کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام.خواهش میکنم هر کی اطلاعات داره کمک کنه. من میخوام بلیط بگیرم . هم می تونم برای شیکاگو بگیرم هم نیویورک و از اونجا باید با پرواز داخلی بریم.حالا با توجه به اینکه مرحله اداری و انگشت نگاری و ... در اولین فرودگاه انجام می شه چه قدر فاصله بین رسیدن به فرودگاه اول با پرواز داخلی باشه که وقت کم نیاریم؟(پروسه دادن مدارک و ... چه قدر طول میکشه؟) آیا شیکاگو یا نیویورک فرقی از نظر شلوغی و سرعت کار داره؟ آیا ساعتی که میرسیم(شب یا صبح) در این روند اثر داره؟ ممنون میشم کمک کنین.
تشکر کنندگان: mrr777
سلام به مدیرای عزیز
تو رو خدا این موضوع 165 د.ل.ا.ر را از اینجا جدا بفرمایید . این موضوع مثه موجهای دریا هی به ساحل میرسه دوباره با سوال و جوابای تکراری راه میفته . واقعا لطفا اگه میشه این کارو انجام بدین Rolleyes ممنون خیلی زیاد
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: afshinghwink ، romance33 ، soruosh ، amir82 ، AsemanAbee ، noura ، Saiban ، mgolchin13 ، majid194
(2013-07-30 ساعت 14:37)sce نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 14:19)yaszamansani نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 13:21)sweety.alireza نوشته:  دوستان گرامی با درود فراوان . بنده با استفاده از توضیحات یکی از دوستان که در همین تاپیک بود تونستم دیشب برای هر چهار نفرمون این 165 تا رو پرداخت کنم و از روی تمام کانفرمهایی که میداد با فرمت pdf یک نسخه برداشتم و ایمیل هم برام اومد .. خیلی راحت بود ...

با سپاس ... بدرود
با درود فراوان به شما .ممکنه بفرماییددقیقا چطوری این کاررو انجام دادید .از ایران این کاررو کردید؟؟؟؟

دوست عزیز کار سختی نیست.
شما به راحتی می تونین واسه خودتون اکانت بسازین.این کار رو مرحله به مرحله می تونین از پست کاوه عزیز انجام بدین.بعد از تمام شدن این مرحله یه درافت که حاوی مشخصات مهاجرتی شماست ایجاد میشه.از این مرحله به بعد شما باید یوزر و پس اکانت خودتون رو در اختیار کسی که مطمئن هستین و میتونه پرداخت کنه بزارین تا اون واستون پرداخت کنه که بعد از این مرحله اکانت شما به اکسپتت تغییر وضعیت میده.
البته اصراری هم به پرداخت این مبلغ قبل از رفتن نیست و شما می تونین بعد از وارد شدن و گرفتن دبیت کارد خودتون این کار رو انجام بدین.
موفق باشین.

سلام دوستان.
من امروز اکانت رو ساختم و مشخصات ۳ نفر از افراد خانواده (همسر و بچه ها) رو که ویزاشونو گرفتن وارد کردم. الان این سوال برام پیش اومده که اگه وجه رو برای این ۳ نفر پرداخت کنم تکلیف نفر چهارم (خودم) چی می شه؟ آیا بعدا می تونم وقتی ویزا رو گرفتم در همین اکانت اطلاعات خودم رو وارد و پرداخت رو انجام بدم؟ یا باید یه اکانت جدید برای خودم بسازم؟
کسی چنین تجربه ای تا حالا داشته؟
ممنون از توجهتون.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، AsemanAbee ، fariba_a
(2013-07-30 ساعت 18:36)daffodil1820 نوشته:  سلام.خواهش میکنم هر کی اطلاعات داره کمک کنه. من میخوام بلیط بگیرم . هم می تونم برای شیکاگو بگیرم هم نیویورک و از اونجا باید با پرواز داخلی بریم.حالا با توجه به اینکه مرحله اداری و انگشت نگاری و ... در اولین فرودگاه انجام می شه چه قدر فاصله بین رسیدن به فرودگاه اول با پرواز داخلی باشه که وقت کم نیاریم؟(پروسه دادن مدارک و ... چه قدر طول میکشه؟) آیا شیکاگو یا نیویورک فرقی از نظر شلوغی و سرعت کار داره؟ آیا ساعتی که میرسیم(شب یا صبح) در این روند اثر داره؟ ممنون میشم کمک کنین.

سلام دوست من.
خیلی ار مسايل می تونه در زمان این روند موثر باشه ولی احتیاطا باید حداقل ۳ ساعت زمان بین ۲ پرواز باشه در صورتی که هر دو پرواز از یک فرودگاه انجام بشود.
اگر مجبور به تعویض فرودگاه هستید زمان سفر بین دو فرودگاه رو به این ۳ ساعت اضافه کنید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: afshinghwink ، daffodil1820 ، mirzamemar
كسي نيست جواب بده ؟ بعد از گرفتن ويزا چقدر وقت داريم ايرانو ترك كنيم؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-30 ساعت 18:23)persheng نوشته:  از زمان كرفتن ويزا از سفارت تا چند ماه فرست داريم از ايران خارج شويم؟

دوست عزیز آنکارا از زمان مدیکال حساب میکنه ولی ابوظبی از زمان صدور و 6 ماه فرصت دارین.در ضمن در داخل خود ویزایی که در پاس شما میزنن تاریخ داره که شما تا کی میتونید به آمریکا ورود داشته باشین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: Alirezaa2013
(2013-07-30 ساعت 19:41)romance33 نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 18:23)persheng نوشته:  از زمان كرفتن ويزا از سفارت تا چند ماه فرست داريم از ايران خارج شويم؟

دوست عزیز آنکارا از زمان مدیکال حساب میکنه ولی ابوظبی از زمان صدور و 6 ماه فرصت دارین.در ضمن در داخل خود ویزایی که در پاس شما میزنن تاریخ داره که شما تا کی میتونید به آمریکا ورود داشته باشین.

ممنون از پاسخ شما، ولي چرا بعضيا ميگن ٣ ماه،و فرق انكارا و ابوضبي چيه
تشکر کنندگان:
(2013-07-30 ساعت 19:47)persheng نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 19:41)romance33 نوشته:  

ممنون از پاسخ شما، ولي چرا بعضيا ميگن ٣ ماه،و فرق انكارا و ابوضبي چيه

من به شخصه خودم تجربه آنکارا رو دارم.زمانی که کلیرنس آمد و به سفارت برای گرفتن ویزا مراجعه کردیم پرسیدیم چقدر زمان داریم که آنموقع آخر اریبهشت بود و در پاس ما اعتبار ورود رو تیر ماه زده بود و 6 ماه فرصت از زمان مدیکال برای ما حساب شده بود شما اگر زمان بیشتری میخواهید دوباره باید قبل از مراجعه به سفارت یکبار دیگه مدیکال رو برید ودوباره هزینه هاش رو پرداخت کنید.ولی دوستمان که از ابوظبی بودند از تاریخ زدن ویزا در پاسشون 6 ماه فرصت داده بودن.موفق باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: alirezass ، پدی ، Soap McTavish ، mdna ، sce ، azar1348 ، kouroshd ، amir82 ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee
سلام
از کجا میشه حقوق ساعتی شغلهای مختلف را چک کرد؟
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
تشکر کنندگان: sce ، azar1348 ، romance33 ، noura ، Alirezaa2013
(2013-07-30 ساعت 22:04)shiraz2013 نوشته:  سلام
از کجا میشه حقوق ساعتی شغلهای مختلف را چک کرد؟

یکی از راه هاش سایت های کاریابیه. توی craigslist هم سرچ کن کار مورد نظرت رو پیدا کن و متن آفرش رو بخون و پایینش میبینی که حقوق ساعتی رو زده.
since 2012
تشکر کنندگان: sce ، shiraz2013 ، azar1348 ، romance33 ، afshinghwink ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee
(2013-07-30 ساعت 19:38)persheng نوشته:  كسي نيست جواب بده ؟ بعد از گرفتن ويزا چقدر وقت داريم ايرانو ترك كنيم؟
دوست عزیز تو ویزای شما تاریخ اکسپایر شدن نوشته شده.
زیاد خودتون رو درگیر مسائل دیگه نکنین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: romance33 ، man.u65a ، Alirezaa2013
سلام دوستان

2 تا سوال داشتم
یک اینکه من اسپانسر داشتم
در زمان درخواست یکی از آدرس های اسپانسرم در مریلند را وارد کردم (چون برنامه ام بود از واشینگتن وارد شوم)
زمانی که بسته مهر و موم را تحویلم دادند روی آن به عنوان آدرس نهایی آدرس ایالتی که اسپانسرم قانونا مقیم آن بود درج شده بود (فلوریدا)
حالا سوال اینکه آیا می تونم در فرودگاه و در زمان مصاحبه آدرسی رو که اعلام کردم تغییر بدم؟یا باید به آدرس قانونی اسپانسرم برم؟

دوم اینکه از زمان ورود من به آمریکا تا زمان انقضا ویزا ام کمتر از یک ماه است همچنین زمان مدیکالم تقریبا 10 روز .اما ممکن است دریافت گرین کارتم بیش از یک ماه به طول بیانجامد آیا مشکلی برایم پیش خواهد آمد؟

با سپاس
اکنون من : بلاخره گرفتم!!! Cool
تشکر کنندگان: sce ، man.u65a ، Alirezaa2013
(2013-07-30 ساعت 22:22)Sh_Mohajer نوشته:  سلام دوستان

2 تا سوال داشتم
یک اینکه من اسپانسر داشتم
در زمان درخواست یکی از آدرس های اسپانسرم در مریلند را وارد کردم (چون برنامه ام بود از واشینگتن وارد شوم)
زمانی که بسته مهر و موم را تحویلم دادند روی آن به عنوان آدرس نهایی آدرس ایالتی که اسپانسرم قانونا مقیم آن بود درج شده بود (فلوریدا)
حالا سوال اینکه آیا می تونم در فرودگاه و در زمان مصاحبه آدرسی رو که اعلام کردم تغییر بدم؟یا باید به آدرس قانونی اسپانسرم برم؟

دوم اینکه از زمان ورود من به آمریکا تا زمان انقضا ویزا ام کمتر از یک ماه است همچنین زمان مدیکالم تقریبا 10 روز .اما ممکن است دریافت گرین کارتم بیش از یک ماه به طول بیانجامد آیا مشکلی برایم پیش خواهد آمد؟

با سپاس
۱- بله در فرودگاه آدرس جدیدتون رو می تونید بدید فقط توصیه می کنم آدرس رو پرینت بگیرید به آفیسر بدید که درست وارد کنه .....مشکلی که برا من پیش اومد نشه
۲- شما به محض ورود یه مهر می خوده تو پاست که یکسال ویزا داری. پس نگران نباش
since 2012
تشکر کنندگان: sce ، romance33 ، man.u65a ، Sh_Mohajer ، afshinghwink ، azar1348 ، mirzamemar ، Alirezaa2013 ، manila
دوستان عزیز پیرو گرفتن کمک هزینه تحصیلی واسه کسانی که لیسانس دارند و دوستان اشاره کرده بودن که فقط به دیپلمه ها تعلق میگیره ، تماس گرفتم کالج ORT ، خانم مسئول جواب داد وقتی میایم اینجا با توجه به اینکه لیسانسمونو Evaluate نکردیم بهتره اعلام کنیم که Collage Graduate هستیم که دراین صورت کمک هزینه 6000$ بهمون تعلق میگیره و توصیه کرد زیاد خونه با کالج فاصله نداشته باشه ، مثلا دو ساعت ، این جوری شاید ثبت نام نکنند چون هزینه رفت و آمد رو هم میدن و باید سر کلاس ها حضور پیدا کنیم به موقع ، من بهش گفتم میخوام کالج سانتا مونیکا ثبت نام کنم که خیلی تایید کرد و توصیه کرد حتما حداقل دونفری اتاق بگیرم که اون طرفا گرونه ، دوستانی که مایل به مشارکت جهت ثبت نام و گرفتن خونه تا آخر آگوست هستن لطفا پیغام خصوصی بدن ، در ضمن گفت واسه مستر فایننشیال تعلق نمیگیره ولی میتونیم وام بگیریم و اینکه بعد از گرفتن این کمک هزینه و گذروندن کلاسهای زبان ، اگه واسه مستر هم پذیرش بگیریم ، مشکلی ایجاد نخواهد شد ، چون در بدو ورود هنوز لیسانسو Evaluate نکرده بودیم و برنامه از قبل تعیین شده ای واسه دانشگاه نداشتیم
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
(2013-07-30 ساعت 12:40)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 06:22)mohammadrezah نوشته:  سلام
دوستان عزیز 2 تا سوال دارم:
ما قبل از ورود به آمریکا در همه فرمها آدرس کلرادو را دادیم بعد از ورود به آمریکا یعنی از فرودگاه به بعد آدرس پرتلند را دادیم (آدرس دوستمون را دادیم) حالا هم 28 روزه که خودمون خانه اجاره کردیم (الان از ورودمون به آمریکا 39 روز میگذره).
ولی هنوز گرین کارت هامون را دریافت نکردیم رفتیم اداره ایمیگریشن گفتند گرین کارتها رفته به آدرس قبلی و برگشته و باید تغییر آدرس بدیم الان برای آدرس قبلی کجا را بدیم؟
آیا موقع دریافت گرین کارت از ما امضا میگیرن؟
ممنون
دوست عزیز برای تغییر آدرس از طریق سایت اینجا رو کلیک کنید، در ضمن از طریق شماره ای که روی ولکام لترتون هست میتونین ببینین الان گرین کارتتون کجاست...
خیلی ممنون از راهنمایی تون
فقط شماره ولکام لتر چیه؟کجاست؟
به جز ولکام لتر دیگه از چه طریقی میتونیم این شماره را پیدا کنیم؟
2013AS000061##، دیدن قبولی: 8 می ، ارسال فرمهای اولیه: 15 می، کنسولگری: ابوظبی، افراد کیس: 3 نفر، مصاحبه:هفته سوم آپريل:کلیر 43 روز.
تشکر کنندگان: Ali.US ، romance33 ، man.u65a ، afshinghwink ، لاتاری ، Alirezaa2013 ، sce

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان