کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-03-30 ساعت 13:36)Omid91 نوشته:  سلام
دوستانی که 23ژانویه آنکارا مصاحبه داشتین اگه لطف کنید تاریخ آخرین آپدیتتون رو بگین ممنون میشم.( و اینکه آیا با ایمیل آپدیت شدین یا بدون ایمیل) واسه ما و دو نفر از دوستان که عضو مهاجرسرا نیستند تاریخ آپدیتمون تو اون سایت کذایی از 30ژانویه تکون نخورده و به نظرم میاد فارغ از مشخصات هر کیس، رو کیسای اون روز خیلی کند کار می کننSad

(2013-03-30 ساعت 17:20)arian307 نوشته:  در تایید حرف دوستمون که 23 ژانویه مصاحبه داشتن باید بگم که واقعا ژانویه ای ها کارشون به مشکل خورده گویا.. نه فقط تو انکارا... من هم ارمنستان بودم و 25 ژانویه مصاحبه شدم و هنوز کلیر نشدم در حالی که کیس هایی که خانوادگی هم بودن و 3 4 نفر بودن و بعد از من مصاحبه شدن کلیر شدن.. متاسفانه ارمنستان ceac هم نداره که ببینم اصلا کار رو شروع کردن روی پروندم یا این که مثل مامان سایه کلا دست نزدن بش

من هم با شما موافقم گویا کیس های ژانویه به مشکلی خورده، منهم کیسم ژانویه است و بجز آپدیت در هفته اول بعد از مصاحبه تا کنون فقط با ایمیل آپدیت شده.
امیدوارم این مشکل بزودی حل شود.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
(2013-03-30 ساعت 17:38)feyzgostar نوشته:  
دوستانی که 23ژانویه آنکارا مصاحبه داشتین اگه لطف کنید تاریخ آخرین آپدیتتون رو بگین ممنون میشم.( و اینکه آیا با ایمیل آپدیت شدین یا بدون ایمیل) واسه ما و دو نفر از دوستان که عضو مهاجرسرا نیستند تاریخ آپدیتمون تو اون سایت کذایی از 30ژانویه تکون نخورده و به نظرم میاد فارغ از مشخصات هر کیس، رو کیسای اون روز خیلی کند کار می کننSad

سلام. منم 23 ژانویه مصاحبه داشتم.سه دفعه آپدیت شدم همش هم با زور ایمیل .
اخرش هم مال 27 مارچ.اینا خودشونو کشتن.نمیدونن ما اینجا چه خون دلی میخوریمSad

در واقع برای feyzgostar عزیز از 30 ژانویه تکون نخورده واسه منم از 31 ژانویه ما هر دو 23 ژانویه مصاحبه داشتیم....البته چند باری با ایمیل تاریخ رو تغییر دادن واسمون
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: raham ، arian307 ، lot2013 ، گل نهال ، s.s.h ، ali2316 ، Saeedv13 ، Tomas
(2013-03-30 ساعت 17:48)lot2013 نوشته:  

(2013-03-30 ساعت 17:20)arian307 نوشته:  در تایید حرف دوستمون که 23 ژانویه مصاحبه داشتن باید بگم که واقعا ژانویه ای ها کارشون به مشکل خورده گویا.. نه فقط تو انکارا... من هم ارمنستان بودم و 25 ژانویه مصاحبه شدم و هنوز کلیر نشدم در حالی که کیس هایی که خانوادگی هم بودن و 3 4 نفر بودن و بعد از من مصاحبه شدن کلیر شدن.. متاسفانه ارمنستان ceac هم نداره که ببینم اصلا کار رو شروع کردن روی پروندم یا این که مثل مامان سایه کلا دست نزدن بش

من هم با شما موافقم گویا کیس های ژانویه به مشکلی خورده، منهم کیسم ژانویه است و بجز آپدیت در هفته اول بعد از مصاحبه تا کنون فقط با ایمیل آپدیت شده.

خوب پس گویا این عدم اپدیت یه تب اپیدمیک برای همه ما ژانویه ای هاست... دوستان دیگه نظر یا پیشنهادی دارن؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: bmojtaba ، lot2013 ، s.s.h ، Tomas

منم همینطوررررررررررررررررر...Sad

(2013-03-30 ساعت 20:06)ali.rajabi12 نوشته:  

منم همینطوررررررررررررررررر...Sad

نمیدونم چیکار میکنن ...منم وسط ژانویه مصاحبه داشتم. حتی جواب ایمیل و ندادن!!!
فقط آپدیت میکنن
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: lot2013 ، arian307 ، s.s.h ، Tomas
(2013-03-30 ساعت 12:03)ali.rajabi12 نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 09:37)sayeh_m نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 01:37)afshin-b نوشته:  سلام دوستان. ضمن تبریک به تمامی دوستان کلیر شده ، شمارۀ کیس ما تو سایت ceac بدون اینکه ایمیلی زده باشم 28 و 29 مارس آپدیت شد. به نظرتون هفتۀ بعد اتفاقی میافته؟
سلام
بعله حتماً اتفاق خوبي ميفته Smile البته احتمالاً يك يا دو تا اپديت ديگه هم تو اين هفته دارين Smile

(2013-03-30 ساعت 01:17)masood182002 نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 01:10)گل نهال نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 01:08)masood182002 نوشته:  بعد 109 روز با هزارتا ایمیل تازه پروندم از پشت شوفاژ برداشتن و فرستادن آمریکا تا کلیرنسم شروع بشه.اونم مطمئن نیستم.احتمال میدمBig Grin
خوش خبر باشي ، ايشالا هرچه زودتر هوراتو بشنويمSmile

افسر گفت 6 هفته این یعنی (151=109+7*6) یعنی اقلا 5 ماه کلیرنسسسسسسسسسسسسسس
مسعود جان
جواب ايميلت رو كه دادن به نظرم خيلي خوب بود . ايشاله به زودي كلير ميشي Smile

مسعود جان می تونی توضیح بدید چی ایمیل زدین چی جواب دادن؟

والله هیچ چی معلوم نیس.
اینو زدم :
Dear Madam/Sir

I sent my additional documents regarding my visa application (.....) by email on 3/15/2013. I would appreciate if you kindly tell me if these documents are acceptable for you and tell me about my administrative processing after 108 days.I hope you have good news for me.

Yours sincerly,

(2013-03-30 ساعت 01:33)AsemanAbee نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 01:17)masood182002 نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 01:10)گل نهال نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 01:08)masood182002 نوشته:  بعد 109 روز با هزارتا ایمیل تازه پروندم از پشت شوفاژ برداشتن و فرستادن آمریکا تا کلیرنسم شروع بشه.اونم مطمئن نیستم.احتمال میدمBig Grin

خوش خبر باشي ، ايشالا هرچه زودتر هوراتو بشنويمSmile

افسر گفت 6 هفته این یعنی (151=109+7*6) یعنی اقلا 5 ماه کلیرنسسسسسسسسسسسسسس

ﻣﮕﻪ ﮐﯿﺲ ﺷﻤﺎ ﺗﺎﺑﺤﺎﻝ ﺗﻮ ﺳﺎﯾﺖ Ceac ﺍﭘﺪﯾﺖ ﻧﺸﺪﻩ ﺑﻮﺩ ؟؟!!
ﯾﻌﻨﯽ ۶ ﻫﻔﺘﻪ ﺗﻮﻥ ﺍﺯ ﺍﻻﻥ ﺗﺎﺯﻩ ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﻨﻦ ؟؟!!!

اون سایت اونایی رو که تو ایروان مصاحبه داشتن نمیشناسه.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، mohajer13 ، s.s.h ، arian307 ، ikamaly ، ali2316 ، AsemanAbee ، Tomas
دوستان من هم 28 jan مصاحبه داشتم ولی هنوز کلیر نشدم و سایت Ceas دیروز برام آپدیت شد ( نمیدونم برای بار اول یا چندم!! چون تازه دیروز این سایت رو پیدا کردم)

فقط از عزیزان یه خواهشی دارم! تمنا میکنم با پست های که ۱۰۰٪ دربارشون مطمئن نیستید به مردم استرس الکی ندید)

بعضی از دوستان فقط شروع میکنن از کیس هایی که هیچ اطلاعی درباره ی جزیئاتش ندارن آمار اف بی ای جک های بالای ۵ ماه رو میدن!

با آرزوی موفقیت برای همه ی عزیزان
تشکر کنندگان: valencia ، گل نهال ، hassan1358arab ، الهه سابق ، mlo ، armin1 ، Tomas
(2013-03-30 ساعت 18:58)bmojtaba نوشته:  

در واقع برای feyzgostar عزیز از 30 ژانویه تکون نخورده واسه منم از 31 ژانویه ما هر دو 23 ژانویه مصاحبه داشتیم....البته چند باری با ایمیل تاریخ رو تغییر دادن واسمون

(2013-03-30 ساعت 23:11)feyzgostar نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 18:58)bmojtaba نوشته:  

اخ گفتی مجتبی جان.داغ دلمو تازه کردی .منهدم شدم از این همه صبرو انتظارSad
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
تشکر کنندگان: گل نهال ، ikamaly ، Tomas
(2013-03-30 ساعت 13:36)Omid91 نوشته:  

ما که پنج دسامبر مصاحبه داشتیم چه مشکلی داشتیم ؟ قضیه به سال و ماه و روز نیست !! اینها میخوان یه جورایی از ما برندگان خوش بخت !! در آمد حسابی کسب کنن و چون کسی هم در دنیا از ا ی ر ا ن ی جماعت حمایت نمیکنه ، همسایگان محترم و . . . هر پرده ایی بخوان با هماهنگی عوامل داخل سفارتیشون برای یک مشت برنده خوش شانس دلار مفت !! پیاده میکنن ، اصلا" هم حالیشون نیست ما در چه حالی هستیم .
پس لطفا" حرص بیخود نخورین ، تا حالا فقط حدود 150 نفر از کل 6000 و خورده ایی کلیر شدن !!
پس چرا باید توقع داشته باشیم همه چیز درست پیش بره و ما در زمان خودش کلیر بشیم و کارکنان سفارت و بقیه کارشون رو درست انجام بدن و و و

پس لطفا" نفس عمیق بکشید ، دلار ارزون گیرتون اومد بخرید ، عجله و شتاب رو از خودتون دور کنید

و اطلاعات لازم در مورد مدیکال مجدد رو کسب کنید .

به همین راحتی
آخه اتفاق خاصی نیافتاده ، قراره ما یه کم به اقتصاد شخصی و دولتی همسایگان محترم کمک کنیم . جای دوری نمیره ...
دوستان نگران نباشین همه تون به زودی کلیر میشین به امید خدا.و برای اینکه از تعداد روزهای انتظار دیگران در دوران کلیرنس اطلاع کسب کنید بهترین گزینه همون منتظر سراست.
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
دوست غیر مهاجر سرایی من امروز123 روزه شد.اما امیدوار
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-03-30 ساعت 23:58)پدی نوشته:  دوست غیر مهاجر سرایی من امروز123 روزه شد.اما امیدوار

پدي جان بهش بگو يادش نره عضو منتظرسرا بشهWink
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: پدی ، tajhizgaran ، lot2013 ، Maryam3023 ، ikamaly ، rouzbehdarvishi ، afshin-b ، sayeh_m ، Tomas
سلام بر دوستان ژانویه ای. چرا شما اینطور کم تحمل شده اید. ما که تو کشورمون برای خیلی از مسائل صبوریم و صدامون در نمیاد. چرا الان . . . . . . یه نگاهی به منتظرسرا بندازید. ببینید چند نفر از ماه نوامبر و دسامبر هنوز کلیر نشدن. خودتونو ناراحت نکنید. اینطور که تجربه نشون میده بغیر از حالتهای خاص همه کلیر میشن. به همدیگه انرژی مثبت بدیم. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
کاش میشد دوستانی که مدت کلیرنسشون طولانی میشه یکم بیشتر راجب کیسشون توضیح میدادن تا ببینیم میشه دلایل مشابه برای این اتفاق پیدا کنیم؟؟؟
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshin-b ، raam12000 ، Tomas ، ali2316 ، bmojtaba
دوستاي عزيزم اين دلوابسي ها طبيعيه ولي يقين بدونيد يه روزي ميرسه كه به اين مسايل ميخنديد ... با قدرت و توان مضاعف راهمون رو تا سرمنزل مقصود ادامه خواهيم داد... به اميد روزهاي روشن براي همه. يا حق
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: گل نهال ، saeeds61 ، afshin-b ، sayeh_m ، AsemanAbee ، Tomas ، ali2316 ، mrr777
(2013-03-31 ساعت 00:59)vmware نوشته:  کاش میشد دوستانی که مدت کلیرنسشون طولانی میشه یکم بیشتر راجب کیسشون توضیح میدادن تا ببینیم میشه دلایل مشابه برای این اتفاق پیدا کنیم؟؟؟

معمولا کیس هایی بیشتر از ۹۰ روز طول میکشن ۳ دلیل بیشتر ندارند

۱- شغل دولتی در مقام های بالا و سربازی سپاه
۲-فامیلی شما جزو فامیلی های تکراری باشه مثل : حیدری ، اکبری و ....
۳-بد شانسی!
تشکر کنندگان: گل نهال ، raam12000 ، shayangh ، sadeghi897 ، s.s.h ، armin1 ، daad ، Tomas ، ali2316 ، payam62 ، Sanna

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان