موضوعها: 0
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-05 ساعت 16:26)sh_aytak نوشته: (2013-08-05 ساعت 15:45)farokhi21 نوشته: سلام دوستان،کسانی که تجربه بردن دارو به اونطرف رو دارن ،میشه داروها رو توی کیف دستی همراهمون حمل کنیم یا اینکه باید توی بار مخفی کنیم.منظورم اینه که آیا بردن دارو مجازه و یا اینکه مثلا مثل دبی داروهای غیر مجازی هم هست که نباید همراه داشت آیا به راحتی میشه هر دارویی رو برد؟
ممنون از راهنمایی تون.
من هم تو چمدونهام چند تا پلاستیک دارو داشتم هم تو کیف دستیم که شامل شربت هم میشد اصلا چیزی راجع به شربت نپرسیدن چیزی حدود 3 تا پلاستیک در بارهام و 1 پلاستیک در کیف دستیم دارو داشتم موردی پیش نیومد
سلام/دبی به داروهای ارام بخش -خواب اور-مسکن های مخدر مثل استامینوفن کدئینه حساسند بهتره اگه داروی خاصی مصرف میکنید نسخ پزشک همراهتون باشه.
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
User جان
برای آوردن انتی بیوتیک هم باید نسخه داشته باشیم؟؟؟؟ هر نوع آنتی بیوتیکی میتونیم بیاریم (البته اگه داریم!!!!)
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
من تابخال نديدم و نشنيدم از مسافر بپرسند دارو همراه دارند يا نه.
نسخه همراه داشته باشيد بيشتر براي خودتون ممكنه بهتر باشه كه دراينده بدونيد چه دارويي رو مصرف مي كرديد و شايد لخواهيد در صورت نياز به پزشك نشون بديد.
رتبه:
32
2 تشکر در 1 ارسال
2013-08-05 ساعت 19:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-06 ساعت 12:36 توسط پرستوی مهاجر.)
سلام دوستان عزیزمن یک پسر 1 ساله دارم واکسن که براش زدن یک برگه دادن که 1 ماه بعد باید تکرار میشد ولی این واکسن ها جزو واکسن هایی که در ایران انجام میشه نبود یعنی باید دوباره میرفتیم دبی که البته ما نرفتیم کیس ما 4 نفره هست ویزای من و بچه ها اماده هست ولی شوهرم نه ایا در فرودگاه امریکا مشکلی پیش نمیاید نمیگن چرا واکسن تکرار نشده وهمچنین مدیکال ابوظبی چقدر اعتبار داره و از کی حساب میشه دوستان لطفا من راهنمایی کنید ممنون میشم
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یوزر جان حالا با این اوصاف میزارند که دارو با خودمون ببریم؟شما اطلاع دارید؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-05 ساعت 19:34)سمیرا صدیقی نوشته: سلام دوستان عزیزمن یک پسر 1 ساله دارم واکسن که براش زدن یک برگه دادن که 1 ماه بعد باید تکرار میشد ولی این واکسن ها جزو واکسن هایی که در ایران انجام میشه نبود یعنی باید دوباره میرفتیم دبی که البته ما نرفتیم کیس ما 4 نفره هست ویزای من و بچه ها اماده هست ولی شوهرم نه ایا در فرودگاه آمریکا مشکلی پیش نمیاید نمیگن چرا واکسن تکرار نشده وهمچنین مدیکال ابوظبی چقدر اعتبار داره و از کی حساب میشه دوستان لطفا من راهنمایی کنید اگر پیام خصوصی باشه ممنون میشم
دوست عزیز برای پسر من فقط نوبت دوم آبله مرغون رو علامت زدن برای 1 ماه بعدکه ما خریدیم و آوردیم با خودمون ایران
ولی دوستی در صفحات قبل گفته بود که 2-3 ماهی از نوبت اول واکسن آبله مرغون گذشته بوده و آمریکا نوبت دوم رو زدن و از دکتر هم سئوال کردن و گفته مشکلی نیست
در مورد اعتبار تا جایی که میدونم هر سفارتی براساس اعتبار مدیکال خودش انقضا ویزا رو میزنه
ابوظبی از تاریخی که ویزا میده میزنه ولی آنکارا از تاریخ مدیکال اعتبار ویزا رو میزنه
پس شما از زمانی که ویزا خورده میتونید حساب کنید
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا