کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-08-05 ساعت 00:51)User نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 00:42)marco250 نوشته:  می خواهم ببینم تو فرودگاه های آمریکا برای ورود اول میشه ۱۰۰.۰۰۰ دلار همراه داشت و دکلر کرد و هیچ مشکلی برات به وجود نیاد.

بله می شود. تا وقتی که اعلام کنی مشکلی پیش نمیاد. اعلام نکنید ممکنه ضبطش کنند و شما هم با دردسر مواجه بشوید.

شما تجربه همراه داشتن و دکلر کردن این حجم اسکناس رو اخیرا داشتید ؟
من از کسی شنیدم که بالای ۴۰.۰۰۰ دلار رو همینجوری اجازه نمی دهند و باید قبلش بری اداره خزانه داری آمریکا , قسمت OFAC و بعد از پر کردن یک فرم یک شماره بگیری که با آن شماره می تونی به همان مقداری که تو فرم نوشتی پول وارد امریکا کنی.
تشکر کنندگان: ikamaly ، mehdi110 ، لاتاری ، sadeghi897 ، romance33 ، azar1348 ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، shatsi
(2013-08-05 ساعت 01:29)marco250 نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 00:42)marco250 نوشته:  می خواهم ببینم تو فرودگاه های آمریکا برای ورود اول میشه ۱۰۰.۰۰۰ دلار همراه داشت و دکلر کرد و هیچ مشکلی برات به وجود نیاد.

بله می شود. تا وقتی که اعلام کنی مشکلی پیش نمیاد. اعلام نکنید ممکنه ضبطش کنند و شما هم با دردسر مواجه بشوید.

شما تجربه همراه داشتن و دکلر کردن این حجم اسکناس رو اخیرا داشتید ؟
من از کسی شنیدم که بالای ۴۰.۰۰۰ دلار رو همینجوری اجازه نمی دهند و باید قبلش بری اداره خزانه داری آمریکا , قسمت OFAC و بعد از پر کردن یک فرم یک شماره بگیری که با آن شماره می تونی به همان مقداری که تو فرم نوشتی پول وارد آمریکا کنی.

خیلی از دوستان همین سایت که در یکی دو ماه اخیر سفر داشتند بیشتر از ۴۰۰۰۰ دلار همراه بردن و این موردی که شما گفتین رو نداشتن.
بنا به نقل قول همین دوستان از افیسرهای مهاجرت در فرودگاههای مقصد، مهاجرین می تونن در ابتدای ورود تا ۵۰۰ هزار دلار همراه داشته باشن و نیاز به هیچ مراجعه ای به سازمانهای مورد اشاره شما نیست و فقط باید موقع ورود مقدار دقیق ارز همراهتون رو اعلام کنید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-08-05 ساعت 01:29)marco250 نوشته:  من از کسی شنیدم که بالای ۴۰.۰۰۰ دلار رو همینجوری اجازه نمی دهند و باید قبلش بری اداره خزانه داری آمریکا , قسمت OFAC و بعد از پر کردن یک فرم یک شماره بگیری که با آن شماره می تونی به همان مقداری که تو فرم نوشتی پول وارد آمریکا کنی.
وقتی شما برای بار اول وارد می شوید به عنوان مهاجر اجازه دارید که دارایی خودتون رو وارد کنید.
اگر ساکن شدید و بعد از مدتی بخواهید پول وارد کشور کنید باید از OFAC مجوز بگیرید تا نقل و انتقال شفاف باشه و مشخص بشه از کجا میاد منبعش چیه و مالیاتش چجوری باید پرداخت بشه.
نخیر شخصا من این مقدار پول با خودم نیاوردم. ولی توصیه می کنم قبل از پرواز این راهنمای اداره گمرک و مرزهای امریکا را بخونید:
http://www.cbp.gov/linkhandler/cgov/news...ome2us.pdf

این هم در مورد همراه داشتن مبلغ بیش از 10 هزار دلار به نقل از راهنمای اداره حفاظت از مرزها و گمرک:

If you and your travel companions together are
carrying $10,000 or more in cash or other negotiable
instruments such as endorsed checks, you must
declare it. If you do not, it is subject to forfeiture.
Your money is not subject to taxation or duty.
دوستان من دیروز رسیدم امریکا حونه رو که فردا میریم اجاره کنیم و تحویل بگیریم سفر حیلی راحت و بی دردسر بود راجع به پول زیاد سوال نکردن چمدونها رو هم نگشتن از دستگاه هم رد نکردن فقط میخواستم بدونم سوشیال سکیوریتی رو باید چی کارش کنم کجا برم دنبالش غیر از سکیوریتی چه چیز دیگه ای رو باید دنبال کنم ممنون از پاسختون
اینم بگم همسرم چون چک مجدد بهش خورد نیومده و من و پسرهام تنها اومدیم نمیدونم اینهمه کار رو از کجا شروع کنم !!!!!!!

خوش آمدید!

کافیه یک چرخی توی سفرنامه ها بزنید! همه چیز دستگیرتان خواهد شد! اگر هم بگویید کدام شهر ایالت امده اید هستند دوستانی که بخواهند کمکتان کنند.

برای شروع به این لینک بروید
https://secure.ssa.gov/ICON/main.jsp
و زیپ کد را بزنید و نزدیکترین آفیس را پیدا کنید فردا صبح بروید پیگیری کنید. همزمان ازشان بخواهید به شما رسیدی بدهند که نشان می دهد شما برای شماره سوشیل سکیوریتی اقدام کرده اید.

(2013-08-05 ساعت 02:52)sh_aytak نوشته:  دوستان من دیروز رسیدم آمریکا حونه رو که فردا میریم اجاره کنیم و تحویل بگیریم سفر حیلی راحت و بی دردسر بود راجع به پول زیاد سوال نکردن چمدونها رو هم نگشتن از دستگاه هم رد نکردن فقط میخواستم بدونم سوشیال سکیوریتی رو باید چی کارش کنم کجا برم دنبالش غیر از سکیوریتی چه چیز دیگه ای رو باید دنبال کنم ممنون از پاسختون
اینم بگم همسرم چون چک مجدد بهش خورد نیومده و من و پسرهام تنها اومدیم نمیدونم اینهمه کار رو از کجا شروع کنم !!!!!!!
سلام دوستان
امروز روز پنجم هست که در هیوستن ِ ایالت تگزاس هستم Smile
من سفرنامه‌‌ی اغلب دوستان رو خوندم ولی یک چیزی رو هنوز پیدا نکردم. اونم مدارک لازم برای گرفتن SSN هست.
من هنوز گواهی‌نامه‌‌ی اینجا رو ندارم. گواهی‌نامه‌ی ایرانمم رو هم بین‌المللی نکردم!
یک سرچ توی گوگل هم کردم ولی درست دستگیرم نشد چی چی میخوان دقیقا! فقط فهمیدم که یک فرم هست که باید همون‌حا پُر کنیم. هنوز گرین‌کارتمم نیومده. و حساب هم باز نکردم! با پاسپورتم میتونم برم برای گرفتن SSN در تگزاس آیا؟؟؟
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
(2013-08-05 ساعت 03:31)naarestan نوشته:  چیزی رو هنوز پیدا نکردم. اونم مدارک لازم برای گرفتن SSN هست. فقط فهمیدم که یک فرم هست که باید همون‌حا پُر کنیم. با پاسپورتم میتونم برم برای گرفتن SSN در تگزاس آیا؟؟؟

درسته با پاسپورتت برو و اون فرم رو پر کن.
(2013-08-05 ساعت 03:10)User نوشته:  خوش آمدید!

کافیه یک چرخی توی سفرنامه ها بزنید! همه چیز دستگیرتان خواهد شد! اگر هم بگویید کدام شهر ایالت امده اید هستند دوستانی که بخواهند کمکتان کنند.

برای شروع به این لینک بروید
https://secure.ssa.gov/ICON/main.jsp
و زیپ کد را بزنید و نزدیکترین آفیس را پیدا کنید فردا صبح بروید پیگیری کنید. همزمان ازشان بخواهید به شما رسیدی بدهند که نشان می دهد شما برای شماره سوشیل سکیوریتی اقدام کرده اید.

(2013-08-05 ساعت 02:52)sh_aytak نوشته:  دوستان من دیروز رسیدم آمریکا حونه رو که فردا میریم اجاره کنیم و تحویل بگیریم سفر حیلی راحت و بی دردسر بود راجع به پول زیاد سوال نکردن چمدونها رو هم نگشتن از دستگاه هم رد نکردن فقط میخواستم بدونم سوشیال سکیوریتی رو باید چی کارش کنم کجا برم دنبالش غیر از سکیوریتی چه چیز دیگه ای رو باید دنبال کنم ممنون از پاسختون

مرسی ذوست عزیز من ایالت پنسیلوانیا شهر یورک اومدم از ذوستانی که اینجا هستن خواهش میکنم راهنمایی کنن لطفا حتما این تاپیک رو هم میخونم مرسیSmile

تشکر کنندگان: Soap McTavish ، ikamaly ، لاتاری ، noobnoobi ، romance33 ، azar1348 ، Ali.US ، kouroshd ، aghaghia ، zohre02 ، Alirezaa2013
با سلام خدمت دوستان عزیز مهاجرسرا

من حدودا ۲۲ روزه که وارد نیو یورک شدم، پاکت ویزا رو تو فرودگاه ازم تحویل گرفتن.

Immigrant fee رو هم قبل از اینکه وارد آمریکا بشم پرداخت کردم.

الان بعد از ۲۲ روز از Welcome letter و اینا خبری نیس .وقتیReceipt ID که بعد از پرداخت ۱۶۵ دلار

سایت USCIS بهتون میدرو تو سایت وارد می‌کنم هنوز می‌نویسه که CASE شما یافت نمی‌شود.

یه بارم برای پیگیری با USCIS تماس گرفتم که گفت ۳۰ تا ۴۵ روز صبر کن اگر گرین کارت نیومد دوباره

با ما تماس بگیر، ولی‌ هیچ نامو نشونی هم از من نپرسید، فقط Receipt ID رو پرسید که اونم گفت فعلا

تو سیستم نیست. برای Social هم دو هفته پیش Apply کردم که هنوز به دستم نرسیده.

از دوستان کسی‌ میتونه راهنماییم کنه که الان نیازی هست که دوباره با USCIS تماس بگیرم،

و اگه تماس گرفتم با کدوم بخش صحبت کنم برای پیگیری اینکه آیا مدارکم به دستشون

رسیده یا نه؟

با تشکر
تشکر کنندگان: ikamaly ، nirvana_kobin ، noobnoobi ، afshinghwink ، mrbonbon ، romance33 ، azar1348 ، soruosh ، mgolchin13 ، sce ، zohre02 ، shaso ، Alirezaa2013
دوستان عزیزم
میخواستم یه موردی رو یادآوری کنم ، امیدوارم کسی ناراحت نشه و خدای نکرده به کسی برنخوره.
خواهش میکنم
اگه ممکنه از تکرار مکرر کامنت دوستان اونم به طور کامل خودداری کنید ، آخه اینطوری صفحات تاپیک زود پر میشه و توی هر صفحه یه پست مرتب تکرار میشه. این باعث میشه زحمت مدیران اضافه بشه و تاپیک رسالت اصلیش رواز دست بده. خواهشا اگر قرار هست به کامنتی اشاره کنید که طولانی هست، اون رو به طور خلاصه با خط اول .....خط آخر یا نکته ای که براتون اهمیت داره نمایش بدید.

یک کاربر مثل روشای عزیز
کلی مطالب مفید رو توی یه پست جمع کرده و از تکرار نا بجا اجتناب میکنه و فقط اعلام میکنه که در مهاجرت نامه مطلب اضافه کردم، متاسفانه دوست عزیز دیگری، برای تشکر از این دوستمون،کل کامنت رو تکرار میکنه!!
امیدوارم ناراحت نشین چون اصلا قصد رنجوندن کسی رو ندارم.
بیاید سعی کنیم هممون رعایت کنیم تا تاپیک پربارتر باشه.

اگه مدیران محترم محبت کنند مقوله 165 دلار رو هم در یک تاپیک مستقل جا بدن که دیگه نور الی نور میشه!!
اگه این کامنت اینجا نامناسبه و ارسالش از نظر مدیریت ایراد داره ، خواهش میکنم نسبت به عدم تاییدش اقدام کنند . سپاسگزارم.
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: romance33 ، negar_karimi6 ، edibk ، noobnoobi ، dana ، noura ، AsemanAbee ، zohre02 ، amir82 ، mgolchin13 ، sce ، azar1348 ، Alirezaa2013 ، nooshshahnar ، Sonaen60

بله من هم توفرودگاه کل مبلغ را اعلام کردم که فرم دوم بالای 10000 دلار را پر کردم فقط وارد سیستم کرد و تشکر کرد حتی پول ها نشمرد .
تشکر کنندگان: romance33 ، ikamaly ، mehdi110 ، mgolchin13 ، azar1348 ، لاتاری ، Alirezaa2013 ، shatsi
(2013-08-05 ساعت 14:28)sami0 نوشته:  سلام بچه
خواستم بدونم بار ما میتونه دوتا چمدون 23 کیلویی باشه درسته؟
سلام بستگی به ایرلاینتون داره و اینکه 1 استاپ باشه یا 2 استاپ.اگه در آمریکا پرواز داخلی دارین فقط نفری یک 23 کیلو در بار و 7 کیلو در کابین هواپیما.ولی اگه با همون ایرلاین ادامه پرواز داشته باشین مثل ترکیش و امارات 2تا 23 کیلو در بار و 7 کیلو در کابین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: ikamaly ، لاتاری ، Alirezaa2013
سلام دوستان،کسانی که تجربه بردن دارو به اونطرف رو دارن ،میشه داروها رو توی کیف دستی همراهمون حمل کنیم یا اینکه باید توی بار مخفی کنیم.منظورم اینه که آیا بردن دارو مجازه و یا اینکه مثلا مثل دبی داروهای غیر مجازی هم هست که نباید همراه داشت آیا به راحتی میشه هر دارویی رو برد؟
ممنون از راهنمایی تون.
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، zohre02 ، ikamaly ، Alirezaa2013
(2013-08-05 ساعت 14:53)romance33 نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 14:28)sami0 نوشته:  سلام بچه
خواستم بدونم بار ما میتونه دوتا چمدون 23 کیلویی باشه درسته؟
سلام بستگی به ایرلاینتون داره و اینکه 1 استاپ باشه یا 2 استاپ.اگه در آمریکا پرواز داخلی دارین فقط نفری یک 23 کیلو در بار و 7 کیلو در کابین هواپیما.ولی اگه با همون ایرلاین ادامه پرواز داشته باشین مثل ترکیش و امارات 2تا 23 کیلو در بار و 7 کیلو در کابین.

ممنون پس خوب شد دو تا 23 کیلو میتونم ببرم
البته من شنیدم به اضافه کوله پشتی همراهمون میتونیم یه چمدون با سایز کوچیک هم تو هواپیما ببریم
تشکر کنندگان: romance33 ، zohre02 ، sce ، ikamaly ، لاتاری ، Alirezaa2013
(2013-08-05 ساعت 15:45)farokhi21 نوشته:  سلام دوستان،کسانی که تجربه بردن دارو به اونطرف رو دارن ،میشه داروها رو توی کیف دستی همراهمون حمل کنیم یا اینکه باید توی بار مخفی کنیم.منظورم اینه که آیا بردن دارو مجازه و یا اینکه مثلا مثل دبی داروهای غیر مجازی هم هست که نباید همراه داشت آیا به راحتی میشه هر دارویی رو برد؟
ممنون از راهنمایی تون.

سلام
من دیروز از دوستم سوال کردم میگفت هیچ مشکلی نداره
تشکر کنندگان: romance33 ، zohre02 ، sce ، ikamaly ، mdna ، لاتاری

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان