2013-03-17 ساعت 17:04
من ویزامو گرفتم 20 اپریل میرم شیکاگو از گمرک اونجا کسی خبری داره ؟چند تا فرش میتونم ببرم؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
|
2013-03-17 ساعت 17:04
من ویزامو گرفتم 20 اپریل میرم شیکاگو از گمرک اونجا کسی خبری داره ؟چند تا فرش میتونم ببرم؟
2013-03-17 ساعت 21:00
(2013-03-17 ساعت 10:23)مرآت74 نوشته: [quote='مهتاب - 2251' pid='291957' dateline='1363153271'] خيلي ممنونم من تا جايي كه بتونم همهرو از روند كارها مطلع ميكنم ما پولمونو قبل از اومدن به حساب كسي ريختيم و با خودمون نفري ٥٠٠٠ تا اورديم و شما به تعداد پاسپورتتون ميتونين پول بيارين بعد گرفتن خونه و اب و گاز و ثبت نام مدرسه دخترم و خريد كمي وسايل خونه با توجه به اينكه ١ هفته است اومديم كار ديگه اي نكرديم هنوز از فردا ميرم دنبال كلاس زبان كار هم هست ولي خوب من با اين زبان افتضاحم ترجيح ميدم اول زبانمون خوب كنم تشکر کنندگان: ASALI ، Soap McTavish ، ali234 ، Saeedv13 ، achi686 ، AsemanAbee ، HRSH ، noura ، hassan1358arab ، rezagh ، پروا ، Hoormazd ، 2013selectee ، amir82 ، Abo ، رضا امیر ، asal1907 ، مرآت74 ، amir0_0amir ، bayat_r ، NarcisJ ، payam62 ، parsush ، ستاره سلمانزاده ، usa lover ، گل نهال ، afs ، Tomas ، ensan ، nika ، mrr777 ، hoj_s000 ، مانترا ، narcies1366 ، immigrant2us ، shivarahbari ، mhb161 ، shatsi ، سمانه777 ، hamedhamed ، kouroshd ، nooshshahnar ، امیر مهاجر ، خانه ، jazirehh ، لاتاری ، afshinghwink ، amairmonre ، zohre02 ، daad
2013-03-17 ساعت 21:15
یه چیز دیگه بگم که ما با خودمون حدود 400 کیلو بار اوردیم همه هم بهم گفتن نبر ولی من گوش نکردم وقتی اومدم اینجا دیدم که وایییییییییییی چقدر اینجا همه چی ارزونه یعنی فکر کنم تنها چیزی که ارزش اوردن داشت فرش بود وگرنه همه چی رو با کمترین قیمت میشه تهیه کرد
وال مارت و تارگت برای خرید وسایل اولیه که ارزون باشه خوبه یه فروشگاهایی هم هست که 1 دلاریه برای خرید وسایل پلاستیکی مثل سبد و ابکش و لیوان و بشقاب و ........برای بدو ورود خوبه تشکر کنندگان: ASALI ، Soap McTavish ، سمانه777 ، ali234 ، apoornaki ، Saeedv13 ، achi686 ، صوفیا صوری ، AsemanAbee ، shimoda ، kasrafo ، itsmasoud ، noura ، m@ry@m75 ، hassan1358arab ، nika ، rezagh ، Hoormazd ، el333 ، 2013selectee ، amir82 ، Danoosh ، Abo ، SOROUSHSOFT ، asal1907 ، مرآت74 ، amir0_0amir ، enchantress_boy ، bayat_r ، payam62 ، parsush ، usa lover ، moon_rose ، گل نهال ، afs ، soruosh ، Tomas ، پروا ، mrr777 ، hoj_s000 ، مانترا ، ronmony ، narcies1366 ، shivarahbari ، bardia9 ، تی تی موسوی ، mirzamemar ، mhb161 ، iman63ir ، آنی ، hamedhamed ، kouroshd ، lingni ، خانه ، nooshshahnar ، امیر مهاجر ، jazirehh ، afshinghwink ، noobnoobi ، philter ، AOC Kermani ، Hedieh20 ، shatsi ، zohre02 ، ghafari88 ، daad ، powerb
2013-03-17 ساعت 21:41
(2013-03-17 ساعت 21:15)مهتاب - 2251 نوشته: یه چیز دیگه بگم که ما با خودمون حدود 400 کیلو بار اوردیم همه هم بهم گفتن نبر ولی من گوش نکردم وقتی اومدم اینجا دیدم که وایییییییییییی چقدر اینجا همه چی ارزونه یعنی فکر کنم تنها چیزی که ارزش اوردن داشت فرش بود وگرنه همه چی رو با کمترین قیمت میشه تهیه کرد مهتاب جان ...خسته نباشی ....فرش چه اندازه ای بردی ؟ فریت کردی یا با پرواز بردی ؟ اگه با پرواز بردی چه طوری بسته بندی کردی ؟ خیلی ازت سوال دارما ؟ هر وقت خستت کردم بگو !!! اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ... تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ali234 ، صوفیا صوری ، AsemanAbee ، kasrafo ، Soap McTavish ، sadeghi897 ، nika ، rezagh ، مهتاب - 2251 ، مرآت74 ، bayat_r ، payam62 ، parsush ، usa lover ، Tomas ، mhb161 ، Rouzbeh1976 ، hamedhamed ، saeed5564 ، امیر مهاجر ، jazirehh ، amairmonre ، philter ، AOC Kermani ، Hedieh20 ، daad ، powerb
2013-03-17 ساعت 23:51
وقت بخیر. دو عدد سوال:
1- موبایل هایی که تو ایران میفروشن در آمریکا هم کار میکنن؟ 2- اینکه بعضی دوستان با 5000 دلار یا همین حدود رفتن آیا این مقدار برای شروع کافیه؟ تشکر
کیس نامبر: 2013AS1XXX، رویت قبولی: 1می، ارسال فرمها: 18جون با ایمیل، کارنتی: اکتبر، مصاحبه: 23 دسامبر-ابوظبی، نتیجه: برگه آبی، تاریخ کلییر: 17 ژانویه، مقصد: ?
2013-03-18 ساعت 04:01
(2013-03-17 ساعت 23:51)mazy نوشته: وقت بخیر. دو عدد سوال: سلام بر اساس این منبع: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Uni..._operators و گوشی های هوشمند امروزی, بله قابلیت آنتن دهی دارند موفق باشید
stock-FEx-bond
Market و دیگر هیچ تشکر کنندگان: amir82 ، bayat_r ، parsush ، mazy ، Tomas ، mhb161 ، hamedhamed ، amairmonre ، philter ، AOC Kermani ، shatsi ، daad ، powerb
2013-03-18 ساعت 04:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-18 ساعت 04:25 توسط مهتاب - 2251.)
(2013-03-17 ساعت 21:41)ASALI نوشته:عسلي جون من تو يه پست ديگه هم گفتم اگه ادرسي چيزي ميخواي به من بگو حتما(2013-03-17 ساعت 21:15)مهتاب - 2251 نوشته: یه چیز دیگه بگم که ما با خودمون حدود 400 کیلو بار اوردیم همه هم بهم گفتن نبر ولی من گوش نکردم وقتی اومدم اینجا دیدم که وایییییییییییی چقدر اینجا همه چی ارزونه یعنی فکر کنم تنها چیزی که ارزش اوردن داشت فرش بود وگرنه همه چی رو با کمترین قیمت میشه تهیه کرد فرش ٦ متري و قاليچه اوردم با خودم اوردم چون كارگو قبول نميكنه ميگه فرش ممنوعه من تو چمدون گذاشتم اوردم ، تا كردم اگه وايبر داري شماره اتو بده باهم تلفني حرف بزنيم (2013-03-17 ساعت 22:34)Mahbaran نوشته:مرسي(2013-03-17 ساعت 21:15)مهتاب - 2251 نوشته: بله من ٢٠٠ كيلو فريت كردم باعث خجالته البته چون وقتي زندگي اينا رو ميينم به خاطر اوردن اون همه كريستال. از خودم خجالت ميكشم !! قابمه و سرويس غذا و قاشق و... پتو و متكي و ... تشك كه جنسش خوب باشه از ٦٠٠ تا كه معموليشه شروع ميشه تا ٢٠٠٠ هست قابلمه خيلي گرونه از١٥ دلار كه يه شير جوشه شروع ميشه تا ١٠٠ دلار و شايدم بيشتر البته جنس خوبش وگرنه يه سرويس ٤ تكه كه جنس خوبي نداره ١٥ دلاره ولي بازم بهتر از اينه كه از ايران بيارين سرويس ظرف قيمت نكردم ولي اونم فكر نكنم ١٥٠ تا كمتر باشه پتو هم ٤٠. ' ٥٠ دلاره حوله من به صورت كتي نديدم همه معموليه و ٥ دلار هست به بالا اينجا سيستم روشناييشون خيلي كمه حالا نميدونم همه جا همينطوره يا نه ولي ما مجبور شديم چند تا اباژور بخريم چون خيلي تاريكه اتاقها و فقط اشپزخونه و دستشويي نورش خويه تلويزيون هم ما يه شارپ ٤٠ اينچ ال اي دي خريديم ٤٠٠ دلار كه فكر كنم خيلي ارزون تر از ايرانه سشوار و اتو از ٧ دلار پيدا ميشه مبل خيلي گرونه تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sadeghi897 ، mdna ، mori ، Abo ، رضا امیر ، Hoormazd ، nina22 ، 2013selectee ، amir0_0amir ، ali234 ، HRSH ، amir82 ، bayat_r ، parsush ، usa lover ، ASALI ، مرآت74 ، AsemanAbee ، achi686 ، گل نهال ، afs ، soruosh ، Tomas ، mrr777 ، مانترا ، sorena ، mirzamemar ، mhb161 ، Rouzbeh1976 ، سمانه777 ، hamedhamed ، kouroshd ، خانه ، nooshshahnar ، امیر مهاجر ، jazirehh ، afshinghwink ، noobnoobi ، amairmonre ، philter ، AOC Kermani ، Hedieh20 ، shatsi ، ghafari88 ، daad ، powerb ، remarya
2013-03-18 ساعت 04:31
(2013-03-17 ساعت 22:57)m@ry@m75 نوشته: مهتاب بسیار عزیزم خوشحالم که به سلامتی مقیم آمریکا شدی بهت تبریک میگم و ممنون از اطلاعاتی که میذاری .مرسي مريم جون اينجا از هر شركتي كه خونه بگيري ميتوني بپرسي كه مدرسه كجاست دوروبرت به ما ٣ تا مدرسه رو ادرس دادن كه گرديشون از ١٠ اولي ١٠ بود بعدي ٩ و بعدي ٨ ما هم رفتيم سراغ اونكه ١٠ بود ولي گفتن براي خونه شما سرويس نداريم و. چون ما ماشين هم نداريم رفتيم سراغ گريت ٨ كه سرويسش به ما ميخورد مهد كودك و مدرسه تا كلاس پنجم با همن مدرسه ها خيلي بزرگه با انواع وسايل بازي متناسب با سن بچه ها خيلي خوب هستن و خوب برخورد ميكنن كارت واكسنو ميخوان دختر من چون ميره كلاس اول ازش تعيين سطح نكردن ولي فردا عسلو ببرم ميپرسم براي كلاسهاي بالاتر ولي فكر كنم بايد اخرين مدرك و ترجمه كنين بيارين كلاسها هم دقيقا مثل تو فيلم ها خوشگل و جذابن تشکر کنندگان: sadeghi897 ، Abo ، asal1907 ، مرآت74 ، nina22 ، 2013selectee ، ali234 ، Saeedv13 ، HRSH ، bayat_r ، parsush ، ستاره سلمانزاده ، usa lover ، ASALI ، AsemanAbee ، گل نهال ، afs ، soruosh ، Tomas ، m@ry@m75 ، mrr777 ، hoj_s000 ، مانترا ، sorena ، shivarahbari ، mhb161 ، سمانه777 ، hamedhamed ، nooshshahnar ، امیر مهاجر ، jazirehh ، afshinghwink ، amairmonre ، philter ، AOC Kermani ، Hedieh20 ، shatsi ، ghafari88 ، daad ، powerb ، remarya
2013-03-18 ساعت 09:30
یکی از دوستان اپارتمان مبله ی یک خوابه ای داره در لس آنجلس که برای مدت حدود سه هفته میخواد اجاره بده .. این آپارتمان به دلیل نزدیک بودنش به مرکز خرید ایرونی و مرکز شهر برای افرادی که تازه واردن و هنوز ماشین ندارن مناسبه. از تاریخ 6 آپریل هم میتونن وارد خونه بشن .. در مورد قیمت هم اگه کسی خواست پیام خصوصی بده .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، ali234 ، Saeedv13 ، HRSH ، sadeghi897 ، bayat_r ، NarcisJ ، payam62 ، مهتاب - 2251 ، ASALI ، مرآت74 ، AsemanAbee ، گل نهال ، soruosh ، Tomas ، mhb161 ، shatsi ، iman63ir ، سمانه777 ، hamedhamed ، amairmonre ، Hedieh20 ، daad
2013-03-18 ساعت 13:33
کسانی که اولین ورودشون به lax فرودگاه لس انجلس بوده کارای مهاجرتی در فرودگاه چقدر طول میکشه معمولا؟
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، AsemanAbee ، rezagh ، Tomas ، mhb161 ، jazirehh ، amairmonre ، powerb
2013-03-18 ساعت 19:00
دوستان من الان که پستهارو خوندم دوتا سوال برام پیش اومد: یکی از دوستان ما داره آخر این هفته میره سان فرانسیسکو و مهاجر جدید هم نیست، منظورم اینه که چند ساله که اونجا اقامت داره. من بهش 15000دلار دادم که ببره واسم اونجا ولی الان دیدم که یکی از دوستان اینجا گفتن که اگه مهاجر جدید باشی و بیشتر از 10000تا ببری لازم نیس مالیات بدی.این درسته؟ پس یعنی من نباید بیشتر از 10تا بدم به این دوستم؟
بعد اونوقت خود من که میخوام تو دو سری برم آمریکا، اگه دفعه دوم بیشتر از 10000تا ببرم مشکلی پیش میاد؟ آخه باید برگردم یه سری از وسایلمو بفروشم و سری دوم با خودم ببرم. بعد چون میشه دفعه دوم بهم گیر میدن و مالیات ازم خواهند گرفت ؟؟
کیس نامبر: 2013AS000003xx •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
2013-03-19 ساعت 02:18
(2013-03-18 ساعت 17:15)ستاره سلمانزاده نوشته: دوستان عزیز ما تا دو ماه دیگر عازمusaهستیم.هنوز دقیقا نمیدونیم چه وسایلی باید با خودمون ببریم.درحال حاضر دختر دانشجویی دارم در رشته معماری ومی خواهد همین رشته را ادامه دهدو نمی دونه وسایل لوازم التحریرشو با خودش ببره یا نه چون این وسایل خیلی وزن داره. از دوستانی که در این زمینه میتونن ما را راهنمایی کنن در مورد نوع لوازم آیا نیازی به بردن آنها هست یا نه ؟و مدارک لازم برای ثبت نام در کالج(کالیفرنیا) وآیا ریز نمرات این سه ترمی که گذرونده نیازی هست یا نه؟با سلام در مورد ادامه تحصیل من اطلاعاتی ندارم ولی در مورد لوازم تحریربه طور کلی میتونم بگم اینجا (لس آنجلس ) نسبت به ایران گرون تره .... یه فروشگاه توی سانتا مونیکا هست که آدرس سایتش dickblick.com ولی با یه سرچ توی اینترنت خیلی راحت میتونید فروشگاه های بیشتری هم پیدا کنید.ضمنأ از توی آمازون و ای بی هم میتونید خرید کنید که قیمت هاش پایینتره قیمت ها رو خودتون مقایسه کنید با تشگر تشکر کنندگان: rezagh ، Saeedv13 ، kasrafo ، el333 ، nika ، laili ، itsmasoud ، enchantress_boy ، ستاره سلمانزاده ، ASALI ، Tomas ، ابی هانی ، AsemanAbee ، nina22 ، HRSH ، bayat_r ، usa lover ، mrr777 ، shivarahbari ، mirzamemar ، mhb161 ، hamedhamed ، kouroshd ، امیر مهاجر ، jazirehh ، amairmonre ، philter ، shatsi ، daad ، powerb
2013-03-19 ساعت 09:14
سلام
دوستان امروز بعد از 2 هفته برای من نامه نوتیس آمده و از ولکام لتر هنوز خبری نیست.ایا برای دوستان هم این نامه نوتیس امده یا نه؟ امروز به اداره SSN رفتم که گفت تو سیستم شماره برای من درخواست نشده پس من همان جا درخواست دادم یعنی اگر نمیرفتم اداره سوشیال کارتی هم صادر نمی شد.پس بعد از ورود یک سری به اداره سوشیال بزنید که ضرر نداره.
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
تشکر کنندگان: hassan1358arab ، asal1907 ، mohajer13 ، mhz_ir ، pr.kia ، پدی ، afs ، rezagh ، ASALI ، soruosh ، Tomas ، payam62 ، ابی هانی ، AsemanAbee ، گل نهال ، HRSH ، nika ، bayat_r ، amir0_0amir ، hoj_s000 ، mirzamemar ، mhb161 ، majorsoly ، سمانه777 ، hamedhamed ، خانه ، امیر مهاجر ، jazirehh ، amairmonre ، philter ، AOC Kermani ، shatsi ، powerb
2013-03-19 ساعت 15:34
(2013-03-18 ساعت 19:00)ranebr نوشته: دوستان من الان که پستهارو خوندم دوتا سوال برام پیش اومد: یکی از دوستان ما داره آخر این هفته میره سان فرانسیسکو و مهاجر جدید هم نیست، منظورم اینه که چند ساله که اونجا اقامت داره. من بهش 15000دلار دادم که ببره واسم اونجا ولی الان دیدم که یکی از دوستان اینجا گفتن که اگه مهاجر جدید باشی و بیشتر از 10000تا ببری لازم نیس مالیات بدی.این درسته؟ پس یعنی من نباید بیشتر از 10تا بدم به این دوستم؟دوست عزیز شما به عنوان مهاجر جدید هر مقدار دلار که بخواهی می توانی با خودت به آمریکا ببری تا مدت 2 سال ولی می بایست مقدار آن رو دقیق در فرمی که در هواپیما به شما می دهند اعلام کنید و بعد از 2 سال هر خانواده اگر قصد داشته باشه بیشتر از 10000 دلار ببره باید مالیات اون رو پرداخت کنه ، مشکل اصلی ما برای انتقال پول فرودگاه ایرانه که می گه هر نفر فقط حق بردن 5000 دلار رو به خارج از کشور داره و اگر در فرودگاه ایران به مشکل نحورید توی فرودگاه آمریکا به مشکل نخواهید خورد ،موفق باشید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02 نتیجه مصاحبه: برگ آبی تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15 تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ASALI ، payam62 ، Soap McTavish ، kasrafo ، پدی ، afs ، rezagh ، ranebr ، AsemanAbee ، asal1907 ، hassan1358arab ، enchantress_boy ، nina22 ، گل نهال ، ali234 ، HRSH ، alih ، mdna ، nika ، bayat_r ، immigrant2us ، pooyash ، tajhizgaran ، Tomas ، mrr777 ، hoj_s000 ، mhb161 ، سمانه777 ، hamedhamed ، kouroshd ، امیر مهاجر ، jazirehh ، noobnoobi ، amairmonre ، philter ، AOC Kermani ، ghafari88 ، daad ، powerb ، remarya
[quote='asal1907' pid='294465' dateline='1363597416']
کسانی که اولین ورودشون به lax فرودگاه لس انجلس بوده کارای مهاجرتی در فرودگاه چقدر طول میکشه معمولا؟ [/quo سلام! بستگی داره که چه زمانی برسید ولی من تجربه شخصی خودم رو میگم امیدوارم کمکتون کنه. بعد از پیاده شدن از هواپیما یک مقداری باید راه برید تا به پاسپورت کنترل برسین اونجا ویزا و اثر انگشت شما چک میشه و از شما میخوان که به انتهای سالن که گیت ۱ و ۲ اونجاست برین اونجا پاکت ویزا رو از شما میگیرن باز میکنن اثر انگشت فیزیکی ( دست شما رو تو استمپ میزنن) و ۲ تا امضا میگیرن و میگن بشین تا کارا انجام بشه که برای من حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه طول کشید. بعد هم برو خونه(اینو اون آقاهه گفت) همین فکر کنم کلا ۱ ساعت هم طول نکشید. البته بعد از ۱۸.۵ ساعت پرواز مستقیم ۴ ساعت تاخیر و ۲ ساعت پرواز تهران و ۲ ساعت دور دور رو خلیچ فارس دیگه بهتر از این جزئیات یادم نیست. در ضمن اگه کسی رو تو لوس انجلس ندارین یا نمیخواید کسی بیاد دنبال شما میتونید از سرویس shuttle 2 lax استفاده کنید.من خودم باهاشون نرفتم اما به نظرم خیلی اقتصادی هست .شما تا هر منطقه که تحت پوشش سرویس هست برید فقط ۲۰ دلار کرایه میدین.باری مثل من که میخواستم تا ارواین برم و حدود ۹۰ مایل هست ۲۰ دلار مفته البته بیاد قبلان رزرو کنید و کردیت کارت میخواد. اینرو بگم که پول پارکینگ شد ۱۷ دلار! تشکر کنندگان: Soap McTavish ، ابی هانی ، kasrafo ، پدی ، rezagh ، asal1907 ، AsemanAbee ، hassan1358arab ، enchantress_boy ، گل نهال ، ali234 ، HRSH ، alih ، **USA** ، gbtm ، nika ، immigrant2us ، ASALI ، Tomas ، mirzamemar ، mhb161 ، iman63ir ، سمانه777 ، hamedhamed ، nooshshahnar ، امیر مهاجر ، jazirehh ، amairmonre ، daad ، powerb ، remarya
|