کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
با اجازه مدیران مترم میخواستم همه دوستان را به یک شعر لطیف دعوت کنم ، انشاءالله که مجبور نشیم به صورت گروه کر اجرا کنیم

شعر زیبای استاد شهریار

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا ؟
بی وفا، بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا ؟

نوشدارویی و بعد مرگ سهراب آمدی
سنگدل این زودتر می خواستی حالا چرا ؟

عمر ما را مهلت امروز و فردای تو نیست
من که یک امروز مهمان توام فردا چرا ؟

نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم
دیگر اکنون با جوانان ناز میکن با ما چرا ؟

وه که با این عمر های کوتاه بی اعتبار
این همه غافل شدن از چون منی شیدا چرا ؟

آسمان چون جمع مشتاقان ، پریشان می کند
درشگفتم من نمی پاشد ز هم دنیا چرا ؟

شهریارا بی حبیب خود نمی کردی سفر
راه عشق است این یکی بی مونس و تنها چرا ؟

بی مونس و تنها چرا ؟
تنها چرا ؟ حالا چرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، ikamaly ، AsemanAbee ، mrr777 ، f1f ، raham ، daad ، ali2316 ، Tomas ، mino2013 ، احمد رضا آبدار ، shatsi ، babak_1363
سلام. دوستان از بين كساني كه كلير شدند كسي بوده كه از طريق اژانس بدون حضور خودش ويزا گرفته باشه؟ يا به كسي وكا لت داده باشه؟
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، ikamaly ، daad ، sadeghi897 ، Tomas ، bayat_r
پس بچه های ابوظبی کی منتظرخبرهای خوب باشن؟!!Sad
کلا ابوظبی رو از قلم انداختین!
ما 4 مارچ مصاحبه شدیم و از اون روز کیس من و بچه ها روی 4 مارچ مونده ولی همسرم 7 مارچ آبدیت شده،نمیدونم قبل از 7 مارچ هم آبدیت شده یا نه؟! چون اون وقت هنوز سایت کذایی رو نمیشناختم !Sad
با توجه به اینکه آفیسر به ما گفت که مدارکمون کامله و فکر کنم فقط برای سربازی همسرم کلیرنس خوردیم، آیا این طبیعیه که تاریخ من وبچه ها روی 4مارچ مونده و آبدیت نشده یا اینکه پرونده مون افتاده پشت شوفاژ!! یا پشت کولر گازی!!SadSadBig Grin
اصلا بعضی از دوستان بر این باورند که چون برنده اصلی من بودم باید فقط همسرم کلیرنس میخورد!
آیا مورد مشابه من بوده و آبدیت نشدن ما عادیه؟ الان 28روز میگذره ، آیا لازمه ایمیل بزنیم؟
اساتید لطفا راهنمایی بفرمایید.
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: lilac ، گل نهال ، iman83 ، Tomas ، Sanna ، rezagh ، bayat_r
(2013-04-01 ساعت 00:29)ikamaly نوشته:  پس بچه های ابوظبی کی منتظرخبرهای خوب باشن؟!!Sad
ما 4 مارچ مصاحبه شدیم و از اون روز کیس من و بچه ها روی 4 مارچ مونده ولی همسرم 7 مارچ آبدیت شده،نمیدونم قبل از 7 مارچ هم آبدیت شده یا نه؟! چون اون وقت هنوز سایت کذایی رو نمیشناختم !Sad
با توجه به اینکه آفیسر به ما گفت که مدارکمون کامله و فکر کنم فقط برای سربازی همسرم کلیرنس خوردیم، آیا این طبیعیه که تاریخ من وبچه ها روی 4مارچ مونده و آبدیت نشده یا اینکه پرونده مون افتاده پشت شوفاژ!! یا پشت کولر گازی!!SadSadBig Grin
اصلا بعضی از دوستان بر این باورند که چون برنده اصلی من بودم باید فقط همسرم کلیرنس میخورد!
آیا مورد مشابه من بوده و آبدیت نشدن ما عادیه؟ الان 28روز میگذره ، آیا لازمه ایمیل بزنیم؟

دوست عزیز این نشونه خوبیه که حداقل یک نفرتون اپدیت شده....(پشت شوفاژ نیافتاده..!!)
منم دفعه دوم اپدیت که البته تاریخ دقیقش یادم نیست شاید 1/5 تا 2 ماه بعد از مصاحبه کیس همسرم اپدیت شد ولی من که برنده اصلی بودم نشد
بهرحال هم کیسها متفاوته و هم سفارتها
هنوز برای نگرانی شما زوده
امیدوار باشین و با در نظر گرفتن میانگین کلیرنس ابوظبی انشاله که بزودی همتون کلیر میشین.
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: ikamaly ، گل نهال ، iman83 ، ali2316 ، sayeh_m ، Tomas ، f1f ، rezagh ، bayat_r ، Saeedv13
(2013-04-01 ساعت 00:29)ikamaly نوشته:  پس بچه های ابوظبی کی منتظرخبرهای خوب باشن؟!!Sad
کمالی عزیز
آپدیت نشدن تون عادی هست, عجله نکن, معمولا در کیسهایی که برنده خانم هست و آقا سربازی رفته یا با هم کلیر میشید یا خانم و فرزند زودتر کلیر میشن و سرپرست خانوار! بیشتر طول میکشه. در این حالت اگه شما کلیر شده باشید و ایمیل بزنید سفارت اینجور جواب میده
Your case number is not announced on our web site. You and your child's files are complete and we are ready to issue a visa if you wish. As soon as his process is finished your case number will be announced on our web site. In the meanwhile if you wish to receive your own visa with your child you are welcome to come to embassy and submit your passport to our office for visa issuance.
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: گل نهال ، bmojtaba ، daad ، ikamaly ، sayeh_m ، Tomas ، rezagh ، bayat_r
Tongue
(2013-03-31 ساعت 03:49)lot2013 نوشته:  
[عکس: 12813646855171.jpg]

با سلام و تشكر از جدول هاي بسيار خوب و مفيد شما..
من يه سوالي داشتم كه ممنون ميشم اگر جواب بدين.
توي جدول زرد رنگ ، اخرين كيس كلير شده شماره ٤٢٩٢ ذكر شده و تاريخ اخرين آپديت ايشون ١٩ فوريه نوشته شده.
يعني اين كيس اخرين تاريخي كه اپديت شده قبل از اعلام كلير شدنشون، ١٩ فوريه بوده؟
پس يعني ميشه كسي كلير بشه بدون اينكه يكي دو روز قبل اپديت بشه؟
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
سلام. منم 23 ژانویه مصاحبه داشتم وبرگه صورتی دادن وافسر مصاحبه گفت 6 تا 7 هفته دیگه بروتو این سایتی که آدرشو در این برگه هست کیس تامبروت رو چک کن وهمراه با اون شناسنامه فرزندنت که قبل از ثبت نام فوت شده همراه با گذرنامه های بقیه افرادی که در روز مصاحبه بودن بیار به سفارت برای گرفتن ویزا می خواستم بدونم آیا ما که کیس نامبرم **32است والان تا 4000هزار هم گفتن بیان ویزا بیگرن آیا ما جز ویزا بگیر ها هستیم یا سرکارهستیم وآیا ما که 19 ژانویه پیش دکتر اونگان رفتیم اگه اسم ما راس 6ماه دیگه بیرون بیادباید مدیکال پزشکی رو دوباره انجام بدیم تا حالا همچین برنامه ای برای کسی اتفاق افتاده اگه کسی میدونی درست حسابی جواب بده تا ما ازاین بلاتکلیفی نجات پیدا بکنیم متشکرم
تشکر کنندگان: گل نهال ، lot2013 ، احمد رضا آبدار ، shatsi
(2013-04-01 ساعت 00:57)AsemanAbee نوشته:  

دوست عزیز این نشونه خوبیه که حداقل یک نفرتون اپدیت شده....(پشت شوفاژ نیافتاده..!!)
منم دفعه دوم اپدیت که البته تاریخ دقیقش یادم نیست شاید 1/5 تا 2 ماه بعد از مصاحبه کیس همسرم اپدیت شد ولی من که برنده اصلی بودم نشد
بهرحال هم کیسها متفاوته و هم سفارتها
هنوز برای نگرانی شما زوده
امیدوار باشین و با در نظر گرفتن میانگین کلیرنس ابوظبی انشاله که بزودی همتون کلیر میشین.
منم امروز وارد 39 روز شدم اما کلا یکبار اپدیت شدم اونم ایمیل زده بودم (4 مارچ سفارت ابوظبی) امیدوارم امروز خبرهای خوبی بیاد.
تاریخ مصاحبه :19 فوریه 2013،سفارت ابوظبی ،کلیر:10 آوریل2013 ،هزینه:7 میلیون تومان مقصد:هیوستون که با این در اگر در بند در مانند در مانند
تشکر کنندگان: s.s.h ، Tomas ، گل نهال ، Sanna ، ikamaly
به همه دوستان بالاخره دیر یا زود این روند تو مخی یه کلیرنس تموم میشه و من شخصا زیاد (یعنی خیلی زیاد ) بهش فکر نمیکنم اما تورو خدا یه راهی بگین واسه رهایی از این حس بی حالی عید که زهرمار شد برام اصلا حال نداشتم تا سر کوچه برم کلا کرخ شدم رفته اصلا نمیتونم رو یه موضوع فوکوس کنم ضمنا هدفم دادن انرژی منفی یا + نیست اما میخوام بدونم فقط من اینجوری دارم با بلاتکلیفی حال میکنم یا این درد مشترک بقیه هم هست ؟
آخرشم بگم : ایشالا همه به زودی کلیر بشن من هم جزشون.
مخلص همه منتظر ها
مصاحبه March 6 - صورتی-ANKARA
انتظار:114 روز
کلیر : 28 جون (سایت ترکی)
ویزا : 3 جولای Cool
(2013-04-01 ساعت 05:51)pouya.web نوشته:  هدفم دادن انرژی منفی یا + نیست اما میخوام بدونم فقط من اینجوری دارم با بلاتکلیفی حال میکنم یا این درد مشترک بقیه هم هست ؟

پویا جان، یه جورایی این حس مشترک همه ماست. بالاخره هممون در انتظار یه نقطه عطف تو زندگیمون هستیم و تا حدی این دلواپسی و کرختی طبیعیه. اما نباید اجازه بدیم زندگی خیلی از روال خودش خارج بشه و نذاره بخصوص تو این ایام لذت ببریم پس پیشاپیش:

***سیزده تون بدر، دشمناتون دربدر***
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

سلام بچه ها

من نفهمیدم منظورتون از سایت کذایی چیهSad

من هر روز سایت http://www.abudhabiivo.net/ رو با دادن کیس نامبر چک می‌کنم، ولی‌ هیچ اتفاقی‌ نمیفته! Ceac هم چک می‌کنم. ولی‌ همون متن همیشگیو می‌زنه تغییری نکرده تا الان، منظورتون از آپدیت چیه؟ بأيد چه اتفاق خاصي بيوفته؟ فكر مي كردم أبوظبي با تركيه و ايروان فرق دارهTongue
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
تشکر کنندگان: bayat_r ، iman83 ، Tomas
(2013-04-01 ساعت 01:11)Maryam3023 نوشته:  Tongue
(2013-03-31 ساعت 03:49)lot2013 نوشته:  لینک به پست نمایش جدول:

با سلام و تشكر از جدول هاي بسيار خوب و مفيد شما..
من يه سوالي داشتم كه ممنون ميشم اگر جواب بدين.
توي جدول زرد رنگ ، اخرين كيس كلير شده شماره ٤٢٩٢ ذكر شده و تاريخ اخرين آپديت ايشون ١٩ فوريه نوشته شده.
يعني اين كيس اخرين تاريخي كه اپديت شده قبل از اعلام كلير شدنشون، ١٩ فوريه بوده؟
پس يعني ميشه كسي كلير بشه بدون اينكه يكي دو روز قبل اپديت بشه؟

دوست عزیز متشکرم از دقت و سوالتون.
همانطور که مشاهده می کنید آخرین کیس کلیر شده 4292 است و آخرین آپدیت آن 19 فوریه، اما این تاریخ صحیح آخرین آپدیت آن نیست.
آخرین آپدیت مربوط به این کیس 25 مارچ است، دلیل نمایش این تاریخ آپدیت کردن جدول اصلی Visa Status File در روزهای پیش از اعلام است، که بدلیل حجم بالا امکان آپدیت بموقع و یکجای آن در روز اعلام کیسها امکان نداشت، اما راه حلی برای آن پیدا کرده ام که در آپدیت بعدی این تاریخ برای آخرین کیس اعلامی و همچنین سایر کیسهای جدید اعلام شده رفع خواهد شد.

دوست من تا کنون کیسهای اعلام شده بر روی سایت آنکارا بیشترشان در یک روز پیش از اعلام (معمولا دوشنبه-که این دسته از کیسها معمولا شماره های جدیدتر هستند) بروز شده اند و تعدادی هم در خود روز اعلام (معمولا سه شنبه- که معمولا این کیسها شمار های قدیمی تر هستند) بروز شده اند.

در گذشته به مواردی با آپدیت چند روز پیش از اعلام هم مواجه شده ام که امکان دارد بعلت خطای ورود دیتا در دفعات اولیه درست کردن جدول باشد.
بنابراین نسبت به آنها نمی توانم نظر قطعی بدهم.
در حال حاضر ملاک همان آپدیت روز اعلام یا یک روز پیش از آن است.

موفق باشید.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
(2013-04-01 ساعت 11:35)Sanna نوشته:  سلام بچه ها

من نفهمیدم منظورتون از سایت کذایی چیهSad

من هر روز سایت http://www.abudhabiivo.net/ رو با دادن کیس نامبر چک می‌کنم، ولی‌ هیچ اتفاقی‌ نمیفته! Ceac هم چک می‌کنم. ولی‌ همون متن همیشگیو می‌زنه تغییری نکرده تا الان، منظورتون از آپدیت چیه؟ بأيد چه اتفاق خاصي بيوفته؟ فكر مي كردم أبوظبي با تركيه و ايروان فرق دارهTongue

چرالأن ceas رو چک کردم، متوجه شدم از ۱۱ مارچ که مصاحبه داشتیم کیس شوهرم یک بار۱۲ مارچ آپدیت شده، ولی‌ واسه من همون ۱۱ مارچ مونده . Sad. ك.صافططططططططططط TongueTongue
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Tomas
دوستان کلیر شده خواهشا مارو فراموش نکنید امروز یه دعایی هم واسه ما بکنید لطفا Sad
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: rezagh ، feyzgostar ، sooso ، پدی ، ikamaly ، ali2316 ، گل نهال ، iman83 ، Tomas
دوستان با سلام
من هم امروز به جمع منتظران کلیرنس پیوستم....با اجازه از همه پیش کسوتان انتظار Wink
من رو هم لطفا در لیست منتظرسرا بنویسید
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان