کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-07-29 ساعت 18:36)پدی نوشته:  بیات جان تشکر فراوان.اگه حدود اجاره های دسته بندی بالا را هم اعلام فرمائید دیگه کامل میشه.باز هم تشکر

دکتر جان اطاعت امر شد و قیمت ها رو اضافه کردم البته این قیمت ها تو منطقه های خوب سن هوزه کالیفرنیا بوده که بنده 30 روز، روزی 8 ساعت دنبالش گشتم و باور کن این تقسیم بندی ها رو دونه دونه فهمیدم.
اینجا هر مجموعه یا community یه آفیس داره که میتونی بری حضوری (walk in) ازشون قیمت بگیری، وقتی دفعه اول میرفتم و طرف میگفت کاندو میخوای؟ من میگفتم نه آپارتمان میخندید و میگفت آره دیگه من هم همون رو گفتم Smile
راستی اینجا باب دل سعید هست، چون خونه رو علاوه بر تعداد اتاق خواب با تعدا توالت هم میگن مثلاً one bed- one bath یا one bed- one&half bath که یعنی یه خواب داره و یک حمام وتوالت و یک توالت فرنگی جدا.
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-07-26 ساعت 14:10)ikamaly نوشته:  با تشکر از گلچین عزیز به خاطر مهاجرت نامه اش که در این فرصت برامون نوشته!
مرسی دوست عزیز
ولی تا کی باید منتظر بمونیم ا بفرمایید وجه موردنظر چه جوری رد کردید؟
ما بدجوری ویرمون گرفته!
آخه این مشکل همه هست و عمومیت داره، خواهشا یه جوری به اطلاع ما هم برسونید.Wink

دوستان گلی که بچه محصل دارن یه سوال داشتم، ممنون میشم اگه پاسخ بدن:
مدارک تحصیلی بچه ها باید تمام سالهای تحصیلی رو ترجمه کنیم یا آخریش رو؟
مثلا پسر من که سوم خونده، هر سه سال رو نیاز داره و دخترم که دوم راهنمایی وتموم کرده 2 سال راهنمایی با مدرک پنجمش کافیه؟ و اینکه مهر دادگستری نیاز داره یا خیر؟ آخه واسه مصاحبه توی سفارت که نیازی به مهر دادگستری نبود، حالا اونور چه طوره؟ نیاز هست یا نه؟
ممنون از اطلاع رسانیتون!!
خانوم کمالی عزیز تا جاییکه من یادمه ولی یادم نیست کجا خوندمش چون این مشکل خودمم هست Big Grin باید سال آخری که تو ایران درس خونده رو ببرید آموزش پرورش مهر کنید بدید ترجمه کنن...
ولی بازم اینجا
http://mohajersara.com/thread-1901.html رو بخونید که مطمعن بشیدSmile به قولی روزه ی شک دار نگیریدBig Grin
تشکر کنندگان: sce ، negar_karimi6 ، amiz.abdollah ، azar1348 ، romance33 ، ikamaly ، shatsi
هرچند این سوال قبلا مطرح شده،اما می خوام یه کم مطمئن بشم ؟
همراه داشتن یه پک دی وی دی نرم افزار مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
ممنون.
لاتاری 2013
(2013-07-29 ساعت 20:43)so_ar نوشته:  آقا رضا گل ، بیات جان خیلی ممنون بابت توضیحاتی که در مورد اجاره بها دادی. البته بگم ظاهرا خیلی تفاوت هست بین سن هوزه یا کلا کالیفرنیا با خیلی دیگه از ایالتها ، من که کلی ناامید شدم Sad در خیلی از ایالتها میدیدم یک آپارتمان یا به قول شما کاندو 2 خوابه را 900 -1000 تا میگن. حالا با این اوصاف ، غیر از هزینه اجاره ، و هزینه های اولیه مثل خرید ماشین و کمی لوازم منزل و... بعد از جاافتادن یه زندگی معمولی چقدر باید به این اجاره ضافه کرد؟ ساده بگم بعد از جا افتادن یه خانواده سه نفری حدودا چقدر هزینه ماهانشونه؟ میدونم به خیلی از فاکتورها بستگی داره و نحوه زندگی ولی به طور متوسط چقدر؟ و با این مساله که اجازه نمیدن ارز نفری بیش از 5000 تا از ایران خارج کنیم چطوری هزینه یک سالمونو بیاریم ؟ گرفتاری داریما ! بازم ممنون از وقتی که میذاری

