موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.خواهش میکنم هر کی اطلاعات داره کمک کنه. من میخوام بلیط بگیرم . هم می تونم برای شیکاگو بگیرم هم نیویورک و از اونجا باید با پرواز داخلی بریم.حالا با توجه به اینکه مرحله اداری و انگشت نگاری و ... در اولین فرودگاه انجام می شه چه قدر فاصله بین رسیدن به فرودگاه اول با پرواز داخلی باشه که وقت کم نیاریم؟(پروسه دادن مدارک و ... چه قدر طول میکشه؟) آیا شیکاگو یا نیویورک فرقی از نظر شلوغی و سرعت کار داره؟ آیا ساعتی که میرسیم(شب یا صبح) در این روند اثر داره؟ ممنون میشم کمک کنین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
كسي نيست جواب بده ؟ بعد از گرفتن ويزا چقدر وقت داريم ايرانو ترك كنيم؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از کجا میشه حقوق ساعتی شغلهای مختلف را چک کرد؟
2013AS89XX-آنکار_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
2 تا سوال داشتم
یک اینکه من اسپانسر داشتم
در زمان درخواست یکی از آدرس های اسپانسرم در مریلند را وارد کردم (چون برنامه ام بود از واشینگتن وارد شوم)
زمانی که بسته مهر و موم را تحویلم دادند روی آن به عنوان آدرس نهایی آدرس ایالتی که اسپانسرم قانونا مقیم آن بود درج شده بود (فلوریدا)
حالا سوال اینکه آیا می تونم در فرودگاه و در زمان مصاحبه آدرسی رو که اعلام کردم تغییر بدم؟یا باید به آدرس قانونی اسپانسرم برم؟
دوم اینکه از زمان ورود من به آمریکا تا زمان انقضا ویزا ام کمتر از یک ماه است همچنین زمان مدیکالم تقریبا 10 روز .اما ممکن است دریافت گرین کارتم بیش از یک ماه به طول بیانجامد آیا مشکلی برایم پیش خواهد آمد؟
با سپاس
اکنون من : بلاخره گرفتم!!! 
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز پیرو گرفتن کمک هزینه تحصیلی واسه کسانی که لیسانس دارند و دوستان اشاره کرده بودن که فقط به دیپلمه ها تعلق میگیره ، تماس گرفتم کالج ORT ، خانم مسئول جواب داد وقتی میایم اینجا با توجه به اینکه لیسانسمونو Evaluate نکردیم بهتره اعلام کنیم که Collage Graduate هستیم که دراین صورت کمک هزینه 6000$ بهمون تعلق میگیره و توصیه کرد زیاد خونه با کالج فاصله نداشته باشه ، مثلا دو ساعت ، این جوری شاید ثبت نام نکنند چون هزینه رفت و آمد رو هم میدن و باید سر کلاس ها حضور پیدا کنیم به موقع ، من بهش گفتم میخوام کالج سانتا مونیکا ثبت نام کنم که خیلی تایید کرد و توصیه کرد حتما حداقل دونفری اتاق بگیرم که اون طرفا گرونه ، دوستانی که مایل به مشارکت جهت ثبت نام و گرفتن خونه تا آخر آگوست هستن لطفا پیغام خصوصی بدن ، در ضمن گفت واسه مستر فایننشیال تعلق نمیگیره ولی میتونیم وام بگیریم و اینکه بعد از گرفتن این کمک هزینه و گذروندن کلاسهای زبان ، اگه واسه مستر هم پذیرش بگیریم ، مشکلی ایجاد نخواهد شد ، چون در بدو ورود هنوز لیسانسو Evaluate نکرده بودیم و برنامه از قبل تعیین شده ای واسه دانشگاه نداشتیم
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-30 ساعت 23:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-30 ساعت 23:56 توسط mohammadrezah.)
(2013-07-30 ساعت 12:40)mrbonbon نوشته: (2013-07-30 ساعت 06:22)mohammadrezah نوشته: سلام
دوستان عزیز 2 تا سوال دارم:
ما قبل از ورود به آمریکا در همه فرمها آدرس کلرادو را دادیم بعد از ورود به آمریکا یعنی از فرودگاه به بعد آدرس پرتلند را دادیم (آدرس دوستمون را دادیم) حالا هم 28 روزه که خودمون خانه اجاره کردیم (الان از ورودمون به آمریکا 39 روز میگذره).
ولی هنوز گرین کارت هامون را دریافت نکردیم رفتیم اداره ایمیگریشن گفتند گرین کارتها رفته به آدرس قبلی و برگشته و باید تغییر آدرس بدیم الان برای آدرس قبلی کجا را بدیم؟
آیا موقع دریافت گرین کارت از ما امضا میگیرن؟
ممنون
دوست عزیز برای تغییر آدرس از طریق سایت اینجا رو کلیک کنید، در ضمن از طریق شماره ای که روی ولکام لترتون هست میتونین ببینین الان گرین کارتتون کجاست...
خیلی ممنون از راهنمایی تون
فقط شماره ولکام لتر چیه؟کجاست؟
به جز ولکام لتر دیگه از چه طریقی میتونیم این شماره را پیدا کنیم؟
2013AS000061##، دیدن قبولی: 8 می ، ارسال فرمهای اولیه: 15 می، کنسولگری: ابوظبی، افراد کیس: 3 نفر، مصاحبه:هفته سوم آپريل:کلیر 43 روز.