلامی در جدول تاریخ پایان اعتبار ویزا است؟ یا منظور چیز دیگری است لطفاً بیشتر راهنمائی کنید

تاریخ اکسپایر برای تحویل گرفتن ویزا.یعنی تا این تاریخ میتونید برای گرفتن ویزا برید.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان