کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان
برای دریافت ویزا از سفارت ارمنستان کسی میدونه آژانسها pick up ویزای آمریکا انجام رو می دن؟ برای کانادا که می دونم هست چون در خود سایت سفارت نوشته با وکالتنامه می شه ولی برای آمریکا نوشته شخصاً باید بگیریم..
ممنون
شماره کیس: 2013AS15XX
کنسولگری: Yerevan
تعداد افراد منظور در کیس : 1
مصاحبه: JAN W4
کلیرنس: 60 روزه (با فرم 9 سوالی)
تشکر کنندگان: Tomas
سلام دوستان
آیا کسی بوده یا کسی رو میشناسید که رفته باشه مدیکالش را تمدید کنه تا بتونه مدت ویزاش رو طولانی تر کنه؟ می خواستم بدونم در سری دوم مدیکال(در انکارا) دوباره کل پروسه قبلی باید تکرار بشه اونجا؟؟؟
(من تا پایان مدت مدیکالم نمیتونم سفر کنم)
تشکر کنندگان: گل نهال ، nika ، Tomas
(2013-03-28 ساعت 21:03)babybug نوشته:  سلام دوستان
برای دریافت ویزا از سفارت ارمنستان کسی میدونه آژانسها pick up ویزای آمریکا انجام رو می دن؟ برای کانادا که می دونم هست چون در خود سایت سفارت نوشته با وکالتنامه می شه ولی برای آمریکا نوشته شخصاً باید بگیریم..
ممنون
ميتونيد با mohajer13 صحبت كنيد، فكر ميكنم ايشون به يكي از آژانسها داده بودن
موفق باشيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: ali2316 ، s.s.h ، nika ، Tomas ، ابی هانی ، babybug ، AFSHIN-PIC ، aydinaghajani ، mohajer13 ، mohammad.behrouzi
(2013-03-28 ساعت 18:19)Abolfazl kiamanesh نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 20:07)AsemanAbee نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 17:37)mahdio نوشته:  [quote='Mahbaran' pid='297529' dateline='1364386424']
[quote='mahdio' pid='297413' dateline='1364366091']
خدا رو شکر ما هم کیس خانوادگی چهار نفره بعد 49 روز، دیروز کلیر شدیم!
فقط تنها مشکل تعلق نگرفتن ویزا به من Sad به خاطر سنم هست که هنوز هم فک میکنیم سفارت خودش قانون خودش رو در اینجا نقض کرده Sad
ولی خدا رو شکر مادر پدر و خواهرم با مصاحبه بسیار راحت و کلیر نسبتا کوتاه (با توجه به سابقه پدرم که همه جور شغلی حتی تا معاون وزیری هم داشته) انجام شد! ایشالا منم بهشون در اسرع وقت ملحق میشم در بلاد کفر ؛)
و در نهایت هورررررراااااااا :دی
[/quote

نه پسر شما قطعا مشکلی نخواهد داشت! من موقع ثبت نام 20 سال و چند ماهم بود و وقتی که مصاحبه شدیم بالای 21 بودم، علیرغم اینکه توی همه ی فرمایی که هممون خوندیم اون اول نوشته under 21 at the time of electronic entry، افسر مصاحبه کننده گفت at the time of interview و گفت که your son in ineligible to get visa as your dependant!!! بالاخره حتما خیری توش بوده دیگه :دی
ایشالا may امسال دوباره در میام Smile)))

mahdio ﺟﺎﻥ ﺍﻭﻝ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﯾﺰﺍﯼ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺗﻮﻥ
ﺩﻭﻡ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﺳﺎﻝ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺩﻗﯿﻘﺎ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺷﻤﺎ ﺑﻮﺩﻥ ﻭ ﭘﺴﺮﺷﻮﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﺯﯾﺮ ۲۱ ﺳﺎﻝ ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ۲۱ ﺳﺎﻝ ﻭ ﺍﻧﺪﯼ ﺳﻦ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﺎﻧﻪ ﻭﯾﺰﺍ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ....ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﯿﮕﻦ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﯿﺮﻧﺪﻩ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺍﻓﯿﺴﺮ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻫﺴﺖ ﻭﻟﯽ ﺷﻤﺎ ﻗﺒﻞ اﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺮﯾﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻭﯾﺰﺍ ﺑﺎ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﻭ ﺗﻠﻔﻦ ﺗﻼﺵ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺑﮑﻦ ﻭ ﺑﺎ ﻣﺪﺭﮎ ﺯﻣﺎﻥ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﻭ ﺣﺘﯽ ﯾﺎﺩﺍﻭﺭﯼ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﺳﻌﯽ ﮐﻦ ﺍﺯ ﺣﻘﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯽ .... ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ ﺑﺎﺵ ﻭ ﻣﺼﻤﻢ .... ﺗﻼﺷﺘﻮ ﺑﮑﻦ ﮐﻪ ﺍﮔﻪ ۱% ﻫﻢ ﻧﺸﺪ ﺑﻌﺪﻫﺎ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺳﺮﺯﻧﺶ ﻧﮑﻨﯽ .
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯽ .
با تبریک برای کلیر شدن خانواده تون . میخوام بهتون اطمینان بدم اگر موقع aply کردن زیر21 بودید و کیس شما پذیرفته شده الان حتماً ویزا را می گیرید.منهم 26 مارچ کلیر شدم با کیس خانوادگی و 6 فوریه مصاحبه داشتیم
سلام
پسر من موقع ثبت نام زیر 21 سال بود و موقع مصاحبه 22 سال و بهش ویزا دادن و به پسر دیگرم که موقع ثبت نام بالای 21 بود ویزا ندادن فکر کنم بتونید مجددا پیگیری کنید
موفق باشید
تشکر کنندگان: kasrafo ، Judy Abbott 13 ، s.s.h ، nina22 ، princesess ، ali2316 ، nika ، گل نهال ، AsemanAbee ، Tomas ، soruosh ، AFSHIN-PIC ، lilistar ، AOC Kermani
(2013-03-27 ساعت 20:07)AsemanAbee نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 17:37)mahdio نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 16:43)Mahbaran نوشته:  [quote='mahdio' pid='297413' dateline='1364366091']
فقط تنها مشکل تعلق نگرفتن ویزا به من Sad به خاطر سنم هست که هنوز هم فک میکنیم سفارت خودش قانون خودش رو در اینجا نقض کرده Sad
ولی خدا رو شکر مادر پدر و خواهرم با مصاحبه بسیار راحت و کلیر نسبتا کوتاه (با توجه به سابقه پدرم که همه جور شغلی حتی تا معاون وزیری هم داشته) انجام شد! ایشالا منم بهشون در اسرع وقت ملحق میشم در بلاد کفر ؛)
[/quote

نه پسر شما قطعا مشکلی نخواهد داشت! من موقع ثبت نام 20 سال و چند ماهم بود و وقتی که مصاحبه شدیم بالای 21 بودم، علیرغم اینکه توی همه ی فرمایی که هممون خوندیم اون اول نوشته under 21 at the time of electronic entry، افسر مصاحبه کننده گفت at the time of interview و گفت که your son in ineligible to get visa as your dependant!!! بالاخره حتما خیری توش بوده دیگه :دی

ﺩﻭﻡ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﺳﺎﻝ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺩﻗﯿﻘﺎ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺷﻤﺎ ﺑﻮﺩﻥ ﻭ ﭘﺴﺮﺷﻮﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﺯﯾﺮ ۲۱ ﺳﺎﻝ ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ۲۱ ﺳﺎﻝ ﻭ ﺍﻧﺪﯼ ﺳﻦ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﺎﻧﻪ ﻭﯾﺰﺍ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ....ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﯿﮕﻦ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﯿﺮﻧﺪﻩ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺍﻓﯿﺴﺮ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻫﺴﺖ ﻭﻟﯽ ﺷﻤﺎ ﻗﺒﻞ اﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺮﯾﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻭﯾﺰﺍ ﺑﺎ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﻭ ﺗﻠﻔﻦ ﺗﻼﺵ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺑﮑﻦ ﻭ ﺑﺎ ﻣﺪﺭﮎ ﺯﻣﺎﻥ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﻭ ﺣﺘﯽ ﯾﺎﺩﺍﻭﺭﯼ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﺳﻌﯽ ﮐﻦ ﺍﺯ ﺣﻘﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯽ .... ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ ﺑﺎﺵ ﻭ ﻣﺼﻤﻢ .... ﺗﻼﺷﺘﻮ ﺑﮑﻦ ﮐﻪ ﺍﮔﻪ ۱% ﻫﻢ ﻧﺸﺪ ﺑﻌﺪﻫﺎ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺳﺮﺯﻧﺶ ﻧﮑﻨﯽ .
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯽ .
با تبریک برای کلیر شدن خانواده تون . میخوام بهتون اطمینان بدم اگر موقع aply کردن زیر21 بودید و کیس شما پذیرفته شده الان حتماً ویزا را می گیرید.منهم 26 مارچ کلیر شدم با کیس خانوادگی و 6 فوریه مصاحبه داشتیم

(2013-03-28 ساعت 23:15)شهلا 1346 نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 20:07)AsemanAbee نوشته:  [quote='mahdio' pid='297556' dateline='1364389648']
[quote='Mahbaran' pid='297529' dateline='1364386424']
[/quote

ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯽ .
سلام
پسر من موقع ثبت نام زیر 21 سال بود و موقع مصاحبه 22 سال و بهش ویزا دادن و به پسر دیگرم که موقع ثبت نام بالای 21 بود ویزا ندادن فکر کنم بتونید مجددا پیگیری کنید
موفق باشید

ممنون از دوستان من توی پست های قبلی و این پست http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid297911 هم توضیح دادم که من هم زیر 21 بودم و به مصاحبه هم دعوت شدیم خانوادگی و حتی مصاحبه هم رفتم به همراه خانواده ولی افیسر گفت some calculations apply و گفت که به من تعلق نمی گیره! و الان هم بقیه اعضای خانواده کلیر شدن البته بدون من :دی
دیگه بعد از نه صریح افیسر تو روز مصاحبه، تا جایی که وکلا به ما گفتن، پیگیری بعد از صدور ویزاها و فقط از امریکا میتونه صورت بگیره و توسط department of state
به هرحال ممنون از دوستان که به فکر هستن
شماره کیس: 2013AS42XX(پدر،مادر،خواهر)/کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای سری اول:12MAY2012با ایمیل/کارنت شدن کیس:Feb2013/مصاحبه:w1 Feb2013/ کلیرنس26March/دریافت ویزا22May
تشکر کنندگان: گل نهال ، Saeedv13 ، ali2316 ، Judy Abbott 13 ، kasrafo ، nina22 ، s.s.h ، Tomas ، soruosh ، AFSHIN-PIC ، AsemanAbee ، lilistar ، mrr777 ، mhb161
بچه ها کسی امروز آپدیت نشده بدونیم فردا خبری هست یا نه؟
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: گل نهال ، bmojtaba ، nina22 ، ikamaly ، s.s.h ، Tomas ، soruosh ، nirvana_kobin
(2013-03-28 ساعت 15:50)Saeedv13 نوشته:  
(2013-03-28 ساعت 15:46)AOC Kermani نوشته:  سلام
ما روز دوشنبه 25 مارچ مصاحبه داشتیم و برگه صورتی گرفتیم . آفیسر سایتی رو توی برگه مشخص کرده که ما باید منتظر اعلام شماهر کیس مان در آن باشیم ولی توی اون سایت همه چی پیدا کردم به غیر از موضوع اعلام شده . لطفاً راهنمائی فرمائید.
http://turkey.usembassy.gov/iv_adminstra...status.htm
Administrative Process Status for Immigrant Visa Applicants
سلام دوست من توی سایتی که معرفی کرده همه چیز رو بطور کامل توضیح داده مثلا جلوی اون کیس نامبرها یکدونه و ستاره دیدی منظور این هست نقصی های پرونده شون و بر طرف کنن و دوباره ببرن سفارت و توضیحات دیگه هست
یکبار دیگه ادرس رو چک کن
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، گل نهال ، AFSHIN-PIC ، Tomas ، AOC Kermani
سلام دوستان عزيزم، ميشه بگيد اعتبار ويزامون ٦ ماه بعداز تاريخ صدور ويزاست يا ٦ ماه بعد از تاريخ مديكال؟
34XX : کیس نامبر
تشکر کنندگان: arezoo bj ، Tomas
(2013-03-27 ساعت 20:07)AsemanAbee نوشته:  [quote='mahdio' pid='297556' dateline='1364389648']
[quote='Mahbaran' pid='297529' dateline='1364386424']
[/quote

سلام
این شما و این کیس 12 هورررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریکککککککککککککککککککککککککککککککککککBig Grin
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: گل نهال ، ali2316 ، tajhizgaran ، AFSHIN-PIC ، ikamaly ، homayoon13 ، Tomas ، bayat_r
(2013-03-29 ساعت 12:26)sahar-k نوشته:  سلام دوستان عزيزم، ميشه بگيد اعتبار ويزامون ٦ ماه بعداز تاريخ صدور ويزاست يا ٦ ماه بعد از تاريخ مديكال؟

انکارا و ابوظبی شش ماه پس از تاریخ مدیکال و ارمنستان شش ماه پس از تاریخ صدور
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: گل نهال ، fereydoooon ، sahar-k ، ASALI ، AFSHIN-PIC ، ikamaly ، Tomas
(2013-03-29 ساعت 13:07)s.s.h نوشته:  
(2013-03-29 ساعت 12:26)sahar-k نوشته:  سلام دوستان عزيزم، ميشه بگيد اعتبار ويزامون ٦ ماه بعداز تاريخ صدور ويزاست يا ٦ ماه بعد از تاريخ مديكال؟

انکارا و ابوظبی شش ماه پس از تاریخ مدیکال و ارمنستان شش ماه پس از تاریخ صدور

مطمئني دوست عزيز؟؟ فكر ميكنم كه ايروان و ابوظبي ٦ ماه پس از تاريخ صدور باشه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: LALILO ، fereydoooon ، sahar-k ، s.s.h ، ikamaly ، Tomas
(2013-03-28 ساعت 17:57)amir82 نوشته:  
(2013-03-28 ساعت 17:51)nirvana_kobin نوشته:  دوستان میشه بگید بعد از کلیر شدن چه قدر فرصت داریم بریم ویزا رو بگیریم ؟؟!! ممنون
تا تاریخی که در ستون "Admin Process Expires On" در جدول اعلام کلیرنسها اومده:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
یه بار دیگه هم پرسیدم هیچکس جوابی نداد
حالا از موقع کلیر شدن چندوقت بعدش ویزا اکسپایر میشه؟تاریخشو از مصاحبه محاسبه میکنن یا از مدیکال یا از ایشو ی ویزا؟اون 6 ماهو میگم.
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان: ikamaly ، Tomas ، soruosh
(2013-03-29 ساعت 14:03)آسمان نیلگون نوشته:  
(2013-03-28 ساعت 17:51)nirvana_kobin نوشته:  دوستان میشه بگید بعد از کلیر شدن چه قدر فرصت داریم بریم ویزا رو بگیریم ؟؟!! ممنون
حالا از موقع کلیر شدن چندوقت بعدش ویزا اکسچایر میشه؟تاریخشو از مصاحبه محاسبه میکنن یا از مدیکال یا از ایشو ی ویزا؟اون 6 ماهو میگم.
بهتون جواب داده شده
دو تا پست بالاتر
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: ASALI ، s.s.h ، nirvana_kobin ، ikamaly ، آسمان نیلگون ، lilac ، Tomas ، iman63ir
(2013-03-29 ساعت 14:03)آسمان نیلگون نوشته:  
حالا از موقع کلیر شدن چندوقت بعدش ویزا اکسچایر میشه؟تاریخشو از مصاحبه محاسبه میکنن یا از مدیکال یا از ایشو ی ویزا؟اون 6 ماهو میگم.

در مورد سفارت آنکارا :تاریخ اکسپایر ویزا از تاریخ مدیکال شما و به مدت 6 ماه حساب میشه و ربطی به تاخیر در کلبر شدن نداره ... یکی رو میشناسم که کلیر شد در حلیکه فقط یک هفته به اکسپایر شدن ویزاش مونده بود
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
(2013-03-28 ساعت 17:01)sayeh_m نوشته:  سلام دوستان

توی امضام سفرنامه ام هست . قسمت آخرش ماجراهای کلیرنسمون رو نوشتم . شاید خیلی ها تون از نگرانی در بیایین . ایشاله همه کلیر میشین ولی همونطوری که قبلا" هم گفتم اینها نمیدونن که با این کار چه مشکلاتی برای ماها به وجود میارن . من حواسم به همتون هست و تنهاتون نمیذارم . Smile
با تشکر از سفر نامه کامل و خوبتون . فقط یه سوال ازتون دارم در مدتی که ریزنمراتونو می خواستن در سایت اپدیت می شدین ؟ در مدت همون 2 ماه که کاری روی پروندتون نکردن .
تشکر کنندگان: گل نهال ، sayeh_m ، babaye yaas ، s.s.h ، Tomas ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان