کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
امروز یکشنبه است و همه ی ما منتظر تا اعلام بعدی.........++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اینم کلی انرژی مثبت ...سیزده بدر خوبی داشته باشید.....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
سلام به همه ی دوستان.ما بیست مارچ،ایروان، مصاحبه داشتیم و علی رغم همی امیدی که به ویزای یکضرب داشتیم،برگه آبی گرفتیم و به صف منتظران پیوستیمSad
(2013-03-30 ساعت 20:06)ali.rajabi12 نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 17:48)lot2013 نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 13:36)Omid91 نوشته:  سلام
دوستانی که 23ژانویه آنکارا مصاحبه داشتین اگه لطف کنید تاریخ آخرین آپدیتتون رو بگین ممنون میشم.( و اینکه آیا با ایمیل آپدیت شدین یا بدون ایمیل) واسه ما و دو نفر از دوستان که عضو مهاجرسرا نیستند تاریخ آپدیتمون تو اون سایت کذایی از 30ژانویه تکون نخورده و به نظرم میاد فارغ از مشخصات هر کیس، رو کیسای اون روز خیلی کند کار می کننSad

(2013-03-30 ساعت 17:20)arian307 نوشته:  در تایید حرف دوستمون که 23 ژانویه مصاحبه داشتن باید بگم که واقعا ژانویه ای ها کارشون به مشکل خورده گویا.. نه فقط تو انکارا... من هم ارمنستان بودم و 25 ژانویه مصاحبه شدم و هنوز کلیر نشدم در حالی که کیس هایی که خانوادگی هم بودن و 3 4 نفر بودن و بعد از من مصاحبه شدن کلیر شدن.. متاسفانه ارمنستان ceac هم نداره که ببینم اصلا کار رو شروع کردن روی پروندم یا این که مثل مامان سایه کلا دست نزدن بش

من هم با شما موافقم گویا کیس های ژانویه به مشکلی خورده، منهم کیسم ژانویه است و بجز آپدیت در هفته اول بعد از مصاحبه تا کنون فقط با ایمیل آپدیت شده.
امیدوارم این مشکل بزودی حل شود.
منم همینطوررررررررررررررررر...Sad

(2013-03-30 ساعت 20:06)ali.rajabi12 نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 17:48)lot2013 نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 13:36)Omid91 نوشته:  سلام
دوستانی که 23ژانویه آنکارا مصاحبه داشتین اگه لطف کنید تاریخ آخرین آپدیتتون رو بگین ممنون میشم.( و اینکه آیا با ایمیل آپدیت شدین یا بدون ایمیل) واسه ما و دو نفر از دوستان که عضو مهاجرسرا نیستند تاریخ آپدیتمون تو اون سایت کذایی از 30ژانویه تکون نخورده و به نظرم میاد فارغ از مشخصات هر کیس، رو کیسای اون روز خیلی کند کار می کننSad

(2013-03-30 ساعت 17:20)arian307 نوشته:  در تایید حرف دوستمون که 23 ژانویه مصاحبه داشتن باید بگم که واقعا ژانویه ای ها کارشون به مشکل خورده گویا.. نه فقط تو انکارا... من هم ارمنستان بودم و 25 ژانویه مصاحبه شدم و هنوز کلیر نشدم در حالی که کیس هایی که خانوادگی هم بودن و 3 4 نفر بودن و بعد از من مصاحبه شدن کلیر شدن.. متاسفانه ارمنستان ceac هم نداره که ببینم اصلا کار رو شروع کردن روی پروندم یا این که مثل مامان سایه کلا دست نزدن بش

من هم با شما موافقم گویا کیس های ژانویه به مشکلی خورده، منهم کیسم ژانویه است و بجز آپدیت در هفته اول بعد از مصاحبه تا کنون فقط با ایمیل آپدیت شده.
امیدوارم این مشکل بزودی حل شود.
منم همینطوررررررررررررررررر...Sad

نمیدونم چیکار میکنن ...منم وسط ژانویه مصاحبه داشتم. حتی جواب ایمیل و ندادن!!!
فقط آپدیت میکنن
منم 9 ژانویه مصاحبه داشتم و از 29 ژانویه آپدیت نشدم و ایمیل هم نزدم
شماره کیس **2013as6 *مصاحبه 8 ژانویه * آنکارا * کلیرنس * منتظر سرا * 3 نفر
تشکر کنندگان: s.s.h ، گل نهال ، lot2013 ، آناهيتا ، Tomas ، ali.rajabi12 ، arian307
سلام دوستان

كسي از elni خبري داره ؟؟؟ ويزاشو گرفت بالاخره يا نه ؟
من امروز متوجه شدم كه اونگان قبل از يكماه مونده به تموم شدن مديكال اون رو تمديد نميكنه و اگر حتماً بخواين اين كار رو انجام بدين بايد از سفارت نامه داشته باشين . يعني مثلاً اگر يكماه و ده روز مونده به تموم شدن مديكال ، كلير شدين ، و بخواين ديرتر برين بايد با سفارت مكاتبه كنيد و نامه بگيرين . اميدوارم كه هيچ كدوم به مديكال مجدد نرسين و هر چه سريعتر كلير بشين فقط بايد به صورت ام پي تري و شايدم ام پي فور كارها رو انجام بدين Wink
فردا ايرواني ها منتظر خبرهاي خوب باشن و سه شنبه هم انكارايي ها .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-03-31 ساعت 00:54)afshin-b نوشته:  سلام بر دوستان ژانویه ای. چرا شما اینطور کم تحمل شده اید. ما که تو کشورمون برای خیلی از مسائل صبوریم و صدامون در نمیاد. چرا الان . . . . . . یه نگاهی به منتظرسرا بندازید. ببینید چند نفر از ماه نوامبر و دسامبر هنوز کلیر نشدن. خودتونو ناراحت نکنید. اینطور که تجربه نشون میده بغیر از حالتهای خاص همه کلیر میشن. به همدیگه انرژی مثبت بدیم. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

دوست عزيز اگر شما هم سالها به اميد يه همچين روزي منتظر بوده باشي .... تا بالاخره پيش نامزدت باشي ....و حالا ببيني بيدليل و الكي دارن اين انتظارو طولانيترش ميكنن ....مطمئنأ بيتاب و كم تاقت ميشدي Sad((((
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
تشکر کنندگان: armin1 ، arian307 ، sadeghi897 ، Tomas ، daad
سلام دوستان. مصاحبه ما 22 ژانویه بود. تا حالا حدود 4 - 5 بار آپدیت شدیم آخرینشم 26 مارچ بود. انتظار سخته. امیدتونو از دست ندید. البته به نظرم می تونید ایمیل بزنید و خیلی مختصر از وضعیت کیستون جویا بشین. مثلا در ایمیلتون بپرسید آیا مدارک یا چیزی کم و کسر نیست؟ با همچین حالتی باحاشون مکاتبه کنید. به امید تموم شدن انتظار همه منتظران. موفق باشید.
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرم‌ها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY
تشکر کنندگان: Tomas ، tajhizgaran ، ali2316 ، arian307 ، گل نهال ، bmojtaba ، ikamaly ، saeeds61 ، آناهيتا ، fereydoooon
میگم توو مصاحبه یا صورتیت میکنن یا سفید؟ ینی حالت دیگه ای نداره؟ ینی کسی روهمون توو مصاحبه رد نمیکنن؟ راستی من فک کنم یک جای فرم ها خونده بودم که اگر تا 30 سبتامبر ویزات نیومد ینی قضیه اکسبایرد شده درسته؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، ikamaly ، Tomas
(2013-03-31 ساعت 13:08)alirlndl نوشته:  سلام دوستان. مصاحبه ما 22 ژانویه بود. تا حالا حدود 4 - 5 بار آپدیت شدیم آخرینشم 26 مارچ بود. انتظار سخته. امیدتونو از دست ندید. البته به نظرم می تونید ایمیل بزنید و خیلی مختصر از وضعیت کیستون جویا بشین. مثلا در ایمیلتون بپرسید آیا مدارک یا چیزی کم و کسر نیست؟ با همچین حالتی باحاشون مکاتبه کنید. به امید تموم شدن انتظار همه منتظران. موفق باشید.

دادااااااااااااااااااااااش...زدیم...جواب نمیدن...اگه شما 26 مارچ آپدیت شدی بدون ایمیل منتظر خبر های خوب باش ... بزودی شما هم هورا میکشیی لجه ما کلیر نشده ها رو دار میاری....
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: onlyonline ، گل نهال ، Tomas
(2013-03-30 ساعت 15:30)yashim نوشته:  سلام دوستان عزيز.سال نو همگي مبارك. اميدوارم سالي سر شار از شادي و سلامتي داشته باشيد.دوستان من كلير شدم و تا اواخر جولاي وقت دارم كه هم زمان ميشه با همون 6 ماه از تاريخ مديكال . اگر تا اون تاريخ نتونستم برم ويزاي من باطل ميشه؟

راستي عيد بود و حواس درست حسابي برامون نمونده خواستم به كيس سيزدهم كشف شده از 37 كيس اعلام شده تبريييييييييييييييييك بگم
چقدر بي سر و صدا ببببببببببببببببببببببببببببببببببببومببببببببببببببب
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: Tomas ، mino2013 ، babaye yaas
سلام دوستان
متاسفانه همه رد شدیم
سفارت بدون هیچ پاسخی همه ما رو رد کرد
زیاد تلاش نکنید ، خبر دقیقه ،
خودتون روهم ناراحت نکنید .
پیش می آد Big Grin
.
.
.
.
.
.
.
.
13 بدر خوش بگذره

(2013-03-31 ساعت 12:44)sayeh_m نوشته:  سلام دوستان

من امروز متوجه شدم كه اونگان قبل از يكماه مونده به تموم شدن مديكال اون رو تمديد نميكنه و اگر حتماً بخواين اين كار رو انجام بدين بايد از سفارت نامه داشته باشين . يعني مثلاً اگر يكماه و ده روز مونده به تموم شدن مديكال ، كلير شدين ، و بخواين ديرتر برين بايد با سفارت مكاتبه كنيد و نامه بگيرين . اميدوارم كه هيچ كدوم به مديكال مجدد نرسين و هر چه سريعتر كلير بشين فقط بايد به صورت ام پي تري و شايدم ام پي فور كارها رو انجام بدين Wink
سلام
خوب هستید
بابت این خبر ممنون ، من هم احتمالا باید برم سراغ تمدید تست پزشکی ، می خواستم بدونم خبر دقیقه ؟ و اینکه این نامه رو چه طور باید گرفت ؟ واینکه اگر 40روز زود تر بریم پیش دکتر نیاز به نامه هست یا نه؟
با سپاس فراوان
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
تشکر کنندگان: LALILO ، shimoda ، گل نهال ، armin1 ، Tomas
(2013-03-31 ساعت 12:53)آناهيتا نوشته:  
(2013-03-31 ساعت 00:54)afshin-b نوشته:  سلام بر دوستان ژانویه ای. چرا شما اینطور کم تحمل شده اید. ما که تو کشورمون برای خیلی از مسائل صبوریم و صدامون در نمیاد. چرا الان . . . . . . یه نگاهی به منتظرسرا بندازید. ببینید چند نفر از ماه نوامبر و دسامبر هنوز کلیر نشدن. خودتونو ناراحت نکنید. اینطور که تجربه نشون میده بغیر از حالتهای خاص همه کلیر میشن. به همدیگه انرژی مثبت بدیم. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

دوست عزيز اگر شما هم سالها به اميد يه همچين روزي منتظر بوده باشي .... تا بالاخره پيش نامزدت باشي ....و حالا ببيني بيدليل و الكي دارن اين انتظارو طولانيترش ميكنن ....مطمئنأ بيتاب و كم تاقت ميشدي Sad((((
آناهیتا جان بهتر نبود یکم خردمندانه تر به این دوست عزیز پاسخ می دادید ؟ Wink
اولا که تمام دوستان ژانویه ای نامزدی در آمریکا ندارند که سالهای سال را منتظرشان باشند .
دوما قضیه ویزای نامزدی و لاتاری یک جورایی از نظر محدودیت زمانی و برنامه ریزی ای فرق می کنه .
کسی که لاتاری قبول می شه از همان لحظه قبول شدن به خصوص بعد از مصاحبه مجبور هستند که تغییراتی در روند زندگی فعلی خودشون بدهند تا برای شروع یک زندگی جدید در یک جای جدید کمتر دچار مشکل بشوند .حتما درک می کنی که این تصمیمات و تغییرات چقدر تاثیر عمیقی روی زندگی افراد می زاره ....حالا فکر کن که توی لاتاری به طور عادی و معمولش پیش نیامده باشه که کسی کیسش اینقدر طول بکشه که کلیر شه ولی امسال خیلی ها دارند وارد پنجمین ماه انتظارشون میشند و هیچ خبری از کلیر شدنشون نیست چه فکرها که به سراغت نمیاد ...چه افسردگی هایی که نمیگیری ... چه حس بدی داره وقتی می خوای خودت رو برای رفتن اماده کنی و یک کارهایی انجام بدی مثل فروش خونه ..تهیه بلیط و خیلی چیزای دیگه ولی حتی نمیدونی اصلا قراره کی کلیر شی تا برنامه دقیقی برای خودت بچینی ...
یه زمانی که ما توی دهه ی هفتادم روز انتظارمون بودیم دوستی به نام احمد در 100 روز از انتظارش بود و ما یاد گرفتیم که مثل او صبور و خوش بین باشیم و دیگه واقعا با وجود چنین شخصی که معروف به پیشکسوت کلیرنس بود خجالت می کشیدیم که نق بزنیم ... تازه ما تا 3 روز پیش هیچ آپدیتی حتی یکبار هم برامون توی سایت کذایی انجام نشده بود و هنوز هم کلیر نشدیم ...
حالا شماها که هنوز در مقایسه با ما چیزی نگدشته از مصاحبتون . باید ما رو الگوی خودتون قرار بدید Tongue...به گفته دوستمون خوشبین و امیدوار باشید CoolBig Grin
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3

سلام مامان سایه عزیز ما هم با دردسر زیاد بالاخره ویزامونو گرفتیم ما هم در آخرین روزهای اتمام زمان مدیکال دخترم همین نکته رو متوجه شدیم دقیقا شب سال تحویل نتونستیم هواپیما پیدا کنیم همسرم با ماشین تمام شب را رانندگی کرد تا مرز و از شهر مرزی ترکیه با هواپیما رفت یعنی اگر 2 روز دیرتر مدارک تحویل سفارت داده میشد قبول نمی کردند نتونستیم سال تحویل باهم باشیم ولی ارزششو داشت و یک مورد خوب برای ما قدیمیها اینه که پست ups خیلی سریع کار میکنه بر عکس سفارت امیدوارم همه قبول شدگان امسال بتونن ویزا بگیرن راستی مقصد ما شیکاگو است
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس
(2013-03-31 ساعت 15:27)onlyonline نوشته:  
سلام
خوب هستید
بابت این خبر ممنون ، من هم احتمالا باید برم سراغ تمدید تست پزشکی ، می خواستم بدونم خبر دقیقه ؟ و اینکه این نامه رو چه طور باید گرفت ؟ واینکه اگر 40روز زود تر بریم پیش دکتر نیاز به نامه هست یا نه؟
با سپاس فراوان
من اينو از يك اژانس هواپيمايي شنيدم و كسي كه مجري تور انكارا بود ، ولي خودم خبر دقيق ترش رو ميپرسم و بهتون ميگم .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-03-31 ساعت 14:44)ali.rajabi12 نوشته:  
(2013-03-31 ساعت 13:08)alirlndl نوشته:  سلام دوستان. مصاحبه ما 22 ژانویه بود. تا حالا حدود 4 - 5 بار آپدیت شدیم آخرینشم 26 مارچ بود. انتظار سخته. امیدتونو از دست ندید. البته به نظرم می تونید ایمیل بزنید و خیلی مختصر از وضعیت کیستون جویا بشین. مثلا در ایمیلتون بپرسید آیا مدارک یا چیزی کم و کسر نیست؟ با همچین حالتی باحاشون مکاتبه کنید. به امید تموم شدن انتظار همه منتظران. موفق باشید.

دادااااااااااااااااااااااش...زدیم...جواب نمیدن...اگه شما 26 مارچ آپدیت شدی بدون ایمیل منتظر خبر های خوب باش ... بزودی شما هم هورا میکشیی لجه ما کلیر نشده ها رو دار میاری....
ای بابا، برادر لج کدومه؟نگو تروخدا. ایشالا همگی جماعت دوستان انتظارشون تموم بشه. مهم عاقبت به خیریه برادر.
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرم‌ها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY
تشکر کنندگان: الهه سابق ، گل نهال ، ali.rajabi12 ، Tomas
(2013-03-31 ساعت 23:43)alirlndl نوشته:  
(2013-03-31 ساعت 14:44)ali.rajabi12 نوشته:  

ای بابا، برادر لج کدومه؟نگو تروخدا. ایشالا همگی جماعت دوستان انتظارشون تموم بشه. مهم عاقبت به خیریه برادر.
شوخی کردم علی جان..یادم رفت اینو بزارمWink
خیلی این انتظار سخته هر روز هزار جور فکر می کنیSad
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: ikamaly ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان