موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من الان میخوام ۱۶۵ دلار رو پرداخت کنم ۲ تا سوال دارم
اول اینکه برای هر دومون باید یک اکانت فقط درست کنم یا برای هر کدوم جداگونه؟
دوم آیا من با ویزا و مستر کارت کانادایی میتونم پرداخت کنم یا نه ؟ چون دلارش کانادایی هست میپرسم
ممنون
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
Case Passcode
]چی چیه بابا یکی بگه از من پس کود یخواد از کجا بیارممممممممممممممممم
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضرب
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال permanent resident این کارت همون گرین کارته؟؟؟درسته؟؟؟گرین کارت چه رنگیه؟؟؟الان یه کارتی اومده نوشته permanent resident
تو انجمن یکی میگفت صورتی رنگ هست اما اینکه صورتی نیست!!!
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-13 ساعت 18:44)alvan نوشته: عزیزان, همسرم چند سال سابقه کار(10سال) در زمینه اپراتوری و برنامه نویسی ذستگاه تراش (CNC) دارد به نظر شما در انجا میتوان کار مناسبی در این زمینه پیدا کرد یا به دنبال شغل دیگری بود؟. مرسی
یعنی ایشون مدل ساز 3D هستند ؟؟؟
شماره کیس:2013AS00106## تاریخ رویت قبولی:OCT 23
کنسولگری:ایروان تعداد افراد منظور در کیس :1 ارسال فرمهای سری اول:25 OCT مصاحبه : هفته اول اگوست , ویزا : ------
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
سلام دوستان عزیز
اول می خواستم خبر بدم welcome و notice من هم اومد و گرین کارت هم صادر شده حالا باید منتظر باشم ببینم کی می ره اما چند تا چیز می خواستم برای ابتدای سفر بهتون بگم .
مهاجرت هر کسی متفاوته ، اما هر فرد یا خانواده ای ، یک مواردی رو به عنوان نقطه قوت خودشون می دونن (فارغ از اینکه واقعا نقطه قوت باشه یا نه)
در موقع اومدن در مورد نقاطع قوت خودتون مطمئن بشید که میاریدبا خودتون، و در عین حال ، از نقاط قوت خودتون خوب نگهداری کنید.
اگر پولدار هستید، به محض رسیدن ، پولهاتون رو در بانک بگذارید، چون اگر اتفاق کوچیکی واسه نقاط قوت شما بیوفته ، غیر از اینکه درد سر ساز هست ، روحیه شما رو هم بیشتر از حد و درد سرش خراب می کنه
تجربه من به شخصه این بود که متاسفانه لپ تاپ که اوردم اینجا کار نکرد!!! البته خیلی قدیمی بود و به نظرم باید با خودم لپ تاپ می اوردم. کلی زمان بگذار که لپ تاپ مناسب بخر ، با تمام محدودیها و مشکلات اول مهاجرت.
اگر اول مهاجرت تون وقت دارید و فکر می کنید ممکنه که چند ماهی سره کار نرید، لپ تاپ رو بگذارید جلوتون و این کارها رو انجام بدید.
کلیساهای اطراف ، کتابخونه های اطراف محل سکونتون رو پیدا کنید و حتما در اولین فرصت سر بزنید و از برنامه هاشون مطلع بشید.
سرچ فارسی بزنید ببنید در اون شهری که هستید ایرانی ها جایی جمع می شن یا نه (جهت تعطیلات و یافتن دوست ایرانی اگر دوس دارید)
صفحه فیس بوک شهر خودتون رو like کنید و برید ببنید در اون جا چه event هایی برگذار می شه
سایت couchsurfing عضو بشید اونها معمولا بهترین event های یک شهر رو دارن
meetup.com کشف جدید من در اینجا هست ، این سایت محشره و می رید و داخلش علایقتون رو می زنید گروهای که دور هم جمع می شن رو بهتون می ده
همه اینها زمانی خوبه ، که با جرعت و جسارت تمام برید و در ملاقات های دسته جمعی شرکت کنید، گفتگو کنید و از تجربیات دیگران استفاده کنید.
سعی کنید با ایرانی ها هم انگلیسی صحبت کنید، مخصوصا اونها که باهاشون راحت هستید و فکر نمی کنن شما دارید کلاس می گذارید، شما قطعا 5 سال دیگه نیاز به فارسی صحبت کردن دارید و مشکلی به انگلیسی نخواهید داشت (مگر اینکه اصلا این مدت انگلیسی صحبت نکنید) اماحالا نیاز داری گفتگو کنید، در کنار گفتگو ها و شرکت در event ها ، حتما کلاس های زبان اینجا رو برید (اگر سطح زبانتون ضعیف هست یا متوسط به پایین ) چون این کلاس ها باعث تقویت صحیح مهارت های شما می شه
برای خودتون check list کارهای روزنانه ، هفتگی ، ماهانه و سالانه داشته باشید، هرچند که همش هم تفریح باشه ، از زمانتون کمال استفاده رو بکنید.
سعی کنید تفریحات مجانی رو در اولویت قرار بدید، این دست تفریحات اینجا کم نیستند.
دست به تغییر سبک زندگی و نگرشتون نزنید ، این یعنی چی؟
البته به ندرت این مسئله اتفاق می افته اما خوب افتاق افتادنش ممکنه داستان ایجاد کنه، فرض کنیم شما ادمی هستید که به 2*2 چهار تا معتقد هستید، اینجا خیلی ها نگرش غیر خطی دارند ، و طور دیگه ای زندگی می کنن، تقلید از اونها می تونه کار رو سخت بکنه ، برعکسش هم هست، اگر ادمی هستید که خیلی اعتقادی به خطی بودن پیشرفت در زندگی ندارید، برمبنای نگرش خودتون عمل کنیدو در همون زمینه و نگرش ازخبره هاش مشاوره بگیرید.
برنامه ریزی داشته باشید، امانگرانی نه ؟
تا زمانی که بدبخت نشده اید به بدبخت شدن فکر نکنید، چون قسمت زیادی از انرژی و توان شما رو می گیره مطمئن باشیدهمیشه روز شما هم می رسه ، دیر یا زود
به امید دیدار
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
موقع خروج از یو اس تو پاسم مهر نزدن!
برای همه این جوریه یعنی مهر نمی زنن؟
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
سلام فامیل داریم توامریکا قراره بعدش هم پیش اون بریم نه اینکه باشون زندگی کنیم ولی خوب بالاخره تکیه گاه فکریمون هستن اونجا
درباره 165 دلار قرارشده معدل الانشو که دونفریم میشه 330 دلاربه خانوادش درایران بدیم و وقتی ویزامون دراومدوکلیرشدیم ازامریکابرای واریزکردن این مبلغ باکردیت کارت خودش برامون اقدام کنه
ایامشکلی پیش نمی یاد که اون برامون این مبلغوواریزکنه ؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-14 ساعت 09:37)aminkhoshgeleh نوشته: سلام در مرد 165 دلار سوال داشتم:
1- درشهر مصاحبمون باید پرداخت بکنیم یا در موقع ورود به آمریکا
2- برای همه افراد کیس هستش یا فقط برای برنده اصلی؟
3- از بچه ها هم می گیرند یا نه؟
4- اکانت و فقط برای برنده اصلی درست بکنیم یا برای کل اعضای خانواده؟
5- کدامیک از گزینه های (apply benefit for myself) (legal applicant) رو موقع درست کردن اکانت انتخاب بکنیم؟
سلام در مرد 165 دلار سوال داشتم:
1- درشهر مصاحبمون باید پرداخت بکنیم یا در موقع ورود به آمریکا
2- برای همه افراد کیس هستش یا فقط برای برنده اصلی؟
3- از بچه ها هم می گیرند یا نه؟
4- اکانت و فقط برای برنده اصلی درست بکنیم یا برای کل اعضای خانواده؟
5- کدامیک از گزینه های (apply benefit for myself) (legal applicant) رو موقع درست کردن اکانت انتخاب بکنیم؟
سلام
برای همه اعضا خانواده باید پرداخت بشه. گفتند قبل از ورود به آمریکا پرداخت کنید ولی از بچههای اینجا بودند کسانی که بعد از ورود پرداخت کردند. میتوانید یک اکانت باز کنید و اعضا خانواده را اضافه کنید. گزینه add family دارد. گزنینههایی که وجود دارد Applicant(apply benefit for myself) و Legal representative هست. و شما باید Applicant را انتخاب کنید.
موفق باشید
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-14 ساعت 11:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-14 ساعت 12:19 توسط shaso.)
منم خيلي موافقم
با تاپيك ١٦٥
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضرب، سفرنامه