کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-03-29 ساعت 19:14)shivarahbari نوشته:  سلام دوستان ما پاسپورتهامونو چهارشنبه به سفارت دادیم و جمعه ساعت 3 ویزامون رو از پست تحویل گرفتیم. افسری که مدارک رو ازم گرفت گفت سایت رهگیری رو چک کنید هر وقت آماده شده بود به اداره پست بروید. اما سایت رهگیری پستی کار نمی کرد. اولش من خیلی نگران شدم چون سایت پیغام میداد شما عضو نیستید یا هیچ بسته پستی ندارید و .... ولی صبح جمعه ایمیل زدن که ویزای شما به پست ارسال شده و ظرف یک تا دو روز می توانید اونو دریافت کنید. منم رفتم پست و اونا رو گرفتم. امیدوارم همه شما به زودی ویزاتونو بگیرید

مبارك شيوا خانم

فقط يك سوال كه احتمالآ براي كسايي كه به تازگي كلير شدن ممكنه پيش بيايد :
شما با همان Ptt قديميه كه مداركتون رو موقع مصاحبه داده بودين براي اخذ ويزا اقدام كرديد يا Ptt خودتون رو آپ گريد كردين (جاشو عوض كردين يا بروز كردين ) و با كاغذ جديد پاس ها تون رو تحويل دادين
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: رزا
(2013-03-30 ساعت 09:37)sayeh_m نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 01:37)afshin-b نوشته:  سلام دوستان. ضمن تبریک به تمامی دوستان کلیر شده ، شمارۀ کیس ما تو سایت ceac بدون اینکه ایمیلی زده باشم 28 و 29 مارس آپدیت شد. به نظرتون هفتۀ بعد اتفاقی میافته؟
سلام
بعله حتماً اتفاق خوبي ميفته Smile البته احتمالاً يك يا دو تا اپديت ديگه هم تو اين هفته دارين Smile

(2013-03-30 ساعت 01:17)masood182002 نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 01:10)گل نهال نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 01:08)masood182002 نوشته:  بعد 109 روز با هزارتا ایمیل تازه پروندم از پشت شوفاژ برداشتن و فرستادن آمریکا تا کلیرنسم شروع بشه.اونم مطمئن نیستم.احتمال میدمBig Grin
خوش خبر باشي ، ايشالا هرچه زودتر هوراتو بشنويمSmile

افسر گفت 6 هفته این یعنی (151=109+7*6) یعنی اقلا 5 ماه کلیرنسسسسسسسسسسسسسس
مسعود جان
جواب ايميلت رو كه دادن به نظرم خيلي خوب بود . ايشاله به زودي كلير ميشي Smile

مسعود جان می تونی توضیح بدید چی ایمیل زدین چی جواب دادن؟
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: ali2316 ، احمد رضا آبدار ، Tomas
(2013-03-29 ساعت 14:46)ali2316 نوشته:  
(2013-03-29 ساعت 14:40)mrr777 نوشته:  
(2013-03-29 ساعت 14:35)ali2316 نوشته:  دوستان سلام ؛
ايروان اپديت شد !
به كيس كلير شده تبريك ميگم ...
2013AS1067
26.JUN.2013

علی عزیز. این یه کیس در لیست منتظرسرا نیست.

درست مي فرماييد، يا حداقل در منتظرسرا ثبت نام نكرده !
ولي مطمئن هستم به مهاجرسرا سر زده ، LALILO جان رمز گشايي كن لطفاً كه رتبه در راه هست Smile
مباركش باشه ...

علي جان و ساير منتظران ايروان Tongue

ضمن تبريك به كلير شدههههههههههها در ايروان حتي بصورت چراغ خاموش

خدمات رمزگشايي اينجانب بصورت تخصصي و براي آنكارا قابل عرضه است Big Grin

كليد اين رمز در كليه سفارت ها : اميدواريتان در خصوص كلير شدن شما همراه با روحيه بالا باعث تعجيل مي باشد...............به اميد او
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
سلام
دوستانی که 23ژانویه آنکارا مصاحبه داشتین اگه لطف کنید تاریخ آخرین آپدیتتون رو بگین ممنون میشم.( و اینکه آیا با ایمیل آپدیت شدین یا بدون ایمیل) واسه ما و دو نفر از دوستان که عضو مهاجرسرا نیستند تاریخ آپدیتمون تو اون سایت کذایی از 30ژانویه تکون نخورده و به نظرم میاد فارغ از مشخصات هر کیس، رو کیسای اون روز خیلی کند کار می کننSad
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان: گل نهال ، Saeedv13 ، lot2013 ، ali2316 ، احمد رضا آبدار ، soruosh ، ikamaly ، Tomas
دوستان عزيز سلام و سال نوتون مبارك
اميدورام امسال، سال تحقق همه آرزوهاي خوب براي همه دوستان باشه. من 7 مارچ مصاحبه در ايروان داشتم. چند روز پيش سايت سفارت در ايروان رو نگاه كردم، قسمتي داشت كه شماره كيس هايي كلير شده رو نوشته بود و متاسفانه من جايي رو نديديم كه وضعيت كايه كيس هارو نشون بده. اگر دوستان اطلاعات بيشتري دارند ممنون ميشم در اختيار من بگذارند.
با سپاس
كيس نامبر:**2013AS50 ، تاريخ مشاهده قبولي: 4 نوامبر، ارسال مدارك: 17 نوامبر، تاريخ مصاحبه: هفته اول مارچ، تعداد: 3 نفر مقصد: لس آنجلس
تشکر کنندگان: lot2013 ، Tomas
(2013-03-30 ساعت 14:05)شهزاد نوشته:  دوستان عزيز سلام و سال نوتون مبارك
اميدورام امسال، سال تحقق همه آرزوهاي خوب براي همه دوستان باشه. من 7 مارچ مصاحبه در ايروان داشتم. چند روز پيش سايت سفارت در ايروان رو نگاه كردم، قسمتي داشت كه شماره كيس هايي كلير شده رو نوشته بود و متاسفانه من جايي رو نديديم كه وضعيت كايه كيس هارو نشون بده. اگر دوستان اطلاعات بيشتري دارند ممنون ميشم در اختيار من بگذارند.
با سپاس

با سلام به دوست گرامي
درلينك زير بررسي كنيد
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: amir82 ، Soap McTavish ، ali2316 ، ikamaly ، Tomas
(2013-03-30 ساعت 14:05)شهزاد نوشته:  دوستان عزيز سلام و سال نوتون مبارك
با سپاس

سلام دوست عزيز
اين آپديت شدن كيس ها فقط واسه سفارت آنكارا و ابوظبيه، ايروان از اين قرتي بازي ها ندارهWink
اگه ميشه وضعيت خودتونو به اميرمهاجر پيغام خصوصي بدهيد تا عضو منتظرسرا شويد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
سلام دوستان عزيز.سال نو همگي مبارك. اميدوارم سالي سر شار از شادي و سلامتي داشته باشيد.دوستان من كلير شدم و تا اواخر جولاي وقت دارم كه هم زمان ميشه با همون 6 ماه از تاريخ مديكال . اگر تا اون تاريخ نتونستم برم ويزاي من باطل ميشه؟
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
(2013-03-30 ساعت 15:30)yashim نوشته:  سلام دوستان عزيز.سال نو همگي مبارك. اميدوارم سالي سر شار از شادي و سلامتي داشته باشيد.دوستان من كلير شدم و تا اواخر جولاي وقت دارم كه هم زمان ميشه با همون 6 ماه از تاريخ مديكال . اگر تا اون تاريخ نتونستم برم ويزاي من باطل ميشه؟
سلام یاشیم عزیز، سال نو شما هم مبارک. بهت تبریک میگم بابت کلیر شدن و دریافت ویزا.
در مورد اعتبار ویزا هم دقیقا تا تاریخی که روی ویزا هست فرصت داری وارد آمریکا بشی در غیر اینصورت ویزات باطل میشه.
موفق باشی
(2013-03-30 ساعت 15:43)mehdiii نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 15:30)yashim نوشته:  سلام دوستان عزيز.سال نو همگي مبارك. اميدوارم سالي سر شار از شادي و سلامتي داشته باشيد.دوستان من كلير شدم و تا اواخر جولاي وقت دارم كه هم زمان ميشه با همون 6 ماه از تاريخ مديكال . اگر تا اون تاريخ نتونستم برم ويزاي من باطل ميشه؟
سلام یاشیم عزیز، سال نو شما هم مبارک. بهت تبریک میگم بابت کلیر شدن و دریافت ویزا.
در مورد اعتبار ویزا هم دقیقا تا تاریخی که روی ویزا هست فرصت داری وارد آمریکا بشی در غیر اینصورت ویزات باطل میشه.
موفق باشی
مهدي جان سلام ولي من هنوز نرفتم ويزا بگيرم فقط شماره من اومد در اون جدول كه تا اواسط جولاي وقت دارم ويزا بگيرم

مامان سايه چه روزي كلير شدند؟
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-03-30 ساعت 15:42)Saeedv13 نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 13:36)Omid91 نوشته:  سلام
دوستانی که 23ژانویه آنکارا مصاحبه داشتین اگه لطف کنید تاریخ آخرین آپدیتتون رو بگین ممنون میشم.( و اینکه آیا با ایمیل آپدیت شدین یا بدون ایمیل) واسه ما و دو نفر از دوستان که عضو مهاجرسرا نیستند تاریخ آپدیتمون تو اون سایت کذایی از 30ژانویه تکون نخورده و به نظرم میاد فارغ از مشخصات هر کیس، رو کیسای اون روز خیلی کند کار می کننSad
سلام دوستان
این سئوال دوستمون باعث شد تا بهتون پیشنهاد بدم: اگر دوست داشتین، صلاح دونستین، حال داشتین و حال کردین آخرین آپدیت CEAC رو توی امضاتون بیارین. اینجوری دوستانی مثل Omid91 شاید بتونن وضعیت کیسشون رو با بقیه مقایسه کنن. هر چند که شرایط کیس ها با هم متفاوت هستند. مثلاً محمد فضلی عزیز یک روز بعد از ما مصاحبه داشته، مثل من فرم 9 سئوالی و CV فرستاده. در چند روز گذشته پرونده اش بدون ایمیل آپدیت شده ولی کیس ما از 13 مارچ تکون نخورده و تازه قبلش هم که آپدیت شده به خاطر فرستادن جواب سئوالات و CV از طریق ایمیل بوده.
ممنون عمو سعید
در مورد بنده که 20 فوریه مصاحبه داشتم 5 بار این سایت آپدیت شده بدون زدن حتی یک ایمیل در تاریخ های 4 ، 7 ، 14 ، 26 و 29 مارچ
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
در تایید حرف دوستمون که 23 ژانویه مصاحبه داشتن باید بگم که واقعا ژانویه ای ها کارشون به مشکل خورده گویا.. نه فقط تو انکارا... من هم ارمنستان بودم و 25 ژانویه مصاحبه شدم و هنوز کلیر نشدم در حالی که کیس هایی که خانوادگی هم بودن و 3 4 نفر بودن و بعد از من مصاحبه شدن کلیر شدن.. متاسفانه ارمنستان ceac هم نداره که ببینم اصلا کار رو شروع کردن روی پروندم یا این که مثل مامان سایه کلا دست نزدن بش
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت

سلام. منم 23 ژانویه مصاحبه داشتم.سه دفعه آپدیت شدم همش هم با زور ایمیل .
اخرش هم مال 27 مارچ.اینا خودشونو کشتن.نمیدونن ما اینجا چه خون دلی میخوریمSad
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
تشکر کنندگان: lot2013 ، bmojtaba ، ali2316 ، گل نهال ، s.s.h ، Omid91 ، Tomas
(2013-03-30 ساعت 16:55)mohammad fazli نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 15:42)Saeedv13 نوشته:  
سلام دوستان
این سئوال دوستمون باعث شد تا بهتون پیشنهاد بدم: اگر دوست داشتین، صلاح دونستین، حال داشتین و حال کردین آخرین آپدیت CEAC رو توی امضاتون بیارین. اینجوری دوستانی مثل Omid91 شاید بتونن وضعیت کیسشون رو با بقیه مقایسه کنن. هر چند که شرایط کیس ها با هم متفاوت هستند. مثلاً محمد فضلی عزیز یک روز بعد از ما مصاحبه داشته، مثل من فرم 9 سئوالی و CV فرستاده. در چند روز گذشته پرونده اش بدون ایمیل آپدیت شده ولی کیس ما از 13 مارچ تکون نخورده و تازه قبلش هم که آپدیت شده به خاطر فرستادن جواب سئوالات و CV از طریق ایمیل بوده.
ممنون عمو سعید
در مورد بنده که 20 فوریه مصاحبه داشتم 5 بار این سایت آپدیت شده بدون زدن حتی یک ایمیل در تاریخ های 4 ، 7 ، 14 ، 26 و 29 مارچ
سلام
دوست عزيز
اگر كيس شما مجردي كه سه شنبه اين هفته گوش به زنگ باش كه كلير مي شويد و اگر هم كيس شما خانوادگي هست ، اگر فقط دو دفعه آخر همه اعضا خانواده آپديت شدند قرارمون همان سه شنبه Big Grin رتبه يادت نرهCool

براي جناب raham هم همينطور بالاخره يا اين هفته يا حداكثر هفته ديگر چمدوناتون رو ببنديد
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، raham ، ali2316 ، گل نهال ، soruosh ، Soap McTavish ، Tomas
(2013-03-30 ساعت 15:47)yashim نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 15:43)mehdiii نوشته:  
موفق باشی
مهدي جان سلام ولي من هنوز نرفتم ويزا بگيرم فقط شماره من اومد در اون جدول كه تا اواسط جولاي وقت دارم ويزا بگيرم
مامان سايه چه روزي كلير شدند؟

یاشیم جان در مورد آنکارا اطلاع ندارم.
مامان سایه هم چند روزی هست که کلیر شدن خوشبختانه.
تشکر کنندگان: sayeh_m ، گل نهال ، bmojtaba ، soruosh ، sadeghi897 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان