کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-07-23 ساعت 12:04)Sepasttian نوشته:  بچه ها یک کالج نزدیک beverly hills لس آنجلس ، یک از محله های خوب هست ، دیشب زنگیدم و با خانومی که فلورا نام داشت فارسی صحبت کردم ، گفت تمام کالج ها 6000$ در سال و تا 5 سال هر سال 6000$ کمک هزینه تحصیلی میدن واسه تازه وارد ها مثل ما که گرین کارت دارن و اینکه خیلی تاکید کرد که یک سال اول تا in state شدن در این کلاسها زبان رو تقویت کنیم زمان کلاسها بستگی به level ما داره که از پایه 8 ماه طول میکشه ، در ضمن همونجور که دوستمون قبلا اشاره کرد هزینه رفت و آمد با اتوبوس رو کامل میدن ، به من پیشنهاد کرد که تو وست وود مسکن تهیه کنم که اونجا خیلی گرون هست ، اگه کسی پایه بود لطفا پیغام بده تا 40 روز دیگه باهم واسه ثبت نام و مسکن و .... اقدام کنیم ، وب سایت کالج http://www.laort.edu
دوست عزیز من تو این کالج ثبت نام کردم ولی هنوز کارای مالیمو تموم نکردم .امروز از یکی شنیدم اگه وسط کلاسا ول کنی جریمه میشی و اینکه امروز کلی فرمهای فافسا بهم دادن و من موندم که ادامه بدم یا نه .. امروز رفتم کالج سانتامونیکا که همه ازش تعریف میکنن و فهمیدم که اونجا واقعا رایگانه و از هیچ وامی استفاده نمیکنی .
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013
(2013-07-22 ساعت 23:44)کاوه شیز نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 23:21)hodan نوشته:  یه سوال دیگه. من 165 دلار رو ‍‍قبل از اومدن پرداخت کزدم ولی الان میخوام برم توی سایتش که case update status رو ببینم , ازم reciept number میخواد که 13 رقمه و من ندارمش انگار. خواستم با ID و PASSWORD لاگین شم که error داد که

دوست عزیز
اول برو تو این لینک و لاگین کن:
https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/CISC...OLDSESSION=
بعد request sequre pin رو بزن
بعد شماره pin که به ایمیلت میاد(یا private secure question) رو submit کن
حالا اگر مراحل پرداختتون بدون مشکل باشه، تو قسمت Case Lifecycle for USCIS Immigrant Fee قسمت Accepted باید هایلایت آبی شده باشه.
پایین سمت چپ صفحه تو قسمت CASE SUMMARY هم جلوی Receipt ID یه عدد 10 رقمی می بینید که با عبارتIOE شروع شده.
می تونید تو کادر سمت چپ بالای صفحه هم View Messages رو انتخاب کنید و زیر قسمت Subject پیام Case Receipt Notice رو انتخاب کنید که شامل اطلاعات کیس شما میشه.
موفق باشید
لطفا توجه داشته باشید که بعد از پرداخت صحیح، دو عدد ای میل دریافت می کنید:
یکی از طرف ELISdonotr​eply@uscis.​dhs.gov با عنوان Case Update Notification‏ که توضیح میده وضعیت اکانت شما به روز شده:
Dear ......:
USCIS has taken action on your application/petition and updated your account. Please access your account to view the update.

http://www.uscis.gov

و یک ایمیل هم از طرف paygovadmi​n@mail.doc.​twai.gov با عنوان Pay.gov Payment Confirmation: Integrated Operating Environment‏ که شامل تاییدیه و مشخصات پرداخت انجام شده میشه:
Your payment has been submitted to Pay.gov and the details are below. If you have any questions or you wish to cancel this payment, please contact National Customer Service Center at 1-800-375-5283.

Application Name: Integrated Operating Environment
Pay.gov Tracking ID: 00000000
Agency Tracking ID: 00000000000000
Transaction Type: Sale
Transaction Date: 000000 1:21:48 AM

Account Holder Name:mohajersara
Transaction Amount: $165.00
Billing Address:1234 abc ave
City:abcdef
State/Province: CA
Zip/Postal Code: 12345
Country: USA
Card Type: Visa
Card Number: ************1234
(2013-07-23 ساعت 12:44)Saiban نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 12:04)Sepasttian نوشته:  بچه ها یک کالج نزدیک beverly hills لس آنجلس ، یک از محله های خوب هست ، دیشب زنگیدم و با خانومی که فلورا نام داشت فارسی صحبت کردم ، گفت تمام کالج ها 6000$ در سال و تا 5 سال هر سال 6000$ کمک هزینه تحصیلی میدن واسه تازه وارد ها مثل ما که گرین کارت دارن و اینکه خیلی تاکید کرد که یک سال اول تا in state شدن در این کلاسها زبان رو تقویت کنیم زمان کلاسها بستگی به level ما داره که از پایه 8 ماه طول میکشه ، در ضمن همونجور که دوستمون قبلا اشاره کرد هزینه رفت و آمد با اتوبوس رو کامل میدن ، به من پیشنهاد کرد که تو وست وود مسکن تهیه کنم که اونجا خیلی گرون هست ، اگه کسی پایه بود لطفا پیغام بده تا 40 روز دیگه باهم واسه ثبت نام و مسکن و .... اقدام کنیم ، وب سایت کالج http://www.laort.edu
دوست عزیز من تو این کالج ثبت نام کردم ولی هنوز کارای مالیمو تموم نکردم .امروز از یکی شنیدم اگه وسط کلاسا ول کنی جریمه میشی و اینکه امروز کلی فرمهای فافسا بهم دادن و من موندم که ادامه بدم یا نه .. امروز رفتم کالج سانتامونیکا که همه ازش تعریف میکنن و فهمیدم که اونجا واقعا رایگانه و از هیچ وامی استفاده نمیکنی .

آره ، منم قصد دارم کالج سانتا مونیکا ثبت نام کنم ، میشه لطفا شماره تماس مستقیمی که خانوم فارسی زبان صحبت میکنه رو بدین یا اسمشو ؟ چیز در مورد campus یا کلا Accommodation نگفت ؟ اینم سایتش
http://www.smc.edu/
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
تشکر کنندگان: romance33 ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6 ، سمانه777 ، shatsi ، remarya
بچه ها میخوام سورپرایزتون کنم ....................
یک هفته نامه هست که یکی از پر تیراژترین هفته نامه های ایرانی درلس آنجلس هست
از اجاره و فروش خونه و ماشین و وسایل دست دوم و کاریابی و شیر کردن خونه و ..... رو تبلیغ کرده
بسیار مفید و کار راه اندازه ، دوست داشتم بچه های مهاجرسرا هم بهره مند شند
وارد سایت که میشین" صفحات این هفته" رو کلیک کنید

http://haftehbazaar.com/
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
سلام
ببخشید منظورتون کالج زبانه؟
آیا در همه ایالت ها پیدا میشه؟
ممنون
شماره کیس:***2013AS00008
تاریخ رویت قبولی: 15 May
تاریخ ارسال مدارک: 20 May
کنسولگری:ابوظبی
تعداد افراد کیس: 3نفر
مصاحبه : 12 June
برگه سفید
تشکر کنندگان: dana ، negar_karimi6 ، romance33
سلام به همه
منم بالاخره بعد از یک سال پر فراز و نشیب رسیدم به امریکا، میخواستم از همه دوستای مهاجرسرایی تشکر کنم که اگه کمک این دوستای عزیز نبود من خیلی تو روند کارام به مشکل بر میخوردم، از امروز میخوام برم دنبال کارای اولیه، فعلا کار خاصی انجام ندادم ولی اگه اطلاعاتی کسب کردم حتما اینجا مینویسم
از صمیم قلب برای همه مهاجرسرایی ها آرزوی موفقیت میکنم
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
(2013-07-23 ساعت 17:00)behnam88 نوشته:  سلام به همه
منم بالاخره بعد از یک سال پر فراز و نشیب رسیدم به آمریکا، میخواستم از همه دوستای مهاجرسرایی تشکر کنم که اگه کمک این دوستای عزیز نبود من خیلی تو روند کارام به مشکل بر میخوردم، از امروز میخوام برم دنبال کارای اولیه، فعلا کار خاصی انجام ندادم ولی اگه اطلاعاتی کسب کردم حتما اینجا مینویسم
از صمیم قلب برای همه مهاجرسرایی ها آرزوی موفقیت میکنم

سلام بهنام جان.
اگه شما هیوستون هستین،ممنون میشم تجربیات خودت رو واسه ما هم به اشتراک بزاری.چه تو تاپیک هیوستون،چه اینجا.
واست آرزوی بهترین هارو دارم دوست عزیز.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: dana ، behnam88 ، negar_karimi6 ، romance33 ، afshinghwink ، ابی هانی ، iman83 ، سمانه777
(2013-07-23 ساعت 11:08)zavosh نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 10:35)golebita14416@yahoo.com نوشته:  من مصاحبه رفتم... یه ماه دیگه هم پرواز دارم به آمریکا...
می ترسم تو فرودگاه دیر باشه واسه تغییر آدرس و گرین کاردم بره به ادرس قبلی

فکر نمیکنم دیر باشه,نگران نباشید این سایت شاید کمکی کنه:
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...f3d6a1RCRD

منم قصد دارم آدرس رو اینترنتی تغییر بدم.اما 2 تا سوال :
1-آیا میشه این کار رو قبل از رفتن انجام داد ؟به نظر میاد این تغییر آدرس مال کسایی باشه که گرین کارت دارن و الان می خوان تغییر آدرس بدن.
2-در قسمت I am in the U.S. as a کدوم گزینه باید انتخاب بشه ؟
other , permanent resident یا visitor ?
به نظر من اگه این کار شدنی باشه عالیه.دیگه میشه تا حدودی مطمئن شد که گرین کارد به آدرس تغییر یافته میره.
اصلا تا حالا کسی از دوستان قبل از رفتن این کار رو کردن ؟
نظر دوستان چیه ؟
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، romance33 ، afshinghwink ، سمانه777 ، shatsi
(2013-07-23 ساعت 16:55)mangoolkhan نوشته:  
سلام
ببخشید منظورتون کالج زبانه؟
آیا در همه ایالت ها پیدا میشه؟
ممنون

بله در اکثر ایالت ها هم هست.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، negar_karimi6 ، HRSH ، soruosh ، mehrdad pharm
سلام دوستان
معنی این چیه:
UPON ENDORSEMENT SERVES SA TEMPORARY I- 551 EVIDENCING PERMANENT RESIDENCE FOR 1 YEAR
و آیا تو ویزای همه هست
شاد باشید
***2013AS7 ‫(٢ نفر) ღ مصاﺣﺒﮧ: 15 مي۲۰۱۳، ابوظبي، برگهٔ سفيد ღ كليرنس ღ كلير 30جون ღمقصد: فلوريدا *ویزا 16 جولای2013 تا 15 جون2014 @
تشکر کنندگان: romance33 ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، shatsi
(2013-07-23 ساعت 18:12)sce نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 11:08)zavosh نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 10:35)golebita14416@yahoo.com نوشته:  من مصاحبه رفتم... یه ماه دیگه هم پرواز دارم به آمریکا...
می ترسم تو فرودگاه دیر باشه واسه تغییر آدرس و گرین کاردم بره به ادرس قبلی

فکر نمیکنم دیر باشه,نگران نباشید این سایت شاید کمکی کنه:
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...f3d6a1RCRD

منم قصد دارم آدرس رو اینترنتی تغییر بدم.اما 2 تا سوال :
1-آیا میشه این کار رو قبل از رفتن انجام داد ؟به نظر میاد این تغییر آدرس مال کسایی باشه که گرین کارت دارن و الان می خوان تغییر آدرس بدن.
2-در قسمت I am in the U.S. as a کدوم گزینه باید انتخاب بشه ؟
other , permanent resident یا visitor ?
به نظر من اگه این کار شدنی باشه عالیه.دیگه میشه تا حدودی مطمئن شد که گرین کارد به آدرس تغییر یافته میره.
اصلا تا حالا کسی از دوستان قبل از رفتن این کار رو کردن ؟
نظر دوستان چیه ؟
1-دوست عزیز تا جایی که من میدونم و از همسرم هم سوال کردم همان لحظه ی ورود میتونین تغییر آدرس بدید.تغییر آدرس آنلاین برای بعد از گرفتن گرین کارت هستش.
2-permanent resident
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: amir82 ، alvan ، ikamaly ، negar_karimi6 ، afshinghwink ، manila ، Alirezaa2013 ، shatsi
(2013-07-23 ساعت 18:27)aliroz نوشته:  سلام دوستان
معنی این چیه:
UPON ENDORSEMENT SERVES SA TEMPORARY I- 551 EVIDENCING PERMANENT RESIDENCE FOR 1 YEAR
و آیا تو ویزای همه هست
شاد باشید

دوست عزیز این یعنی که ویزایی که در پاس شما خورده به عنوان اقامت دایم یا گرین کارتی یا همان PERMANENT RESIDENCE میباشد که یکسال هم داری اعتبار هستش.یعنی اگر خدای نکرده گرین کارت شما تا یک سال نیامد شما با این ویزا حق ورود و خروج از آمریکا رو دارین.در ویزای همه این هستش.در ضمن I- 551 همان گرین کارت هستش.شاد و پیروز و بهروز باشید.
(2013-07-22 ساعت 14:29)el333 نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 03:14)bayat_r نوشته:  دوستان درباره آدرس برای ارسال گرین کارت بگم که:
ما روزی که برنده شدیم یه آدرسی رو نوشتیم که در مصاحبه به آدرس دوم تغییر دادیم.جالبه که گرین کارت من و پسرم رفت به آدرس اولی و در مورد خانمم هم رفت به آدرس دومی.
پس این آدرس و اینا یک کمی قاطی پاطی عمل میکنند
ما مثل شما آدرس را تغيير داديم چون دوستمون از آنجا رفته بودند حالا اگر براي ما هم به همين صورت عمل كنند و مثل شما بفرستند به آدرس اولي كه داده بوديم اونوقت بايد چه كار كرد؟بايد بريم آنجا و گرين كارت را از صاحب خانه جديد تحويل بگيريم؟؟

الهام خانم شما با ساکنین جدید خونه هماهنگ کنید که براتون بفرستند وگرنه برگشت می خوره و کلی دردسر داره
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: amir82 ، romance33 ، ikamaly ، گل نهال ، negar_karimi6 ، el333 ، manila ، shatsi
(2013-07-22 ساعت 21:43)ashkan1188 نوشته:  دوستان عزیز، من تا 3 ماه دیگه راهی میشم، ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید:
1- کسی که در اروپا یا کانادا اقامت داره میتونه از طزیق کردیت کارتش ضامن من بشه برای گرفتن آپارتمان؟ یا حتما باید در آمریکا حضور داشته باشه؟
2- برای خرید ماشینی که مثلا 7000 دلار قیمتشه، میشه فرضا 3000 تا نقد داد و 4 تای باقیمانده را در بانک گذاشت و سکور کردیت گرفت و قسطی پرداخت کرد؟

1- برخی از خونه ها کوساینر یه ایالت دیگه رو هم قبول نمی کنند.
2- اگر برید نمایندگیهای خودرو بهتر میتونید قسطی بپردازید.شخصی ها قبول نمی کنند
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
ی
(2013-07-23 ساعت 13:46)کاوه شیز نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 23:44)کاوه شیز نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 23:21)hodan نوشته:  یه سوال دیگه. من 165 دلار رو ‍‍قبل از اومدن پرداخت کزدم ولی الان میخوام برم توی سایتش که case update status رو ببینم , ازم reciept number میخواد که 13 رقمه و من ندارمش انگار. خواستم با ID و PASSWORD لاگین شم که error داد که

دوست عزیز
اول برو تو این لینک و لاگین کن:
https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/CISC...OLDSESSION=
بعد request sequre pin رو بزن
بعد شماره pin که به ایمیلت میاد(یا private secure question) رو submit کن
حالا اگر مراحل پرداختتون بدون مشکل باشه، تو قسمت Case Lifecycle for USCIS Immigrant Fee قسمت Accepted باید هایلایت آبی شده باشه.
پایین سمت چپ صفحه تو قسمت CASE SUMMARY هم جلوی Receipt ID یه عدد 10 رقمی می بینید که با عبارتIOE شروع شده.
می تونید تو کادر سمت چپ بالای صفحه هم View Messages رو انتخاب کنید و زیر قسمت Subject پیام Case Receipt Notice رو انتخاب کنید که شامل اطلاعات کیس شما میشه.
موفق باشید
لطفا توجه داشته باشید که بعد از پرداخت صحیح، دو عدد ای میل دریافت می کنید:
یکی از طرف ELISdonotr​eply@uscis.​dhs.gov با عنوان Case Update Notification‏ که توضیح میده وضعیت اکانت شما به روز شده:
Dear ......:
USCIS has taken action on your application/petition and updated your account. Please access your account to view the update.

http://www.uscis.gov

و یک ایمیل هم از طرف paygovadmi​n@mail.doc.​twai.gov با عنوان Pay.gov Payment Confirmation: Integrated Operating Environment‏ که شامل تاییدیه و مشخصات پرداخت انجام شده میشه:
Your payment has been submitted to Pay.gov and the details are below. If you have any questions or you wish to cancel this payment, please contact National Customer Service Center at 1-800-375-5283.

Application Name: Integrated Operating Environment
Pay.gov Tracking ID: 00000000
Agency Tracking ID: 00000000000000
Transaction Type: Sale
Transaction Date: 000000 1:21:48 AM

Account Holder Name:mohajersara
Transaction Amount: $165.00
Billing Address:1234 abc ave
City:abcdef
State/Province: CA
Zip/Postal Code: 12345
Country: USA
Card Type: Visa
Card Number: ************1234

سلام . برای من فقط ایمیل اول اومد.ممکنه ایمیل دوم برای کسی رفته که پرداخت را برامون انجام داده؟
تشکر کنندگان: romance33 ، negar_karimi6 ، Championking ، fahim61 ، manila ، shatsi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان