کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
دوستان یه سوال فنی !!
این غذا آماده ها بردنش اوکی هست یا نه ؟؟؟
2013AS78xx/ابوظبی/۱ نفر/ارسال فرم: ۱۱ جون/ کارنت: ۱۱ مارچ/مصاحبه: ۲۲ می/هزینه‌ها: ۲۷۰۰ درهم/سیاتل/ویزا یکضرب/سفرنامه
از امارات متحده تا ایالات متحده
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce
(2013-07-01 ساعت 00:44)kingrokh نوشته:  [quote='kingrokh' pid='367893' dateline='1372622931']
دوستان من یه لیست نسبتا کامل از اپراتور های آمریکا و نرخ و تعرفه هاشون تهیه کردم که بلکه بدرد همه بخوره.
...
ضمن تشکر از شما یک پیشنهاد برای تازه واردها دارم . در ابتدای ورود نیازی به خرید های گران نیست بنده از شرکت ultra یک سیم کارد به قیمت 29 دلار با مکالمه و مسیج نامحدود و اینترنت با سرعت بهتر از ایران گرفتم و در ابتدا 15 دلار برای سیم کارد میدین و از اون به بغد ماهیانه 29 دلار خیلی هم راضیم .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
دوستان عزيزم سلام،

ما حدود يكماه پيش براي اولين بار و البته براي هميشه ! اومديم ام ري ك ا ، در مورد پرواز و سفرمون قبلا گفته بودم و ميخوام اينجا چيزايي رو بگم كه نگفته بودم.
ما روز اولي كه رسيديم رفتيم اداره ssn و اونا گفتن بايد ٣ هفته از ورودتون بگذره تا براتون پرونده تشكيل بديم، و چون شهري كه بوديم ١ اداره بيشتر نداشت مجبور شديم ٣ هفته صبر كنيم و بعدش رفتيم و درخواست داديم ، و بهد از ٤ روز اومد دم خونه.
ما ولكام لتري دريافت نكرديم اما گرين كارت من بعد از ٤ هفته اومد ولي مال همسرم هنوز نيومده.
شهري كه ما سكونت داريم ( wichita) شهر كوچيك و خوبيه و هزينه زندگي هم توي اين شهر نسبت به خيلي شهراي ديگه پايينه، ايراني هاي اينجا هم اكثرا بچه هاي دانشجو هستند كه پذيرش گرفتن و بيشتر شامل رشته هاي مهندسي صنايع و مكانيك ميشه،

خدا رو شكر بعد از 20 روز همسرم هم تونست توي يه شركت كار بگيره و استخدام بشه كه واسمون خيلي خوب و خوشحال كننده بود.

فقط به بجه هايي كه ايران اند يه نكته بگم: هيچوقت فكر نكنيد خداي زبان شديد و مشكلي نداريد! تا ميتونيد فيلم و اخبار بدون زيرنويس نگاه كنيد و تا ميتونيد سعي كنيد توي موقعيت هاي مختلف انگليسي صحبت كنيد( جلوي آينه، با همسرتون، با خواهر و برادرتون) ، وگرنه اينجا دچار شوك بزرگي ميشيد كه وقتي مي فهميد كه دييييره! با آرزوي موفقيت تك تك شما
کیس نامبر: 2013AS00002XXX، کنسولگری : ابوظبی ، تاریخ مصاحبه: 31 ژانویه. دریافت ویزا : سوم فوریه
سفرنامه
(2013-07-01 ساعت 22:28)shima1364 نوشته:  دوستان عزيزم سلام،

ما حدود يكماه پيش براي اولين بار و البته براي هميشه ! اومديم ام ري ك ا ، در مورد پرواز و سفرمون قبلا گفته بودم و ميخوام اينجا چيزايي رو بگم كه نگفته بودم.
ما روز اولي كه رسيديم رفتيم اداره ssn و اونا گفتن بايد ٣ هفته از ورودتون بگذره تا براتون پرونده تشكيل بديم، و چون شهري كه بوديم ١ اداره بيشتر نداشت مجبور شديم ٣ هفته صبر كنيم و بعدش رفتيم و درخواست داديم ، و بهد از ٤ روز اومد دم خونه.
ما ولكام لتري دريافت نكرديم اما گرين كارت من بعد از ٤ هفته اومد ولي مال همسرم هنوز نيومده.
شهري كه ما سكونت داريم ( wichita) شهر كوچيك و خوبيه و هزينه زندگي هم توي اين شهر نسبت به خيلي شهراي ديگه پايينه، ايراني هاي اينجا هم اكثرا بچه هاي دانشجو هستند كه پذيرش گرفتن و بيشتر شامل رشته هاي مهندسي صنايع و مكانيك ميشه،

خدا رو شكر بعد از 20 روز همسرم هم تونست توي يه شركت كار بگيره و استخدام بشه كه واسمون خيلي خوب و خوشحال كننده بود.

فقط به بجه هايي كه ايران اند يه نكته بگم: هيچوقت فكر نكنيد خداي زبان شديد و مشكلي نداريد! تا ميتونيد فيلم و اخبار بدون زيرنويس نگاه كنيد و تا ميتونيد سعي كنيد توي موقعيت هاي مختلف انگليسي صحبت كنيد( جلوي آينه، با همسرتون، با خواهر و برادرتون) ، وگرنه اينجا دچار شوك بزرگي ميشيد كه وقتي مي فهميد كه دييييره! با آرزوي موفقيت تك تك شما

ضمن تبریک وتهنیت وارزوی خوشبرای شما
لطفاشهری که شمارفتیددرکدام ایالت هستش وضمناچنانچه مقدورهست رشته همسرتون راهم بفرمائید
متشکرم
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: azar1348 ، shima1364 ، afshinghwink ، tajhizgaran ، mhb161 ، dove
(2013-07-01 ساعت 20:09)mahdi/sh نوشته:  دوستان یه سوال فنی !!
این غذا آماده ها بردنش اوکی هست یا نه ؟؟؟

سلام دوست من
غذای آماده در صورتیکه دارای گوشت و مرغ باشه یا اینکه حتی گوشت و مرغ هم نداشته باشه اما رویش مثلا نوشته باشه چیکن نودلز اما شما خودت میدونی که واقعا چیکنی در آن نیست باز هم توسط آفیسر گرفته میشه حالا شما هر چه برایش توضیح بدهی که این چیکن منظورش فقط مزه چیکنه و دریغ از یک رشته پلی پپتیدی از پروتیین چیکن، هیچ فایده نداره جلو چشمتون میگیره می اندازه تو سطل. اما کنسرو ماهی تن (canned tuna fish) اشکالی نداره. البته ما برنج پخته آماده هانی هم همراهمان بود که با وجود اینکه دید اما برشون نداشت. پنیر و ماکارونی و روغن آشپزی و نمک و ادویه های مختلف و خرمای بی هسته ونبات و عرق نعنا و قند و شکر و گردوی بدون پوست و خرد شده و کشمش سبز و سبزی خشک خرد شده و بسته نان سنگگ و عسل و چای کیسه ای و چای شکسته، شکلات (کوچک و بزرگ)، بیسکوییت، کیک و آبنبات، کنسرو تن ماهی و آجیل بو داده (پسته بدون پوست، توت سفید خشک، انجیر خشک خرد شده، بادام بدون پوست (ایرانی، هندی، زمینی)) را میتوانید همراهتان ببرید. ولی مواد مایعات رو حتما درش رو خوب با چسب ببندید بعد اون رو سلفون پیچ کنید و بعدش آن را در کیسه زیپ کیپ یا کیسه فریزر قرار دهید و درش رو گره بزنید و جایی از چمدان قرار دهید که کیسه اش پاره نشود.
C/N:2*** office: ایروان Interview: W2 DEC
سلام دوستان عزیز

من سفارت آنکارا بودم،می‌خواستم بدونم اعتبار ویزا ۶ ماه از تاریخ صدور ویزا است یا ۶ ماه از زمان مدیکال ؟چون من مدیکالم ۴ اردیبهشت بود ولی‌ ویزام رو احتمالا اواخر تیر میرم که بگیرم
2013AS35xx ،رؤیت قبولی:21sep،ارسال : 10 ژانویه 2013،آنکارا ،تعداد: 2 ،مصاحبه: 24April ،دریافت ویزا : Jul 24
تشکر کنندگان: mhb161 ، sce
(2013-07-01 ساعت 22:47)mori5050 نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 22:28)shima1364 نوشته:  دوستان عزيزم سلام،

ضمن تبریک وتهنیت وارزوی خوشبرای شما
لطفاشهری که شمارفتیددرکدام ایالت هستش وضمناچنانچه مقدورهست رشته همسرتون راهم بفرمائید
متشکرم

ممنون دست عزيز. ايالت kansas هستيم و از ابالت هاي مركز امريكا هست، اب و هوايش هم يه كم مرطوبه، هم تابستون داره و هم زمستون سنگين. همسرم هم رشته اش كامپيوتر بود
کیس نامبر: 2013AS00002XXX، کنسولگری : ابوظبی ، تاریخ مصاحبه: 31 ژانویه. دریافت ویزا : سوم فوریه
سفرنامه
(2013-07-02 ساعت 00:07)sepehr_si نوشته:  سلام دوستان عزیز

من سفارت آنکارا بودم،می‌خواستم بدونم اعتبار ویزا ۶ ماه از تاریخ صدور ویزا است یا ۶ ماه از زمان مدیکال ؟چون من مدیکالم ۴ اردیبهشت بود ولی‌ ویزام رو احتمالا اواخر تیر میرم که بگیرم

۶ ماه از زمان مدیکال
تشکر کنندگان: shaso ، mohammadrezah ، azar1348 ، amiz.abdollah ، afshinghwink ، tajhizgaran ، mhb161 ، rezajoon
سلام دوستای عزیز امروز سوشیال سکوریتی من و همسرم اومد.........4 روز بیشتر طول نکشید.....
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
(2013-06-29 ساعت 20:23)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 19:18)peyman1355 نوشته:  
درود بر mdna و shimoda عزیز و دوستان گرامی

برای ما به ازاء ........

به به چه عجب...
حالا از شوخی بگذریم جواب سوال شما اینه که داداش پیمان اصلا احتیاجی نیست شما جایی بخاین کانفرم کنین که اومدین آمریکا چون اگه اونا نمیدونستن که شما اومدین آمریکا اصلا براتون ولکام لدر نمیفرستادن. در مورد اون ولکام لدر ها هم یه شماره توشون هست به اسم رسیپت نامبر که شما با اون میتونین برین تو سایت USCIS و شماره محموله پستی که حاوی گرین کارت هست رو از توش بردارید و تو سایت USPS برین و ببنین الان گرین کارت کجاست و کی میرسه به دستتون....
[/quote]

درود بر سروش گرامی

کاملا حق با شما بود، با اداره مهاجرت که تماس گرفتم اپراتور گفت که این نامه هایی که دریافت کردید مربوط به پیش از زمان تغییر آدرس منزلتونه که برای آدرس پیشین تون میاد، و ضمنا گفت که اگر مشخصات روی گرین کارت ها با مشخصات روی ولکام لترها منطبق و درسته نیازی به کانفرم کردن نداریدSmile
گفتم اینجا بگم که چکار کردم بد قولی نشده باشهWink

شاد و تندرست باشید
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
تشکر کنندگان: afshinghwink ، amin arefi ، SOROUSHSOFT ، mhb161 ، Saeedv13 ، مانترا ، mirzamemar ، rezajoon ، manila ، sce ، mrbonbon
دوستان مهاجر سلام

راجع به سفر نکاتی به ذهنم رسید گفتم شاید به درد خور باشه .
چون زمانی که تو راه هستید تا برسید یو اس زیاده بهتره که لباس راحت بپوشید و ترجیها صندلی رو داخل راهرو بگیرید و آب هم در طول سفر استفاده کنید .
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
(2013-07-01 ساعت 08:12)Fereshteh Esfahan نوشته:  دوستان عزیزی که مثل بنده یکم گیج هستند و خدایی نکرده اشتباهی اون پاکت زرد زشت رو باز کردند:
من حدود 1 ماه پیش به the U.S. Customs and Border Protection (CBP) INFO Center ایمیل زدم و گفتم به پیر به پیغمبر اشتباهی این پاکت خوشگلتون رو باز کردم و یه بار تا دبی بودم رفتم ابوظبی ولی سفارت بسته بود و هرچی هم قبلش زنگ میزدم میگفتن سرمون شلوغه!! این شد که برای اینکه پروازم رو از دست ندم برگشتم ایران و حالا موندم چه کار کنم! اونا هم دیروز جواب دادن که

We recommend that you take your immigrate package to the American Embassy in your country to have it reseal, to avoid any problems on arrival into the U.S

من فقط موندم اینا که نمیدونن آمریکا تو ایران سفارت نداره چه جوری دارن از مرزهاشون مراقبت میکنن! Smile البته من ازشون پرسیدم که با این حساب میتونم برم سفارت سویس یا نه که اگه جواب دادن در جریانتون میذارم. هرچند به سفارت سویس بخش حفاظت از منافع آمریکا که زنگ زدم گفتند به ما مربوط نمیشه!
خلاصه که گفتم بتون بگم اگه پارگی پاکتتون مثل من خیلی مشخصه حتما برید ببندینش.
مگه فرشته خانم روی پاکت زرد رنگ یک نامه پیوست نشده بود که پاکت زرد رنگ رو به هیچ عنوان باز نکنید؟؟؟؟!!!! من وقتی مدارکمون رو به همراه ویزاها گرفتم روی پاکتها یک برگه A4 با این مضمون نوشته و پیوست شده بودWink
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
تشکر کنندگان: mohammadrezah ، afshinghwink ، mhb161 ، rezajoon ، manila
آیا باید تغییر آدرس رو به سوشال سکوریتی خبر بدیم؟
تشکر کنندگان: rezajoon
(2013-07-01 ساعت 20:10)مرآت74 نوشته:  ضمن تشکر از شما یک پیشنهاد برای تازه واردها دارم . در ابتدای ورود نیازی به خرید های گران نیست بنده از شرکت ultra یک سیم کارد به قیمت 29 دلار با مکالمه و مسیج نامحدود و اینترنت با سرعت بهتر از ایران گرفتم و در ابتدا 15 دلار برای سیم کارد میدین و از اون به بغد ماهیانه 29 دلار خیلی هم راضیم .
ممنون از شما !
با اجازتون طبق گفتتون نام و مشخصات سرویس این شرکت رو به لیست اضافه کردم.
تشکر کنندگان: bayat_r ، shosab ، mohammadrezah ، tajhizgaran ، Saiban ، behnam88 ، mhb161 ، shishipapa ، manila ، Sepasttian
(2013-07-02 ساعت 03:28)gbtm نوشته:  آیا باید تغییر آدرس رو به سوشال سکوریتی خبر بدیم؟

کلا هرزمانی که قبل از سیتیزن شدن در امریکا محل زندگیتون تغییر کرد باید اون رو اعلام کنید. برای این کار یک فرم به اسم A-11 باید پر بشه که به صورت آنلاین هم این کار ممکنه.

http://www.uscis.gov/addresschange

دوستان این مسئله مهمی هست و پشت گوش نیاندازید حتما در اسرع وقت اگر تغییر آدرس دارید اقدام کنید
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان