کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-08-05 ساعت 15:45)farokhi21 نوشته:  سلام دوستان،کسانی که تجربه بردن دارو به اونطرف رو دارن ،میشه داروها رو توی کیف دستی همراهمون حمل کنیم یا اینکه باید توی بار مخفی کنیم.منظورم اینه که آیا بردن دارو مجازه و یا اینکه مثلا مثل دبی داروهای غیر مجازی هم هست که نباید همراه داشت آیا به راحتی میشه هر دارویی رو برد؟
ممنون از راهنمایی تون.

من هم تو چمدونهام چند تا پلاستیک دارو داشتم هم تو کیف دستیم که شامل شربت هم میشد اصلا چیزی راجع به شربت نپرسیدن چیزی حدود 3 تا پلاستیک در بارهام و 1 پلاستیک در کیف دستیم دارو داشتم موردی پیش نیومد

(2013-08-05 ساعت 16:26)sh_aytak نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 15:45)farokhi21 نوشته:  سلام دوستان،کسانی که تجربه بردن دارو به اونطرف رو دارن ،میشه داروها رو توی کیف دستی همراهمون حمل کنیم یا اینکه باید توی بار مخفی کنیم.منظورم اینه که آیا بردن دارو مجازه و یا اینکه مثلا مثل دبی داروهای غیر مجازی هم هست که نباید همراه داشت آیا به راحتی میشه هر دارویی رو برد؟
ممنون از راهنمایی تون.

من هم تو چمدونهام چند تا پلاستیک دارو داشتم هم تو کیف دستیم که شامل شربت هم میشد اصلا چیزی راجع به شربت نپرسیدن چیزی حدود 3 تا پلاستیک در بارهام و 1 پلاستیک در کیف دستیم دارو داشتم موردی پیش نیومد

سلام/دبی به داروهای ارام بخش -خواب اور-مسکن های مخدر مثل استامینوفن کدئینه حساسند بهتره اگه داروی خاصی مصرف میکنید نسخ پزشک همراهتون باشه.
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، romance33 ، sce ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، nooshshahnar
به نظر من دارو اصلا نيازي نيست با خودتون بياوريد. غير از انتي بيوتيك و داروهايي كه بدون نسخه پزشك داده نميشه و براي بيناري خاص هستش.

شربت، مسكن، سرماخوردگي، و داروي عادي ديگر بسيار بهتر و ارزانترش همينجا هست و نيازي نداريد با خود بياوريد. اما آنتي بيوتيك رو با خودتون بياوريد.
دوست من يك سري دارو باخودش اورده بود. وقتي برگشت همه رو پيش ما گذاشت ولي بعد از مدتي همه رو دور ريختيم.
ممنون از راهنمایی تون.

به نظر من دارو اصلا نيازي نيست با خودتون بياوريد. غير از انتي بيوتيك و داروهايي كه بدون نسخه پزشك داده نميشه و براي بيناري خاص هستش.

شربت، مسكن، سرماخوردگي، و داروي عادي ديگر بسيار بهتر و ارزانترش همينجا هست و نيازي نداريد با خود بياوريد. اما آنتي بيوتيك رو با خودتون بياوريد.
دوست من يك سري دارو باخودش اورده بود. وقتي برگشت همه رو پيش ما گذاشت ولي بعد از مدتي همه رو دور ريختيم.
ممنون از راهنمایی تون.
User جان
برای آوردن انتی بیوتیک هم باید نسخه داشته باشیم؟؟؟؟ هر نوع آنتی بیوتیکی میتونیم بیاریم (البته اگه داریم!!!!)
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: User ، romance33 ، sce ، sadeghi897 ، ikamaly ، لاتاری ، Alirezaa2013 ، shatsi
من تابخال نديدم و نشنيدم از مسافر بپرسند دارو همراه دارند يا نه.
نسخه همراه داشته باشيد بيشتر براي خودتون ممكنه بهتر باشه كه دراينده بدونيد چه دارويي رو مصرف مي كرديد و شايد لخواهيد در صورت نياز به پزشك نشون بديد.
سلام دوستان عزیزمن یک پسر 1 ساله دارم واکسن که براش زدن یک برگه دادن که 1 ماه بعد باید تکرار میشد ولی این واکسن ها جزو واکسن هایی که در ایران انجام میشه نبود یعنی باید دوباره میرفتیم دبی که البته ما نرفتیم کیس ما 4 نفره هست ویزای من و بچه ها اماده هست ولی شوهرم نه ایا در فرودگاه امریکا مشکلی پیش نمیاید نمیگن چرا واکسن تکرار نشده وهمچنین مدیکال ابوظبی چقدر اعتبار داره و از کی حساب میشه دوستان لطفا من راهنمایی کنید ممنون میشم
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
تشکر کنندگان: nooshshahnar
سلام یوزر جان حالا با این اوصاف میزارند که دارو با خودمون ببریم؟شما اطلاع دارید؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، ikamaly ، sce ، Alirezaa2013 ، behfaza
نخیر! این کار در حیطه اختیارات پزشک معتمد هست نه افسر گمرک و غیره.
مدیکال شش ماه اعتبار داره از تاریخی که آزمایش دادید.
برای گرفتن بهترین جواب همیشه ارسال های قبلی را بخوانید و بعد در تاپیک بپرسید و انتظار پاسخ در پیام خصوصی نداشته باشید.
موفق باشید.

(2013-08-05 ساعت 19:34)سمیرا صدیقی نوشته:  ایا در فرودگاه آمریکا مشکلی پیش نمیاید نمیگن چرا واکسن تکرار نشده وهمچنین مدیکال ابوظبی چقدر اعتبار داره و از کی حساب میشه دوستان لطفا من راهنمایی کنید اگر پیام خصوصی باشه ممنون میشم

پدی جان بله مجاز هستید که وارد کنید اما به شرایطی.

ایرلاین و FDA مقررات حمل و نقل و ورود دارو را تعیین م یکنند. اگر می خواهید مثلا کپسول های تحت فشار اکسیژن یا نیدل و سرنگ و امثال اینها که ریسک امنیتی داره باید با ایرلاین تماس بگیرید. کلا مشخصه که بردن سرنگ توی هواپیما ممنوعه! ولی اگر نیاز دارید که باخودتون ببرید هواپیما حتما کپی نسخه پزشک رو داشته باشید و از قبل با ایرلاین هماهنگ کنید.

در مورد ورود دارو به امریکا هم FDA و اداره گمرک و مرزها مشخص کرده که هر دارویی فقط برای استفاده شخصی باید باشه. نه برای فروش یا برای خانواده و دوستان. اون هم برای استفاده تقریبا سه ماه و داروها باید در بسته بندی با تاریخ انقضا و لیبل و برچسب مناسب باشه. البته اداره گمرک تصریح کرده که یک نسخه معتبر از پزشک باید همراه همه داروهایی باشه که با خودتون میاورید.
این هم شماره تلفن FDA در صورتی که نیاز به مشاوره دارید برای ورود دارو به همراه خودتون به آمریکا. 3107960356

من باشم به اندازه دو یا سه بار مصرف انتی بیوتیک با خودم میارم. به هر حال اینجا محیط جدیده و ممکنه بدن ما به باکتریهای اینجا ایمن نباشند چون بعد از مدتی فلور بدن ما هم عوض میشه و اونوقت معمولا ممکنه یک سری عفونت ها پیش بیاد.
مثلا من توی استخر یک عفونت گوش مختصری گرفتم.
اینجا آنتی بیوتیک بدون بیمه خیلی گرونه. یک قوطی سی چهل تایی ممکنه 120 دلار هزینه داشته باشه. پس بهتره داشته باشید.
بقیه داروهای بدون نسخه رو من توصیه نمی کنم.

من این اطلاعات رو از سایت اداره گمرک درآوردم و میتونید به این اطلاعات استناد کنید از این وبسایت:
https://help.cbp.gov/app/answers/detail/...ygen-tanks

(2013-08-05 ساعت 19:48)پدی نوشته:  سلام یوزر جان حالا با این اوصاف میزارند که دارو با خودمون ببریم؟شما اطلاع دارید؟
(2013-08-05 ساعت 20:27)User نوشته:  در مورد ورود دارو به آمریکا هم FDA و اداره گمرک و مرزها مشخص کرده که هر دارویی فقط برای استفاده شخصی باید باشه. نه برای فروش یا برای خانواده و دوستان. اون هم برای استفاده تقریبا سه ماه و داروها باید در بسته بندی با تاریخ انقضا و لیبل و برچسب مناسب باشه. البته اداره گمرک تصریح کرده که یک نسخه معتبر از پزشک باید همراه همه داروهایی باشه که با خودتون میاورید.
این هم شماره تلفن FDA در صورتی که نیاز به مشاوره دارید برای ورود دارو به همراه خودتون به آمریکا. 3107960356

من باشم به اندازه دو یا سه بار مصرف انتی بیوتیک با خودم میارم. به هر حال اینجا محیط جدیده و ممکنه بدن ما به باکتریهای اینجا ایمن نباشند چون بعد از مدتی فلور بدن ما هم عوض میشه و اونوقت معمولا ممکنه یک سری عفونت ها پیش بیاد.
مثلا من توی استخر یک عفونت گوش مختصری گرفتم.
اینجا آنتی بیوتیک بدون بیمه خیلی گرونه. یک قوطی سی چهل تایی ممکنه 120 دلار هزینه داشته باشه. پس بهتره داشته باشید.
بقیه داروهای بدون نسخه رو من توصیه نمی کنم.

من این اطلاعات رو از سایت اداره گمرک درآوردم و میتونید به این اطلاعات استناد کنید از این وبسایت:
https://help.cbp.gov/app/answers/detail/...ygen-tanks

آقای یوزر ما می تونیم آنتی بیوتیک تزریقی مثل پنی سیلین 1200000 یا پنی سیلین 6:3:3 با خودمان ببریم؟؟؟ تقریبا 10 عدد
ممنون میشم جواب بدید
تشکر کنندگان: romance33 ، azar1348 ، sadeghi897 ، پدی ، noobnoobi ، ikamaly ، sce ، Alirezaa2013 ، powerb
(2013-08-05 ساعت 19:34)سمیرا صدیقی نوشته:  سلام دوستان عزیزمن یک پسر 1 ساله دارم واکسن که براش زدن یک برگه دادن که 1 ماه بعد باید تکرار میشد ولی این واکسن ها جزو واکسن هایی که در ایران انجام میشه نبود یعنی باید دوباره میرفتیم دبی که البته ما نرفتیم کیس ما 4 نفره هست ویزای من و بچه ها اماده هست ولی شوهرم نه ایا در فرودگاه آمریکا مشکلی پیش نمیاید نمیگن چرا واکسن تکرار نشده وهمچنین مدیکال ابوظبی چقدر اعتبار داره و از کی حساب میشه دوستان لطفا من راهنمایی کنید اگر پیام خصوصی باشه ممنون میشم
دوست عزیز برای پسر من فقط نوبت دوم آبله مرغون رو علامت زدن برای 1 ماه بعدکه ما خریدیم و آوردیم با خودمون ایران
ولی دوستی در صفحات قبل گفته بود که 2-3 ماهی از نوبت اول واکسن آبله مرغون گذشته بوده و آمریکا نوبت دوم رو زدن و از دکتر هم سئوال کردن و گفته مشکلی نیست
در مورد اعتبار تا جایی که میدونم هر سفارتی براساس اعتبار مدیکال خودش انقضا ویزا رو میزنه
ابوظبی از تاریخی که ویزا میده میزنه ولی آنکارا از تاریخ مدیکال اعتبار ویزا رو میزنه
پس شما از زمانی که ویزا خورده میتونید حساب کنید
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
(2013-08-05 ساعت 19:48)پدی نوشته:  سلام یوزر جان حالا با این اوصاف میزارند که دارو با خودمون ببریم؟شما اطلاع دارید؟
دارو مشکلی نداره من آوردمSmile
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
دوستان خواهشا من رو به لینک راهنمایی پرداخت 165 د ل ا ر راهنمایی کنید لطفا خیلی گشتم ولی...Sad
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: sce ، powerb
(2013-08-05 ساعت 23:55)edibk نوشته:  دوستان خواهشا من رو به لینک راهنمایی پرداخت 165 د ل ا ر راهنمایی کنید لطفا خیلی گشتم ولی...Sad

نقل قول از كاوه شيز
(پست موقت)

سلام،
کارهایی که من برای پرداخت 165$ انجام دادم:

اول از این لینک با استفاده از یک آدرس ای میل معتبر و انتخاب پسورد، اکانت می سازید:
https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/CISC...LDSESSION=

تو صفحه بعد ازتون می پرسه که برای خودتون هست یا نماینده و وکیل کسی هستید که انتخاب می کنید برای خودتون(Applicant).

یه سری مراحل مثل فرستادن تاییدیه به ای میلتون و ... هست که انجام میدید.
در نهایت شما هر وقت وارد اکانت می شید انتخاب می کنید که یه کد امنیتی یا یه سوال شخصی ازتون بخواد ( سه گزینه security pin via phone & secuity pin via email & personal identity question) که من همون ارسال کد به ای میل (security Identity via email) رو انتخاب کردم، به این شکل که هر بار یه کد به ای میلتون میفرسته و بعد از وارد کردن اون کد وارد اکانت میشید.
مرحله بعد تست کد امنیتی هست و بعد از اون account activated!
تو این مرحله یه بار خارج بشید sign out و دوباره وارد بشید و کد امنیتی رو وارد کنید. تو صفحه جدید قسمت apply online از ستون سمت چپ و بعد USCIS immigration fee رو انتخاب کنید.
یه صفحه با عنوان information about you میاد که باید اطلاعات زیر رو وارد کنید:
-A-number که اول حرف A و بعد یه 0 و بعد بقیه اعداد که تو ویزا و رو پاکت زرد جلوی A-number موجود هست.
-DOS case ID که همود case number هست به فرمت روی ویزا، یعنی بدون صفرهای بعد از AS، فقط باید آخر اون 01 برای برنده اصلی اضافه بشه.(02و03و0n برای سایر اعضای کیس)
-date of birth (لطفا به فرمت وارد کردن تاریخ تولد دقت کنید)
-country of birth (دقت کنید)
زیر صفحه هم لینک add family member هست برای اضافه کردن سایر اعضای خانواده.
مرحله بعد و پس از ذخیره شدن اطلاعات شما یک ماه فرصت دارید که با پرداخت 165$ برای هر یک از اعصای خانواده پروفایلتون رو تکمیل کنیدو برای این منظور بعد از وارد شدن به اکانتتون cantinue DRAFT می بینید. چون من قبلا این مرحله رو طی کرده بودم مجددا نتونستم دقیق ببینم به چه فرمتی هست، ولی کاری که من کردم این بود که یوزرنیم و پسوردم رو در اختیار دوستم قرار دادم و ایشون وارد همین DRAFT شد و به راحتی با وارد کردن شماره کارت و مشخصات لازم 165$ رو پرداخت کرد و رسید هم اومد به ای میل من.
بعد از این پرداخت و دریافت تاییدیه اون پروفایل تکمیل میشه که با وارد شذن شما کد Receipt ID رو که با IOE شروع میشه می بینید. بهتره به قسمت messages برید و پیغام با عنوان case receipt notice که موجود هست رو پرینت بگیرید که شامل مشخصات شما و Receipt ID و
همینطور (Account ID(USCIS Account Number میشه.
این Receipt ID فعلا تا قبل از ورودتون به یو اس و تحویل پاکت زرد و شروع عملیات صدور گرین کارت کار نمی کنه.
امیدوارم دوستانی که از این به بعد نسبت به پرداخت اقدام می کنند از همه مراحل کامل تر از من نکته اینجا بنویسند، چون همونطور که گفتم نتونستم بعضی از مراحل این روندو دوباره وارد بشم و ببینم و بنویسم.
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
طبق وبسايت بالا مشكلي نداره اگر نسخه هم همراتون باشه.
ولي اونوقت كي مي خواد براتون تزريق كنه؟ من تا بحال چيزي مثل تزريقاتي نديدم اينجا.

(2013-08-05 ساعت 21:46)Carrot نوشته:  آقای یوزر ما می تونیم آنتی بیوتیک تزریقی مثل پنی سیلین 1200000 یا پنی سیلین 6:3:3 با خودمان ببریم؟؟؟ تقریبا 10 عدد
ممنون میشم جواب بدید
تشکر کنندگان: ikamaly ، کاوه شیز ، kouroshd ، el333 ، romance33 ، ParsTrader ، sce ، Alirezaa2013 ، Saeedv13 ، daad ، aghaghia ، nedaba
سلام،
با اجازه دوستان عزیز، دو تا پست مرتبط ولی جدا از هم در مورد پرداخت 165$ داشتم که اینجا با هم تکرارشون میکنم:

کارهایی که من برای پرداخت 165$ انجام دادم:

اول از این لینک با استفاده از یک آدرس ای میل معتبر و انتخاب پسورد، اکانت می سازیدSadCreate New Account)
https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/CISC...OLDSESSION=

(و یا اول وارد این لینک میشید: http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...f3d6a1RCRD

و بعد USCIS ELIS رو از پاراگراف دوم سطر اول! کلیک میکنید تا وارد صفحه USCIS Electronic Immigration System (ELIS) Log In بشید)

تو صفحه بعد ازتون می پرسه که برای خودتون هست یا نماینده و وکیل کسی هستید که انتخاب می کنید برای خودتون(Applicant).

یه سری مراحل مثل فرستادن تاییدیه به ای میلتون و ... هست که انجام میدید.
در نهایت شما هر وقت وارد اکانت می شید انتخاب می کنید که یه کد امنیتی یا یه سوال شخصی ازتون بخواد ( سه گزینه security pin via phone & secuity pin via email & personal identity question) که من همون ارسال کد به ای میل (security Identity via email) رو انتخاب کردم، به این شکل که هر بار یه کد به ای میلتون میفرسته و بعد از وارد کردن اون کد وارد اکانت میشید.
مرحله بعد تست کد امنیتی هست و بعد از اون account activated!
تو این مرحله یه بار خارج بشید log out و دوباره وارد بشید و کد امنیتی رو وارد کنید. تو صفحه جدید قسمت apply online از ستون سمت چپ و بعد USCIS immigration fee رو انتخاب کنید.
یه صفحه با عنوان information about you میاد که باید اطلاعات زیر رو وارد کنید:
-A-number که اول حرف A و بعد یه 0 و بعد بقیه اعداد که تو ویزا(Alien Number یا Registration Number) و رو پاکت زرد جلوی A-number موجود هست.( اضافه کردن 0 بعد از A و قبل از اعداد به منظور 9 رقمی شدن A-Number هست)
-DOS case ID که همون case number هست به فرمت روی ویزا(IV Case Number)، یعنی بدون صفرهای بعد از AS، فقط باید آخر اون 01 برای برنده اصلی اضافه بشه.(02و 03و 0n برای سایر اعضای کیس).
-date of birth (لطفا به فرمت وارد کردن تاریخ تولد دقت کنید)
-country of birth (دقت کنید)
زیر صفحه هم لینک add family member هست برای اضافه کردن سایر اعضای خانواده.
مرحله بعد و پس از ذخیره شدن اطلاعات شما یک ماه فرصت دارید که با پرداخت 165$ ( درصورت عدم پرداخت و تکمیل مراحل بعد از یک ماه اکانت شما حذف میشه)برای هر یک از اعصای خانواده پروفایلتون رو تکمیل کنیدو برای این منظور بعد از وارد شدن به اکانتتون continue DRAFT می بینید. چون من قبلا این مرحله رو طی کرده بودم مجددا نتونستم دقیق ببینم به چه فرمتی هست، ولی کاری که من کردم این بود که یوزرنیم و پسوردم رو در اختیار دوستم قرار دادم و ایشون وارد همین DRAFT شد و به راحتی با وارد کردن شماره کارت و مشخصات لازم 165$ رو پرداخت کرد و رسید هم اومد به ای میل من.
بعد از این پرداخت و دریافت تاییدیه اون پروفایل تکمیل میشه که با وارد شذن شما کد Receipt ID رو که با IOE شروع میشه می بینید. بهتره به قسمت messages برید و پیغام با عنوان case receipt notice که موجود هست رو پرینت بگیرید که شامل مشخصات شما و Receipt ID و
همینطور (Account ID(USCIS Account Number میشه.
این Receipt ID فعلا تا قبل از ورودتون به یو اس و تحویل پاکت زرد و شروع عملیات صدور گرین کارت کار نمی کنه و نمیتونید مراحل صدور گرین کارت یعنی CASE STATUS رو در سایت http://www.uscis.gov/portal/site/uscis پی
تشکر کنندگان: گل نهال ، kouroshd ، edibk ، shimoda ، rezagh ، el333 ، romance33 ، r_ent ، Hoormazd ، لاتاری ، sce ، AsemanAbee ، Alirezaa2013 ، NarcisJ ، itsmasoud ، hamid1243 ، عضو باسابقه ، nooshshahnar ، Saeedv13 ، پرستوی مهاجر ، Soap McTavish ، farmiz ، sami0 ، ramin_red ، maryami2k4 ، Mehrdadordi ، dana ، nina22 ، Ehsan1358 ، morvarid1364 ، sina99 ، rira1982 ، zavosh ، pm.motamedi ، daad ، afshinghwink ، usa lover ، kamyar07 ، manila ، aydinaghajani ، negarita ، afshin4749 ، dove ، niloo-kh ، jnouri ، hamedhamed ، ma300me ، ali1234 ، roeentan ، mtcanada ، aghaghia ، Sonaen60 ، mehrdad pharm ، ALNB ، exxedus ، meysam3455 ، betsa ، farshad_m ، mahsa3017 ، lilistar ، mohammad69 ، niko ، alirezass ، اریوبرزن ، nnhh ، پسر شجاع ، amiz.abdollah ، amir82 ، lilac ، hgbeigi ، sejz ، shaso ، valencia ، mehdieb ، behfaza ، javid737 ، ffrfar ، mamad_msp ، H Pier ، peanut ، parsush ، Visas ، noura ، soli asali ، shatsi ، pooyan1920 ، mamalino10 ، mrbonbon ، خسته از وطن ، hsevensky2013 ، maxima2012 ، azar1348 ، amin arefi ، zohre02 ، Sam2014 ، godot ، nasam ، tenese ، nika ، behkarzad ، sadeghifa ، am4366 ، ojee ، asalasali ، pv-n ، Sepideh.hedipes ، lighter ، alimarmar ، mrpahlevani ، saeedshafiee ، زری وحدتی ، rezahoorjandi ، qeshmi ، hossein2909 ، آلیس-1980 ، nedaba ، sara esm ، estanfordbineh ، pari1392 ، امین 13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان