کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
الان 24 روز از ورود ما به آمریکا می گذره
و امروز یه نامه به اسم برنده ی اصلی به آدرسی که داده بودیم رسیده که ظاهرا از تگزاس بوده
کسی می دونه به گرین کارت مربوط می شه یا نه
آخه ما کالیفرنیا هستیم و پورت ورودی مون هم نیویورک بوده
حالا تگزاس به ما چه ربطی داره , نمی دونمSad
دوستانی که گرین کارتشون اومده نامه گرین کارتشون از طرف کی و کجا بوده
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
(2013-06-28 ساعت 03:01)shimoda نوشته:  الان 24 روز از ورود ما به آمریکا می گذره
و امروز یه نامه به اسم برنده ی اصلی به آدرسی که داده بودیم رسیده که ظاهرا از تگزاس بوده
حالا تگزاس به mما چه ربطی داره , نمی دونمSad
بله نامه هاي ما هم از تگزاس اومد نامه ولكام هم براتون به زودي مياد پورت ورودي ما هم نيويورك بود
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
تشکر کنندگان: r_ent ، bayat_r ، shimoda ، afs ، shaso ، گل نهال ، Tomas ، e76779 ، afshinghwink ، amiz.abdollah ، Alirezaa2013 ، peyman1355 ، el333 ، lilac ، rezagh ، kouroshd
(2013-06-28 ساعت 03:01)shimoda نوشته:  الان 24 روز از ورود ما به آمریکا می گذره
حالا تگزاس به ما چه ربطی داره , نمی دونمSad
شيمودا جان نامه و گرين كارت همه از تگزاس مياد! نگران نباش اصلا محل صدورش اونجاس
(2013-06-26 ساعت 06:52)hassan1358arab نوشته:  من یه اشتباه بزرگی کردم و سکیور کردیتمون رو ۳۰۰۰ تا باز کردم و الان به ۲۰۰۰ تاش نیاز مبرم دارم ایا امکانش هست که به حساب چکینگ منتقلش کنن؟ممنون میشم کسی اگه تجربه ای داره بگه.بانک هم بانک او آمریکا هست

همونطور که mooj عزیز گفتن، اصلا اشکالی نداره، هروقت بخواهید میتونید بدون هیچ هزینه ای، کردیتتون رو افزایش یا کاهش بدین، مبلغش رو هم براساس برآورد هزینه ماهانه تون تعیین کنین بهتره Smile
فقط اگر از کردیتتون استفاده کردین شاید فقط به اندازه مانده اعتبارتون بتونین، کردیتتون رو کاهش بدین
یعنی از 3000تا کردیت اگه تا امروز 2000تاشو استفاده کردین، فقط 1000 تا دیگه مونده پس میتونین سقف کردیتتون رو بیارین روی 2000تا Smile
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
[quote='StarIR' pid='366126' dateline='1372366980']
یک سوال. دوستان کدوم بانک رو برای باز کردن حساب پیشنهاد می کنید و ایا با پاسپورت میشه باز کرد یا ssn می خواد؟

با سلام
من بانک او آمریکا حساب باز کردم.خوب فقط پاسپورت رو خواست و گفت شماره SSN و یا کارتش رو گرفتی بیا بگو و بدون شماره همونجا یک دبی کارت موقت داد و بعد از یک هفته هم یک دبی کارت با نام خودم اومد به آدرسی که گفته بودم. خوب شاید هم یکم با ما راه اومد چون وقتی رفتم کارت SSN رو به بانک نشان دادم و درخواست سیکیور کردیت کردم گفت بذار ببینم می شه مستقیما" واست بگیرم و خوب شد و یک کردیت کار با محدودیت 2500 دلار یه هفته بد رسید دستم و هنوز استفاده نکردم. چیزی که من این مدت اومده دستم اینجا قانون اونجوریهام که مگن کامل رعایت نمی شه و خیلی وقتها سلیقه ای و بستگی به اون کارمندی داره که باهاش سر و کار دارید. مثلا" اگر دوست دخترش اذیتش کرده باشه خوب در نتیجه کار شما به مشکل می خوره!؟

با تشکر و امتنان
[quote='nirvana_kobin' pid='365408' dateline='1372263421']
از دوستان کسی می دونه به طور متوسط چقدر طول میکشه گرین کارت بیاد ؟؟!!

با سلام
آقا اینجا همه چی ممکنه. مثلا" من پول 165 دلار رو 8 جون تو آمریکا واریز کردم. گرین کارت خودم 23 جون اومد و برای خانومم 26 جون و برای پسرم هنوز نیومده. جالبه ما بعد از ده روز رفتیم اداره سوشیال واسه SSN گفتند برو 21 روز بعد از تاریخ ورودتون بیا. فرداش رفتیم اداره دیگه واسه من و خانومم اقدام کرد و یه هفته دیگه اومد و برای پسرم گفت تو سیستم بهش شماره اختصاص داده شده و منتظر باشید خلاصه بعد از چند بار رفتن و تماس تلفنی و اینکه گفت دوباره بیایید سوشیال و ماهم رفتیم همکار دیگش گفت نه اشتباه شده برید یه هفته دیگه بیایید(می خواستم خفه اش کنم آخه همه جای سوشیال برنامه پخش می کنند و می گن به جای اومدن دوباره تلفنی و یا از طریق اینترنت پیگیری کنید ماهم از طریق تلفن تماس گرفتیم و 21 روز هم از تاریخ اومدنم گذشته بود و خود همون دفتر گفت بیایید سوشیال و بعدش همکار دیگه اش می گفت ببخشید و برید یه هفته دیگه بیاید. یعنی دوباره صف (بار پنجم) و هزینه و زمان). اینار و گفتم فکر نکنید اینجا همه چی عالی و منظمه.

با تشکر و امتنان
تشکر کنندگان: مانترا ، mgolchin13 ، Tomas ، e76779 ، dana ، afshinghwink ، Saiban ، amir82 ، Alirezaa2013 ، hana_fd ، kouroshd
يادمه اون اوايل هر اتفاقی که می افتاد بچه ها ميگفتن اونجا که مثل ايران نيست، حتما حساب و کتابی داره و سريع يه درليل برای توجيه منطقی اون اتفاق پيدا ميکرديمBig Grin:. فکر کنم بعد از چند ماه ديگه دست همه بچه ها اومده که حداقل در کارهای اداری اينا چيزی کم از ايران خودمون ندارنBig Grin
اما مملکت خوبيهCool
به سلامتی گرین کارت من هم اومد ولی برای همسرم هنوز نیومده
ما هنوز هیچ ولکام لتری نداشتیم و نمی دونستم که چطور می تونم وضعیت گرین کارت رو از سایت USCIS چک کنم
اما امروز فهمیدم که شماره ای که برای ترکینگ گرین کارت هست همون شماره ای هست که زمان پرداخت 165 دلار به عنوان Receipt ID می ده
و برای ما با IOE شروع می شد
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
(2013-06-28 ساعت 01:39)shaso نوشته:  
کد:
[quote='StarIR' pid='366126' dateline='1372366980']
یک سوال. دوستان کدوم بانک رو برای باز کردن حساب پیشنهاد می کنید و ایا با پاسپورت میشه باز کرد یا ssn  می خواد؟
[/quote]
در مورد بانك اطلاعات خاصي ندارم ولي ميدونم كه شماره سوشيال ميخواد.

کسی نبود راهنمایی کنه؟
تشکر کنندگان: Tomas
یک سوال. دوستان کدوم بانک رو برای باز کردن حساب پیشنهاد می کنید و ایا با پاسپورت میشه باز کرد یا ssn می خواد؟
بانک و انواع حساب
تشکر کنندگان: گل نهال ، amiz.abdollah ، afs ، Sepasttian
(2013-06-26 ساعت 06:46)afs نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 02:43)nina22 نوشته:  مرسی از اطلاعاتتون.افشین خان اینکه point باشه یا cash backبا خودمونه یا بانک تعیین میکنه؟

نه خودتون تعیین نمی کنید
انواع مختلف کردیت کارد ها دقیقا محصولات متفاوت بانک ها هستند
مثلا به شما می گند یه مدل کارت داریم با این مشخصات یکی داریم با این مشخصات دیگه باید خودتون انتخاب کنید که کدومشون براتون مناسبه
آدم هایی که توی آمریکا زندگی می کنند وقتی کیف پولشون رو باز می کنند چندتا کردیت کارد دارند که برای کارهای گوناگون از هرکردومشون جدا استفاده می کنند به شرط اینکه بتونید حسابشون رو داشته باشید اتفاقا داشتن چند کردیت کارد با پرداخت صورت حساب منظم کمک می کنه کردیت اسکور شما رشد داشته باشه و آدم خوش حسابی به حساب بیایید

سلام. دوستان این قضیه کردیت اسکور رو درست متوجه نمیشم. میدونم اسکور که بالا بره, وام با سود کم میدنو. . . ولی مگه بانک این وام رو نمیده؟ پس چجوریه که میگید اگه چند تا کردیت کارت داشته باشیم, کمک میکنه اسکور بالاتر بره؟ مگه کردیت اسکور تو یه بانک, رو اسکور یه بانک دیگه تاثیر میذاره؟
سفر اول به NYC : ١٢ مي ٢٠١٣
سفر دوم به NYC: ٢٣ دسامبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: Saiban ، shishipapa
دوستان آیا میشه اعضای یک خانواده همزمان با هم وارد آمریکا نشن؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-28 ساعت 18:51)ald نوشته:  دوستان آیا میشه اعضای یک خانواده همزمان با هم وارد آمریکا نشن؟

طبق صحبت های دوستان، نفر اصلی اول باید وارد شود، افراد بعدی اما میتوانند همزمان وارد نشوند.
تشکر کنندگان: naarestan
با سلام به همهٔ دوستان

آیا کسی‌ بعد از پرداخت ۱۶۵ $ چنین میل دریافت کرده که درفت کس اگر کامل نشه دیلیت می‌شه؟

برای من چنین میل اومد و بد از چند روز هم میل اومد که چون کامل نشد دیلیتش کردیم

لطفا کمک بدین چون تو اکانتم تو سایت uscis نوشته اکسپت شده و فایلم سر جاشه می‌خوام بدونم اتوماتیک این میل برای همه میاد یأ کیس من مشکل داره؟Sad
تشکر کنندگان: bayat_r ، shishipapa
(2013-06-28 ساعت 16:10)afshinghwink نوشته:  یک سوال. دوستان کدوم بانک رو برای باز کردن حساب پیشنهاد می کنید و ایا با پاسپورت میشه باز کرد یا ssn می خواد؟
بانک و انواع حساب

دوست عزیز طبق تجربه شخصی، بانک CHASE و بانک WELLS FARGO بانک های خیلی خوبی هستند، Bank of America تعداد شعبات خیلی زیادی در سرتاسر آمریکا دارد اما در مورد خدمات مشتری بسیار ضعیف هستش.
تشکر کنندگان: fire dragon ، mdna ، Alirezaa2013 ، peyman1355 ، sce ، kouroshd

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان