موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-05 ساعت 02:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-05 ساعت 03:04 توسط sh_aytak.)
دوستان من دیروز رسیدم امریکا حونه رو که فردا میریم اجاره کنیم و تحویل بگیریم سفر حیلی راحت و بی دردسر بود راجع به پول زیاد سوال نکردن چمدونها رو هم نگشتن از دستگاه هم رد نکردن فقط میخواستم بدونم سوشیال سکیوریتی رو باید چی کارش کنم کجا برم دنبالش غیر از سکیوریتی چه چیز دیگه ای رو باید دنبال کنم ممنون از پاسختون
اینم بگم همسرم چون چک مجدد بهش خورد نیومده و من و پسرهام تنها اومدیم نمیدونم اینهمه کار رو از کجا شروع کنم !!!!!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز مهاجرسرا
من حدودا ۲۲ روزه که وارد نیو یورک شدم، پاکت ویزا رو تو فرودگاه ازم تحویل گرفتن.
Immigrant fee رو هم قبل از اینکه وارد آمریکا بشم پرداخت کردم.
الان بعد از ۲۲ روز از Welcome letter و اینا خبری نیس .وقتیReceipt ID که بعد از پرداخت ۱۶۵ دلار
سایت USCIS بهتون میدرو تو سایت وارد میکنم هنوز مینویسه که CASE شما یافت نمیشود.
یه بارم برای پیگیری با USCIS تماس گرفتم که گفت ۳۰ تا ۴۵ روز صبر کن اگر گرین کارت نیومد دوباره
با ما تماس بگیر، ولی هیچ نامو نشونی هم از من نپرسید، فقط Receipt ID رو پرسید که اونم گفت فعلا
تو سیستم نیست. برای Social هم دو هفته پیش Apply کردم که هنوز به دستم نرسیده.
از دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه که الان نیازی هست که دوباره با USCIS تماس بگیرم،
و اگه تماس گرفتم با کدوم بخش صحبت کنم برای پیگیری اینکه آیا مدارکم به دستشون
رسیده یا نه؟
با تشکر
رتبه:
139
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم
میخواستم یه موردی رو یادآوری کنم ، امیدوارم کسی ناراحت نشه و خدای نکرده به کسی برنخوره.
خواهش میکنم
اگه ممکنه از تکرار مکرر کامنت دوستان اونم به طور کامل خودداری کنید ، آخه اینطوری صفحات تاپیک زود پر میشه و توی هر صفحه یه پست مرتب تکرار میشه. این باعث میشه زحمت مدیران اضافه بشه و تاپیک رسالت اصلیش رواز دست بده. خواهشا اگر قرار هست به کامنتی اشاره کنید که طولانی هست، اون رو به طور خلاصه با خط اول .....خط آخر یا نکته ای که براتون اهمیت داره نمایش بدید.
یک کاربر مثل روشای عزیز
کلی مطالب مفید رو توی یه پست جمع کرده و از تکرار نا بجا اجتناب میکنه و فقط اعلام میکنه که در مهاجرت نامه مطلب اضافه کردم، متاسفانه دوست عزیز دیگری، برای تشکر از این دوستمون،کل کامنت رو تکرار میکنه!!
امیدوارم ناراحت نشین چون اصلا قصد رنجوندن کسی رو ندارم.
بیاید سعی کنیم هممون رعایت کنیم تا تاپیک پربارتر باشه.
اگه مدیران محترم محبت کنند مقوله 165 دلار رو هم در یک تاپیک مستقل جا بدن که دیگه نور الی نور میشه!!
اگه این کامنت اینجا نامناسبه و ارسالش از نظر مدیریت ایراد داره ، خواهش میکنم نسبت به عدم تاییدش اقدام کنند . سپاسگزارم.
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،کسانی که تجربه بردن دارو به اونطرف رو دارن ،میشه داروها رو توی کیف دستی همراهمون حمل کنیم یا اینکه باید توی بار مخفی کنیم.منظورم اینه که آیا بردن دارو مجازه و یا اینکه مثلا مثل دبی داروهای غیر مجازی هم هست که نباید همراه داشت آیا به راحتی میشه هر دارویی رو برد؟
ممنون از راهنمایی تون.
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN