کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
دوستان برای امتحان کتبی همون روزی که مراجعه کنیم ازمون امتحان میگیرن؟ و ایا با دادن امتحان کتبی و قبولی اون می تونیم رانندگی کنیم اخه به من گفتند میری امتحان میدی و با همون قبولیش می تونی تا سه ماه رانندگی کنی و بعد بری ازمون شهر رو بدی
تشکر کنندگان: afshinghwink ، mhb161 ، Alirezaa2013
دوستان یکی راهنمایی کنه منو. میشه سوالات فا سی ایین نامه و ب ام بفرستی یا لینک کنید اینجا؟
تشکر کنندگان: Saiban
(2013-07-02 ساعت 05:32)afs نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 03:28)gbtm نوشته:  آیا باید تغییر آدرس رو به سوشال سکوریتی خبر بدیم؟

کلا هرزمانی که قبل از سیتیزن شدن در آمریکا محل زندگیتون تغییر کرد باید اون رو اعلام کنید. برای این کار یک فرم به اسم A-11 باید پر بشه که به صورت آنلاین هم این کار ممکنه.

http://www.uscis.gov/addresschange

دوستان این مسئله مهمی هست و پشت گوش نیاندازید حتما در اسرع وقت اگر تغییر آدرس دارید اقدام کنید

خیلی ممنون بابت توضیح
میدونم باید اون فرم رو پر کرد خواستم بپرسم بجز اون فرم باید به اداره سوشال هم اطلاع داد یا نه؟

یک سوال مهم دیگه:
من منتظر پاس سفید هستم با توجه به اینکه اون رو قراره از نمایندگی آمریکا تو خارج بگیرم سوالی که میپرسه آیا منتظر نامه ای هستیدpending) رو چی بزنم؟ (با توجه به اینکه مدرک به خارج قراره ارسال بشه)
تشکر کنندگان: mohammadrezah ، mhb161 ، rezajoon
بنظرم اگه به تعداد همراهان 5 هزار دلار ببریم خوبه,بقیه اش هم از طریق مطمئن وقتی حساب باز کردیم بخوایم که حواله بشه به حساب خودمون. البته درست میگند انجا دنگ و فنگ داره ولی نشد نیست.باید دید با توجه به شرایطمون آنجا برای شروع چقدر لازم داریم و آیا ارزش داره بخوایم بیشتر از 10 هزار ببریم؟
[/quote]

برای انتقال هر دفعه بیشتر از ده هزار تا مشکل ساز میشه .Sad
[/quote]

به این نکته توجه کنید که انتقال پول بیشتر از ۱۰۰۰۰ دلار به طور کلی در آمریکا دارای حساسیت هست به خصوص اگر به صورت پول نقد باشه. حتی اگر یک آمریکایی بخواد بیشتر از ۱۰۰۰۰ دلار به حساب یک آمریکایی دیگه در همون بانک جابه جا کنه این تراکنش برای مراجع دارای صلاحیت ارسال می شه و ممکنه درموردش از شما سوال بشه.
در هر صورت اگر هدف از پول زیاد نبردن پرنکردن یک فرم ساده و تصور اینه که اونجا گیر می دن باید بدونید اتفاقا صرف نظر از خطرناک بودن حمل مقدار زیاد پول کم حساسیت ترین راه آوردن پول زیاد به نظرمن همراه داشتن اون و اعلام کردنش توی فرودگاهه.
[/quote]
میدونید چون برای ورود کسیرو اونجا ندارم و باید هی جابجا بشم ترجیح میدم این پول باهام نباشه و وقتی مستقر شدم به حسابم بیاد از ایران
برای اینه که میگم و ظاهرا 5هزار تا برای 1 یا دوماه کافی باشه ؟؟!
[/quote]
با وکیلی توی کالیفرنیا خواهرم صحبت کرد بهترین راه بردن پول با خودمونه. اگه بخوای بعدا برات بفرستن و ایران تحریمه باید وکیل بگیری و مراحل اداری طی بشه و مجوز برای ورود پولت بگیری ولی اگه از فرودگاه ببری چون کیس لاتاری هستی فقط باید یک فرم پر کنی و راحت تره و مالیات نداره {البته چون کیس لارتاریه}
[/quote]

دوست عزیزی که آشناشون از وکیل سئوال کرده :

می دونید که برای کیس های لاتاری فقط بردن پول دفعه اول بدون مالیات هست یا بعد از دفعه اول هم میشه بدون مالیات پول برد ( مثلا دفعه دوم یا سوم ) ؟
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: sce ، shatsi
(2013-07-02 ساعت 11:02)tajhizgaran نوشته:  دوست عزیزی که آشناشون از وکیل سئوال کرده :

می دونید که برای کیس های لاتاری فقط بردن پول دفعه اول بدون مالیات هست یا بعد از دفعه اول هم میشه بدون مالیات پول برد ( مثلا دفعه دوم یا سوم ) ؟
من جایی خوندم تا ۲ سال اول بدون مالیات هست ولی یادم نمیاد تو کدوم تاپیک بود.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، mhb161 ، sce ، Sepasttian
سلام دوستان
ما تو اولين سفرمون به اون ادرسي كه تو فرمها نوشتيم نميريم شايد يك ايالت ديگه بريم ولي چون جامون مشخص نيست ايا ميتونيم ادرس رو تغيير نديم؟ مشكلي پيش نمياد؟
مخصوصا در مورد ssn
وقتي تو يك ايالت ديگه بريم اداره سوشال اونوقت ادرس رو تغيير نداده باشيم و ادرس يك ايالت ديگه باشه چي ميشه؟
در مورد پاس سفيد هم ميخواييم اقدام كنيم واسه اون ادرسي رو كه ساكنيم ميديم.
لطفا راهنمايي كنيد
ايا ما بايد ادرس رو تو روود تغيير بديم؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، mhb161 ، ojee ، azar1348 ، e76779 ، sce ، shatsi
(2013-07-02 ساعت 11:30)nina22 نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 11:02)tajhizgaran نوشته:  دوست عزیزی که آشناشون از وکیل سئوال کرده :

تا 2 سال اول بدون مالیات است البته تا سقف 100 هزار $ بدون مالیاته
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: shaso ، tajhizgaran ، mdna ، مانترا ، shishipapa ، ojee ، e76779 ، lilac ، mhb161 ، sce ، Alirezaa2013 ، manila ، shatsi
(2013-07-02 ساعت 12:20)honey rahmati نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 11:30)nina22 نوشته:  

تا 2 سال اول بدون مالیات است البته تا سقف 100 هزار $ بدون مالیاته

یعنی بیشتر از یکصد هزار $ اگر توی یک سال اول باشه باید مالیات بدیم ؟
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، sce
با سلام به دوستان
در مورد ماليات پرسيده بوديد من از دو تا حسابدار سوال كردم گفتند سال اول شما نياز به پر كردن برگه مالياتي ندارىد و از سال آينده بايد فرم پر كنيد(پس سال اول ماليات ندارد نه دفعه اول ورود) باز ميتوانيد خودتان هم سوال كنيد. در مورد خروج پول هم مطمئن ترين راه ،خروج همراه خودتان اعلام در فرودگاه مقصد و گذاشتن در حساب بانكي است.چون خط سير پولتان مشخص است و مورد سوال قرار نمي گيريد.
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: sasbk ، honey rahmati ، گل نهال ، tajhizgaran ، kasrafo ، shishipapa ، azar1348 ، e76779 ، lilac ، mhb161 ، sce ، Alirezaa2013 ، NarcisJ ، AsemanAbee
(2013-07-02 ساعت 05:34)StarIR نوشته:  دوستان برای امتحان کتبی همون روزی که مراجعه کنیم ازمون امتحان میگیرن؟ و ایا با دادن امتحان کتبی و قبولی اون می تونیم رانندگی کنیم اخه به من گفتند میری امتحان میدی و با همون قبولیش می تونی تا سه ماه رانندگی کنی و بعد بری ازمون شهر رو بدی

میتونی رانندگی کنی به شرطی که کسی که گواهینامه داره کنارت باشه! البته ایالت ها متفاوت هست قوانینشون!
شماره کیس:2013AS50##
تاریخ رویت قبولی 2 می
کنسولگری:ایروان (فرم انكارا)
تعداد افراد :2نفر
ارسال فرمها:اواخر می
کارنت شدن کیس: Jan
مصاحبه:مارچ بررسی بیشتر
تشکر کنندگان: shishipapa ، azar1348 ، e76779 ، mhb161 ، sce
(2013-07-02 ساعت 11:42)shaso نوشته:  سلام دوستان
ما تو اولين سفرمون به اون ادرسي كه تو فرمها نوشتيم نميريم شايد يك ايالت ديگه بريم ولي چون جامون مشخص نيست ايا ميتونيم ادرس رو تغيير نديم؟ مشكلي پيش نمياد؟
مخصوصا در مورد ssn
وقتي تو يك ايالت ديگه بريم اداره سوشال اونوقت ادرس رو تغيير نداده باشيم و ادرس يك ايالت ديگه باشه چي ميشه؟
در مورد پاس سفيد هم ميخواييم اقدام كنيم واسه اون ادرسي رو كه ساكنيم ميديم.
لطفا راهنمايي كنيد
ايا ما بايد ادرس رو تو روود تغيير بديم؟

اصلا مهم نیست دوست عزیز. ssn و گرین کارتتون میره به آدرسی که دادین حتی اگه خودتون تو اون ایالت نباشین. ولی بهتره همون شهری که قصد رفتن دارین یه آدرس معتبر پیدا کنین اینجوری راحت تر و بی دردسر دستتون میرسه. ما در بدو ورود آدرسمون رو تغییر دادیم و همه چی هم خدا رو شکر بدون مشکل رسید دستمون تازه ولکام لتر هم 2 بار فرستادنWink
در مورد پاس سفید و اینا اطلاعاتی ندارم.
موفق باشی

(2013-07-02 ساعت 00:01)Almond نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 20:09)mahdi/sh نوشته:  دوستان یه سوال فنی !!
این غذا آماده ها بردنش اوکی هست یا نه ؟؟؟

سلام دوست من
غذای آماده در صورتیکه دارای گوشت و مرغ باشه یا اینکه حتی گوشت و مرغ هم نداشته باشه اما رویش مثلا نوشته باشه چیکن نودلز اما شما خودت میدونی که واقعا چیکنی در آن نیست باز هم توسط آفیسر گرفته میشه حالا شما هر چه برایش توضیح بدهی که این چیکن منظورش فقط مزه چیکنه و دریغ از یک رشته پلی پپتیدی از پروتیین چیکن، هیچ فایده نداره جلو چشمتون میگیره می اندازه تو سطل. اما کنسرو ماهی تن (canned tuna fish) اشکالی نداره. البته ما برنج پخته آماده هانی هم همراهمان بود که با وجود اینکه دید اما برشون نداشت. پنیر و ماکارونی و روغن آشپزی و نمک و ادویه های مختلف و خرمای بی هسته ونبات و عرق نعنا و قند و شکر و گردوی بدون پوست و خرد شده و کشمش سبز و سبزی خشک خرد شده و بسته نان سنگگ و عسل و چای کیسه ای و چای شکسته، شکلات (کوچک و بزرگ)، بیسکوییت، کیک و آبنبات، کنسرو تن ماهی و آجیل بو داده (پسته بدون پوست، توت سفید خشک، انجیر خشک خرد شده، بادام بدون پوست (ایرانی، هندی، زمینی)) را میتوانید همراهتان ببرید. ولی مواد مایعات رو حتما درش رو خوب با چسب ببندید بعد اون رو سلفون پیچ کنید و بعدش آن را در کیسه زیپ کیپ یا کیسه فریزر قرار دهید و درش رو گره بزنید و جایی از چمدان قرار دهید که کیسه اش پاره نشود.

به نظر من در این موارد یه کم سلیقه ای رفتار میشه. چون ما کنسرو خوراک گوشت و قیمه و حتی باقالی پبو با گوشت برده بودیم و تو همشونم گوشت داشت و همینطور سوپ آماده مرغ و قارچ . همه رو دید ولی هیچکدومو ننداخت دورSmile

(2013-07-02 ساعت 05:32)afs نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 03:28)gbtm نوشته:  آیا باید تغییر آدرس رو به سوشال سکوریتی خبر بدیم؟

کلا هرزمانی که قبل از سیتیزن شدن در آمریکا محل زندگیتون تغییر کرد باید اون رو اعلام کنید. برای این کار یک فرم به اسم A-11 باید پر بشه که به صورت آنلاین هم این کار ممکنه.

http://www.uscis.gov/addresschange

دوستان این مسئله مهمی هست و پشت گوش نیاندازید حتما در اسرع وقت اگر تغییر آدرس دارید اقدام کنید

حتی اگه شهرمون تغییر نکنه باید اطلاع بدیم؟آخه آدم ممکنه سالی 1-2 بار خونش عوض شه باید هر دفعه تغییر آدرسو اعلام کنیم؟Cool
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: ojee ، mirzamemar ، گل نهال ، mgolchin13 ، shaso ، mhb161 ، sce ، 5ina
آیا باید تا قبل از اتمام تاریخ دکتر(6ماه) به آمریکا رفت؟اگر از 6 ماه بیشتر شود.در فرودگاه اجازه ورود به خاک آمریکا را نخواهیم داشت؟لطفا راهنمایی کنید.
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: mhb161 ، sce ، Alirezaa2013
(2013-07-03 ساعت 00:03)mino2013 نوشته:  آیا باید تا قبل از اتمام تاریخ دکتر(6ماه) به آمریکا رفت؟اگر از 6 ماه بیشتر شود.در فرودگاه اجازه ورود به خاک آمریکا را نخواهیم داشت؟لطفا راهنمایی کنید.

من هم همین سوال را دارم! فقط تاریخ اعتبار ویزا ملاک هست یا تاریخ معاینه پزشکی را هم باید در نظر بگیریم؟
تاریخ رویت قبولی 2 می
تشکر کنندگان: mhb161 ، sce
(2013-07-03 ساعت 02:57)mimram نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 00:03)mino2013 نوشته:  آیا باید تا قبل از اتمام تاریخ دکتر(6ماه) به آمریکا رفت؟اگر از 6 ماه بیشتر شود.در فرودگاه اجازه ورود به خاک آمریکا را نخواهیم داشت؟لطفا راهنمایی کنید.

من هم همین سوال را دارم! فقط تاریخ اعتبار ویزا ملاک هست یا تاریخ معاینه پزشکی را هم باید در نظر بگیریم؟

این دو تاریخ دقیقا منطبق بر هم هستند (انقضا ویزا = ۶ ماه بعد از معاینات پزشکی)، و از آنجائی که این تاریخ، تاریخ انقضا ویزا است، پس از ان اجازه ورود به خاک آمریکا را نخواهد داشت. تنها در صورتی این دو منطبق نخواهند بود که (در ترکیه) کلیرنس فرد از ۶ ماه بیشتر طول بکشد و مجبور به تجدید معاینات شود.
تشکر کنندگان: afshinghwink ، shaso ، mhb161 ، sce ، Alirezaa2013
(2013-07-03 ساعت 05:48)sut_chemical_eng نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 02:57)mimram نوشته:  

این دو تاریخ دقیقا منطبق بر هم هستند (انقضا ویزا = ۶ ماه بعد از معاینات پزشکی)، و از آنجائی که این تاریخ، تاریخ انقضا ویزا است، پس از ان اجازه ورود به خاک آمریکا را نخواهد داشت. تنها در صورتی این دو منطبق نخواهند بود که (در ترکیه) کلیرنس فرد از ۶ ماه بیشتر طول بکشد و مجبور به تجدید معاینات شود.
برای ما که منطبق نیستند! انقضای ویزا ۶ ماه بعد از روزی که پاس را دادیم و ویزا را صادر کردند. که ۲ ماه طول کشید از تاریخ مصاحبه و معاینه تا وقتی که ویزا را صادر کردند.
تاریخ رویت قبولی 2 می
تشکر کنندگان: azar1348 ، mhb161 ، sce ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان