کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام،
دوستان سوالي دارم كه اگر لطف كنيد پاسخ مستقيم يا لينك پاسخ هاي قبلي رو بذاريد ممنون خواهم شد، البته خودم قبلا اين موضوع رو در جائي ديدم ولي الان پيداش نمي كنم، پس با عرض پوزش بگذاريد به حساب بي حوصلگي و خستگي ماه رمضونTongue
سوالم در ارتباط با امكان سفر به كانادا بعد از ورود به امريكا و قبل از دريافت گرين كارت است، اواسط اكتبر براي ارائه مقاله تو يه كنفرانس تو تورنتو دعوت شديم ولي با توجه به اينكه رفتن به امريكا و دريافت گرين كارت در قبل از تاريخ كنفرانس واسمون امكان پذير نيست و نهايتا ميلي متري (يك هفته قبل) بتونيم در همون حوالي خودمون رو به امريكا برسونيم مي خواستم بدونم ايا امكانش هست كه بعد از ورود و قبل از دريافت گرين كارت چند روز به مقصد تورنتو امريكا رو ترك كنيم و بعد دوباره برگرديم؟
با تشكر
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه
تشکر کنندگان: milad_aae ، azar1348 ، ikamaly ، لاتاری ، Alirezaa2013
(2013-08-07 ساعت 14:17)amairmonre نوشته:  با عرض سلام
آیا موردی داشتیم که بعد از قبولی در لاتاری ازدواج کرده باشند و ویزا شون هم ایشو شده باشه بعد از اینکه رفته باشند آ م ر ی ک ا به جای گرین کارت با اعتبار ده ساله گرین کارت با اعتبار 2 ساله بدن که بعدش بخوان تمدید کنند؟

سوال بنده پاسخ نداره؟ ممنون میشم اگر مطلعم کنید!
تشکر کنندگان: azar1348
امروز بالاخره تونستیم بلیط تهیه کنیم نفری 5700000 تومان امارات به نظرتون خوبه؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: romance33 ، azar1348 ، fariba_a ، Ali.US ، مرآت74
سلام دوستاى عزيز من از طريق سايت uscis متوجه شدم كه بسته پستى ما امروز ميرسه به دستمون و رسيد شامل دوتا پاكت كه گرين كارتهاى خودم و خانمم جدا گانه توش بود و مدتشون ١٠ ساله هست البته بعد از چك كردن ديدم كه بسته دخترم فردا ميرسه تماس گرفتيم بابت سوشال كه خانمى كه جواب ميداد گفت هنوز بايد منتظر بمونين جالبه برام هرچى از تجربه ديگران تو مهاجر سرا خوندم ديدم سوشال خيلى سريتر به دستشون رسيده خلاصه كه هنوز انتظارررررررر تمومى نداره .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
(2013-08-07 ساعت 21:39)edibk نوشته:  امروز بالاخره تونستیم بلیط تهیه کنیم نفری 5700000 تومان امارات به نظرتون خوبه؟

سلام دوست عزیز.این قیمت که گفتین دو طرفه هستش؟
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: azar1348
ممنونم دوست خوبم از اینکه وقت گذاشتی و این اطلاعات رو نوشتی
یه سوال؟ ما فکر می کردیم اونجا خونه که بگیری مبله هست.. مگه نیست؟
ضمنا فرش دستباف رو واسه فروش بیاریم؟ راحت می خرن؟ حدودا چند برابر اینجا قیمت داره؟
ممنونم
(2013-08-07 ساعت 21:27)mgolchin13 نوشته:  دوستان گرامی سلام. با اجازه تون دیروز هتل اکستندد استی رو ترک کردیم و تشریف فرما شدیم به منزل جدید و البته خالی از هر گونه اسباب و اثاثیه!خدارو شکر که دو تا تشک لایکو وسه تا پتو مسافرتی رو آورده بودیم وگرنه باید روی موکت میخوابیدیم واز سرما می لرزیدیمSad طبق معمول دوهفته گذشته امروز صبح هم هوا ابریه ولی احتمالا یکی دوساعت دیگه آفتابی میشه. شب ها بعضا سرد و گاهاً خنکه ولی دم صبح سرد میشه. باز هم تاکید میکنم ،کسانی که قصد دارن بیان این طرف ها ژاکت و کت بهاره یادشون نره و حتماً چند تا بیارن.چیزی باشه که بشه راحت پوشید و در آورد نه مثل پولیور و اورکت! خونه نقلی و تر وتمیزیه تقریبا میشه گفت وسط دانشگاه ایرواینهBig Grin پشتش هم یک پارک خیلی بزرگ و زیبا هست که یک دریاچه هم داره. دیروز با دخترم رفتیم و با اردک ها و لاک پشت هایی که توی دریاچه به وفور یافت میشن بازی کردیم. از قضا تا لپ تاپ رو روشن کردم دیدم یک wifi باز هم هست که وصل شدم و الان از همین طریق در خدمتتون هستم.از شرکت cox هست و سرعتش هم عالیه ولی نمیدونم مال کدوم بنده خداییه.خلاصه دستش درد نکنه.مرکز خرید هم به فاصله 200 یا 300 متری ما هست. روزدوشنبه عصر رفتیم و یک سری قابلمه (30$) و یک تستر نان(8$) جاظرفی کنار سینک(8$) از فروشگاه تارگت میشن ویه هو خریدیم. درست روبروش هم فروشگاه dollar tree هست که حدود 80$ خرید کردیم. بشقاب غذاخوری، لیوان بزرگ بلوری،قیچی آشپزخانه، سطل اشغال کوچک... هر کدام یک دلار.بشقاب و لیوان ها کیفیت خوبی داشت ولی تنوع کم. مشابه همین ها تو تارگت 3$ به بالا بود. تستر هم همین یک مدل بود که ارزان بود وبقیه از 16$ به بالا بودن.(هم تارگت و هم والمارت).تا اینجا به نظرم والمارت از نظر تنوع کالا و قیمت از بقیه بهتر بود. البته شعبه با شعبه هم فرق میکنه و این بر اساس جاهاییه که من رفتم. تو چند روز آینده دنبال خرید لوازم منزل خواهیم بود و سعی میکنم همه رو با قیمت براتون بگم که یه مظنه ای دستتون بیاد که چه چیز هایی رو بهتره با خودتون بیارین. البته توصیه من اینه که هر کسی قصد موندن داره ، به غیر از وسایل برقی و چینی جات که شکستنیه، تقریبا هر چیزی رو که داره وسالم و قابل استفاده هست رو اگر بتونه بیاره، باید بیاره چون با این قیمت دلار و محدودیت خروجش واقعا میصرفه. اینایی که گفتم برای همه صدق میکنه ولی برای خانواده ها و بچه دار ها خیلی بیشتر.فرش دستباف اگر دارید سعی کنید بار اول بیارید و حتما بگید کارکرده هستش. فرش ماشینی رو فریت هم میتونید بکنید.در مورد ظروف غذا خوری سرویس های آرکوپال که نشکن هستن هم خوبن و ایرانی هاش که کیفت وقیمت مناسبی هم دارن فکر کنم بد نباشه. البته قیمت ایرانش رو نمی دونم ولی اینجا سرویس 16 تکه اش حدود 60$ توی تارگت بود. اگر کسی قیمت اونجا رو داره مقایسه کنه ببینه ارزش آوردن داره یا نه به من هم اطلاع بده.تشک تخت خواب اینجا خیلی گرونه و کمترینش از 400$ شروع میشه به بالا البته این 400 هم که گفتم خیلی اما واگر توش هست و تشک متوسط از 600 به بالاس.هزینه حمل هم خودش یک داستانه و گاها همون قضیه آفتابه خرج لحیم میشهBig Grinمیز وسط یا coffee table از 140$ به بالا،کاناپه تختخواب شو از 400$ به بالا،میز زیر تلویزیون از 120 به بالا هستن.این قیمت ها مال تارگت و والمارت و اینترنت هستن. اینجا بعضا میخوان لطف کنن و جنس با کیفیت ارزون بهتون معرفی کنن و شما رو به IKEAحواله میدن! وقتتون رو تلف نکنید اجناسش بی ریخت و گرونه. می تونید از تو سایتش ببینید. فقط حسنش اینه که قابل مونتاژ و باز کردن هست که حمل ونقلش رو برای برخی اقلام راحت تر می کنه.البته جنس های تارگت و والمارت هم اکثرا این قابلیت رو دارن. یک چیز خیلی خیلی واجب برای روز های اول چای خشک هست که برای معتادان مثل Big Grinمن که چای کیسه ای دوست ندارن حتما یه نیم کیلویی بیارید! من یک بسته 200 گرمی گلستان آورده بودم که رو به اتمامه ولی هنوز موفق به یافتن چای خشک بدون کیسه نشدم.این رو گفتم چون الان میخوام صبحونه بخورم و دردم تازه شدTongue. فعلاً.
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
تشکر کنندگان: Ali.US ، amairmonre ، azar1348 ، لاتاری ، byousefi_p ، kouroshd ، مرآت74 ، Alirezaa2013 ، shatsi
(2013-08-07 ساعت 21:39)edibk نوشته:  امروز بالاخره تونستیم بلیط تهیه کنیم نفری 5700000 تومان امارات به نظرتون خوبه؟

به نظر من خیلی گرونه از قطر نصف اینم نیست
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
تشکر کنندگان: romance33 ، azar1348 ، Alirezaa2013 ، shatsi
بله مي تونيد با نسون دادن ويزا بدون ويزاي كانادا سفر كنيد.
(2013-08-07 ساعت 20:15)mehdi110 نوشته:  سلام،
دوستان سوالي دارم كه اگر لطف كنيد پاسخ مستقيم يا لينك پاسخ هاي قبلي رو بذاريد ممنون خواهم شد، البته خودم قبلا اين موضوع رو در جائي ديدم ولي الان پيداش نمي كنم، پس با عرض پوزش بگذاريد به حساب بي حوصلگي و خستگي ماه رمضونTongue
سوالم در ارتباط با امكان سفر به كانادا بعد از ورود به امريكا و قبل از دريافت گرين كارت است، اواسط اكتبر براي ارائه مقاله تو يه كنفرانس تو تورنتو دعوت شديم ولي با توجه به اينكه رفتن به امريكا و دريافت گرين كارت در قبل از تاريخ كنفرانس واسمون امكان پذير نيست و نهايتا ميلي متري (يك هفته قبل) بتونيم در همون حوالي خودمون رو به امريكا برسونيم مي خواستم بدونم ايا امكانش هست كه بعد از ورود و قبل از دريافت گرين كارت چند روز به مقصد تورنتو امريكا رو ترك كنيم و بعد دوباره برگرديم؟
با تشكر
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، romance33 ، usa lover ، mehdi110 ، amir82 ، kouroshd ، azar1348 ، ikamaly ، gbtm ، mdna ، mrr777 ، لاتاری ، noobnoobi ، Alirezaa2013 ، Saeedv13 ، shatsi ، powerb
mgolchin عزیز
از اینکه به خانه ی خودتون نقل مکان کردید خوشحال شدم. درمورد قیمت بشقاب غذاخوری آرکوپال عرض کنم که خواهر من چند ماه پیش 6 عدد پلوخوری آرکوپال فرانسوی مدل ویکتوریا را خرید 50 هزار تومان. الان شاید گرانتر شده باشه. فرش دستباف که خیلی سنگینه. فکر نمیکنم کسی بتونه بیاره، مگراینکه قالیچه که آن هم کجای خانه را میتونه پر کنه؟ البته یادمه چند تا از دوستان مهاجرسرا ازجمله مامان سایه فرش بردند. من شنیده ام که فرش در آنطرف ارزانتر از ایران است. نمیدونم تاچه حد صحت داره. مهمترین وسیله برای آشپزخانه اجاق گاز و یخچال فریزر و ماشین لباسشوییه که امیدوارم ازقبل موجود باشه چون حمل و نقلش خیلی سخته. و یک چیز مهمتر از چای برای ما برنج است. حالا یا ایرانی یا هندی. امیدوارم راحت پیدا بشه.
شاد و تندرست باشید.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: amairmonre ، romance33 ، Ali.US ، azar1348 ، ikamaly ، mrr777 ، لاتاری ، AsemanAbee ، kouroshd ، mrbonbon ، nooshshahnar ، shatsi ، powerb
دوستان برای شروع سفرنامه‌های پربار روشا و افشین رو با اجازه این دو عزیز منتقل کردم به تاپیک جدید.
من هنوز این تاپیک رو نخوندم و ممنون میشم که لینک سفرنامه‌ها رو که مناسب تاپیک جدید هستند برای من ارسال کنید تا سریعتر یک منبع مفید و ارزشمند درست بشه.

(2013-08-07 ساعت 15:19)kɪŋ نوشته:  دوستان تاپیکی ایجاد کردم برای «سفرنامه» آمریکا: http://mohajersara.com/thread-6737.html
عزیزانی که در این تاپیک سفرنامه نوشتند میتونند لینکش رو به مدیران یا من اطلاع بدن که برای دسترسی آسان و ماندگاری بهتر پستشون به تاپیک جدید منتقل بشه.
عزیزانی که مطالبشون رو پراکنده نوشتند میتونند در یکی از ارسالهاشون تو همین تاپیک مطالب رو منسجم و به شکل سفرنامه کنند و از مدیران بخوان که به تاپیک جدید انتقال پیدا کنه. یا مستقیما ارسالی جدید در تاپیک سفرنامه آمریکا بگذارند و مطالب رو در ارسالشون گردآوری کنند.
همکاری شما میتونه هم برای ۲۰۱۳ها، هم برای آیندگان و هم حتی برای پیشینیان مفید باشه.
(2013-08-07 ساعت 22:42)rezajoon نوشته:  

به نظر من خیلی گرونه از قطر نصف اینم نیست

من پروازهای قطر رو گشتم برای سانفرانسیسکو نداشتن در ضمن بلیط دو طرفه و یکساله هست.
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: romance33 ، azar1348 ، mohammadrezah ، kouroshd
(2013-08-07 ساعت 19:33)edibk نوشته:  دوستان یکی از آشناها چند روز پیش رفته گفت که توی فرودگاه اونجا سی دی مدیکال رو ازشون نگرفتن حالا میخواد بدونه که دلیلش چیه؟
از منم نگرفتن. به افسره گفتم این cd رو نمیخواین؟؟ خندید گفت: نگه دار مال خودت!
تشکر کنندگان: edibk ، گل نهال ، amir82 ، azar1348 ، لاتاری ، mohammadrezah
(2013-08-07 ساعت 11:27)manila نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 13:01)Carrot نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 09:39)mdna نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 03:45)Carrot نوشته:  این همه مشکلات و استرس و هزار جور بدبختی که تا گرفتن ویزا کشیدم یک طرف و این توالت آمریکایی که نمیشه باهاش طهارت کرد یک طرف / فکرش که میکنم هنوز نرفته اعصابم خورد میشه / اصلا نمیدونم چرا آمریکای ها تا حالا این روش مسخره دستشویشون رو عوض نکردند
دوست عزيز ما از آمازون شيلنگ مخصوص توالت فرنگي سفارش داديم كه خودش شير سه طرفه داره به زير مخزن سيفون وصل ميشه سر شلنگ هم اهرم دستي داره براي باز و بسته كردن مسير أب جنس استيل خيلي عالي قيمت٣٥$
قويا توصيه ميشهWink
در ضمن خيلي راحت نصب ميشه اگر تغيير محل بديد باز ميكنيد با خودتون ميبريد

دوستان عزیز اونوقت من باید 500 میلیون شیلنگ سفارش بدم تا دولت آمریکا یکی یکی به تمام توالت هاشون وصل کنند / عزیزان این مشکل حل شدنی نیست که / این یک مشکل فرهنگی و بهداشتی است که هنوز آمریکایی ها متأسفانه کشف نکردند / شما فکر کنید من برای خونه خودم یک شلنگ گرفتم / خوب وقتی توی جایی که کار میکنم خواستم برم دستشویی چی؟ یا وقتی تو یک جای عمومی یا پارکی چیزی هستم چی؟ یا رفتم مسافرت چی؟ / توی سفر ارمنستان چند روز رو به سختی تموم کردم ولی دیگه آمریکا برم باید به این افتضاح عادت کنم متأسفانه
دوست عزیز می دونم چی میگین و واقعا سخته. ولی گاهی بد نیست به جای تغییر دنیا بعضی از عادت هامونو تغییر بدیم، نه؟Tongue خب چه میشه کرد یا باید زجر کشید یا یه جور دیگه بودن رو تجربه کرد.

دوستان عزيز ميتونيد ازاينجا يه ظرف اب كه گلها رو باهاش آب ميدن (شبيه افتابه)ولي با لوله بلندتر باخودتون ببرين وهميشه يه شيشه اب همراتون باشه اين شگرد عرباست ك تواروپا ديده شده
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: azar1348 ، gbtm ، romance33 ، fariba_a ، لاتاری ، mohammadrezah ، shaso ، nooshshahnar ، mehdikhosro ، shatsi
(2013-08-07 ساعت 15:54)mahsa3017 نوشته:  دوستان کسی می دونه اوردن سی دی های نرم افزاری تو آمریکا مشکل ساز می شه یا نه؟Shy

من کلی سی دی و نرم افزار آوردم کسی حرفی نزد
تشکر کنندگان: alirezass ، azar1348 ، romance33 ، mohammadrezah ، mahsa3017 ، Sepasttian
(2013-08-07 ساعت 18:42)honey rahmati نوشته:  بچه ها یکی کمک کنه به من . فرم آبی رو از کجا پیدا کنم . این جوری که فهمیدم توی هواپیما دو تا فرم میدهند سفید و آبی . ما باید فقط فرم آبی رو پر کنیم درسته ؟. یعنی چون مهاجریم هر دفعه فقط فرم آبی رو پر میکنیم و فرم سفید برای عیر مهاجر هاست درسته ؟

تو هواپیما فقط یه فرم به ما دادن اونم آبی بود که هم برای توریستهاست و هم مهاجرتیها.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان