کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام و تبریک به همه دوستان و خودم که دیروز کلیر شدیم و در این ایام شاد ، شادتر شدیم.
فقط یک سوال داشتم؛ چرا شماره ها در سایت آنکارا زده شده ، ولی در سایت CEAC خبری نیست ؟!! البته آپدیت سایت CEAC هنوز تا دو روز گذشته هست !!
به امید موفقیت همه در USA
Case No : 2013AS4***

زندگی همچون چهار فصل است ، پس پر توقعی است که بخواهیم همیشه بهار باشد و شکوفه ها هم شکوفا.
هورررررررررررررررررررررررراااا. من کلیر شدم. امروز از مسافرت اومدم و همین الان دیدم. نمیدونم از خوشحالی چی باید بگم. به بقیه دوستان هم که کلیر شدند تبریک میگم.
کیس نامبر : As39xx / تعداد افراد کیس : 2 / کارنت: 13/12/2012 / مصاحبه: 19 فوریه / کلیر 26 march / مقصد : نیوجرسی / دریافت ویزا : 11 اپریل
هی سلام دوستان.
تبریک به اونایی که تازه فهمیدن کلیر شدن.
آهای امیر کجایی این منتظرسرا چرا باز نمیشه؟؟
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه

بچه ها کسی هست که امروز فردا بره آنکارا؟ حتی شنبه، کسی هست ؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، nirvana_kobin ، احمد رضا آبدار ، shaso ، Tomas
(2013-03-28 ساعت 11:23)bamboo نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 10:56)رضا امیر نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 10:46)hutsa83 نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 10:43)enchantress_boy نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 10:19)hutsa83 نوشته:  

سلام دوستان
آیا کسی بوده یا کسی رو میشناسید که رفته باشه مدیکالش را تمدید کنه تا بتونه مدت ویزاش رو طولانی تر کنه؟ می خواستم بدونم در سری دوم مدیکال(در انکارا) دوباره کل پروسه قبلی باید تکرار بشه اونجا؟؟؟
به نظرم نمی صرفه این کار رو بکنی
شما سفر اول برو آنکارا، درخواست پاس سفید بکنی خیلی بهتره تا اینکه بری مدیکال دوباره تمدید کنی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، nirvana_kobin ، shimoda ، amairmonre ، Tomas
(2013-03-28 ساعت 12:42)nirvana_kobin نوشته:  پس چرا من کلیر نشدممممممممم Sad
عزیزم تو هم یه روز مثه من کلیر میشی غصه نخورBig GrinBig GrinBig GrinWink

بچه ها سلام من کلیر شدم حالا دارم میرم ویزا بگیرم و میخواستم ازتون چندتا سوال بپرسم
برای گرفتن ویزا فقط همون پاسپورت و فرم آبی کافیه چیز دیگه ای نمیخواد و
ارز مسافرتی هم امسال گرفتید چند دلار بودش و چقدر حساب کردن
عوارض خروج چی چقدر پرداخت کردید؟
خیلی ممنون که لطف میکنید و جواب میدید
(2013-03-28 ساعت 09:46)LALILO نوشته:  
(2013-03-28 ساعت 08:31)shivarahbari نوشته:  سلام دوستان چطور میشه رسیدن ویزا به اداره پست رو پیگیری کرد ؟ من دکمه وزود رو که میزنم فرم ایجاد حساب کاربری جدید باز میشه. برای رهگیری به این سایت مراجعه کردم http://usvisa-info.com/fa-tr/selfservice/verify_account

سلام شيوا خانم
مگه شما به همين زودي رفتين آنكارا؟

بله آنکارام
شماره کیس : 2013AS00036XX کنسولگری: ANK مصاحبه : W1 /FEB دریافت صورتی کلیر: 26 March دریافت ویزا: 29MARCH
تشکر کنندگان: گل نهال ، armin1 ، amairmonre ، ikamaly ، احمد رضا آبدار ، Tomas
(2013-03-27 ساعت 23:30)گل نهال نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 22:20)daad نوشته:  سلام بر دوستان عزیز Smile ما امروز صبح یعنی 27 مارچ 2013 مصاحبه داشتیم.. و مارو هم صورتی کردنSad حالا من هم اومدم بیش شما Sad چقدر حس بدی است لنگ در هوا ماندن !Sad حالا میتونم درکتون کنم!
کسانی که صورتی شدن چقدر طول کشیده جواب بیاد؟! جواب رد شدن هم میاد؟ یا نیومدن جواب به معنی رد شدنه؟ بعد اگه قبول شیم باید دوباره سفارت بیایم یا همون بی تی تی فقط؟

دوست عزيز،ضمن تبريك از بابت اتمام مرحله مصاحبه، لطفاً تاريخ و محل مصاحبه تون را به اميرمهاجر پيام خصوصي بدهيد كه شما را به منتظرسرا و جدول برندگان٢٠١٣ اضافه كنن
منم صورتی‌ گرفتم الان ۸ هفته است که کلیر نشدم .آنکارا مصاحبه داشتم و ویزای من هم ازدوجی هستش.و به نظر من سخت‌ترین قسمت پروسه ویزا منتظر کلیرنس بودنه

(2013-03-28 ساعت 13:46)رزا نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 23:30)گل نهال نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 22:20)daad نوشته:  سلام بر دوستان عزیز Smile ما امروز صبح یعنی 27 مارچ 2013 مصاحبه داشتیم.. و مارو هم صورتی کردنSad حالا من هم اومدم بیش شما Sad چقدر حس بدی است لنگ در هوا ماندن !Sad حالا میتونم درکتون کنم!
کسانی که صورتی شدن چقدر طول کشیده جواب بیاد؟! جواب رد شدن هم میاد؟ یا نیومدن جواب به معنی رد شدنه؟ بعد اگه قبول شیم باید دوباره سفارت بیایم یا همون بی تی تی فقط؟

دوست عزيز،ضمن تبريك از بابت اتمام مرحله مصاحبه، لطفاً تاريخ و محل مصاحبه تون را به اميرمهاجر پيام خصوصي بدهيد كه شما را به منتظرسرا و جدول برندگان٢٠١٣ اضافه كنن
منم صورتی‌ گرفتم الان ۸ هفته است که کلیر نشدم .آنکارا مصاحبه داشتم و ویزای من هم ازدوجی هستش.و به نظر من سخت‌ترین قسمت پروسه ویزا منتظر کلیرنس بودنه
تشکر کنندگان: bayat_r ، itsmasoud ، s.s.h ، lot2013 ، amairmonre ، ali2316 ، AsemanAbee ، Tomas
به همه ی اون هایی که کلیر شدن تبریک میگم. برای تک تک تون (!) خوشحال شدم.
امیدوارم بقیه هم زودتر کلیر بشن. Smile
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
(2013-03-28 ساعت 12:48)sadeghi897 نوشته:  
(2013-03-28 ساعت 11:23)bamboo نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 10:56)رضا امیر نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 10:46)hutsa83 نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 10:43)enchantress_boy نوشته:  

سلام دوستان
آیا کسی بوده یا کسی رو میشناسید که رفته باشه مدیکالش را تمدید کنه تا بتونه مدت ویزاش رو طولانی تر کنه؟ می خواستم بدونم در سری دوم مدیکال(در انکارا) دوباره کل پروسه قبلی باید تکرار بشه اونجا؟؟؟
به نظرم نمی صرفه این کار رو بکنی
شما سفر اول برو آنکارا، درخواست پاس سفید بکنی خیلی بهتره تا اینکه بری مدیکال دوباره تمدید کنی

میشه بیشتر توضیح بدین؟ممنونم.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان:
سلام به همگی
فکر و خیالم مغشوش بود گفتم بیام و با دوستانی که یا هم دردن یا این درد رو خداروشکر گذروندن، درد و دل کنم. چقدر انتظار سخته. واقعا نمیدونم چی بگم. بدترین مسئله اون فکر و خیالاتی که تو ذهن آدم میگذره. تا اینجای راه این همه مدت رو گذروندیم، حتی انتظار برای کارنت شدن و مصاحبه انقدر سخت نبود. امیدوارم همگی به خوبی و خوشی هرچه زودتر از بند انتظار رها بشن. گاهی فکر میکنم، اگه شمارمونو تو سایت ببینیم چیکار میکنم؟چطور خوشحالی می کنم، ولی مطمئنم که آرامش بخشترین و قشنگترین، اون احساس رهاییه از این حالته که یه لحظه کوتاه تو دلم، تو خودم احساس خواهم کرد. خدایا صبر بده.
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرم‌ها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY
(2013-03-28 ساعت 15:03)alirlndl نوشته:  سلام به همگی
فکر و خیالم مغشوش بود گفتم بیام و با دوستانی که یا هم دردن یا این درد رو خداروشکر گذروندن، درد و دل کنم. چقدر انتظار سخته. واقعا نمیدونم چی بگم. بدترین مسئله اون فکر و خیالاتی که تو ذهن آدم میگذره. تا اینجای راه این همه مدت رو گذروندیم، حتی انتظار برای کارنت شدن و مصاحبه انقدر سخت نبود. امیدوارم همگی به خوبی و خوشی هرچه زودتر از بند انتظار رها بشن. گاهی فکر میکنم، اگه شمارمونو تو سایت ببینیم چیکار میکنم؟چطور خوشحالی می کنم، ولی مطمئنم که آرامش بخشترین و قشنگترین، اون احساس رهاییه از این حالته که یه لحظه کوتاه تو دلم، تو خودم احساس خواهم کرد. خدایا صبر بده.
دوست عزیز امیدوارم زودتر کلیر بشید .
باتوجه به کیس نامبرتون و همه اون کیس نامبر های پایینی که خیلی زود رفتن مصاحبه باید بگم که اصلا نا امید نباشید شما حداقل خیلی زودتر از همه دوستان تمامی مراحل رو طی کردید دوستانی که کیس نامبرهای بالا دارند میدونن من چی میگم خداییش خیلی سخته هر ماه چشمت به ویزا بولتن باشه از اخرم شمارت توش نباشه درست همین احساس برای اپدیت های کلیر میدونم که اون حتی نامرتب بودنش خودش کلی عذاب ولی به خدا اگه شما ها زودی کلیر بشید که بابا ما کیس های بالا دق (دغ) میکنیم که همه رفتن و اسم ما مثلا در نیومد . موندن تمام ادمایی که این تجربه رو دارن واسه ما که هنوز نرفتیم امید .
اما ایشالا که به زودی زود دوباره مثل چند شب پیش صدای هورا شما و دوستان دیگه رو بشنویم
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
(2013-03-27 ساعت 22:34)daad نوشته:  همون طور که زکات علم یاد دادنه. الان ای شما هایی که ویزا گرفته ایدSmile زکات ویزا هم داریم .... ما رو دلداری بدید... اون آقاهه منو صورتی کردSad(((((

یاد کارتون پلنگ صورتی افتادم که یه سطل رنگ صورتی دستش بود و در ودیوار و درخت وچمن رو صورتی میکرد!Big Grin
انشاا.. به زودی پاک شوید دوست عزیز.
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
سلام من هم امتادم تو صفحه امرو ا
ز امصاحبه داشتم
و بخاطر عکس که میگفتن مورد قبول نیست و نیز به دلیل نداشتن ادرس ثابت و تلفن ثابت در امریکا گفتن برو تو قسمت کلیرنس برندگان 3102 خوش بگذرون
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
سلام
ما روز دوشنبه 25 مارچ مصاحبه داشتیم و برگه صورتی گرفتیم . آفیسر سایتی رو توی برگه مشخص کرده که ما باید منتظر اعلام شماهر کیس مان در آن باشیم ولی توی اون سایت همه چی پیدا کردم به غیر از موضوع اعلام شده . لطفاً راهنمائی فرمائید.
http://turkey.usembassy.gov/iv_adminstra...status.htm
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
تشکر کنندگان: bayat_r ، ikamaly ، mdna ، fereydoooon ، armin1 ، AsemanAbee ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان