کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان
یه سوال فرق برگه زرد با آبی و صورتی چیه؟
ما از ایروان برگه زرد گرفتیم ولی گویا دوستان همه یا یه ضرب گرفتن یا آبی ؟
این برگه زرد چیه؟
2013AS 5xxx * تعداد : 2 نفر*
نقص پرونده نداریم* شغل: آزاد هم خودم هم همسرم*
سربازی همسرم :س-پ- ا-ه نیست و معاف هم نبوده*
تاریخ مصاحبه 11 مارچ* وضعیت : عازم آمریکا*
تشکر کنندگان: s.s.h ، ali2316 ، Tomas
سلام دوستان عزیز آیا سایت کذایی امروز کسی را آپدیت نموده است
تشکر کنندگان: ali2316 ، Tomas
(2013-04-01 ساعت 12:57)parisaaa نوشته:  سلام دوستان
یه سوال فرق برگه زرد با آبی و صورتی چیه؟
ما از ایروان برگه زرد گرفتیم ولی گویا دوستان همه یا یه ضرب گرفتن یا آبی ؟
این برگه زرد چیه؟

دوستان با تجربه لطفا نظر بدن.ولی ظاهرا رنگ برگه ها خیلی مهم نیست.مهم اینه که بگن مبارک باشه یا برو فعلا منتظر باشد.
رنگ برگه ها برمیگرده به این که اون موقع چی دم دستشون باشه واسه پرینت و این حرفا.البته این نظر منه.حساسیت به خرج ندین.

(2013-04-01 ساعت 12:56)rezagh نوشته:  دوستان با سلام
من هم امروز به جمع منتظران کلیرنس پیوستم....با اجازه از همه پیش کسوتان انتظار Wink
من رو هم لطفا در لیست منتظرسرا بنویسید

ایشالا زود کلیر بشی.مشخصات خودتو به امیر مهاجر بده.ظاهرا در نبود افشین ، اون زحمت این کارو میکشه.

(2013-04-01 ساعت 12:53)nirvana_kobin نوشته:  دوستان کلیر شده خواهشا مارو فراموش نکنید امروز یه دعایی هم واسه ما بکنید لطفا Sad

نگران نباش دوست عزیز.ایشالا همه با هم این دوران رو میگذرونیم.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: lilac ، s.s.h ، amir82 ، nirvana_kobin ، ali2316 ، bayat_r ، rezagh ، گل نهال ، Tomas
(2013-04-01 ساعت 13:31)fatemeh honari نوشته:  سلام دوستان عزیز آیا سایت کذایی امروز کسی را آپدیت نموده است
سلام
امروز سفارت تازه بعد از دو روز باز شده است و ظاهرا اطلاعات سایت کذائی بروز نشده است. فکر کنم تا فردا بروز می شودRolleyes
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
تشکر کنندگان: s.s.h ، ali2316 ، گل نهال ، Tomas
سلام دوستان، امیدوارم سیزده بدر همتون به خوبی و شادی بدر شه.Smile
این همه ننویسید من اپدیت شدم و غیره، ما ایروانی ها دلمون می سوزه، چون کلا در تاریکی به سر می بریم و نمی دونیم اوضاع کیسمون چطوره، پشت شوفاژه یا بخاری! Sad
فقط هی سایت سفارت رو اپدیت می کنیم و وقتی می بینیم هیچ خبری نیست به خودمون بد و بیراه می گیم. چون ما که ازین جراتا نداریم به اونا بد و بیراه بگیم. اگه شیطون به گوششون برسونه پرونده مونو به جای پشت شوفاژ میندازن تو بخاری. Sad
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: f1f ، sayeh_m ، ikamaly ، shimoda ، kasrafo ، AsemanAbee ، s.s.h ، ali2316 ، bayat_r ، rezagh ، گل نهال ، soruosh ، Tomas ، Saeedv13
سلام دوستان

امروز سفارت خلوت بود . ما انكارا هستيم . ارمين هم اينجاست . در مورد مديكال پرسيدم . نميدونم چرا درست راهنمايي نميكنن شايدم من دوزاريم كج بود خلاصه اين دستگيرم شد كه اگر مديكالتون هر چقدر باقي مونده باشه ، همونقدر هم اعتبار ويزاتون ميشه مگر اينكه مديكال رو قبل از پرينت شدن ويزا تمديد كنيد و اگر بخواين زودتر از يكماه اونو تمديد كنيد بايد با سفارت مكاتبه كنيد .
مورد دوم چيزي بود كه ياشيم پرسيده بود ، اينكه ايا كسي ميتونه با وكالت ويزا رو از سفارت انكارا بگيره ، كه گفتن نه نميشه ، حتماً بايد يا خود شخص و يا يكي از افراد اون كيس باشه و البته ويزاهاي توريستي يك كمي قانونش فرق ميكنه .
توي اين هفته خبرهاي خوبي ميشه Smile در ضمن دوباره اختلاف ساعتمون همون يكساعت و نيم شد Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-04-01 ساعت 14:15)sayeh_m نوشته:  سلام دوستان

امروز سفارت خلوت بود . ما انكارا هستيم . ارمين هم اينجاست . در مورد مديكال پرسيدم . نميدونم چرا درست راهنمايي نميكنن شايدم من دوزاريم كج بود خلاصه اين دستگيرم شد كه اگر مديكالتون هر چقدر باقي مونده باشه ، همونقدر هم اعتبار ويزاتون ميشه مگر اينكه مديكال رو قبل از پرينت شدن ويزا تمديد كنيد و اگر بخواين زودتر از يكماه اونو تمديد كنيد بايد با سفارت مكاتبه كنيد .
مورد دوم چيزي بود كه ياشيم پرسيده بود ، اينكه ايا كسي ميتونه با وكالت ويزا رو از سفارت انكارا بگيره ، كه گفتن نه نميشه ، حتماً بايد يا خود شخص و يا يكي از افراد اون كيس باشه و البته ويزاهاي توريستي يك كمي قانونش فرق ميكنه .
توي اين هفته خبرهاي خوبي ميشه Smile در ضمن دوباره اختلاف ساعتمون همون يكساعت و نيم شد Wink

به سلامتی ایشالا. جسارتا یه سوالی داشتم
شما فقط برگه صورتی و پاسپورت بهشون دادین؟ اجازه ی ورود بهتون دادن یا به نگهبان جلوی در تحویل دادید؟
تشکر کنندگان: ali2316 ، bayat_r ، Tomas
سلام دوستان من دیروز اومدم انکارا و امروز صبح رفتم سفارت که پاسم بدم تا اگه خدا بخاد ویزا رو بگیرم ... امروز سفارت خیلی خیلی خلوت بود .... راستی امروز توی سفارت افتخار دیدار مامان سایه و همسر عزیزشون و داشتم که واقعا از دیدنشون خوشحال شدم ... دیگه بده این" همونطوری که منو مامان سایه اینقدر دنبل زدیم تا با هم کلیر شدیمBig GrinBig GrinBig Grin همونظوری هم باید در بست بشینیم تو هتل تا ups پاس رو بیارره حالا کی میاره خدا میدونه خودشون که گفتن 3 تا 5 روز ممکنه طول بکشه Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

(2013-04-01 ساعت 15:01)armin1 نوشته:  سلام دوستان من دیروز اومدم انکارا و امروز صبح رفتم سفارت که پاسم بدم تا اگه خدا بخاد ویزا رو بگیرم ... امروز سفارت خیلی خیلی خلوت بود .... راستی امروز توی سفارت افتخار دیدار مامان سایه و همسر عزیزشون و داشتم که واقعا از دیدنشون خوشحال شدم ... دیگه بده این همونطوری که منو مامان سایه اینقدر دنبل زدیم تا با هم کلیر شدیمBig GrinBig GrinBig Grin همونظوری هم باید در بست بشینیم تو هتل تا ups پاس رو بیارره حالا کی میاره خدا میدونه خودشون که گفتن 3 تا 5 روز ممکنه طول بکشه Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

مبارکه آرمین جان ...امیدوارم 3 روزه بیاد Wink
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
تشکر کنندگان: mlo ، armin1 ، saeeds61 ، AsemanAbee ، sayeh_m ، sorena ، mehdi110 ، feyzgostar ، ali2316 ، lilac ، s.s.h ، ikamaly ، AFSHIN-PIC ، گل نهال ، Tomas ، shivarahbari
(2013-04-01 ساعت 15:29)armin1 نوشته:  
(2013-04-01 ساعت 15:14)ASALI نوشته:  
(2013-04-01 ساعت 15:01)armin1 نوشته:  سلام دوستان من دیروز اومدم انکارا و امروز صبح رفتم سفارت که پاسم بدم تا اگه خدا بخاد ویزا رو بگیرم ... امروز سفارت خیلی خیلی خلوت بود .... راستی امروز توی سفارت افتخار دیدار مامان سایه و همسر عزیزشون و داشتم که واقعا از دیدنشون خوشحال شدم ... دیگه بده این همونطوری که منو مامان سایه اینقدر دنبل زدیم تا با هم کلیر شدیمBig GrinBig GrinBig Grin همونظوری هم باید در بست بشینیم تو هتل تا ups پاس رو بیارره حالا کی میاره خدا میدونه خودشون که گفتن 3 تا 5 روز ممکنه طول بکشه Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

مرسی خیلی ممنونم از شما...

آرمین جان امکانش هست سوال صفحه ی قبل من رو پاسخ بدید؟

با سپاس
تشکر کنندگان: armin1 ، احمد رضا آبدار ، Tomas

سلام خيلي محبت كرديد من اشتباه كردم كه از اين تعطيلات استفاده نكردم . دايم گفت اژانس برات ميگيره و من گمراه شدم.بازم ممنون . موفق و سلامت باشيد
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: sayeh_m ، armin1 ، lilac ، mrr777 ، گل نهال ، soruosh ، Tomas ، shivarahbari ، lilistar
(2013-04-01 ساعت 14:34)alirezadiba نوشته:  

به سلامتی ایشالا. جسارتا یه سوالی داشتم
شما فقط برگه صورتی و پاسپورت بهشون دادین؟ اجازه ی ورود بهتون دادن یا به نگهبان جلوی در تحویل دادید؟
سلام
برگه هاي ما اون زمان ابي بود Wink همون جلو درب توي خيابون نه ، يه دونه ميرين داخل ، همونجا كه موقع مصاحبه اون خانومه ازتون مدارك رو ميگرفت .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: armin1 ، alirezadiba ، Soap McTavish ، sorena ، AsemanAbee ، bmojtaba ، ASALI ، ali2316 ، bayat_r ، mrr777 ، ikamaly ، AFSHIN-PIC ، soruosh ، Tomas ، shivarahbari ، Saeedv13 ، nina22
(2013-04-01 ساعت 15:30)alirezadiba نوشته:  
(2013-04-01 ساعت 15:29)armin1 نوشته:  
(2013-04-01 ساعت 15:14)ASALI نوشته:  

مرسی خیلی ممنونم از شما...

آرمین جان امکانش هست سوال صفحه ی قبل من رو پاسخ بدید؟

با سپاس

نه جلوی در هیچ چیز رو تحویل نمیدی میری توی سفارت و برگه صورتی یا ابی با پاستو و اگه نقض مدرک داشتی اون مدارکتو تحویل میدی..
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

(2013-04-01 ساعت 15:47)alirezadiba نوشته:  
(2013-04-01 ساعت 15:39)sayeh_m نوشته:  [quote='alirezadiba' pid='299524' dateline='1364810658']
[quote='sayeh_m' pid='299515' dateline='1364809553']

نه جلوی در هیچ چیز رو تحویل نمیدی میری توی سفارت و برگه صورتی یا ابی با پاستو و اگه نقض مدرک داشتی اون مدارکتو تحویل میدی..

سپاس گزارم ازتون. ایشالا که فردا عصر هم ما کلیر بشیم. دیگه آنکارا بعد ۲ ماه واقعا خسته کننده شده!!!!Sad

2ماه انکاراااااا منتظر موندییییی تا کلیررررر شییییی ???????:-o :-o :-o

تشکر کنندگان: alirezadiba ، Tomas
(2013-04-01 ساعت 15:01)armin1 نوشته:  سلام دوستان من دیروز اومدم انکارا و امروز صبح رفتم سفارت که پاسم بدم تا اگه خدا بخاد ویزا رو بگیرم ... امروز سفارت خیلی خیلی خلوت بود .... راستی امروز توی سفارت افتخار دیدار مامان سایه و همسر عزیزشون و داشتم که واقعا از دیدنشون خوشحال شدم ... دیگه بده این" همونطوری که منو مامان سایه اینقدر دنبل زدیم تا با هم کلیر شدیمBig GrinBig GrinBig Grin همونظوری هم باید در بست بشینیم تو هتل تا ups پاس رو بیارره حالا کی میاره خدا میدونه خودشون که گفتن 3 تا 5 روز ممکنه طول بکشه Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ﺍﺭﻣﯿﻦ ﻋﺰﯾﺰ ﺧﯿﻠﯽﻫﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎ ﻭ ﻫﻢ ﺳﺎﯾﻪ ﻋﺰﯾﺰ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﻢ
ﻓﻘﻂ ﺑﺎﻻﯼ ۱۵- ۱۶ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﯼ ﻫﺎ ﺍﯾﻦ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ ﻭ ﻟﺬﺗﻮ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﺭﮎ ﻣﯿﮑﻨﻦ
ﺍﮔﻪ ﻟﻄﻒ ﮐﻨﯿﻦ ﻭ ﺍﺯ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﺑﻠﯿﻂ ﻭ ﻫﺘﻞ ﻭ ....... ﻫﻢ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﺑﺪﯾﻦ ﻣﻤﻨﻮﻥ
ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﻭﯾﺰﺍﯼ 2-3 ﺭﻭﺯﻩ Issued :-) :-) :-)
HOOOORRRRAAAAAA
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: armin1 ، sayeh_m ، raham ، ali2316 ، lilac ، گل نهال ، soruosh ، Tomas ، shivarahbari ، r_ent ، Saeedv13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان