کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
موقع خروج از یو اس تو پاسم مهر نزدن!
برای همه این جوریه یعنی مهر نمی زنن؟
آره واسه همه همين طوره، من دفه اولى كه از آمريكا ميومدم ايران،تنها هم بودم، بعد كلى ترسيده بودم و چهار شاخ موندم كه چرا هيچى تو پاسم نزدن، هيچى ديگه رفتم سراغ آفيسر گيت بازرسى بدنى بهش گفتم واسه من يادتون رفت مهر خروج بزنين! يارو هم هاج و واج نيگام كردو گفت مهر خروج ديگه چيه؟كلى واسش توضيح دادم كه اصولن همه جا وقتى از كشورشون ميرى بيرون يه چى ميزنن تو پاس آدم، اما قاه قاه بهم خنديد و گفت من كه همچين چيزى تا حالا نشنيدم برو ببين موقع سوار شدن به هواپيما دم اون يكى گيت ميزنن يا نه، هيچى ديگه دم اون يكى گيت هم رفتم به يارو گير كه واسه من مهر خروج بزنين، اما اونم همون حرفاى اوليو تكرار كرد، فقط نتيجه ش اين شد كه يه مامور سكيوريتى زن كه اونجا واستاده بود توجهش به من و بعدشم به پاس قشنگم جلب شد و بين اون همه آدم مارو كشيد كنار كه واستا ببينم چقدر پول از آمريكا ميبرى كشورت، مانى اوردر دارى همرات يا نه ؟؟ خلاصه جون كلام اينكه وقتى اونا بهتون گير نميدن شما مث من نرين يقه يارو رو بچسبين كه جون مادرت بيا به من گير بده !
کیس نامبر: 2013AS000003xx ‫ •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
(2013-07-14 ساعت 11:21)سمانه777 نوشته:  پست موقت
من هم با این موضوع موافقم به خاطر اینکه با پست های متفرقه دوستان با اینکه از اول دنبال کردم گیج شدم و واقعا نمیدونم الان باید چه جوری پرداخت کنیم . ممنون میشم مدیران ارسال هارو به تاپیک مربوط به خودش انتقال بدن و یه تاپیک جدا بسازیم

تو رو خدا این تاپیک 165 دلار رو درست کنید
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
دوستان یه سوالی برام پیش اومده ، فکر کنم از وسواس زیادی دارم قاطی میکنم،
ما برای ورود به آمریکا ، محدودیت زمانیمون همونی که تو ویزامون اومده؟ ربطی به اون تاریخ آخر سپتامبر که نداره؟ آخر سپتامبر آخرین مهلت برای صدور ویزاست درسته؟
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
تشکر کنندگان: mgolchin13 ، Tomas ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، afshinghwink
(2013-07-14 ساعت 13:00)ultra نوشته:  دوستان یه سوالی برام پیش اومده ، فکر کنم از وسواس زیادی دارم قاطی میکنم،
ما برای ورود به آمریکا ، محدودیت زمانیمون همونی که تو ویزامون اومده؟ ربطی به اون تاریخ آخر سپتامبر که نداره؟ آخر سپتامبر آخرین مهلت برای صدور ویزاست درسته؟
بله دقیقا همین طوره. محدودیت زمانی شما تاریخ اکسپایر شدن ویزاست که روی اون درج شده.اخر سپتامبر در واقع اخرین فرصتی هست که شخص ویزاش صادر بشه و توی پاسش بزنن.بعد از اون هم شش ماه فرصت داره که وارد خاک امریکا بشه.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: tabim4 ، ultra ، mdna ، Tomas ، negar_karimi6 ، shaso ، afs ، پدی ، Alirezaa2013 ، mirzamemar ، manila ، afshinghwink ، rozelo ، shatsi
کسی اخیرا با کلاس اکونومی ترکیش رفته آمریکا؟ چطور بوده کیفیتش؟
و اینکه کسی اخیرا از سایت ترکیش اینترنتی خرید کرده؟ از cheapoair چطور؟
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
تشکر کنندگان: Tomas ، tajhizgaran ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، afshinghwink ، valencia ، rozelo
(2013-07-14 ساعت 09:25)mgolchin13 نوشته:  از مدیران گرامی، امیر مهاجر وعمو سعید و هر کدوم که این پست من رو میبینن خواهش میکنم یک تاپیک جداگانه برای این 165 دلار کذایی ایجاد کنن تا هم مطالب یک جا جمع بشه و هم سایر تاپیک ها تحط الشعاع اون قرار نگیرن. الان این موضوع توی اکثر تاپیک ها یک خط در میون داره مطرح میشه با توجه به روحیه راحت طلبی امثال بنده، کسی هم حتی یک صفحه قبلش رو نمیخونهSad این پیشنهاد رو یکی دیگه از دوستان هم مطرح کرده بودن ولی نمی دونم چرا ترتیب اثر داده نشدSad
سلام
یک نفر راهنمای کامل چگونگی پرداخت 165 دلار را در یک یا چند پست در همین تاپیک بنویسه و ادرس ان پستها را به من بده من برای ان یک تاپیک مجزا باز می کنم و ان پستها را به ان تاپیک
منتقل می کنم .
از این به بعد هم هرکس سوالی در مورد 165 دلار اینجا بپرسه پست ان را عدم تایید می کنم .

با تشکر
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
(2013-07-13 ساعت 15:12)shadab نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 14:35)mehdi110 نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 12:58)shimoda نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 12:43)shadab نوشته:  سلام
یه سوال داشتم
اگه ما بلیط دو استاپه به لس آنجلس داشته باشیم ، کدوم فرودگاه باید کارهای مهاجرتی مون رو انجام بدیم ؟ اولین فرودگاه در آمریکا یا فرودگاه مقصد ؟
ممنون

اولین فرودگاه
اگر زمان کانکشن کم باشه چی؟؟؟
به خاطر این من فکر می کنم اگر فاصله زمانی دو پرواز در حد کانکشن کوتاه باشه به نظر بهتر میاد در آخرین فرودگاه انجام بگیره
منم همین سوال رو دارم ، ولی فکر کنم منطقی اینه که اولین فرودگاه باشه چون پرواز بعدی داخلیه .کسی تجربه مشابه داشته ؟
زمان كانكشن رو بايد خودتون متناسب انتخاب كنيد
كارهاي مهاجرتي و كلا پاسپورت چك و چك گمرك در اولين پورت ورودي شما به usa انجام ميشه واين دست من و شما نيست و قانونشونه. چمدونها رو هم تو پورت ورودي به شما تحويل ميدند و بعد از عبور از گمرك دوباره تحويل ايرلاين پرواز داخلي ميدين حتي اگه check in چمدونها تا مقصد نهايي در تهران انجام شده باشه
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
(2013-07-14 ساعت 11:40)ranebr نوشته:  موقع خروج از یو اس تو پاسم مهر نزدن!
برای همه این جوریه یعنی مهر نمی زنن؟
آره واسه همه همين طوره، من دفه اولى كه از آمريكا ميومدم ايران،تنها هم بودم، بعد كلى ترسيده بودم و چهار شاخ موندم كه چرا هيچى تو پاسم نزدن، هيچى ديگه رفتم سراغ آفيسر گيت بازرسى بدنى بهش گفتم واسه من يادتون رفت مهر خروج بزنين! يارو هم هاج و واج نيگام كردو گفت مهر خروج ديگه چيه؟كلى واسش توضيح دادم كه اصولن همه جا وقتى از كشورشون ميرى بيرون يه چى ميزنن تو پاس آدم، اما قاه قاه بهم خنديد و گفت من كه همچين چيزى تا حالا نشنيدم برو ببين موقع سوار شدن به هواپيما دم اون يكى گيت ميزنن يا نه، هيچى ديگه دم اون يكى گيت هم رفتم به يارو گير كه واسه من مهر خروج بزنين، اما اونم همون حرفاى اوليو تكرار كرد، فقط نتيجه ش اين شد كه يه مامور سكيوريتى زن كه اونجا واستاده بود توجهش به من و بعدشم به پاس قشنگم جلب شد و بين اون همه آدم مارو كشيد كنار كه واستا ببينم چقدر پول از آمريكا ميبرى كشورت، مانى اوردر دارى همرات يا نه ؟؟ خلاصه جون كلام اينكه وقتى اونا بهتون گير نميدن شما مث من نرين يقه يارو رو بچسبين كه جون مادرت بيا به من گير بده !
باید هم مهر نزنند بدلیل اینکه شما دارای پاسپورت آمریکایی نیستید بعد بعضی کشورها برروی ویزا مهر میشه(ویزایی که تاریخ پایان داره ) احتمالا اگر توریست میبودید مهر ورود به منزله ی شروع یک ماه (هرچند روز) قانونی قید میشده
اگر ایران برای شما مهر نزد باید تعجب میکردید (بشدت دقت کنید که مهر ورود و خروج زده بشه)
تشکر کنندگان: shaso ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، manila ، afshinghwink ، mhz_ir ، مانترا ، AsemanAbee ، shatsi
(2013-07-10 ساعت 22:16)wITCH نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 20:59)m.taj نوشته:  سلام
هیچ دختر خانوم مجردی نیست که برنده شده باشه که قصد سفر برای اولین بار به آمریکا رو داشته باشه....؟؟؟؟؟؟؟ Tongue همسفر شییییییم Smile احیانا شمالی ام باشه Cool مثل من Sad

من هستم!شمالی نیستم البته...کی میری؟

منم هستم دوست عزیز.من خوزستانی هستم! و هیستون از ایالت تگزاس میرم.شهریور ماه هم عازمم.شما کی و کجا میری؟؟؟
Shy
کیس نامبر: 56xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضربBig Grin لینک سفرنامه ام
تشکر کنندگان: parsush ، گل نهال ، Alirezaa2013 ، naarestan ، afshinghwink ، negar_karimi6
(2013-07-14 ساعت 16:21)arminaa نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 22:16)wITCH نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 20:59)m.taj نوشته:  سلام
هیچ دختر خانوم مجردی نیست که برنده شده باشه که قصد سفر برای اولین بار به آمریکا رو داشته باشه....؟؟؟؟؟؟؟ Tongue همسفر شییییییم Smile احیانا شمالی ام باشه Cool مثل من Sad

من هستم!شمالی نیستم البته...کی میری؟

منم هستم دوست عزیز.من خوزستانی هستم! و هیستون از ایالت تگزاس میرم.شهریور ماه هم عازمم.شما کی و کجا میری؟؟؟
Shy
ma.taj پیام خصوصیت رو بستی،نمی تونم جوابت رو بدم Smile
93##, ۱نفر ,ایروان
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، afshinghwink
(2013-07-13 ساعت 22:45)jahanshahloo نوشته:  موارد استفاده ID card دقیقن چیه؟؟؟لازمه حتمن داشته باشیم همون ابتدا چون قرار رفت وامد بشه به آمریکا؟؟

چند روز بعد ولکام لتر گرین میاد معمولن؟؟

برای خریدن زکریا و ورود به کلابها Big Grin
ولی اصولا لازمه اگه گواهینامه ندارید خیلی کاربرد داره

معمولا تا یکماه باید بیاد ولکام و گرین کارت
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
من پست های مفید در زمینه پرداخت 165 دلار و اینکه اصلا چی هست و چه جوری میشه پرداخت کرد رو با توجه به تجربیات دوستان از تاپیک اولین سفر جمع کردم امیدوارم مفید واقع بشه
توضیحات لازم
لینک مستقیم[url=http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.5af9bb95919f35e66f614176543f6d1a/?
vgnextoid=3a2bb75e8109b310VgnVCM100000082ca60aRCRD&vgnextchannel=fe529c7755cb9010VgnVCM10000045f3d6a1RCRD]لینک پرداخت انلاین[/url]
خدمات گروه ایمگرنجل
برای پرداخت 165 دلار به ازا هر نفر باید شماره a نامبر را که در برگه سفید روز مصاحبه به شما داده میشود را به همراه اعداد اخر هر کیس که در ویزا شما نشون داده شده( برای مثال 01 02 03 ) وارد نمایید
همونجا که اطلاعاتتون رو وارد کردید یک گزینه add a family یا یه چیزی تو همین مایه ها هست که اگر انتخاب کنید میتونید اسامی نفرات بعدی رو هم اضافه کنید.
شماره ای که برای ترکینگ گرین کارت هست همون شماره ای هست که زمان پرداخت 165 دلار به عنوان Receipt ID می ده
اموزش
معرفی صرافی برای پرداخت 165 دلار
اموزش نحوه پرداخت
اموزش نحوه پرداخت
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
دوستان مهاجر، امروز بایکی از اعضای مهاجرسرا که الان کمتر به اینجا سر می زنند صحبت می کردم. ایشون در ایالت ماساچوست زندگی می کنند و کمتر از ۳ ماه هست که ساکن شدند، جدا از اینکه خیلی زودکار پیدا کردند و این روزها کار دومی هم دارند که در دسته آرایشگری دسته بندی می شه ونظرشون اینه که حتی از کار اول هم درآمدش براشون بیشتر می تونه باشه، از من خواستن در مورد یک نوع بیمه که به افراد با درآمد پایین در این ایالت تعلق می گیره اینجا بنویسم.
خودشون با این که سرکار می رند اما با گرین کارد این بیمه رو دریافت کرده اند.
بیمه کاملا مجانی هست و با توصیفاتی هم که کردن حتی از بیمه من که از طرف محل کار دریافت کردم به مراتب بهتر است و پوشش های بیشتری رو شامل می شه. (مثلا بیمه من عینک رو کاور نمی کنه و حتما باید تا ۱۵۰۰ دلار از کلیه خدمات پزشکی در طول هرسال رو خودم پرداخت کنم و تازه بعد از اون بیمه در هزینه ها به من کمک می کنه)

اسم پلن Commonwealth Care و برای اطلاعات بیشتر می تونید لینک های زیر رو ببینید.
http://www.bmchp.org/need-affordable-hea...ealth-care
http://www.bmchp.org/need-affordable-hea...ealth-care
البته چیزی که مشخصه اینکه مربوط به ایالت ماساچوست هست.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-07-14 ساعت 20:09)سمانه777 نوشته:  من پست های مفید در زمینه پرداخت 165 دلار و اینکه اصلا چی هست و چه جوری میشه پرداخت کرد رو با توجه به تجربیات دوستان از تاپیک اولین سفر جمع کردم امیدوارم مفید واقع بشه
توضیحات لازم
لینک مستقیم[url=http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.5af9bb95919f35e66f614176543f6d1a/?
vgnextoid=3a2bb75e8109b310VgnVCM100000082ca60aRCRD&vgnextchannel=fe529c7755cb9010VgnVCM10000045f3d6a1RCRD]لینک پرداخت انلاین[/url]
خدمات گروه ایمگرنجل
برای پرداخت 165 دلار به ازا هر نفر باید شماره a نامبر را که در برگه سفید روز مصاحبه به شما داده میشود را به همراه اعداد اخر هر کیس که در ویزا شما نشون داده شده( برای مثال 01 02 03 ) وارد نمایید
همونجا که اطلاعاتتون رو وارد کردید یک گزینه add a family یا یه چیزی تو همین مایه ها هست که اگر انتخاب کنید میتونید اسامی نفرات بعدی رو هم اضافه کنید.
شماره ای که برای ترکینگ گرین کارت هست همون شماره ای هست که زمان پرداخت 165 دلار به عنوان Receipt ID می ده
اموزش
معرفی صرافی برای پرداخت 165 دلار
اموزش نحوه پرداخت
اموزش نحوه پرداخت
با تشکر از شما دوست عزیز.
ولی من فکر نمی کنم با این شماره بشه ترکینگ گرین کارد رو انجام داد.این شماره با IOE شروع میشه(حداقل مال من اینطوریه).در صورتی که شماره هایی که واسه پیگیری هستن به صورت پیش فرض با حروف دیگه ای شروع میشن.من با اینکه نزدیک به 1 ماه میشه که از طریق یکی از بستگان پرداخت کردیم،هنوز این شماره رو نامعتبر می دونه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: alirezass ، aghaghia ، ابی هانی ، e76779 ، سمانه777 ، negar_karimi6 ، SOROUSH2013 ، nika
(2013-07-14 ساعت 13:44)ParsTrader نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 09:25)mgolchin13 نوشته:  از مدیران گرامی، امیر مهاجر وعمو سعید و هر کدوم که این پست من رو میبینن خواهش میکنم یک تاپیک جداگانه برای این 165 دلار کذایی ایجاد کنن تا هم مطالب یک جا جمع بشه و هم سایر تاپیک ها تحط الشعاع اون قرار نگیرن. الان این موضوع توی اکثر تاپیک ها یک خط در میون داره مطرح میشه با توجه به روحیه راحت طلبی امثال بنده، کسی هم حتی یک صفحه قبلش رو نمیخونهSad این پیشنهاد رو یکی دیگه از دوستان هم مطرح کرده بودن ولی نمی دونم چرا ترتیب اثر داده نشدSad
سلام
یک نفر راهنمای کامل چگونگی پرداخت 165 دلار را در یک یا چند پست در همین تاپیک بنویسه و ادرس ان پستها را به من بده من برای ان یک تاپیک مجزا باز می کنم و ان پستها را به ان تاپیک
منتقل می کنم .
از این به بعد هم هرکس سوالی در مورد 165 دلار اینجا بپرسه پست ان را عدم تایید می کنم .

با تشکر

والا به خدا ما نیز در این پست گفتیم و کسی گوش نکرد.از قدیم هیچ کس مارو جدی نگرفت.Big Grin
ضمنا با علت سیریش بودن،یه نیمچه اطلاعاتی در این زمینه پیدا کردیم.به یاری حق تعالی اگه فرصتی بشه در یه پی دی اف کامل به دوستان تقدیم خواهد شد.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: amir82 ، mirzamemar ، honey rahmati ، mgolchin13 ، aghaghia ، poopak ، rezagh ، mhz_ir ، payam62 ، negar_karimi6 ، e76779 ، سمانه777

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان