موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
شايد اين موضوع به اين تاپيك مربوط نباشه اما ميشه بگين ما ها كه قصد ماندن داريم چه مقدار و چگونه ميتوانيم پول انتقال بديم منظورم بيشتر از 10000 دلار هست ايا كسى از دوستان كه تازه واردشده اطلاعاتى داره .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun مصاحبه : هفته سوم اپريلكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 jun
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-11 ساعت 11:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-11 ساعت 11:38 توسط soroush253.)
از بچه های 2013 کسی وارد امریکا شده یا من هنوز تنها نفرم ؟؟
بچه ها روال فرودگاه خیلی آُسونه من وارد فرودگاه لس آنجلس شدم با پرواز ترکیش که خیلی خوب بود .. اونجا هر کدوم از آفیسر ها به راحتی راهنماییتون می کنن ... اول کاغذ آبی رنگی که تو هواپیما پر کردی رو ازت میگیرن
همونچا ازتون عکس می گیرن ... بعد هم دوباره انگشت نگاری و یه چند تا سوال که آِیا دفعه اولت هست که اومدی و اینا !! بعد راهنماییتون می کنه به باجه یک !
باجه یک ازتون پاکت زرد رو تحویل میگیره چند جارو هم می گه امضا کنین بعد میگه برو بشین تا صدات کنم ... بعد از 5 دقیقه منو صدا کرد یه برگه داد گقت برو خونه مطالعه کن که توش نوشته بود گرین کارتتون تا 3 ی نهایتا 6 ماه دیگه میاد و این مهری که رو ویزات الان زدن همون حکم گرین کارت و داره ... همین ! 5 دقیقه هم طول نکشید .. بهش گقتم تموم شد گفت آره گرین کارت میاد به آدرسی که اینجا نوشتی !!! آدرسی که من داده بودم مال سن فرانسیسکو بود ...
خلاصه سلانه سلانه رقتم برای تحویل چمدون بعد دوباره بازرسی .. ! ولی هیچ کدوم از چمدون هارو باز نکردن فقط از دستگاه رد کردن !
همه اش هم می پرسیدن سبزی داری ؟ زرشک چی ؟ پول چقدر داری که من گفتم زیر 10 هزار دارم پرسید چند تا ؟ گفتم 8 هزار تا !
همین بعدش هم راه افتادم به سمت پرواز های داخلیشون که یه یک ربعی پیاده روی داشت ... !
حد الامکان سکه دلار برای خودتون بیارین اگه می خواین تماس بگیرین که من داستانی داشتم !! ولی یه چیزی که دیدم خیلی خوش خوشانم شد این بود که مردم آمریکا خیلی مهربون برخورد می کردن مثلا موقعی که من با درموندگی می گفتم سکه می خوام دوتاشون کیف پولشون و گرفتن هر چی سکه داشتن ریختن کف دستم ! جالب این بود که بازم کم اومد ! هر کاری هم کردم معادلش رو به اسکناس ازم قبول نکردن ! خلاصه به فکرم رسید اگه کار گیر نیاوردم در آینده بیام تو فرودگاه تکدی گری ! کلی کاسبم :دی
سوشیال سکیوریتی من هفته پیش اومد ولی هنوز گرین کارت نیومده !
این هفته برای گواهی نامه اقدام کردم که آِیین نامه رو قبول شدم ! مونده امتحان شهر ! گواهی نامه ایرانم رو هم قبول کرد که دو ماه باهاش رانندگی کنم و برام یه گواهی نامه کاغذب صادر کرد ! جالب تر از همه اینه که وقتی میری برای آِیین نامه میگه چه زیانی که من گفتم فارسی !! گفت اوکی کتابش اونجاست برو مطالعه کن بیا امتحان بده ! : دی
بانک هم گیر داده باید حتما دو تا ID داشته باشی و پاسپورت خالی قبول نیست حالا منتظرم یا گواهی نامه ام بیاد یا گرین کارت ! یعنی اینکه وا کردن حساب هنوز میسر نشده !
موبایلم رو هم از ایران برده بودم ... فقط t-mobile و at&t خدماتی ارائه میدن که میتونی از گوشی ایرانت استفاده کنی ! ولی at&t اینترنت نمیده ولی t mobile میده !! من 60 دلار دادم یه سیم کارت unlimited گرفتم با 2 گیگ اینترنت !
برای خونه و ماشین هم اقداماتی انجام دادم ولی هنوز سر انجامی نداشته ! قیمت ها یه شدت نجومی می باشد !
دیگه هر سوالی داشتین بپرسین خوشحال میشم جواب بدم
کیس نامبر :***2013AS
کنسولگری : آنکارا
مقصد : سن فرانسیسکو , کالیفرنیا
مصاحبه: هفته سوم نوامبر , نتیجه : ویزای یک ضرب
ورود به امریکا : 4 روز بعد از مصاحبه !!
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-11 ساعت 16:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-11 ساعت 16:51 توسط mansour***.)
(2012-11-16 ساعت 23:30)afs نوشته: (2012-11-16 ساعت 19:22)Saeedv13 نوشته: افشین
یادمه یه بار دنبال مفهوم شماره ها و ستاره های روی ویزات می گشتی؟ اینو تو سایت KCC پیدا کردم. گفتم شاید به درد بخوره:
ازتون تشکر می کنم.
البته یه توضیحی بدم اگر توی تصویر ویزای من هم دقت کنید ویزای مهاجرتی لاتاری چند تفاوت نسبت به این تصویر داره. البته شکل ظاهری همین هست.
فقط بازم سوال من برطرف نشده، چیزی که توجه من رو جلب کرده اون ستاره زیر عکس هست که کسی نمی دونه یعنی چی؟!
با درود
افشین جان اگرinfrared داشته باشی وپاسپورت (ویزا) وگرین کارت را چک کنی ومطابقت بدی با ویزای دیگران خیلی موارد را که حتی با چشم عادی قابل رویت نیست رویت میشود.
حالا برای شما چندتا ستاره داره؟
برای من تک ستاره خورده
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-11 ساعت 17:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-11 ساعت 17:20 توسط peyman1355.)
(2012-12-11 ساعت 11:12)soroush253 نوشته: از بچه های 2013 کسی وارد آمریکا شده یا من هنوز تنها نفرم ؟؟
بچه ها روال فرودگاه خیلی آُسونه من وارد فرودگاه لس آنجلس شدم با پرواز ترکیش که خیلی خوب بود ...........................برای خونه و ماشین هم اقداماتی انجام دادم ولی هنوز سر انجامی نداشته ! قیمت ها یه شدت نجومی می باشد !
خوب، بهتون شادباش ميگم بالاخره به كشور مورد نظرتون رسيديد دوست گرامي. اگر امكان داره راجع به تهيه مسكن، نحوه اجاره و اجاره بهاي اون و اينكه در كدام شهر و ايالت هستيد بي زحمت توضيح بديد تا بتونيم از تجربيات گرانقدر شما استفاده كنيم.
يك دنيا از لطف شما سپاسگزارم دوست خوبم
(2012-12-10 ساعت 14:49)Hoormazd نوشته: شايد اين موضوع به اين تاپيك مربوط نباشه اما ميشه بگين ما ها كه قصد ماندن داريم چه مقدار و چگونه ميتوانيم پول انتقال بديم منظورم بيشتر از 10000 دلار هست ايا كسى از دوستان كه تازه واردشده اطلاعاتى داره .
در ادامه سوال دوستمون، من هم سوالي دارم و اون اينكه آيا براي هر نفر ميتوانيم 10.000 تا وارد خاك اونجا كنيم يا هر خانواده بيشتر از 10.000 تا مجاز نيست؟ مثلا من و همسرم و پسر 6 ماهه مون ميتونيم 30.000 تا به همراه داشته باشيم يا خير؟ بزرگواري مي كنيد پاسخ بديد
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-11 ساعت 17:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-11 ساعت 23:31 توسط mansour***.)
(2012-12-11 ساعت 17:15)peyman1355 نوشته: (2012-12-11 ساعت 11:12)soroush253 نوشته: از بچه های 2013 کسی وارد آمریکا شده یا من هنوز تنها نفرم ؟؟
بچه ها روال فرودگاه خیلی آُسونه من وارد فرودگاه لس آنجلس شدم با پرواز ترکیش که خیلی خوب بود ...........................برای خونه و ماشین هم اقداماتی انجام دادم ولی هنوز سر انجامی نداشته ! قیمت ها یه شدت نجومی می باشد !
خوب، بهتون شادباش ميگم بالاخره به كشور مورد نظرتون رسيديد دوست گرامي. اگر امكان داره راجع به تهيه مسكن، نحوه اجاره و اجاره بهاي اون و اينكه در كدام شهر و ايالت هستيد بي زحمت توضيح بديد تا بتونيم از تجربيات گرانقدر شما استفاده كنيم.
يك دنيا از لطف شما سپاسگزارم دوست خوبم
(2012-12-10 ساعت 14:49)Hoormazd نوشته: شايد اين موضوع به اين تاپيك مربوط نباشه اما ميشه بگين ما ها كه قصد ماندن داريم چه مقدار و چگونه ميتوانيم پول انتقال بديم منظورم بيشتر از 10000 دلار هست ايا كسى از دوستان كه تازه واردشده اطلاعاتى داره .
در ادامه سوال دوستمون، من هم سوالي دارم و اون اينكه آيا براي هر نفر ميتوانيم 10.000 تا وارد خاك اونجا كنيم يا هر خانواده بيشتر از 10.000 تا مجاز نيست؟ مثلا من و همسرم و پسر 6 ماهه مون ميتونيم 30.000 تا به همراه داشته باشيم يا خير؟ بزرگواري مي كنيد پاسخ بديد
بله میشود مشکلی نداشته کسانی که بردند،فقط باید پولها را در کیف وجیب پخش کنید.تنها راه همینه.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
راستی گرین کارتم هم همین امروز اومد ! بعد از 15 روز انتظار ... : دی
کیس نامبر :***2013AS
کنسولگری : آنکارا
مقصد : سن فرانسیسکو , کالیفرنیا
مصاحبه: هفته سوم نوامبر , نتیجه : ویزای یک ضرب
ورود به امریکا : 4 روز بعد از مصاحبه !!
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
شماره ی مهر ورود تو فرودگاه به پاس می خوره هم همون سریال نامبر گرین کارت هست. و receipt no که توی ولکام می خوره هم برای چک کردن تو سایت uscis بدرد می خوره. برای گواهینامه هم چه بین المللی و چه ترجمه یه کار رو انجام میده حداقل تو کالیفرنیا که اینجوریه.
since 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز مقیم لوس آنجلس من واسه 10 jan تیکت دارم ولی هنوز نمی دونم شب اول که ساعت حدود 6 بعد از ظهر می رسم باید کجا بمونم. هتل ها رو نگاه کردم آنلاین ولی قیمت ها خیلی بالا بود . ممنون می شم اگه یک استدیو یا هتل ارزون برای همون چند روز اولیه معرفی کنید .
کیس: 11xx / کنسولگری: لندن / دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به آمریکا : آخر 2012
God Bless The USA