البته تا اونجایی که من از دوستان ایتجا دستگیرم شد،بودند بچه هایی که بیشتر از 5000 تا بردن و مساله ایم پیش نیومده.ولی کلا اگه نزارن ببریم که وااقعا داستان میشه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-07-29 ساعت 20:53)so_ar نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 20:48)sce نوشته:  هرچند این سوال قبلا مطرح شده،اما می خوام یه کم مطمئن بشم ؟
همراه داشتن یه پک دی وی دی نرم افزار مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
ممنون.
Sce عزیز فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد، چون من هم از کسانی که اونطرف آبند شنیدم برخی از نرم افزارها را میگن با خودتون بیارین مثل windows یا office چون مثلا نیاز به نصب مجدد windows داشته باشیم میگن باید بری مثلا 150 دلار بدی ، cd اصل بخری ، شما چه نرم افزار هایی میخوای ببری ؟ البته اگه از نظر شما اشکال نداره جواب بدین ، مرسی

یه پک کامل کینگ یا کراون یا گردو.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: so_ar ، shaso ، azar1348 ، Alirezaa2013 ، romance33 ، لاتاری
(2013-07-29 ساعت 20:43)so_ar نوشته:  آقا رضا گل ، بیات جان خیلی ممنون بابت توضیحاتی که در مورد اجاره بها دادی. البته بگم ظاهرا خیلی تفاوت هست بین سن هوزه یا کلا کالیفرنیا با خیلی دیگه از ایالتها ، من که کلی ناامید شدم Sad در خیلی از ایالتها میدیدم یک آپارتمان یا به قول شما کاندو 2 خوابه را 900 -1000 تا میگن. حالا با این اوصاف ، غیر از هزینه اجاره ، و هزینه های اولیه مثل خرید ماشین و کمی لوازم منزل و... بعد از جاافتادن یه زندگی معمولی چقدر باید به این اجاره ضافه کرد؟ ساده بگم بعد از جا افتادن یه خانواده سه نفری حدودا چقدر هزینه ماهانشونه؟ میدونم به خیلی از فاکتورها بستگی داره و نحوه زندگی ولی به طور متوسط چقدر؟ و با این مساله که اجازه نمیدن ارز نفری بیش از 5000 تا از ایران خارج کنیم چطوری هزینه یک سالمونو بیاریم ؟ گرفتاری داریما ! بازم ممنون از وقتی که میذاری
شما لطف دارید ببین اگر اینجا هزینه ها بالاست خوب درآمدها هم بالاست،اگر برای یه کار ساده به شما در ایالت ارزون ساعتی 8 دلار میدن اینجا ساعتی 18 دلار میدن و کلا همه چیز حساب شده است.
ببین شما با احتساب هزینه های: اجاره،هزینه آب و برق ،هزینه موبایل، پول تلویزیون، خورد و خوراک...اینجا برای خانواده سه نفره ماهی 2500 تا 2700 دلار حساب کن.
برای پول آوردن هم شانسیه میتونی بذاری تو ساک هایی که میبری تو هواپیما و تو فرودگاه ایران که خیلی کسی کاری نداره و اینجا هم که خوشحال میشن شما زیاد پول بیاری،فقط باید بهشون بگی چقدر آوردی

(2013-07-29 ساعت 21:12)bayat_r نوشته:  
شما لطف دارید ببین اگر اینجا هزینه ها بالاست خوب درآمدها هم بالاست،اگر برای یه کار ساده به شما در ایالت ارزون ساعتی 8 دلار میدن اینجا ساعتی 18 دلار میدن و کلا همه چیز حساب شده است.
ببین شما با احتساب هزینه های: اجاره،هزینه آب و برق ،هزینه موبایل، پول تلویزیون، خورد و خوراک...اینجا برای خانواده سه نفره ماهی 2500 تا 2700 دلار حساب کن.
برای پول آوردن هم شانسیه میتونی بذاری تو ساک هایی که میبری تو هواپیما و تو فرودگاه ایران که خیلی کسی کاری نداره و اینجا هم که خوشحال میشن شما زیاد پول بیاری،فقط باید بهشون بگی چقدر آوردی
سلام دوست عزیز آقای بیات
با توجه به اینکه شما در ایالت کالیفرنیا هستین و از اونجایی که حداقل دستمزد کالیفرنیا ساعتی 8 دلاره طبق قانون کار آمریکا، من فکر میکنم این مبلغ 18 دلار رو اشتباه کردین، البته شاید سن حوزه کمی از حداقل حقوق تصویب شده، بیشتر ساعتی حقوق بدن اونم به نیروی کار ماهر، اما محاله که این مبلغ 18 دلار باشه...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-29 ساعت 21:30)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 21:12)bayat_r نوشته:  
سلام دوست عزیز آقای بیات
با توجه به اینکه شما در ایالت کالیفرنیا هستین و از اونجایی که حداقل دستمزد کالیفرنیا ساعتی 8 دلاره طبق قانون کار آمریکا، من فکر میکنم این مبلغ 18 دلار رو اشتباه کردین، البته شاید سن حوزه کمی از حداقل حقوق تصویب شده، بیشتر ساعتی حقوق بدن اونم به نیروی کار ماهر، اما محاله که این مبلغ 18 دلار باشه...
بینید فکر کنم سوء تفاهم شده منظور من اینه که شما مثلاً وقتی در ایالت های دیگه میرید دنبال یه کار ساده ولی یک کم تخصصی به شما پیشنهاد ساعتی 8 تا 10 دلار میکنن ولی اینجا برای همون کار چون میدونن هزینه ها بالاتره برای جذب شما،بهتون پیشنهاد 18 دلار میکنن.
منظورم مبلغ دولتی نیست

خداییش به یه مسئله درباره اقای بیات پی بردم
بسیاررررررررررررررررر انسان باهوش وبااستعدادیه
درهرمحیطی بره سریع میگیره که چی به چیه
خوش به حال خانوادشون
راستشوبخواید ازوقتی اقای بیات شروع کرده مطلب نوشتنواطلاعات دادن انگیزه ام بیشترشده بیام تواین تاپیک صفاداده به تاپیک دستشون دردنکنه وخداراشاکرم که وجودهمچین دوستانی روبرایمان دراین سایت مهیاکرده
(2013-07-29 ساعت 22:06)negar_karimi6 نوشته:  خداییش به یه مسئله درباره اقای بیات پی بردم
خوش به حال خانوادشون
راستشوبخواید ازوقتی اقای بیات شروع کرده مطلب نوشتنواطلاعات دادن انگیزه ام بیشترشده بیام تواین تاپیک صفاداده به تاپیک دستشون دردنکنه وخداراشاکرم که وجودهمچین دوستانی روبرایمان دراین سایت مهیاکرده

بابا تو رو خدا از این حرفا نزنید من خجالتیم میرم دیگه پیدام نمیشه ها....
اما باور کنید من مدیونم به این سایت و بجه هاش...مگه میشه آدم زحمات افشین و امیر مهاجر و سعید و مامان سایه و روشا و متخصص CSC و مدیراش و ...خیلی های دیگه رو فراموش کنه و قدردان نباشه....
امیدوارم به دردتون بخوره...چون من اگر قبل از اومدنم به اینجا کسی اینا رو بهم میگفت خیلی کارام زودتر پیش میرفت...

سلام کارت سوشال من شش روز پس از ورود و سه روز بعد از درخواست رسید دستم
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
(2013-07-29 ساعت 23:47)bayat_r نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 22:06)negar_karimi6 نوشته:  خداییش به یه مسئله درباره اقای بیات پی بردم
خوش به حال خانوادشون

بابا تو رو خدا از این حرفا نزنید من خجالتیم میرم دیگه پیدام نمیشه ها....
اما باور کنید من مدیونم به این سایت و بجه هاش...مگه میشه آدم زحمات افشین و امیر مهاجر و سعید و مامان سایه و روشا و متخصص CSC و مدیراش و ...خیلی های دیگه رو فراموش کنه و قدردان نباشه....
امیدوارم به دردتون بخوره...چون من اگر قبل از اومدنم به اینجا کسی اینا رو بهم میگفت خیلی کارام زودتر پیش میرفت...

این سایت افرادخیلیییی خوبی داره که شماهم بدرستی ازشون یادکردید
هنوزیادم نمیره گل نهال جون چقدرراهنماییش برای واکسنامون مفیدبودکه حتی نیازنشددرمدیکال دوبی یه دونه هم هزینه کنیم
یایادم نرفته که اقای فضلی عزیز درتهیه فرم c sc چندین بارتلفنی مزاحمشون شدمو اون بنده خداهم خم به ابرونیاورد
یادمه امیرعزیزکه وقتی سوالی میکردم درسایت بدون بسم اله ظاهرمیشدو بالفورجواب میداد
اگربقیه رواسم نمیبرم به حساب کهولت سن بنده بزاریدکه حافظه اش کوچولوئه
اقای بیات اینایی که شما میگید فکرمیکنید فقط بدردکسانی میخوره که میخوان توی شهرشمابرای زندگی بیان؟
کاش شارلوت میرفتید زندگی میکردید وما که سه چهارماه دیگه می اومدیم اونجا واییییی چه کیفی داشت مملوازاطلاعات بودیم
(2013-07-29 ساعت 20:08)bayat_r نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 19:51)آنی نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 12:35)bayat_r نوشته:  قسمت سوم: مسکن و کار

اول درباره محل زندگی بگم.........
سلام آقای بیات...
بسیار سپاسگذارم بابت توضیحات مفصل و جامعتون....یه سوال اینکه شما فرمودید رزومه از ایران درست کنیم و بیاریم...همسر من کارش آزاده و تولیدی داره برای خودش کار میکنه باید چجوری رزومه درست کنیم؟به چه شکلی باید توضیح بدیم؟ و دوم اینکه این linkedin چیه؟

آنی جان
اول اینکه من هم سپاسگزارم از شما که مطلبم رو خوندیدBig Grin
دوم اینکه این آدرس لینکدین هست:http://www.linkedin.com/
که خوب برای کارهای self employment مثل شما یک کم سخته اما باید توی اون achievement هایی که توی کار خودتون داشتید رو bold کنید و توضیح بدید. یعنی مثلاً بگید من در تولید پوشاک توانستم با سه کارگر میزان فروش رو در سال از 10000 دلار به 80000 دلار برسونم که با مطالعه میدانی بازار و بهروری و رضایت مشتری بر اساس اصول شش سیگما و ... بدست آمد.
البته این مثال بود که یک کم علمی باشه و حجره ای و بازاری نباشه.
Big GrinBig Grin اختیار دارین....شما لطف میکنید مینویسید مام وظیفمونه بخونیم (البت از طرف خودم میگم )....
TongueBig GrinTongueBig Grin لینک رویت شد ولی چقد سختهههههه...خوف کردمBig GrinTongue
با سلام دوست عزیز .ممنون بابت تمام توضیحاتتون مفید .ممکنه بفرمایید هزینه 165 دلار گرین کارت رو کجا پرداخت کردین؟ و کی؟ قبل ورود به آمریکا یا بعد از ورودتون؟
[quote='mgolchin13' pid='381903' dateline='1374825543']
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
تشکر کنندگان: azar1348 ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، romance33 ، shiraz mamali ، لاتاری
(2013-07-29 ساعت 20:05)fayadegar نوشته:  سلام بردوستان مهاجر
ما براي يک ماه مي خواهيم در لس انجلس بمانيم . کسي توي هتل آپارتمان يا متل اقامت داشته مه بتونه راهنمايي مون کنه ؟ ممنون از همگي Smile

دوست عزیز

این آدرس یه متل ه که بصورت سوئیه و جاش از نظر نزدیکی به ایستگاههای اتوبوس و فروشگاههای ایرانی و جاهای دیدنی خیلی خوبه . ازش سوال کردم گفت شبی 55 دلار .اگه برای یه ماه بخوای ارزونتر میده . در ضمن کنارش چندتا متل دیگه هست با قیمتهای بیشتر و شیکتر بسته به سلیقه خودتون. روی گوگل مپ میتونی موقعیتشو بهتر ببینی. اینجا برای یه ماه خونه خیلی خیلی سخت گیر میاد .
Grand Motel
l [/align]1479 So. La Cienega Blvd. Los Angeles, CA90035
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان