موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا, من هم کلیر شدم. آخیششششش.... (شرمنده اگه یکم خودمونی بود)
شماره کیس: 2013AS000012xx،( یک نفر )/تاریخ رویت قبولی: May-2- 2012 /کنسولگری: آنکارا که تبدیل شد به ایروان/ ارسال فرمهای سری اول: May-6-2012 با پست آرامکس/ مصاحبه: هفته دوم نوامبر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر توی جدول کلیر شدگان ایروان ملاحظه کنید من فکر میکنم هر هفته این جدول آپدیت میشه یعنی اطلاعات هفته پیش پاک شده و اطلاعات جدید جایگزین میشوند. تا جایی که من متوجه شدم اطلاعات کلا تغییر میکنند.
IF THERE IS A WILL, THERE IS A WAY
ورود به آمریکا مارچ 2013 ساکن سیاتل
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اينطور كه از سايت ارمنستان معلومه أكثرا تا هفته دوم نوامبر كلير شدند ما هفته اخر بوديم خدا كنه به تعطيلات نخوريم
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-18 ساعت 16:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-19 ساعت 01:32 توسط امیر مهاجر.)
(2012-12-18 ساعت 14:02)afshin06 نوشته: دوستان اگر توی جدول کلیر شدگان ایروان ملاحظه کنید من فکر میکنم هر هفته این جدول آپدیت میشه یعنی اطلاعات هفته پیش پاک شده و اطلاعات جدید جایگزین میشوند. تا جایی که من متوجه شدم اطلاعات کلا تغییر میکنند.
ياد اون موقعي افتادم كه كی سي سي اسامي خيلي از دوستان رو كه آنكارا رو براي مصاحبه توي فرمهاشون انتخاب كرده بودند، از آنكارا به ايروان تغيير داده بود و خيلي از عزيزان به خاطر اين موضوع ناراحت بودند، اما الان مي بينيم كه واقعا خيري در اين كار بوده و شايد به ضرر اين عده از دوستان كه تمام نشد هيچ، حتي خيلي هم به نفع شون تمام شد ( به عنوان مثال هزينه هاي سفر به ايروان به مراتب كمتر از آنكاراست، اعتبار مديكال تست ايروان دو برابر اعتبار آنكاراست و از همه مهمتر اينكه تا امروز خيلي از عزيزاني كه ايروان مصاحبه داشتند كليرنس شون آمده اما آنكارا از ابتداي مصاحبه كيس هاي لاتاري امسال، تا امروز فقط 1 بار و فقط 14 كيس نامبر رو كلير اعلام كرده )
اميدوارم همينطور كه براي دوستانمون در ايروان خير و حكمتي وجود داشت كه به نفعشون تمام شد، اين تاخير و ديركرد سفارت در آنكارا هم خيري درش نهفته باشه و به نفع همه ما ( به اصطلاح آنكارائي ها ! ) تمام بشه
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من تازه کلیر شدم، کسی میدونه هفته بعد سفارت ارمنستان تعطیله یا نه و من اگه شنبه برم تا آخر هفته کارم انجام می شه؟
شماره کیس: 2013AS000012xx،( یک نفر )/تاریخ رویت قبولی: May-2- 2012 /کنسولگری: آنکارا که تبدیل شد به ایروان/ ارسال فرمهای سری اول: May-6-2012 با پست آرامکس/ مصاحبه: هفته دوم نوامبر