کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
[عکس: e4877_Untitled.png]
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
(2013-03-15 ساعت 00:15)renausa نوشته:  یکی از دوستان در این تاپیک راجع به استفاده از خدمات Miles شرکت ترکیش مطلبی رو نوشته بود. من وارد این قسمت از سایت شدم و اطلاعات خواسته شده رو پر کردم ولی هیچ confirmation letter برام در email نیومد.
اگر کسی از ترکیش برای سفر به آمریکا استفاده کرده و تونسته این عضویت رو انجام بده لطفا زکات علم رو در اختیار من هم قرار بده.
این دوستمون این طور عنوان کرده بود که فرمی در سایتش هست که باید پرینت گرفته بشه و توسط مسئولیت ترکیش در فرودگاه پر بشه.

من بلیطم رو از ترکیش گرفتم. دو ماه قبل از مصاحبه. بعد از دریافت ویزا، دوباره رفتم دفتر ترکیش برای دادن اطلاعات ویزا، همونجا فرم ثبت نام مایلز اند اسمایلز رو واسه سه نفرمون پر کردم و از زیر همون فرمها، یک قسمتش که حالت کارت داره کند و به من داد. روی هر کارت شماره داره. گفت وقتی رسیدی استانبول برو باجه مایلز... بده بلیطت رو ثبت کنن. وقتی اینکار انجام بشه، خودشون کارت اصلی رو پست میکنن.
راه دیگه اینه که داخل سایتش ثبت نام کنید و کارت اشتراکتون رو پرینت بگیرین و طبق شماره اون، تو فرودگاه اطلاعات پروازتون رو ثبت میکنن.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
برای فعال سازی گرین کارت از مرزهای زمینی هم می شود وارد امریکا شد ؟
تشکر کنندگان: kasrafo ، ASALI ، nika ، Tomas ، mohamad92 ، powerb
(2013-03-15 ساعت 06:52)marco250 نوشته:  برای فعال سازی گرین کارت از مرزهای زمینی هم می شود وارد آمریکا شد ؟
بله, زمینی, هوایی, دریایی , فرقی نداره

(2013-03-15 ساعت 10:50)mana_s نوشته:  واسه رانندگي در امريكا (همون يكي دوماه اول) فقط ترجمه گواهينامه لازمه يا حتما بايد بين المللي هم بشه ؟
از دوستان سفر كرده، لطفا راهنمايي كنيد
اگه لازم نيست، به ترجمه گواهينامه بسنده كنيم
واسه هر گواهينامه بين المللي شده 52 تومن ميگيرن، واقعا نيازه يا احتياطه يا لازم نيست ؟
دوست خوب اگه تاپیک اولین سفر بچه های 2012 رو بخونید متوجه میشید که واقعا استاندارد خاصی نداره, از بعضی ها بین المللی رو قبول کردن از بعضی ها ترجمه هم خواستن, بستگی به ایالت و سلیقه ی فردی داره که مدارک رانندگی ازتون میخواد. همشون قانون دان نیستن . واسه احتیاط دوتاش همراتون باشه. درضمن رانندگی و گواهینامه خودش تاپیک داره, سوال دیگه داشتی برو اونجا.....
2013AS3xxx- ابوظبی
(2013-03-15 ساعت 21:28)mana_s نوشته:  سلام دوستان
ممكنه منو راهنمايي كنيد
من ميخوام مدارك دانشگاهيمو ببرم با خودم امريكا واسه اينكه شايد بتونم پذيرش بگيرم
مدرك من از دانشگاه دولتي هستش
1- مدرك دانشگاهي رو قبل از ترجمه، به چه آدرسي از وزارت علوم ببرم واسه تاييد ؟
2- آيا مدارك دانشگاهي بايد فقط مهر دارالترجمه رو داشته باشه يا مهر امور خارجه و دادگستري و ... هم لازمه ؟
3- براي پذيرش از دانشگاههاي اونجا، فقط مدرك دانشگاهي لازمه يا مدارك ديپلم و پيش دانشگاهي و ريزنمراتش هم لازمه كه ترجمه بشه ؟

ممنونم

شما برای پذیرش بایدعلاوه بر مدرک ، ریزنمرات تایید شده ( قابل ترجمه ) رو از مرکز دانشگاهیتون بگیرید و ترجمه کنید. به دانشگاهتون مراجعه می کنید و ریزنمرات رسمی رو می گیرید ( می گید برای ترجمه می خوام ) چون دانشگاه دولتی هستید بعضی از واحدهای تهران خودشون ریزنمرات انگلیسی می دن. اگه دادن که هیچ. در غیر این صورت ریزنمرات رو به دارلترجمه می برید ترجمه کنه. برای دانشگاههای امریکا تا اونجایی که ما تحقیق کردیم مهر وزارت علوم و دادگستری لازم نیست. ولی بعضی دارلترجمه ها مدرک دانشگاه دولتی رو بدون مهر وزارت علوم ترجمه رسمی نمی کنند،من فقط می دونم شهرک غربه. سرچ کنید . ما خودمون دانشگاه ازادیم که سازمان مرکزی مهر کرد و دارلترجمه هم ترجمه کرد!!

برای پذیرش باید مدرکتون ارزشیابی بشه از موسساتی مثل wes یا IERF یا ece می تونید کمک بگیرید. موسسه ای مثل wes از شما می خواد که حتما حتما ریزنمرات مستقیم از خود واحد دانشگاهی ایران ( توی پاکت دانشگاه و با مهر و موم )براشون ارسال بشه. مثلا برای دانشجویان دانشگاه آزاد ساختمان واحد بین الملل ( پاسداران ) کار پست رو حتی به امریکا و کانادا براتون انجام میده! برای دانشگاه دولتی هم داخل دانشگاه خودتون دفاتر پستی دارند که این پست رو انجام میده. ( مدرک+ ریزنمرات)
برای شما که لاتاری هستید و به سلامتی می رید امریکا و ممکنه بخواید اول instate بشید و بعد ادامه تحصیل بدید می تونید از موسسه IERF استفاده کنید که لازم نیست مدرک حتما از دانشگاه ایران براشون پست بشه و میتونید خودتون دستی از خاک امریکا براشون مدراک رو پست کنید.

این موسسات از شما هم اصل و ترجمه مدرک و ریزنمرات رو میخوان . اما من توی سایتشون ندیدم که مهر وزارت خارجه یا دادگستری خواسته باشن.

این سایتشون : http://www.wes.org/
http://www.ierf.org/
https://www.ece.org/

در مورد سوال اخرتون. شما مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی رو هم ترجمه کنید اما ریزنمراتش رو فکر نمی کنم لازم باشه . یعنی ما که ریزنمرات نمی بریم چون به نظرم لازم نیست.

اطلاعات بیشتر اینجا.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
(2013-03-13 ساعت 20:48)مانترا نوشته:  مهتاب جون؟ شما که با کارگو امارات فرستادین از خود تهرانم فرستادین نه؟ چون من زنگ زدم و گفتن که از مشهد بار قبول نمیکنن و باید بار و بفرستین تهران ضمن اینکه یکی از مسافرا باید بره و ویزا و پاسپورت رو نشونشون بده که ازش کپی بگیرن.!!! شما خودتون بار رو بردین فرودگاه؟ اخه ما بلیطمون از مشهده و میخوایم اگه بشه یکی از تهران بارامونو بفرسته واسمون...
ما خودمون نبرديم يه اقايي كه كارش ترخيص بار هست و از دوستام بود اينكارو برامون كرد وگرنه حتما بايدخودمون ميبرديم
امروز رفتيم تحويل بگيريم ٥٠ دلار هم ازمون گرفتم ولي نميدونم چرا!!

(2013-03-14 ساعت 21:20)ehsansh نوشته:  
(2013-03-13 ساعت 18:48)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2013-03-13 ساعت 10:11)مهتاب - 2251 نوشته:  سفرنامه ٢
...هر سوالي بود من در خدمتم
مهتاب جان سیاتل رو نمیدونم ولی شیکاگو که همون چیزیه که من تو فیلم ها میدیدم شایدم مدرن تر و زیباتر Smile
....انگار همین الان از کارواش اومدی بیرون!!
یه سوالی؟ موقع خارج شدن از ایران چقدر دلار می تونه همراهتون باشه؟
بعد در مورد اینکه گفتن باید 3 برابر اجاره یک سال تو حساب باشه یعنی واسه یه خونه با اجاره 500 تا باید 18000 دلار حساب بانکی ببرین براشون؟
ما سه نفر بوديم و ١٥٠٠٠ دلار همراهمون بود وقتي تو فرودگاه امام پرسيدن گفتيم نفري٥٠٠٠ تا داريم اونا گفتن خوبه
براي اجاره هم گفتم كه هر جايي يه چيزي ميخواست يكي ميگفت اجاره ٣ سال يمي ميگفت ٦ ماه و .... و حتي ايالت هم فرق داره من فكر ميكنم چون سياتل شايد كمتر ايراني داره براي همين نا اشنان و سخت تر ميگيرن

(2013-03-14 ساعت 22:35)ASALI نوشته:  بچه ها کسی مدونه چطوری میشه بیشتر از 10 هزار تا سبزی برد ؟ لطفا پیام خصوصی بدین ....ممنون Smile
عسلي جون شما ٣ نفرين ١٥٠٠٠ ميتونين ولي بيشتر بخواين بيارين بايد به حساب بريزين
اگه ادرس هم لازم دارين تو سياتل من ميتونم ادرسمو بهتون بدم براي گرين كارت و هر كمكي لازم داشتين بهم بگين تا جايي كه بتونم راهنماييتون ميكنم
(2013-03-16 ساعت 04:59)مهتاب - 2251 نوشته:  ما سه نفر بوديم و ١٥٠٠٠ دلار همراهمون بود وقتي تو فرودگاه امام پرسيدن گفتيم نفري٥٠٠٠ تا داريم اونا گفتن خوبه

می شه دقیقا بگید کجای فرودگاه ازتون پرسیدن که چقدر دلار همراهتون هست؟
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: fire dragon ، ali234 ، ASALI ، rezagh ، mgolchin13 ، Tomas ، ابی هانی ، iman63ir ، hamedhamed ، jazirehh ، afshinghwink ، shatsi
(2013-03-16 ساعت 10:16)afs نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 04:59)مهتاب - 2251 نوشته:  ما سه نفر بوديم و ١٥٠٠٠ دلار همراهمون بود وقتي تو فرودگاه امام پرسيدن گفتيم نفري٥٠٠٠ تا داريم اونا گفتن خوبه

انتهاي فرودكاه سمت راست درب اول. همونجا كه هي اقاهه وايساده. Sad
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-03-16 ساعت 16:10)narcies1366 نوشته:  نمیدونم خیلی نا امیدانه حرف میزدن از اینکه با این وضع دلار زندگی کردن خیلی سخته ،خونه و هزینه هاش خیلی گرون در میاد و اینکه خونه خوبی پیدا نکردن ویا مشکلات کاری و ساعات کاری خیلی زیاد واینکه ایشونم مثل ما یه بچه 6 ماهه داشتند و برای هزینه هایی که میخواستن از دولت آمریکا بگیرند خیلی سختی کشیدن!
ما در بدو ورود جا نداریم و ادرس یکی از دوستان رو برای گرین کارت دادیم وباید به هتل بریم ایشون می گفتن این کار شدنی نیست چون باید حتما تو خونه کسی باشید که ادرسشو دادید !!ولی دیدم خیلی از دوستان اینجا از بدو ورود تو هتل رفتن و مشکل خاصی هم نداشتن!!
از فاصله های خبلی دور که اصلا بدون ماشین هیچ کاری نمیشه کرد!!!
البته امیدوارم من شمارو نا امید نکنم !!
انشالا که زودتر جواب کلیر شما بیاد و عازم بشید!!

هتل چه اشکالی داره؟ ما هم می خوایم بریم هتل. اصلا نگران نباشید گرین کارتتون میاد به ادرس دوستتون بعد تشریف می برید ازش می گیرید دیگه. باور کنید ما فامیل و اشنا هم داریم ولی درست نیست مزاحمشون بشیم . بهترین جا هتله برای شروع باید روی پای خودتون بایستید.

امریکا کشور پهناوریه مشخصه که فاصله ها زیادتره و باید همون روزهای اول به فکر خرید ماشین بود. ساعت کاریه زیاد؟؟؟؟ ما از خدامونه که بتونیم کار پیدا کنیم حتی اگه بگن باید 12 ساعت در روز کار کنید مهم اینه که پیدا بشه و.... خیلی چیزهای دیگه..

اما دوستان باور کنید مهمترین چیز زبانه. الان یکی از دوستای خانم من بعد از چندین سال رفت و امد ( برنده چند سال پیش بودند) بالاخره رفتند و ساکن شدند برای همیشه . همه تاکیدشون اینه که باید بتونید در بدو ورود در حد فهمیدن و فهماندن زبان مسلط باشید تا کارهاتون خوب پیش بره. برای مصاحبه برای فروشگاه راس ، والمارت ، زارا و.. اقدام کرده و میگه وقتی می فهمن که زبانت خوبه بیشتر روی قابلیتهات مانور میدن و وقت مصاحبه می زارن و...

الان ما روزی 7-8 ساعت زبان می خونیم باز هم من فکر می کنم کمه اما توی یکی از تاپیکها دیدم یکی از دوستان نوشته که ما برای فرودگاه مترجم لازم داریم !!! خب اگه این دوستمون نتونه کار پیدا کنه یا موفق بشه یا سختش باشه تعجب نداره مسافرت تفریحی که نمی خوایم بریم. از روز مصاحبه تا روز عزیمت 6 ماه وقت هست که تا میتونید انگلیسی خودتون رو تقویت کنید .انشالله همه موفق می شیم . ما تنها نگرانیمون کاره!!! پیدا کردن خونه مسافت زیاد و ساعت کاری زیاد و...دیگه سختیه مهاجرته وقتی پا توی این راه میزاری باید پی سختیش رو هم به تن بمالی .
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
(2013-03-16 ساعت 10:41)afs نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 10:26)bayat_r نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 10:16)afs نوشته:  

انتهاي فرودكاه سمت راست درب اول. همونجا كه هي اقاهه وايساده. Sad

یعنی می شه اونجایی که دیگه بعد از اون همراها نمی تونند بیان داخل؟
مورد دیگه اینکه به حرف شما اکتفا می کنند یا بازرسی هم در این رابطه انجام می شه؟

اره افشين جايي كه ديگه همراهاتون نيست ، جايي كه بازرسي بدني ميكنن و بهمون گفت اگه بشمرم پولو و يه دلار بيشتر از ١٥٠٠٠ تا باشه ميگيرم ازتون و ما هم گفتيم بشمارو اونم گفت خوب برينSmile)
مهتاب عزیز، بچه های کوچک رو هم بازرسی بدنی می کنن؟
تشکر کنندگان: مهتاب - 2251 ، kasrafo ، ASALI ، nika ، Tomas ، سمانه777 ، afshinghwink ، shatsi ، powerb
(2013-03-16 ساعت 16:10)narcies1366 نوشته:  نمیدونم خیلی نا امیدانه حرف میزدن از اینکه با این وضع دلار زندگی کردن خیلی سخته ،خونه و هزینه هاش خیلی گرون در میاد و اینکه خونه خوبی پیدا نکردن ویا مشکلات کاری و ساعات کاری خیلی زیاد واینکه ایشونم مثل ما یه بچه 6 ماهه داشتند و برای هزینه هایی که میخواستن از دولت آمریکا بگیرند خیلی سختی کشیدن!
ما در بدو ورود جا نداریم و ادرس یکی از دوستان رو برای گرین کارت دادیم وباید به هتل بریم ایشون می گفتن این کار شدنی نیست چون باید حتما تو خونه کسی باشید که ادرسشو دادید !!ولی دیدم خیلی از دوستان اینجا از بدو ورود تو هتل رفتن و مشکل خاصی هم نداشتن!!
از فاصله های خبلی دور که اصلا بدون ماشین هیچ کاری نمیشه کرد!!!
البته امیدوارم من شمارو نا امید نکنم !!
انشالا که زودتر جواب کلیر شما بیاد و عازم بشید!!

خوب تو اينكه در بدو ورود يه كم سختي هست اصلا حرفي نيست ولي اگه يه كم زبانتون خوب باشه خيلي از مسائل حله و اشتباه بهتون گفتن ما هم ادرسي تو هيوستون داديم ولي اومديم سياتل و تو فرودگاه ادرس هتلو داديم تازه از هتل اومديم خونه خودمون كه باز بايد اطلاع بديم ولي گفتن هنوز مداركتون نرسيده
شايد ماشين داشتن خيلي بهتر از نداشتن باشه ولي همه جا اتوبوس هست و بهتره اول يه كم طرز رانندگي اينجا رو ببينين بعد اقدام كنين براي خريد
من خودم به شخصه فكر ميكنم اگه زبانم خوب بود مشكلم خيلييي كم بود
شما فكر كنين من اسم دخترمم و نوشتم يه مدرسه خوب بدونه هيچ پولي تازه سرويس هم دارن و كلي هم باهامون خوب برخورد كردن Smile و همه اينا ١ ساعتم نشد

(2013-03-16 ساعت 22:01)ali234 نوشته:  مهتاب عزیز، بچه های کوچک رو هم بازرسی بدنی می کنن؟
نه فقط از گيت ردش ميكنن اگه بوق بزنه اونوقت شايد بگردنش!!

بچه ها يه چيز خيلي مهمهههه اونم اينه كه وقتي مديكالتونو ميگيرين روي هر پاكت يه برگه هست كه كپي كارت زرده و توش نوشته چه واكسنهايي زدين و اون برگه رو بكنين و نگه دارين كه اينجا به عنوان سابقه مديكالتونه و مدرسه از ما ليست واكسن خواست و من اونو نشون دادم و گفتن همينه و اگه نبود به مشكل ميخورديم
(2013-03-16 ساعت 22:07)مهتاب - 2251 نوشته:  بچه ها يه چيز خيلي مهمهههه اونم اينه كه وقتي مديكالتونو ميگيرين روي هر پاكت يه برگه هست كه كپي كارت زرده و توش نوشته چه واكسنهايي زدين و اون برگه رو بكنين و نگه دارين كه اينجا به عنوان سابقه مديكالتونه و مدرسه از ما ليست واكسن خواست و من اونو نشون دادم و گفتن همينه و اگه نبود به مشكل ميخورديم[/color][/b]

ممنون از راهنمایی شما. آره اون برگه واکسناسیون رو اونگان به صورت کپی داده و همه فکر می کنن مهم نیست در حالی که کل سابقه واکسن ما همون برگه است . بخصوص برای ثبت نام بچه برای مهدکودک و مدرسه نیازه. ما از اونگان کارت زرد بچه رو خواستیم گفتیم برای مهد لازمه گفت همون برگه کپی رو نشون بدید کفایت می کنه.
(2013-03-16 ساعت 22:23)gbtm نوشته:  سلام
ممنون بابت اطلاعات مفید
من دارم برای یک شغل اپلای میکنم تاییدیه تحصیلی ازم خواستن یکی دو تا سوال دارم از جمله اینکه بعضی از دانشگاههای ایران جواب مکاتبات دانشگاههای آمریکا رو نمیدن.
شما خودتون این کار رو کردین ؟اگه پاسخ مثبته من سوالاتم رو در قالب پیام خصوصی بپرسم

سلام . خواهش می کنم. ما تا مرحله ترجمه انجام دادیم. برای ارسال به ece یا IERF از امریکا اقدام می کنیم انشالله. چون هنوز دانشگاه خاصی مد نظرمون نیست و موکول می کنیم به بعد از instate شدن.

تا اونجاییکه من می دونم wes مکاتبه می کنه. شما از کدوم موسسه برای ارزشیابی اقدام کردید؟
(2013-03-17 ساعت 10:23)مرآت74 نوشته:  برای یک بچه ده ساله هم میشه دلار برد ؟

بله. برای بچه 2 ساله هم میشه ( در صورتی که پاس جدا داشته باشه ). برای هر فردی که پاسپورت داره میشه.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان