کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
با سلام
كسي از دوستان پاس سفيد گرفته لطفا مراحلش را توضيح بده
با تشكر
***2013AS7 ‫(٢ نفر) ღ مصاﺣﺒﮧ: 15 مي۲۰۱۳، ابوظبي، برگهٔ سفيد ღ كليرنس ღ كلير 30جون ღمقصد: فلوريدا *ویزا 16 جولای2013 تا 15 جون2014 @
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-06-27 ساعت 13:21)aliroz نوشته:  با سلام
كسي از دوستان پاس سفيد گرفته لطفا مراحلش را توضيح بده
با تشكر

اینجا میتونید توضیحات کامل رو ببینید
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
تشکر کنندگان: hushmandco ، Tomas ، e76779
(2013-06-25 ساعت 22:19)unique نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 14:11)unique نوشته:  یک سوال از کسانی که وارد آمریکا شدن دارم.آیا کسی که فرش دستی از ایران ببره در فرودگاه ایراد نمی گیرن؟در مورد آیینه و شمعدون نقره چی؟
ممنون میشم جوابم رو بدین چون ما هفته دیگه عازم واشنگتن دی سی هستیم.

چرا هیچکس جواب من و نمیده!
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
(2013-06-27 ساعت 13:54)unique نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 22:19)unique نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 14:11)unique نوشته:  یک سوال از کسانی که وارد آمریکا شدن دارم.آیا کسی که فرش دستی از ایران ببره در فرودگاه ایراد نمی گیرن؟در مورد آیینه و شمعدون نقره چی؟
ممنون میشم جوابم رو بدین چون ما هفته دیگه عازم واشنگتن دی سی هستیم.

چرا هیچکس جواب من و نمیده!
دوست عزیز من هنوز نرفتم اما طبق تجربه دوستان تاحالا کسی نبوده که به فرشی که داخل چمدونهاش بوده گیر بدن اما با بار نفرستید
درمورد اینه شمعدان هم شما به یه مقدار خاصی میتونید با خودتون نقره از کشور خارج کنید . اینه رو در بیارید که نشکنه و بقیه رو لای لباس ها بپیچید ببیرید و یه ارزش نسبی براش تو فرم ها بنویسید به این طرف ارزش کمتر بگید حتما
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: mgolchin13 ، storagemeter ، mirzamemar ، lilac ، Tomas ، زری وحدتی ، Alirezaa2013 ، unique ، kouroshd
(2013-06-27 ساعت 09:44)mooj نوشته:  بالاخره پس از 51 روز پس از ورود به آمریکا امروز گرین کارت ما به دستمون رسید.
و در این فاصله برای هر کدوم هر هفته یکی دو بار نامه ولکام میومد.آمریکاس دیگهSmile
تبریک به دوست گرامی و همشهری عزیز بنده ،اما با این ولکام لتر های پی در پی و اشتباهات مکرر و ندانم کاریهای پرسنل اداری که بقول معروف هر کس ساز خودشو میزنه عجب مملکت شیر تو شیری است اونجا من باید فوری خودمو برسونم یه همچین جایی نونم تو روغنهWink.
تشکر کنندگان: alih ، bayat_r ، Tomas ، afshinghwink ، shosab ، زری وحدتی ، shishipapa
دیروز هر سه نفرمون آیین نامه قبول شدیم Smile فردا هم امتحان شهر داریم
شماره کیس:2013AS2XXX
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: ارمنستان
تاریخ مصاحبه:18 دسامبر
کلیر:23 ژانویه
مقصد:کالیفرنیا
(2013-06-27 ساعت 09:44)mooj نوشته:  بالاخره پس از 51 روز پس از ورود به آمریکا امروز گرین کارت ما به دستمون رسید.
و در این فاصله برای هر کدوم هر هفته یکی دو بار نامه ولکام میومد.آمریکاس دیگهSmile

سلام ما 64 روزه امریکا هستیم برای دو نفرمون ده بار ولکام آمده و برای یک نفر هم مینویسه اگر گرین کارت میخواین پولشو پرداخت کنید در صورتی که هر سه را با هم پرداخت کردیم و رسیدش هم برامون ایمل شده و هنوز گرین کارت برای هیچکدومون نیامده
سلام بعد از یک ماه بالآخره گرین کارتهای ما رسید ، :-) عزیزانی که نوجوان مدرسه ایی دارید برای ثبت نام کارت واکسن و واکسنهایی که در مدیکال زمان مصاحبه تزریق کردند لازم هست ، ما هیچ مدرکی دستمون نیست ، یعنی هیچی بهمون ندادند وقتی تو فرودگاه وارد شدیم و پاکت زرد رو دادیم . غیر از CD های خودمون چیزی به ما ندادن .
(2013-06-27 ساعت 21:09)shosab نوشته:  سلام بعد از یک ماه بالآخره گرین کارتهای ما رسید ، :-) عزیزانی که نوجوان مدرسه ایی دارید برای ثبت نام کارت واکسن و واکسنهایی که در مدیکال زمان مصاحبه تزریق کردند لازم هست ، ما هیچ مدرکی دستمون نیست ، یعنی هیچی بهمون ندادند وقتی تو فرودگاه وارد شدیم و پاکت زرد رو دادیم . غیر از CD های خودمون چیزی به ما ندادن .
دوست عزيز همراه با جواب مديكال يك ورق كاغذ a4 دادند كه توش همه واكسن هايي كه تزريق شده نوشته شده
ايا به شما همچين ورقه اي ندادند؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، mdna ، bayat_r ، مانترا ، payam62 ، Tomas ، زری وحدتی
(2013-06-27 ساعت 20:39)شهلا 1346 نوشته:  

سلام ما 64 روزه آمریکا هستیم برای دو نفرمون ده بار ولکام آمده و برای یک نفر هم مینویسه اگر گرین کارت میخواین پولشو پرداخت کنید در صورتی که هر سه را با هم پرداخت کردیم و رسیدش هم برامون ایمل شده و هنوز گرین کارت برای هیچکدومون نیامده

جالبه برای من هم دو بار کارت سوشال اومد مثل اینجام آره .....
کیس نامبر: 2013AS37xx ،مصاحبه: فوریه/آنکارا- 390 ترجمه+ 4000 تور و بلیط (دو بار) + $400 مديکال
کلير : 56 روز - March 26 ، دريافت ويزا : 26 April ،مقصد:Austin.TX ورود: 31 می
تشکر کنندگان: گل نهال ، shaso ، bayat_r ، مانترا ، payam62 ، Tomas ، Saiban ، زری وحدتی ، shishipapa
سلام کسی میدونه منطقه long beach چه جور جاییه؟
من می خوام یه منطقه ای برم که خارجی کمتر داشه باشه. بعضی روستان میگن نواحی ساحلی خارجی (مکزیکی چینی سیاه پوست)) کمتر داره. می خواستم ببینم همین طوزه؟ و کجا بیشتر امریکایی نشین هست؟
تشکر کنندگان: Tomas ، afshinghwink ، Saiban ، hana_fd ، kouroshd
دوستان توجه کنید اینجا سعی کنید حتما بعد از مدتی کوتاهی به هر ترتیبی هست حساب کردیت باز کنید اینجا اگر 10 سال هم نقدی خرید کنی هیچ اعتباری برات نداره اگر شده یک مبل 200 دلاری رو اعتباری خرید کنید تا اعتبار رو ایجاد کنید
کیس نامبر: 2013AS37xx ،مصاحبه: فوریه/آنکارا- 390 ترجمه+ 4000 تور و بلیط (دو بار) + $400 مديکال
کلير : 56 روز - March 26 ، دريافت ويزا : 26 April ،مقصد:Austin.TX ورود: 31 می
تشکر کنندگان: shaso ، گل نهال ، bayat_r ، Tomas ، e76779 ، afshinghwink ، Saiban ، gbtm ، nooshshahnar
یک سوال. دوستان کدوم بانک رو برای باز کردن حساب پیشنهاد می کنید و ایا با پاسپورت میشه باز کرد یا ssn می خواد؟
تشکر کنندگان: Tomas ، afshinghwink
کد:
[quote='StarIR' pid='366126' dateline='1372366980']
یک سوال. دوستان کدوم بانک رو برای باز کردن حساب پیشنهاد می کنید و ایا با پاسپورت میشه باز کرد یا ssn  می خواد؟
[/quote]
در مورد بانك اطلاعات خاصي ندارم ولي ميدونم كه شماره سوشيال ميخواد.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
(2013-06-28 ساعت 01:11)shaso نوشته:  [quote='shosab' pid='366013' dateline='1372351142']
سلام بعد از یک ماه بالآخره گرین کارتهای ما رسید ، :-) عزیزانی که نوجوان مدرسه ایی دارید برای ثبت نام کارت واکسن و واکسنهایی که در مدیکال زمان مصاحبه تزریق کردند لازم هست ، ما هیچ مدرکی دستمون نیست ، یعنی هیچی بهمون ندادند وقتی تو فرودگاه وارد شدیم و پاکت زرد رو دادیم . غیر از CD های خودمون چیزی به ما ندادن .
دوست عزيز همراه با جواب مديكال يك ورق كاغذ a4 دادند كه توش همه واكسن هايي كه تزريق شده نوشته شده
ايا به شما همچين ورقه اي ندادند؟
[/quo
ممنون که جواب سوالم رو دادید اصلا یادم نیست برگه ایی به ما دادند یا نه . در حال حاضر من هیچی ندارم که ثابت کنم تمام واکسنها روزدم، مدرسه هم کارت واکسنها رو میخواد . یعنی هیچ راه دیگه ایی ندارم ؟ اگه اون برگه رو نداشته باشم .
تشکر کنندگان: kasrafo ، Tomas ، afshinghwink ، shaso

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان