کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
درود بی پایان خدمت دوستان و سروران گرامی
من برای اولین ورودم به آمریکا مسیر تهران-دوحه-شیکاگو-لس آنجلس رو آنلاین از هواپیمایی قطری می خوام بگیرم
از دفتر قطری پرسیدم مثینکه پرواز شیکاگو به لس آنجلس (که با امریکن ایرلاین انجام میشه) از همون فرودگاهی که از دوحه وارد میشیم انجام میشه فقط از ترمینال 5 باید رفت ترمینال3
1-جابجایی بین این 2ترمینال به چه شکله-چقدر زمان میبره؟ با چه وسیله ای باید برم؟
2-برای انجام کارهای مهاجرتی بین 2پرواز در شیکاگو حداقل چقدر زمان لازمه؟
3-با قطری 2تا 23کیلو می تونم ببرم ولی با امریکن یه جا تو سایتش گفته برای اولین و دومین بگیج باید به ترتیب 25$ و 35$ پرداخت کنیم و یه جا دیگه تو قسمت استثنا ها گفته اونایی که از آسیا می یان هزینه ای لازم نیست پرداخت کنن.(یه جا هم تو همین سایت یکی از دوستان نوشته بود که 150$ برای بگیج دوم ازش گرفتن) حالا موندم واقعا برای مورد من 2تا 23کیلو با امریکن چه قدر مشمول هزینه میشه؟
ممنون
تشکر کنندگان: milad_aae ، ikamaly ، azar1348 ، zohre02 ، sce ، لاتاری ، sumya ، Alirezaa2013 ، daad ، powerb ، remarya
سلام عزیز
دلیلی داره که از این طریق می خواین برید؟ اگر نه ! می تونید با ایران ایر برید
فرانکفورت و ادامه با لوفت هانزا به لوس آنجلس .ارزونتر میشهWink
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: kouroshd ، azar1348 ، romance33 ، shaso ، zohre02 ، لاتاری ، Alirezaa2013 ، daad ، shatsi
اینم مسیر خوبیه(IKA-FRA-LAX) ولی 2تامشکل باهاش دارم
1-اولین تاریخی که جا میداد 2OCT هست که یکم دیره
2-بار مجاز در کل مسیر فقط 1بگیج 23KG
تشکر کنندگان: azar1348 ، romance33 ، لاتاری ، daad
(2013-08-06 ساعت 23:52)milad_aae نوشته:  سلام دوستان
کسی می تونه لطف کنه در مورد منطقه westwood لوس آنجلس اطلاعاتی برای سکونت اعلام کنن؟؟

(2013-08-07 ساعت 00:23)پدی نوشته:  بهترین کسی که می تونه به شما در این زمینه اطلاعات بده جناب userهستند

پدی جان منو توی کار انجام شده قرار دادی!

وست وود شهریه که معروفه به تهرانجلس. یک چهارراه کوچولو هم هست به نام میدان/چهارراه پرژن Persian square
شهرت وست وود به خاطر وجود ایرانی های بسیار زیاد این شهره. بسیاری از آنها از ایرانی های قدیمی هستند. روی مغازه ها تابلوهای فارسی رو می بینید. رستوران و سوپرمارکت های ایرانی زیادند. برای عید و چهارشنبه سوری و سیزده بدر همیشه مراسمی اونجا هست.

به دانشگاه UCLA نزدیکه و همینطور به سانتا مونیکا. به خاطر اینکه اکثر ساکنان ایرانی هستند امنیت نسبتا خوبی داره. البته محله بد و خوب همه جا پیدا میشه.
اپارتمان های نزدیک به UCLA گرونتر هستند همینطور نزدیک به Wilshire بلوار گرون هستند برای شروع. معمولا از 1400 شروع میشه برای یک خوابه. ولی به سمت سانتا مونیکا ارزونتر هستند و قیمت ها کمی کمتره.
از لحاظ دسترسی جای خوبیه چون با وجود بزرگراه 405 درکنارش به همه جا دسترسی خواهید داشت از جمله به شمال و سمت ولی و نیز به جنوب به سمت ایرواین و سن دیه گو. ولی همین بزرگراه که پرترافیک ترین بزرگاراه امریکاست بیشتر مواقع با ترافیک مواجه هست و اگر کسی ساکن این مناطق باشه اما کارش جای دورتری، روزانه باید کلی وقت و بنزین تلف کنه. (البته الان این امر دیگه تقریبا برای همه شهرهای لس آنجلس کانتی صادقه)
وست وود چون در غرب لس آنجلس هست به ساحل نزدیکه و آب و هوای تقریبا خنکی داره.
همینطور در سانتا مونیکا. ولی سانتا مونیکا مناظق ارزانتری داره که به نظر من برای شروع می تونه بهتره باشه. اگر در سانتامونیکا باشید و دانشجوی سانتا مونیکا کالج، می تونید رایگان با اتوبوس های سانتا مونیکا مسافرت کنید. ولی این فقط درون سانتا مونیکا هست.

هر دوی این شهرها کمی دارای night life هستند و معمولا برای ما که از شهر های شلوغ می آییم بهتره!!!
درباره قیمت مواد غذایی هم نمیشه چیزی گفت. چون همه جا تقریبا شبیه هم هست!
امیدوارم اینها به دردتون بخوره.
(2013-08-07 ساعت 02:09)sadeghi897 نوشته:  بروبچ سلام
کسی نمیادامیریکا به زودی
ایالت فرق نمی کنه
ممنون می شم اگر دوست داشتید به من بگید یه کاری می خواستم واسم انجام بدین
دو تا برگه کاغذ مدارک تحصیلیم هست می خواستم بیارین
یه دنیا تچکر
خاطرات گذشته هم تکرار می شه
بعله
دی

سلام دوست عزیز شوهر من 24 آگوست 10:35شب میرسه LAX لس انجلس.اگه کاری بود در خدمتم.پیغام خصوصی بدید لطفاً.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
(2013-08-07 ساعت 02:09)sadeghi897 نوشته:  بروبچ سلام
کسی نمیادامیریکا به زودی
ایالت فرق نمی کنه
ممنون می شم اگر دوست داشتید به من بگید یه کاری می خواستم واسم انجام بدین
دو تا برگه کاغذ مدارک تحصیلیم هست می خواستم بیارین
یه دنیا تچکر
خاطرات گذشته هم تکرار می شه
بعله
دی
با درود به دوست گرامی ، ما هقته دیگه چهارشنبه ساعت 5 بعداز ظهر میرسیم لوس آنجلس .. کاری هست در خدمتم ..
با سپاس ... بدرود
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان: ikamaly ، azar1348 ، mirzamemar ، kouroshd ، romance33 ، zohre02 ، sce ، پدی ، لاتاری ، daad ، shatsi ، powerb
(2013-08-06 ساعت 17:12)hushmandco نوشته:  دوستان مطلع، پرواز از تهران به نیویورک که از دبی ترانزیت میشه، ممنوعیت حمل دارو های کدئین دار داره؟ یعنی توی فرودگاه دبی که ما اصلا چمدونهامون رو نمیبینیم، به دارو هایی که میاریم گیر میدن؟
بعدشم من یه سری دارو های مسکن مثل ژلوفن و استامینوفن معمولی و دیکلوفناک ، همچنین آموکسی سیلین و آموکسی کلاو دارم میبرم. از کجا میتونم ممنوع بودن اینها در مسیر پرواز تا آمریکا رو چک کنم؟
دوست عزیز در مورد داروهای گروه دوم که مطمئنم اصلا مشکلی نیست چون کسی را داشتم که دقیقا از همین مسیر همین داروها رو برای مدت یکسال با خودش برد و مشکلی هم نداشت. ولی داروی کدئین دار می دونم اگر تو فرودگاه دبی تو کیفتون داشته باشین ریسک داره (هرچقدر هم کم باشه) ولی اگر تو چمدون باشه و کم باشه و جسارتا(قیافه یا رفتار فرد غلط انداز نباشه و احتمال گشتن چمدون رو زیاد نکنه) نگرانی نداره. هر چند بهتره ریسک نکنین ولی گاهی اچتناب ناپذیره ، لابد!Cool
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: ikamaly ، azar1348 ، romance33 ، sce ، پدی ، لاتاری ، مرآت74 ، daad ، powerb
با درود به دوستان گرامی و ارجمند ، در باره این شیرهای بیده خیلی پرسش کردن . این شیرها رو میتونید از خیابان شیراز و چهار راه گلوبندک و یا خیابان بنی هاشم تهییه کنید ... یه شیلنگ داره و سرش هم یه شیر هستش که با فشار دکمه ای که روش هست ازش آب میاد .. شاید بارها و بارها دیده باشید .. تنها چیزی که باید بگم اینه که شاید هم یه تبدیل بخواهید که بشه به شیرها امریکا وصلش کنید .. که اونم هیچ کاری نداره

با سپاس ... بدرود
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان: ikamaly ، گل نهال ، usa lover ، azar1348 ، پدی ، romance33 ، sce ، لاتاری ، Sepasttian ، daad ، AsemanAbee ، shatsi ، powerb ، dv2016
(2013-08-07 ساعت 04:03)User نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 23:52)milad_aae نوشته:  سلام دوستان
کسی می تونه لطف کنه در مورد منطقه westwood لوس آنجلس اطلاعاتی برای سکونت اعلام کنن؟؟

(2013-08-07 ساعت 00:23)پدی نوشته:  بهترین کسی که می تونه به شما در این زمینه اطلاعات بده جناب userهستند

پدی جان منو توی کار انجام شده قرار دادی!

---------------------------------------------------------------------
User عزیز سلام.از راهنمایی هات واقعا ممنونم و از همش استفاده بردم.من بنا به دلایلی میخوام زندگی جدیدم رو از ساکرامنتو شروع کنم اگه ممکنه و اطلاعاتی از اونجا دارید ممنون تر میشم که منو در جریان بذاری.
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان: azar1348 ، پدی ، romance33 ، sce ، Lemony ، daad ، powerb
(2013-08-05 ساعت 13:01)Carrot نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 09:39)mdna نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 03:45)Carrot نوشته:  این همه مشکلات و استرس و هزار جور بدبختی که تا گرفتن ویزا کشیدم یک طرف و این توالت آمریکایی که نمیشه باهاش طهارت کرد یک طرف / فکرش که میکنم هنوز نرفته اعصابم خورد میشه / اصلا نمیدونم چرا آمریکای ها تا حالا این روش مسخره دستشویشون رو عوض نکردند
دوست عزيز ما از آمازون شيلنگ مخصوص توالت فرنگي سفارش داديم كه خودش شير سه طرفه داره به زير مخزن سيفون وصل ميشه سر شلنگ هم اهرم دستي داره براي باز و بسته كردن مسير أب جنس استيل خيلي عالي قيمت٣٥$
قويا توصيه ميشهWink
در ضمن خيلي راحت نصب ميشه اگر تغيير محل بديد باز ميكنيد با خودتون ميبريد

دوستان عزیز اونوقت من باید 500 میلیون شیلنگ سفارش بدم تا دولت آمریکا یکی یکی به تمام توالت هاشون وصل کنند / عزیزان این مشکل حل شدنی نیست که / این یک مشکل فرهنگی و بهداشتی است که هنوز آمریکایی ها متأسفانه کشف نکردند / شما فکر کنید من برای خونه خودم یک شلنگ گرفتم / خوب وقتی توی جایی که کار میکنم خواستم برم دستشویی چی؟ یا وقتی تو یک جای عمومی یا پارکی چیزی هستم چی؟ یا رفتم مسافرت چی؟ / توی سفر ارمنستان چند روز رو به سختی تموم کردم ولی دیگه آمریکا برم باید به این افتضاح عادت کنم متأسفانه
دوست عزیز می دونم چی میگین و واقعا سخته. ولی گاهی بد نیست به جای تغییر دنیا بعضی از عادت هامونو تغییر بدیم، نه؟Tongue خب چه میشه کرد یا باید زجر کشید یا یه جور دیگه بودن رو تجربه کرد.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: romance33 ، sce ، azar1348 ، rezajoon ، پدی ، لاتاری ، ALNB ، Lemony ، daad ، H Pier ، shatsi ، powerb
(2013-08-06 ساعت 13:36)gharibestan نوشته:  سلام به همه دوستای گلم

آیا کسی تجربه ورود به آتلانتا رو داشته؟
میخوام بدونم کارهای اداری تو فرودگاه آتلانتا چقدر طول میکشه؟
آیا برای رفتن به شهر اتوبوس یا وسیله نقلیه عمومی هست؟

ممنون

سلام عزیز

عمو سعید از آتلانتا وارد شدن ، سفرنامه عمو سعید رو بخونید
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: kouroshd ، ابی هانی ، romance33 ، amairmonre ، sce ، gharibestan ، پدی ، mrr777 ، nooshshahnar ، Mehrdadordi ، daad ، shatsi ، AsemanAbee
با عرض سلام
آیا موردی داشتیم که بعد از قبولی در لاتاری ازدواج کرده باشند و ویزا شون هم ایشو شده باشه بعد از اینکه رفته باشند آ م ر ی ک ا به جای گرین کارت با اعتبار ده ساله گرین کارت با اعتبار 2 ساله بدن که بعدش بخوان تمدید کنند؟
تشکر کنندگان: daad
(پست موقت)
كسي عكس يا پي دي اف كه بشه توي موبايل ذخيره كرد از نقشه آمر.يكا و ايالتها و شهرهاش داره؟؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: azar1348 ، romance33 ، لاتاری ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi ، daad ، shatsi
دوستان تاپیکی ایجاد کردم برای «سفرنامه» آمریکا: http://mohajersara.com/thread-6737.html
عزیزانی که در این تاپیک سفرنامه نوشتند میتونند لینکش رو به مدیران یا من اطلاع بدن که برای دسترسی آسان و ماندگاری بهتر پستشون به تاپیک جدید منتقل بشه.
عزیزانی که مطالبشون رو پراکنده نوشتند میتونند در یکی از ارسالهاشون تو همین تاپیک مطالب رو منسجم و به شکل سفرنامه کنند و از مدیران بخوان که به تاپیک جدید انتقال پیدا کنه. یا مستقیما ارسالی جدید در تاپیک سفرنامه آمریکا بگذارند و مطالب رو در ارسالشون گردآوری کنند.
همکاری شما میتونه هم برای ۲۰۱۳ها، هم برای آیندگان و هم حتی برای پیشینیان مفید باشه.
(2013-08-07 ساعت 15:19)kɪŋ نوشته:  دوستان تاپیکی ایجاد کردم برای «سفرنامه» آمریکا: http://mohajersara.com/thread-6737.html
عزیزانی که در این تاپیک سفرنامه نوشتند میتونند لینکش رو به مدیران یا من اطلاع بدن که برای دسترسی آسان و ماندگاری بهتر پستشون به تاپیک جدید منتقل بشه.
عزیزانی که مطالبشون رو پراکنده نوشتند میتونند در یکی از ارسالهاشون تو همین تاپیک مطالب رو منسجم و به شکل سفرنامه کنند و از مدیران بخوان که به تاپیک جدید انتقال پیدا کنه. یا مستقیما ارسالی جدید در تاپیک سفرنامه آمریکا بگذارند و مطالب رو در ارسالشون گردآوری کنند.
همکاری شما میتونه هم برای ۲۰۱۳ها، هم برای آیندگان و هم حتی برای پیشینیان مفید باشه.

خب فعلاً مهاجرت نامه روشا، سفرنامه هاي افشين، گلچين ميتونه تاپيك جديد رو مزين كنه و بهتره انتقالشون بدي
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان