موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
شماره ای که زنگ می زنید برای آگاهی از وضعیت کلیرنس رو اگه ممکنه بزارید ما هم زنگ بزنیم
....ممنون
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
آقا پیمان ان شاله آنکارا هم بزودی شروع میکنه وآماده سفر خواهی شد
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-18 ساعت 19:11)princesess نوشته: شماره ای که زنگ می زنید برای آگاهی از وضعیت کلیرنس رو اگه ممکنه بزارید ما هم زنگ بزنیم
....ممنون
با شماره 0012026631225 بزنگید بعد 1 و سپس 0 را شماره گیری کنید تا گوشی را برداشتند نوع ویزا و کبس نامبر و مشخصاتی که میخاد بدید تا بهتونجواب بدن
CN:2013as5## / کنسولگری آنکارا / تاریخ مصاحبه:5Nov / مدت زمان انتظار:85 روز(شغل دولتی و خدمت س پ ا ه بدون هیچ گونه سفر خارجی) / جمع هزینه ها: 13 میلیون تومان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان مهاجرسرا
من عضو جديد اين انجمن هستم و بتازگي از مصاحبه برگشتم.البته كليرنس خوردم.
روز مصاحبه از من يه آدرس توي امريكا خواستن كه گرين كارتو ارسال كنن به اون آدرس.
ولي من آدرسي نداشتم بدم.چون كسي رو اونجا ندارم.
ميخواستم ببينم كسي از دوستان هست كه بتونه يه آدرس توي آمريكا به من بده تا بدم به سفارت.
ممنون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دو تا سوال داشتم
1) قضیه passport pick up location جیه؟ و اینکه هنگام مصاحبه که پاسپرتو از ما می گیرن اگه کیلیرنس بخوریم چطور پاسو بهمون و ظرف چه مدتی بر میگردونن؟
2)من ایالتی که انتخاب کردم و ادرسو دادم واشینگتونه!! حالا هم می خوام برم تگزاس ولی با توجه به اینکه من آشنایی اونجا ندارم ایا این امکان هست آدرسمو در مصاحبه تغییر ندم ولی هنگام مراجعه (البته اگه خداکمک کنه) به آمریکا آدرس جدیدو اعلام کنم؟ (در فرودگاه)
با تشکر
4may2012----->20may2012---->4feb2013----->16 apr 2013---->6may 2013 ----> 3 july 2013
3 جولای دالاس
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
سوالی داشتم از دوستان با تجربه مهاجرسرایی ، همسرم رفته ابوظبی که ویزاها رو بگیره ، اونجا ملیکا خانم و یه آقایی که وکیل بود دیده بوده و ازشون در رابطه با اینکه آیا به همون ویزا میدن یا نه پرسیده ، که اونها هم گفتند به خانمت و بچه ها میدن ولی به شما ممکنه پاس رو برگردونند و 7-8 ماه دیگه ویزا بدند . با توجه به نامه ایی که در چک استاتوس داشتم :
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
اینجا اشاره ای به اینکه واسه یکیمون در نیامده ، نشده . تا حالا فکر میکردم که واسه هممون ویزا صادر میکنند ولی با گفته های اون دوستان در ابوظبی ، یک کم ته دلم خالی شده . ممنون میشم اگر در این رابطه چیزی میدونید اطلاع بدین. روز یکشنبه قراره پاسها رو بگیره ( امیدوارم ویزایه هممون باشه ) . ممنون
C.N : 19XX, رویت قبولی :2می 2012، نفرات : 4 ،مصاحبه:ابوظبی ،1Nov. زمان کلیرنس:33 روز . دریافت ویزا : مقصد: نیوهمپشایر
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-19 ساعت 10:38)honestly2002 نوشته: خاله قزی ، r-ent ، مامان سایه جان ، پیشکسوتان ، کسی نظری و دلداری ، ایده ای ، کامنتی ....نداره ؟؟
دوست عزیز سلام من بعید میدونم تو این نامه که چیزی در مورد کیس شمانگفته نگرانی رو خودت دور کن وبه حرفهای بی اساس دیگران توجه نکن اگر موردی بود تو جواب ایمیلت میگفتن واگر نگفتن دلیلش اینه که مشکلی وجو د نداره موفق باشی دوست عزیز.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :