کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-07-31 ساعت 08:39)golebita14416@yahoo.com نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 23:52)mohammadrezah نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 12:40)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 06:22)mohammadrezah نوشته:  سلام
دوستان عزیز 2 تا سوال دارم:
ما قبل از ورود به آمریکا در همه فرمها آدرس کلرادو را دادیم بعد از ورود به آمریکا یعنی از فرودگاه به بعد آدرس پرتلند را دادیم (آدرس دوستمون را دادیم) حالا هم 28 روزه که خودمون خانه اجاره کردیم (الان از ورودمون به آمریکا 39 روز میگذره).
ولی هنوز گرین کارت هامون را دریافت نکردیم رفتیم اداره ایمیگریشن گفتند گرین کارتها رفته به آدرس قبلی و برگشته و باید تغییر آدرس بدیم الان برای آدرس قبلی کجا را بدیم؟
آیا موقع دریافت گرین کارت از ما امضا میگیرن؟
ممنون
دوست عزیز برای تغییر آدرس از طریق سایت اینجا رو کلیک کنید، در ضمن از طریق شماره ای که روی ولکام لترتون هست میتونین ببینین الان گرین کارتتون کجاست...
خیلی ممنون از راهنمایی تون
فقط شماره ولکام لتر چیه؟کجاست؟
به جز ولکام لتر دیگه از چه طریقی میتونیم این شماره را پیدا کنیم؟
دوستان لطفا راه حلي بگيد تا اين مشكل براي سايرين پيش نياد
من ماه ديگه پرواز دارم و آدرسم تغيير كرده
چطور ميتونم از الان بهشون اعلام كنم تا گرين كارت به آدرس قبلي نره؟؟
خواهشا راهنمايي كنيد
ما كه تو فرودگاه اعلام تغيير ادرس كرديم و مشكلي هم پيش نيومد از الان دلنگران نباشين كه ١٠٠ درصد گرين كارتا بره به ادرس اوليه
من نميدونم الان كه ايرانين ميتونين يا نه ولي ما اينجا چون ادرس هتل داده بوديم تونستيم اينترنتي تغيير ادرس بديم چون هميشه بايد اخرين ادرستونو اعلام كنين
سلام دوستان
می خواستم بدونم سرویسی وجود داره که ما بریم و بعد از رفتنمون وسایلمون رو برامون بفرستن ، البته سرویسی باشه که مثل فریت و ..... به صرفه تموم بشه
ممنون می شم اگه کسی تجربه داره راهنماییم کنه
با تشکر فراوان
ShyBig GrinCool
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
تشکر کنندگان: sce
(2013-07-31 ساعت 01:09)babak7 نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 20:57)so_ar نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 20:50)sce نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 20:43)so_ar نوشته:  آقا رضا گل ، بیات جان خیلی ممنون بابت توضیحاتی که در مورد اجاره بها دادی. البته بگم ظاهرا خیلی تفاوت هست بین سن هوزه یا کلا کالیفرنیا با خیلی دیگه از ایالتها ، من که کلی ناامید شدم Sad در خیلی از ایالتها میدیدم یک آپارتمان یا به قول شما کاندو 2 خوابه را 900 -1000 تا میگن. حالا با این اوصاف ، غیر از هزینه اجاره ، و هزینه های اولیه مثل خرید ماشین و کمی لوازم منزل و... بعد از جاافتادن یه زندگی معمولی چقدر باید به این اجاره ضافه کرد؟ ساده بگم بعد از جا افتادن یه خانواده سه نفری حدودا چقدر هزینه ماهانشونه؟ میدونم به خیلی از فاکتورها بستگی داره و نحوه زندگی ولی به طور متوسط چقدر؟ و با این مساله که اجازه نمیدن ارز نفری بیش از 5000 تا از ایران خارج کنیم چطوری هزینه یک سالمونو بیاریم ؟ گرفتاری داریما ! بازم ممنون از وقتی که میذاری

البته تا اونجایی که من از دوستان ایتجا دستگیرم شد،بودند بچه هایی که بیشتر از 5000 تا بردن و مساله ایم پیش نیومده.ولی کلا اگه نزارن ببریم که وااقعا داستان میشه.
موفق باشین.
sce عزیز ، شانسیه یهو دیدی گیر دادن ، همینجا آقای mgolchin گفتند که بهشون گیر دادن ولی بالاخره با ترفند رد کردن که نگفتن چطوری و همه را تو خماری گذاشتن Smileآدم همینطور تنش میلرزه تا سوار هواپیما بشه ،

تو فرودگاه امام گیر نمیدن. بهتره پولتونو تو کیف دستی همراهتون تو هواپیما ببربد. اتفاقی نمیوفته. تو فرودگاه آمریکا هم میتونید مقدار اصلیشو اعلام کنید که مشکلی پیش نمیاد. من بیشتر از 5000 تا تو جیبم داشتم: تو فرودگاه امام ازم پرسید چندتاس گفتم 5000 تا، گفت بیشتره گفتم نه گفت برو. کلا زیاد گیر نمیدن فقط لای لباسات بذار که خیلی تابلو نشه.

دوستان اين مبلغ رو كجا ميپرسن ماكه هرچي رفتيم مسافرت تو فرودكاه امام ازمون كسي نپرسيده چقدر داري.ع
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: Ali.US ، romance33 ، پدی ، shishipapa ، el333 ، Alirezaa2013 ، sce ، manila
(2013-07-30 ساعت 23:52)mohammadrezah نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 12:40)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 06:22)mohammadrezah نوشته:  سلام
دوستان عزیز 2 تا سوال دارم:
ما قبل از ورود به آمریکا در همه فرمها آدرس کلرادو را دادیم بعد از ورود به آمریکا یعنی از فرودگاه به بعد آدرس پرتلند را دادیم (آدرس دوستمون را دادیم) حالا هم 28 روزه که خودمون خانه اجاره کردیم (الان از ورودمون به آمریکا 39 روز میگذره).
ولی هنوز گرین کارت هامون را دریافت نکردیم رفتیم اداره ایمیگریشن گفتند گرین کارتها رفته به آدرس قبلی و برگشته و باید تغییر آدرس بدیم الان برای آدرس قبلی کجا را بدیم؟
آیا موقع دریافت گرین کارت از ما امضا میگیرن؟
ممنون
دوست عزیز برای تغییر آدرس از طریق سایت اینجا رو کلیک کنید، در ضمن از طریق شماره ای که روی ولکام لترتون هست میتونین ببینین الان گرین کارتتون کجاست...
خیلی ممنون از راهنمایی تون
فقط شماره ولکام لتر چیه؟کجاست؟
به جز ولکام لتر دیگه از چه طریقی میتونیم این شماره را پیدا کنیم؟
دوست عزیز خواهش میکنم...
ولکام لتر نامۀ خوش آمد گویی هست که اصولاً چند روز بعد از ورود شما به خاک آمریکا از طرف اداره مهاجرت ارسال میشه، روی اون یه شماره ای هست که از طریق اون شماره شما میتونین، گرین کارتتون رو دنبال کنین...
حالا اگه برای شما این نامه هم نیومده، بهتره که دوباره یه سری به اداره مهاجرتی که رفتین بزنین و بهشون اعلام کنین که برای من هنوز ولکام لتر نیومده؟
اما در هر صورت با همون لینکی که براتون گذاشتم، شما تغییر آدرستون رو هر چه سریعتر اعلام کنین، تا گرین کارتتون به آدرس جدیدتون بیاد...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-31 ساعت 01:40)sami0 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 01:03)babak7 نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 20:53)so_ar نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 20:48)sce نوشته:  هرچند این سوال قبلا مطرح شده،اما می خوام یه کم مطمئن بشم ؟
همراه داشتن یه پک دی وی دی نرم افزار مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
ممنون.
Sce عزیز فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد، چون من هم از کسانی که اونطرف آبند شنیدم برخی از نرم افزارها را میگن با خودتون بیارین مثل windows یا office چون مثلا نیاز به نصب مجدد windows داشته باشیم میگن باید بری مثلا 150 دلار بدی ، cd اصل بخری ، شما چه نرم افزار هایی میخوای ببری ؟ البته اگه از نظر شما اشکال نداره جواب بدین ، مرسی

دوست عزیز، من خودم کلی نرم افزار قفل شکسته مثل کینگ و ... آوردم هیچ مشکلی هم نداشت.

سلام
یعنی یک پک کامل کینگ اوردین بدون هیچ مشکلی؟
اگه نرم افزارهایی مثل mail server یا چیزایی شبیه به این که گرون هستند و در واقع نرم افزار های اصلی مایکروسافت هستند ببریم چطور؟

سرعت اینترنت تو بلاد کفر زیاده Big Grin / هر برنامه ای خواستید میتونید دانلود کنید / شما فک میکنید این ویندوزهای کرک شده ماکروسافت یا سریال بعضی از برنامه های پولی رو تو ایران خودشون کرک میکنند؟ نه عزیزان همه رو از اینترنت دانلود میکنند بعد یه تغییری میدن روش و یه منویی میسازند روش و بعد میدن بازار / پس الکی با خودتون برنامه نبرید / اکثر برنامه ها و فیلم ها و موزیک های پولی رو هم تو سایت تورنت میتونید دانلود کنید
تشکر کنندگان: Ali.US ، battosai ، romance33 ، alirezass ، afshinghwink ، mrr777 ، afs ، لاتاری ، godot ، soruosh ، kouroshd ، mirzamemar ، rozelo ، Alirezaa2013 ، sce ، zohre02 ، shatsi
دوستان عزیزی که در کشور مقصد اقدام به خریدماشین کردند
میخواستم بدونم نامه گواهی عدم خسارت که از بیمه داخل کشور میگیریم، واقعا در خرید ماشین باعث تخفیف میشه؟
این تخفیف برای ماشینهای صفر هست یا ماشینهای دست دوم؟
اگه کسی استفاده کرده، تخفیفش چقدره؟
واینکه در تمام ایالتها به همین صورت هست؟
البته من ایالت مقصد خودم برام مهمه ولی اگه کسی جواب بده شاید سوال دوستان ایالتهای دیگه هم پاسخ داده بشه.
در ضمن یه جا خوندم که مانترای عزیز نوشته بود که تاریخ این نامه نباید از یکماه بگذره!این صحت داره؟ یعنی نامه رو باید روزای آخر بگیریم؟ اگه اینطوره من باید دوباره برم بگیرم!!Sad
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-07-13 ساعت 20:47)azar1348 نوشته:  سلام
دوستانی که در اولین سفر برای اقامت دایم نمیرند آیا از بیمه های مسافرتی که پوشش پزشکی دارن کسی استفاده کرده ؟ میشه اگه کسی اطلاعاتی داره به من بگه ؟ البته از دفاتر بیمه اطلاعات گرفتم ولی میخوام ببینم کسی تجربه ای داره در این زمینه ؟
ببخشید اگه جای سوالم اینجا نیست لطفا راهنمایی بفرمایید .
ممنون

سلام
یعنی هیچ کس قبل از رفتن خودشو بیمه نکرده ؟؟؟؟؟
هیشکی جاب نمیده Sad
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: romance33 ، sce
(2013-07-31 ساعت 17:15)azar1348 نوشته:  
دوستانی که در اولین سفر برای اقامت دایم نمیرند آیا از بیمه های مسافرتی که پوشش پزشکی دارن کسی استفاده کرده ؟ میشه اگه کسی اطلاعاتی داره به من بگه ؟ البته از دفاتر بیمه اطلاعات گرفتم ولی میخوام ببینم کسی تجربه ای داره در این زمینه ؟
ممنون

سلام
هیشکی جاب نمیده Sad
دوست عزیز اکثر کسایی که میرن معمولاً به قصد موندن هستش. امیدوارم زود جواب سوالتون رو پیدا کنید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: پدی ، kasrafo ، Alirezaa2013 ، sce
آي كمالي عزيز،

ايالت مقصد خودتون رو مشخص نكرديد.
در كاليفرنيا اگر اطهار كنيد كه تصادفي نداشته ايد بهتون تعلق مي گيره اين تخفيف. البته بيمه تا بيمه فرق مي كنه.
اگر هم ليسانس مهندسي و يا علوم داريد باز هم تخفيفي شامل حالتون ميشه. اگر تونستيد يك نامه بگيريد از بيمه گذارتىن كه بهتر اگر نه تخفيف مدرك تحصيلي رو بگيريد. در ضمن هردو تخفيف رو با هم نمي دهند.
(2013-07-31 ساعت 13:27)ikamaly نوشته:  دوستان عزیزی که در کشور مقصد اقدام به خریدماشین کردند
میخواستم بدونم نامه گواهی عدم خسارت که از بیمه داخل کشور میگیریم، واقعا در خرید ماشین باعث تخفیف میشه؟
البته من ایالت مقصد خودم برام مهمه ولی اگه کسی جواب بده شاید سوال دوستان ایالتهای دیگه هم پاسخ داده بشه.
در ضمن یه جا خوندم که مانترای عزیز نوشته بود که تاریخ این نامه نباید از یکماه بگذره!این صحت داره؟ یعنی نامه رو باید روزای آخر بگیریم؟ اگه اینطوره من باید دوباره برم بگیرم!!Sad
(2013-07-31 ساعت 18:37)User نوشته:  آي كمالي عزيز،

در كاليفرنيا اگر اطهار كنيد كه تصادفي نداشته ايد بهتون تعلق مي گيره اين تخفيف. البته بيمه تا بيمه فرق مي كنه.
اگر هم ليسانس مهندسي و يا علوم داريد باز هم تخفيفي شامل حالتون ميشه. اگر تونستيد يك نامه بگيريد از بيمه گذارتىن كه بهتر اگر نه تخفيف مدرك تحصيلي رو بگيريد. در ضمن هردو تخفيف رو با هم نمي دهند.
(2013-07-31 ساعت 13:27)ikamaly نوشته:  دوستان عزیزی که در کشور مقصد اقدام به خریدماشین کردند

البته آقای کمالی سوالشونو خوب مطرح نکردند.
دوست عزیز این نامه برای خرید ماشین بی ارزش هست و فقط تو بعضی از ایالتها رو اینشورنس شاید بهتون تخفیف بدن همین
نه روی خرید ماشین صفر یا کارکرده Wink
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
تشکر کنندگان: fariba_a ، Saeedv13 ، ikamaly ، aghaghia ، Alirezaa2013 ، romance33 ، sce ، mhb161 ، kouroshd ، Soap McTavish ، fire dragon
سلام.ما اگه بخوایم توی فرودگاه 165 دلارو پرداخت کنیم باز هم باید تو سایت اکانت بسازیم یا لازم نیست؟ممنون
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، zohre02
دوستان کسی نبود ما 8 روز دیگه میریم ویزجینیا و دنبال هم خونه می گردیم
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
تشکر کنندگان: پدی ، azar1348 ، hosseinshokri ، romance33 ، Sepasttian ، sce ، mhb161
ممنون

سلام
هیشکی جاب نمیده Sad

با سلام ما از بيمه مسافرتي پارسال استفاده كرديم و راضي بوديم .
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: azar1348 ، mirzamemar ، rozelo ، sce ، manila
(2013-07-31 ساعت 23:24)ehsan1095 نوشته:  
ممنون

سلام
هیشکی جاب نمیده Sad

با سلام ما از بيمه مسافرتي پارسال استفاده كرديم و راضي بوديم .

ممنون از پاسخت احسان جان
میشه اگه مقدوره یه کم توضیح بدین که از چه بیمه ای گرفتین ، اونور قراردادشون با چه بیمه ای بود ، اگه خدای نکرده مورد پزشکی داشتین تو مدت بیمه رسیدگی و هزینه هاش چطور بوده ؟
ببخشید چقدر سوالا زیاد شد Cool
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: sce ، romance33 ، manila
(2013-07-31 ساعت 22:04)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 18:37)User نوشته:  آي كمالي عزيز،

البته آقای کمالی سوالشونو خوب مطرح نکردند.
دوست عزیز این نامه برای خرید ماشین بی ارزش هست و فقط تو بعضی از ایالتها رو اینشورنس شاید بهتون تخفیف بدن همین
نه روی خرید ماشین صفر یا کارکرده Wink
باتشکر از هر دو دوست عزیزم که پاسخگو بودند.
USER عزیز مقصد من مریلند هست و در امضام هم با سفرنامه هام گذاشته بودم ولی متاسفانه نمیدونم چرا در ارسالی هام ، امضام ظاهر نمیشه! توی پروفایلم عدم نمایش نزدم ولی نمیدونم چرا نمیاد!!
با توجه به فرمایشات این دو دوست عزیز
جمع بندی به این صورت خواهد بود که برای خرید ماشین ازتخفیف مدرک استفاده کنم وبرای بیمه اش از گواهی عدم خسارت که در ایران داشتم.
اگه اشتباه میکنم، اصلاح بفرمایید.
در ضمن سروش جان من خانم آقای کمالی هستم!Big Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: mirzamemar ، Alirezaa2013 ، mehdi110 ، User ، SOROUSHSOFT ، hana_fd ، sce ، romance33 ، mhb161 ، ابی هانی ، kouroshd ، AsemanAbee ، shatsi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان