موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام...کسی نیویورک نمیره؟
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
لطفا یکی جواب منو بده.
زمانی که ویزای من و همسرم و فرزندم در بیاد با توجه به اینکه من قبولی اصلی لاتاری هستم آیا میتونم همسر و پسرم را ابتدا بفرستم امریکا بعد از یکی دوماه من هم برم یا حتما سفر اول همراهشون باید برم؟
2013AS8xxx/سه نفر/مصاحبه:ابوظبی /کلیر 14 اگوست/صدور ویزا 27 آگوست
/ ورود به امریکا 13 فوریه / دریافت سوشال نامبر 21 فوریه/ دریافت گرین کارت 13 مارچ
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، کار هایی که تا الان انجام دادم :
دیروز رفتم boa حساب باز کردم، همونطور که میدونید حداقل موجودی برای سیوینگ 300 و برای چکینگ 1500 ، گفت که سوشال اومد بیا واسه آپدیت اطلاعاتت سکیور کردیتم همون موقع درخواست میدم یه مقدار پول بلاک میشه مثلا 500 تا، تا 6 ماه اینجوریه بعد میشه regular credit گرفت
بعد رفتم تی موبیل یه سیم کارت خریدم تالک و تکست نامحدود دیتا 30 مگ ، چون خونه یکی از دوستان اینترنت دارم، یه مشکل کوچیکم بعد از خرید بود که زنگ زدم بهشون تلفنی حل شد
بعد رفتم کالج پیش مشاور، قرار شد که هر روز که دوست داشتم واسه امتحان زبان و ریاضی برم، راستی واسه کالج باید واکسن مننژیت بزنم 100$، کاش ایران زده بودم (این واکسن برای افراد زیر 30 سال و این کالجیه که من میرم واسه بقیه جاهارو خبر ندارم)
امروزم قراره برم واسه ماشین و خونه
واسه کارم رزومه درست کردم و موقعیت های شغلیو هر روز دنبال میکنم منتظرم تا سوشال بیاد اقدام کنم
اینا واسه 4 روز اول، بقیشم بعدا مینویسم
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز و خوب من ٢ هفته هست كه وارد امريكا شدم و در شهر نشوا ايالت نيوهمپشاير زندگى ميكنم البته خانه دايي هستم كه الحق چيزى برام كم نزاشته و واقعأ اسپانسرم هست با تركيش از شيراز به استانبول رفتم و مرز وروديم به امريكا jfk نيويورك بود كلأ ١٠ دقيقه بيشتر طول نكشيد كاراى عكس و انگشتنگارى و امضاء و تحويل پاكتها و اصلأ كسى چيزى نپرسيد اما هنوز نه سوشال اومده و نه گرينكارت اب و هوا اينجا خيلى خوبه اما ميگن زمستون و پاييز سردى داره فاصله اينجا تا بوستون ٤٥ دقيقه هست . ارامش و زيبايى تا دلتون بخواد كه ايشالا مياين و ميبينين امنيت هم اينجا نسبت به بقيه جاها خيلى بيشتره البته جاهاى كم امنيتش واسه ما كه تو ايران بوديم عاديه و ميخواد همون كاراى ايران را بكنى و خلاصه مالتو بپايى كه دزد نبره.به مجردى كه كارتا بياد ميام و مينويسم براتون اگه كسى كارى داشت كه بتونم انجام بدم و كمكى كنم خوشحال ميشم بازم از مديراى زحمتكش سايت تشكر ميكنم كه كمك بسيار زيادى به من كردن تا به اينجا رسيدم ممنون ممنون ممنون به همه دوستانيم كه مدير شدن تبريك ميگم و خسته نباشيد .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun مصاحبه : هفته سوم اپريل
كليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 jun
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-23 ساعت 20:44)bayat_r نوشته: (2013-07-22 ساعت 14:29)el333 نوشته: (2013-07-22 ساعت 03:14)bayat_r نوشته: دوستان درباره آدرس برای ارسال گرین کارت بگم که:
ما روزی که برنده شدیم یه آدرسی رو نوشتیم که در مصاحبه به آدرس دوم تغییر دادیم.جالبه که گرین کارت من و پسرم رفت به آدرس اولی و در مورد خانمم هم رفت به آدرس دومی.
پس این آدرس و اینا یک کمی قاطی پاطی عمل میکنند
ما مثل شما آدرس را تغيير داديم چون دوستمون از آنجا رفته بودند حالا اگر براي ما هم به همين صورت عمل كنند و مثل شما بفرستند به آدرس اولي كه داده بوديم اونوقت بايد چه كار كرد؟بايد بريم آنجا و گرين كارت را از صاحب خانه جديد تحويل بگيريم؟؟
الهام خانم شما با ساکنین جدید خونه هماهنگ کنید که براتون بفرستند وگرنه برگشت می خوره و کلی دردسر داره
آقای بیات عزیز با سلام ؛ ما هم احتمال داره همین مشکل را وقتی که رفتیم پیدا کنیم. چون آدرسی را که دفعه اول داده بودم و بعد تو مصاحبه تغییر دادم تو برگه هایی که با ویزامون (اگر اشتباه نکنم) بهمون تحویل دادن تغییر نکرده و شاید همین مشکل برامون پیش بیاد. حالا آیا فکر می کنید لازمه تو فرودگاه آدرس را اصلاح کنیم یاقبل از رفتن و از طریق سایت تغییر آدرس، این کار رو بکنیم ؟ مخصوصا با توجه به اینکه ما سفر اولمون یک ماهه قراره باشه. ممنون میشم جوابمو بدین!
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام من یه سوالی داشتم آیا کسی میتونه از کپی گرین کارت سو استفاده کنه؟ممنون میشم پاسخ بدید؟
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2 نفر
ساكن تگزاس در حال حاضر
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-24 ساعت 10:22)mrbonbon نوشته: (2013-07-24 ساعت 02:46)Carrot نوشته: (2013-07-24 ساعت 01:23)Sepasttian نوشته: (2013-07-23 ساعت 18:27)Carrot نوشته: (2013-07-23 ساعت 14:11)Sepasttian نوشته: آره ، منم قصد دارم کالج سانتا مونیکا ثبت نام کنم ، میشه لطفا شماره تماس مستقیمی که خانوم فارسی زبان صحبت میکنه رو بدین یا اسمشو ؟ چیز در مورد campus یا کلا Accommodation نگفت ؟ اینم سایتش
http://www.smc.edu/
یه چیزی در این مورد بگم بشما / من با کالج سانتا مونیکا تماس گرفتم و در مودر اعتبار تحصیلیشون سوال کردم و اونها بمن گفتند که تا مقطع کاردانی دارند و گفتند که ما کارشناسی نداریم /
بچه ها ما که برای فافسا اقدام میکنیم و 100 درصد قبول میشه و کمک هزینه میده بنظرتون خوب نیست که تو یک دانشگاه ثبت نام کنیم بجای کالج بهتر نیست؟؟؟ این یک سال زبان هم تو همون دانشگاه میخونیم تا بجای تافل قبول کنند / این پیشنهاد منه / بچه های دیگه هم نظری دارند بگند / مرسی
قصد من که از این کالج ها فعلا تا in state شدن ، شرکت در کلاس زبان هست که دولت هزینش رو میده ، تو این فرصت باید در مورد یک دانشگاه خوب و یک رشته خوب تحقیق و اقدام کرد ، امتحان تافل و GRE اکثر روزها برگذار میشه که در صورت لزوم خیلی راحت میشه ثبت نام کرد ، مثل اینجا نیست که واسه GRE فقط یک بار دیگه اونم تو اکتبر برگزار بشه
من از یکی شنیدم که فقط یک بار میتونیم از فافسا استفاده کنیم / یعنی اگر برای کارشناسی استفاده کردیم دیگه برای ارشد نمیتونیم / البته من فقط شنیدم دیگه از صحتش اطلاعی ندارم / با این توصیف اگر برای زبان تو یک کالج یا دانشگاه استفاده کنیم دیگه نمیتونیم برای کارشناسی از فافسا استفاده کنیم / اگر بچه های دیگه هم تحقیق کنند ممنون میشم / آقای mdna لطفا شما هم نظرت رو بگید / مرسی / راستی آقای mdna این 6000 را مستقیم میریزند به حسابمون تا خودمون بدیم به دانشگاه؟ اگر دانشگاه هزینش زیاد بود باید بقیش رو خودمون درست کنیم؟ البته 100 درصد هزینه دانشگاه زیاد میشه یعنی یک سال برای این-استیت کم کمش بین 7 تا 10 هزار دلار میشه که باید نصفش رو هم خودمون بدیم / آقای Sepasttian و mdna لطفا نظرتون رو بگید در این رابطه / مرسی
دوست عزیز در یکی از تاپیکهای مهاجر سرا یک تاپیکی وجود داره که یکی از دوستان قدیمی در مورد انواع وامها و همینطور Fafsa به طور کامل صحبت کرده، ایشون خودشون و خانمشون هر سال این وام دولتی رو میگرفتن... البته مبلغش نهایتاً اگه اشتباه نکنم همون 6000 تاست و مابقی هزینه دانشگاه رو یا باید خودمون بدیم و یا به طریق وامهای خصوصی میشه پرداخت کنیم...
الان هر چی در تاپیکها دنبال این تاپیک میگردم پیداش نمیکنم اما فکر کنم اسمش fafsa بود
سلام
در مورد fafsa اطلاعات لازم و کاقی را می تونید در تاپیک زیر پیدا کنید .
لطفا ادامه بحث در مورد fafsa را نیز در همان تاپیک دنبال نمایید
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-25 ساعت 10:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-25 ساعت 15:12 توسط gitialyari.)
سلام
من یه سوالی دارم اگه ما ادرسی تو کارولینا رو داده باشیم ولی بریم یه ایالت دیگه باید ادرسمونو عوض کنیم یا همون جا بره اشکال نداره؟
یه سوال دیگه اگه گرین کارتمون به دست کسی برسه که اون بهمون نده اون وقت جی ؟
کیس نامبر :2013as....8700
محل مصاحبه:ایروان
مصاحبه: 20 june ویزا : یکضرب 
مقصد : هیستون