موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای امتحان کتبی همون روزی که مراجعه کنیم ازمون امتحان میگیرن؟ و ایا با دادن امتحان کتبی و قبولی اون می تونیم رانندگی کنیم اخه به من گفتند میری امتحان میدی و با همون قبولیش می تونی تا سه ماه رانندگی کنی و بعد بری ازمون شهر رو بدی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یکی راهنمایی کنه منو. میشه سوالات فا سی ایین نامه و ب ام بفرستی یا لینک کنید اینجا؟
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-02 ساعت 11:02)tajhizgaran نوشته: دوست عزیزی که آشناشون از وکیل سئوال کرده :
می دونید که برای کیس های لاتاری فقط بردن پول دفعه اول بدون مالیات هست یا بعد از دفعه اول هم میشه بدون مالیات پول برد ( مثلا دفعه دوم یا سوم ) ؟
من جایی خوندم تا ۲ سال اول بدون مالیات هست ولی یادم نمیاد تو کدوم تاپیک بود.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما تو اولين سفرمون به اون ادرسي كه تو فرمها نوشتيم نميريم شايد يك ايالت ديگه بريم ولي چون جامون مشخص نيست ايا ميتونيم ادرس رو تغيير نديم؟ مشكلي پيش نمياد؟
مخصوصا در مورد ssn
وقتي تو يك ايالت ديگه بريم اداره سوشال اونوقت ادرس رو تغيير نداده باشيم و ادرس يك ايالت ديگه باشه چي ميشه؟
در مورد پاس سفيد هم ميخواييم اقدام كنيم واسه اون ادرسي رو كه ساكنيم ميديم.
لطفا راهنمايي كنيد
ايا ما بايد ادرس رو تو روود تغيير بديم؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضرب، سفرنامه
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان
در مورد ماليات پرسيده بوديد من از دو تا حسابدار سوال كردم گفتند سال اول شما نياز به پر كردن برگه مالياتي ندارىد و از سال آينده بايد فرم پر كنيد(پس سال اول ماليات ندارد نه دفعه اول ورود) باز ميتوانيد خودتان هم سوال كنيد. در مورد خروج پول هم مطمئن ترين راه ،خروج همراه خودتان اعلام در فرودگاه مقصد و گذاشتن در حساب بانكي است.چون خط سير پولتان مشخص است و مورد سوال قرار نمي گيريد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-02 ساعت 05:34)StarIR نوشته: دوستان برای امتحان کتبی همون روزی که مراجعه کنیم ازمون امتحان میگیرن؟ و ایا با دادن امتحان کتبی و قبولی اون می تونیم رانندگی کنیم اخه به من گفتند میری امتحان میدی و با همون قبولیش می تونی تا سه ماه رانندگی کنی و بعد بری ازمون شهر رو بدی
میتونی رانندگی کنی به شرطی که کسی که گواهینامه داره کنارت باشه! البته ایالت ها متفاوت هست قوانینشون!
شماره کیس:2013AS50##
تاریخ رویت قبولی 2 می
کنسولگری:ایروان (فرم انكارا)
تعداد افراد :2نفر
ارسال فرمها:اواخر می
کارنت شدن کیس: Jan
مصاحبه:مارچ بررسی بیشتر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-03 ساعت 00:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-03 ساعت 00:05 توسط mino2013.)
آیا باید تا قبل از اتمام تاریخ دکتر(6ماه) به آمریکا رفت؟اگر از 6 ماه بیشتر شود.در فرودگاه اجازه ورود به خاک آمریکا را نخواهیم داشت؟لطفا راهنمایی کنید.
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-03 ساعت 00:03)mino2013 نوشته: آیا باید تا قبل از اتمام تاریخ دکتر(6ماه) به آمریکا رفت؟اگر از 6 ماه بیشتر شود.در فرودگاه اجازه ورود به خاک آمریکا را نخواهیم داشت؟لطفا راهنمایی کنید.
من هم همین سوال را دارم! فقط تاریخ اعتبار ویزا ملاک هست یا تاریخ معاینه پزشکی را هم باید در نظر بگیریم؟
تاریخ رویت قبولی 2 می
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-03 ساعت 05:48)sut_chemical_eng نوشته: (2013-07-03 ساعت 02:57)mimram نوشته: (2013-07-03 ساعت 00:03)mino2013 نوشته: آیا باید تا قبل از اتمام تاریخ دکتر(6ماه) به آمریکا رفت؟اگر از 6 ماه بیشتر شود.در فرودگاه اجازه ورود به خاک آمریکا را نخواهیم داشت؟لطفا راهنمایی کنید.
من هم همین سوال را دارم! فقط تاریخ اعتبار ویزا ملاک هست یا تاریخ معاینه پزشکی را هم باید در نظر بگیریم؟
این دو تاریخ دقیقا منطبق بر هم هستند (انقضا ویزا = ۶ ماه بعد از معاینات پزشکی)، و از آنجائی که این تاریخ، تاریخ انقضا ویزا است، پس از ان اجازه ورود به خاک آمریکا را نخواهد داشت. تنها در صورتی این دو منطبق نخواهند بود که (در ترکیه) کلیرنس فرد از ۶ ماه بیشتر طول بکشد و مجبور به تجدید معاینات شود.
برای ما که منطبق نیستند! انقضای ویزا ۶ ماه بعد از روزی که پاس را دادیم و ویزا را صادر کردند. که ۲ ماه طول کشید از تاریخ مصاحبه و معاینه تا وقتی که ویزا را صادر کردند.
تاریخ رویت قبولی 2 می