کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-07-28 ساعت 11:26)usa lover نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 10:24)mgolchin13 نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 22:26)ALNB نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 20:35)mgolchin13 نوشته:  تو این چند روزه که ما اومدیم ایرواین هرروز صبح هوا ابریه! و کمی هم سرد. خانمم میخواست تمام لباس زمستونی های خودش و بچه ها رو بیاره و من با کلی قرقر همه رو گذاشتم موند. حالا جای قر بزن و قر بشنو عوض شدهBig Grin
پریروز رفتم اداره سوشال سکیوریتی توی میشن ویه هو که کمی شلوغ بود ولی کارها رو سریع انجام میدادن .نوبتم که شد خانومه گفت که باید 21 روز از ورودتون بگذره تا بتونیم اقدام کنیم وگفت دلیلش اینه که از صدور دو شماره برای یک نفر جلوگیری بشه. مثل این که یک رویه جدیده و از این به بعد همه کسانی که میان اینجا این رو در نظر بگیرن. دیروز با این که توی سایت dmv نوشته بود که باید سوشال نامبر داشته باشید ولی رفتم و با 2 ساعت معطلی گفت بعد از گرفتن سوشال بیاSad خلاصه فعلا هیچ کاری نکردم.ضمنا توی فرودگاه هم یادم رفته که ادرس رو عوض کنم و احتمالا مدارکمون میره واشنگتن! الانم با چند تا شماره تماس گرفتم که فایده ای نداشت.فقط شانسی که اوردم همون ماشینیه که داییم اجاره کرده. اینجا بدون ماشین هیچ کاری نمیشه کرد چون همه چیز تو سطح و افقی هستش و فاصله ها زیاده.

ببخشین، شما با گواهی نامه بین المللی رانندگی می کنین؟ پلیس گیر نمی ده؟
دوست عزیز توی سایت dmv کالیفرنیا نوشته که شما اگر گواهینامه کشور خودتون رو دارید باهاش میتونید تا سه ماه رانندگی کنید. گواهینامه بین المللی هم در واقع ترجمه گواهینامه ایرانیه. البته من اصل و ترجمه گواهینامه ام رو هم اوردم.
mgolchinعزیز یک سئوالی از پلیس اونجا در مورد اعتبار گواهینامه ایران بکنید
چون من تو همین تاپیک 2-3 مورد دیدم که نوشتن فکر کنم امکانش نیست که با گواهینامه ایران رانندگی کرد فقط در صورتی که گواهینامه ایران رو داشته باشین بعد از گرفتن گواهینامه کالیفرنیا نیاز نیست کسی که گواهینامه داره همراهتون باشه برای 3 ماه
گویا هر ایالتی قانون های مختلفی در این زمینه داره
یکی از دوستان هم فکر کنم همین تاپیک نوشته بود با گواهینامه بین المللی رانندگی کرده بود و نوشته بود که وقتی که از پلیس سئوال کردن گفته اجازه ندارن و نوشته بود که شانس آوردن که تو این مدت پلیس جلوی اونها رو نگرفته بوده
و همینطور در مورد صندلی ماشین که خودتون اطلاع دارین بچه های زیر 8 سال باید در صندلی ماشین بشینن
والا من من خودم توی سایت dmv کالیفرنیا به شخصه خوندم که با گواهینامه کشور خودتون میتونید رانندگی کنید. برای این که این بحث خاتمه پیدا کنه مجبور شدم دوباره وقت بگذارم و پیداش کنم لطفا اینجا چند سطری که زیر این تیتر قرار داره How to apply for a driver license if you are over 18 رو مطالعه کنید:
اینجااااااااااااااااااا........................
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
(2013-07-28 ساعت 02:28)nirvana_kobin نوشته:  من نمی دونم این چه داستانیه که تو 40 روزی که من آمریکام هر ایرانی دیدم میگه اینجا اصلا جای خوبی نیست ولی حاظر نیست برگرده . شعار همه هم که شده عمری کار . والا همه اونهایی هم که این حرف ها رو می زنند من دقت کردم به زندگیشون دیدم همه برنامه هاشون مرتبه یعنی ورزش هر روزشون به جای خودشه باربیکیو آخر هفته به جای خودشه و....... . من فکر می کنم یه خورده سوسول تشریف دارن Big Grin . حالا نمی دونم واسه من این جوری شده یا بقیه دوستان هم این تجربه رو داشتن ؟؟!!
اينها سالهاست اومدن اينجا نميدونند تو مملكت اوضاع اقتصادي چطوريه عمري كار آخرش هم هچي اينجا بعد عمري كار يه خونه ويلايي ٤خوابه دارن دو تا ماشين خوب تعطيلاتشون به راه با دوستاشو دور هم باربيكيو ميكنند و مينوشند و اينا و داءم غر ميزنند كه اين نظام سرمايه داري پدر مارو در أورده يكي نيست بهشون بگه أخه اگر ايران بودي كه الان يه أپارتمان داشتي و يه ماشين پژو حداكثر هم تا شمال ميتونستي تعطيلات بريTongue
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
(2013-07-28 ساعت 10:16)tabim4 نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 00:43)mani.iht نوشته:  دوستان عزیز با یکی‌ از دوستام تو آمریکا که مسئول یه قسمتی‌ از دانشگاه معروفه صحبت می‌کردم به من گفت که تا وقتی‌ به اصطلاح in state بشیم زمان رو کلاسای زبان باید گذشت تا فول شی‌‌ و همینطور پیشنهاد میکرد که می‌شه کمتر از ۳ ماه وام تحصیلی‌ و کمک بلا عوض فدرال گرفت مشروط بر اینکه برای لیسانس تحصیل کنید.اینطور که ایشون میگفت وام تحصیلی‌ تا سالی‌ ۹۵۰۰ دلار برای هر نفر و کمک بلا عوض هم سالی‌ تا ۵۶۰۰ دلار برای هر نفر تعلق میگیره و همینطور سوالی در رابطه با تاثیر منفی‌ این بر روی سیتیزنی پرسیدم که گفت ۱۰۰ % خیالت راحت که هیچ تاثیر منفی‌ روی پروسه سیتیزینی نداره.

راستی‌ اسم گرنت که دولت فدرال میده هم هست federal pell grant
لطفاً کسانی که مطلع هستند نظر بدند
اگر وام تحصیلی(loan)برای تحصیل در مقاطع فوق دیپلم ، لیسانس و فوق لیسانس در دانشگاه یا کالج هستش پس کمک هزینه بلاعوض(grant) برای چه مواردی تعلق میگیره؟ سوال دوم اینکه آیا برای دوره های کار آموزی حرفه ای کوتاه مدت grant از دولت فدرال میشه گرفت(federal pell grant)؟
اينطور كه من پرسيدم grant رو به كسايي ميدن كه ديپلم دارن و اگه بگي ليسانس داري بهت نميدن در نتيجه براي تحصيل در مقاطع كارداني و كارشناسي ميدن و نه فوق ليسانس
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
تشکر کنندگان: tabim4 ، romance33 ، پدی ، گل نهال ، sce ، rozelo ، parsush ، Soap McTavish ، farshadsh ، azar1348 ، مانترا ، el333 ، Alirezaa2013 ، gbtm ، sumya ، shatsi
(2013-07-28 ساعت 11:36)aliroz نوشته:  مهاجرين محترم سلام
عزيزاني كه از شيكاگو رفتن لطفا بفرمايند مدت زمان تقريبي كارهاي گمرك و فرودگاه چقدر ميشه اگر ما وسايل مون را نگيريم و بريم اول كارهاي اداري را انجام بديم بعلت وقت كم تقريبا ( 2.30) خودشون وسايل ما را ميفرستن فلوريدا
با تشكر شاد باشيد
دوست عزيز همانطور كه در صفحات قبل گفتم در اولين پورت ورودي شما به US كارهاي اداري و گمركي شما انجام ميشه شما فرم ابي رنگي رو در هواپيما پر ميكنيد بايد در شيكاگو تحويل بديد و اونجا بار رو چك ميكنند پرواز بعدي شما از شيكاگو به فلوريدا داخلي محسوب ميشه و هيج گمرك چكي نداره بنابراين بار رو تو شيكاگو به شما تحويل ميدند و درست پشت در گمرك توي خود فرودگاه دوباره تحويل ميگيرند براي ارسال به فلوريدا .با توجه به كارهاي مهاجرتي و گمركي و مخصوصا اگر ١٠٠٠٠$ بيشتر همراه داريد هر خانواده ميفرستنتون براي پركردن يه فرم ديگر و سءوال جواب و همچنين براي تعويض ترمينال به ترمينال داخلي كه از قطار داخل فرودگاه استفاده ميكنيد پس ٢.٥ ساعت زمان خيلي كميه و احتمال داره به پرواز بعديتون نرسيد من پيشنهاد ميكنم ٤ ساعت رو در نظر بگيريد
سفرنامه
با سلام
ما حدودا" دو ماه هست که رسیدیم. گرین کارت من و همسرم رسیده ولی گرین کارت پسرمون هنوز نرسیده. ما تو فرودگاه آدرس رو عوض کردیم. حالا باید چیکار کنیم.راستش من این سوالو چند بار پرسیدم ولی راهنمایی نشد ممنون می شم اگه دوستان راهنمایی کنند.

با تشکر و امتنان
تشکر کنندگان: sce ، azar1348 ، nirvana_kobin ، nooshshahnar ، shaso ، farshadsh ، noura ، Saiban ، Alirezaa2013 ، لاتاری
(2013-07-28 ساعت 18:48)shiraz mamali نوشته:  cسلام دوستان گلم.سوالام اینه که آیا تگزاس و مخصوصا شهر هیوستن به درد زندگی‌ و کار میخوره ؟؟؟؟

و اینکه اگه از اینجا گواهینامه پایه ۲ رو بدم بین‌‌المللی کنم اونجا دیگه نیازی به گرفتن گواهینامه ندارم؟

سپاس

سلام مملی جان.
در مورد هیستون ترجیح می دم به تاپیک خودش سر بزنی.اونجا بهتر می تونی اطلاعات بگیری.من خودم فعلا عازم اونجام.
اما در مورد گواهی نامه.به استناد بند 8 از بخش 1 هندبوک آیین نامه رانندگی تگزاس،تمام نیو رسیدنت هایی که گواهی نامه معتبر دارن به مدت 90 روز از زمان ورود فرصت دارن واسه گرفتن گواهی نامه اقدام کنن.(البته اگه ما nonresident به حساب بیایم که تو بندهای 4 و 5 اصلا محدودیت زمانی مشخص نکرده).با این حساب میشه رانندگی کرد.نگران نباش.
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-07-28 ساعت 22:46)rayanmoli نوشته:  با سلام
ما حدودا" دو ماه هست که رسیدیم. گرین کارت من و همسرم رسیده ولی گرین کارت پسرمون هنوز نرسیده. ما تو فرودگاه آدرس رو عوض کردیم. حالا باید چیکار کنیم.راستش من این سوالو چند بار پرسیدم ولی راهنمایی نشد ممنون می شم اگه دوستان راهنمایی کنند.

با تشکر و امتنان

سلام دوست عزیز ما هم همین مشکل را داشتیم یک نوبت از اداره مهاجرت بگیرید و پیگیری کنید به ما گفتند ادرس اشتباهی بوده و گرین کارت برگشت داده شده .
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
تشکر کنندگان: مرآت74 ، romance33 ، farshadsh ، Ali.US ، el333 ، sce ، negar_karimi6 ، azar1348 ، Saiban ، rayanmoli ، Alirezaa2013 ، لاتاری
دوستان عزیز
قبلا برای جلو انداختن بلیط برگشت به ایران سوال کرده بودم . جوابی که کمک کنه کسی نداد اما اینو داشته باشید .
تعویض بلیط برگشت به ایران از نیویورک که در فوریه 2014 بود . با سه چها روز دیگر از نیویورک 500 دلار برای هر نفر جریمه داشت که من از آژانس ایران عوض کردم و برای هر نفر 315 هزار تومن جریمه دادم حدود 100 دلار برای هر نفر . شاد باشید
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
یک سایت خوب در مورد مشوق های کسب و کار
http://selectusa.commerce.gov/investment-incentives
***2014AS3 ‫-مصاحبه مارچ-ابوظبی.
تشکر کنندگان: milad_aae ، sce ، bayat_r ، Sepasttian ، amir82 ، romance33 ، shaso ، azar1348 ، mirzamemar ، nooshshahnar
(2013-07-29 ساعت 07:45)مرآت74 نوشته:  دوستان عزیز
قبلا برای جلو انداختن بلیط برگشت به ایران سوال کرده بودم . جوابی که کمک کنه کسی نداد اما اینو داشته باشید .
تعویض بلیط برگشت به ایران از نیویورک که در فوریه 2014 بود . با سه چها روز دیگر از نیویورک 500 دلار برای هر نفر جریمه داشت که من از آژانس ایران عوض کردم و برای هر نفر 315 هزار تومن جریمه دادم حدود 100 دلار برای هر نفر . شاد باشید
مرات عزيز كم لطفي مي فرماييد عزيز، دوستان كه جواب دادن بهتون و حداقل بنده خودم هم دقيقا همين كاري كه الان انجام دادين رو پيشنهاد دادم بهتون در اين پست
http://mohajersara.com/thread-5642-post-...#pid378002
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه
بیات جان تشکر فراوان.اگه حدود اجاره های دسته بندی بالا را هم اعلام فرمائید دیگه کامل میشه.باز هم تشکر
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: bayat_r ، noura ، so_ar ، sce ، negar_karimi6 ، azar1348 ، amiz.abdollah ، Alirezaa2013 ، romance33 ، لاتاری
(2013-07-29 ساعت 12:35)bayat_r نوشته:  قسمت سوم: مسکن و کار

اول درباره محل زندگی بگم: اینجا چند مدل خونه و آپارتمان داریم که به ترتیب قیمت میگم: (برای تبدیل فیت مربع به متر مربع تقریباً یه صفر ازش کم کنید)
1 - استودیوstudio: یا همون سوئیت که حدوداً بین 300 فیت مربع تا 500 است و تشکیل شده از یک اتاق بزرگ که آشپزخونه هم یه گوشه اش هست و اتاق خواب ونشیمن یکی هست
2- کاندوcando: یا آپارتمان به سه بخش تقسیم میشه:
الف: جونیور که حدوداً بین 450 فیت مربع تا 600 است و یک اتاق خواب دارد و جایی برای میز نهار خوری ندارد
ب: استاندارد که حدوداً بین 500 فیت مربع تا 650 است و یک اتاق خواب دارد و جایی برای میز نهار خوری دارد (داینینگ روم)
پ: دو اتاق خوابه
3: تاون هاوسtown house: خونه هایی که بزرگ هستند و با خونه های دیگه دیوار به دیوار هستند و بعضیاش حیاط پشتی هم داره
4: سینگل فمیلیsingle family: که با کلاس ترین نوع خونه هست و حیاط پشت و جلو داره(back yard, front yard) و خونه تقریباً وسط محوطه هست و از دوطرف خونه هم راهرو هست بین حیاط ها.

اما برای اجاره خونه شما نیاز به اثبات توانمندی پرداخت اجاره دارید به چند روش:
1- یک کردیت کارت با یک کردیت هیستوری credit history خوب داشته باشی که توضیحاتش رو افشین عزیز دادند و در بدو ورود شما هیستوری ندارید.
2- جایی کار داشته باشی و دو تا قیش حقوقی یا pay stub نشون بدی
3- یه ضامن یا cosigner داشته باشی که از ایشون فیش حقوقی و کردیت هیستوری می خوان.
4- چند ماه اجاره رو یکجا قبل از رفتن به محل احاره چرداخت کنید که خیلی ها این رو قبول نمی کنند.
5- شانس هم بیارید و مثل من و بعضی از بچه ها یه صاحب خونه ایرانی پیدا کنید که ازتون هیچی نخواد و قبولتون داشته باشه و کمکتون کنه.
6- بعضی جاها هم اگر ببینن که شما در حسابتون پول زیاد دارید قبولتون می کنن.

کسانی هم که میخوان از ایران آذوقه ایرانی بیارن حداقل تو لس آنجلس که احتیاج نیست به این عکسا توجه کنید:

درباره کار:

1- اینجا شما باید اولین قدمتون این باشه که رزومه خوبی داشته باشید...خیلی خوب... که میتونید از ایران هم شروع به این کار بکنید
2-حتماً برید تو linkedin یه پروفایل بسازید، اینجا بعضی ها به هم آدرس پروقایلشون رو به جای شماره تلفن و اینا میدن، شما تو بعضی سایتها که میخواید برای کار اپلای کنید نیازی ندارید همه چیز رو از اول بگید کافی بگید به پروقایل لینکدین من وصل شو، خودش میره همه چیز رو از اونجا آپلود میکنه.
3- برید تو بعضی سایتها مثل monster.com و برای کامپیوتری ها dice.com fv برید ثبت نام کنید.
هر یکی دو روز برید یه تغییری در پروفایلتون بدید.
4- یادتون باشه ایران که هستید با مدیرای که تا حالا باهاشون کار کردید هماهنگ کنید که اگر از اینجا بهشون زنگ زدن چی بگن؟ مخصوصاً آخرین جایی که بودید.
5-به دانشگاهتون یه سر بزنید و ببینید که کی تو دانشگاه جواب ایمیل های دریافتی رو میده، چون شرکتهای معتبر به دانشگاهتون ایمیل میزنن.
فعلاً همینا بسه تا بعداً بیام بازهم بگم.....

در آخر بعنوان 3000 امین پستی که تو مهاجرسرا میزارم امیدوارم براتون مفبد بوده باشم.....برگ سیزیست تحفه درویش.....چه کند بینوا همین دارد
التماس دعا
سلام آقای بیات...
بسیار سپاسگذارم بابت توضیحات مفصل و جامعتون....یه سوال اینکه شما فرمودید رزومه از ایران درست کنیم و بیاریم...همسر من کارش آزاده و تولیدی داره برای خودش کار میکنه باید چجوری رزومه درست کنیم؟به چه شکلی باید توضیح بدیم؟ و دوم اینکه این linkedin چیه؟
سلام بردوستان مهاجر
ما براي يک ماه مي خواهيم در لس انجلس بمانيم . کسي توي هتل آپارتمان يا متل اقامت داشته مه بتونه راهنمايي مون کنه ؟ ممنون از همگي Smile
تشکر کنندگان: noura ، negar_karimi6 ، amiz.abdollah ، azar1348 ، Sepasttian ، Alirezaa2013 ، romance33
(2013-07-29 ساعت 19:51)آنی نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 12:35)bayat_r نوشته:  قسمت سوم: مسکن و کار

اول درباره محل زندگی بگم.........
سلام آقای بیات...
بسیار سپاسگذارم بابت توضیحات مفصل و جامعتون....یه سوال اینکه شما فرمودید رزومه از ایران درست کنیم و بیاریم...همسر من کارش آزاده و تولیدی داره برای خودش کار میکنه باید چجوری رزومه درست کنیم؟به چه شکلی باید توضیح بدیم؟ و دوم اینکه این linkedin چیه؟

آنی جان
اول اینکه من هم سپاسگزارم از شما که مطلبم رو خوندیدBig Grin
دوم اینکه این آدرس لینکدین هست:http://www.linkedin.com/
که خوب برای کارهای self employment مثل شما یک کم سخته اما باید توی اون achievement هایی که توی کار خودتون داشتید رو bold کنید و توضیح بدید. یعنی مثلاً بگید من در تولید پوشاک توانستم با سه کارگر میزان فروش رو در سال از 10000 دلار به 80000 دلار برسونم که با مطالعه میدانی بازار و بهروری و رضایت مشتری بر اساس اصول شش سیگما و ... بدست آمد.
البته این مثال بود که یک کم علمی باشه و حجره ای و بازاری نباشه.
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
سلام دوستان
ما هم هفته پيش ويزا رو گرفتيم و آلان در پي تهيه بليط و مشخص کردن زمان عزيمت هستيم .Big Grin از بس نگران کلير شدن بوديم بليط نگرفتيم .Sad
اميدوارم بقيه هم هرچه سريعتر کلير بشن و به اينجا نقل مکان کنن.
شماره کیس:2013AS55XX/ تعداد افراد:2 نفر/ کنسولگری:آنکارا / مصاحبه 24 آپريل آپريل/مقصد : لس آنجلس / برگه صورتي / کليرنس :12جولايBig Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان