موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يك كمك فوري ميخوام. من الان با ويزاي دانشجويي هلندم. براي 24 دسامبر از آمستردام ميخوام برم لس انجلس. حالا رفت و برگشت لندن توقف داره البته فرودگاهم عوض نميشه. من بايد ويزاي ترانزيت بگيرم؟؟؟
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-14 ساعت 03:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-14 ساعت 03:26 توسط Acaro.)
سلام به تمامی دوستان
دیشب به LAX رسیدم در عرض نیم ساعت همه کارهام انجام شد و از فرودگاه خارج شدم رفتار پلیس ها در صورتی که انگلیسی بلد باشید بسیار مناسب است ولی اگر زبان مشکل داشته باشید کلا حوصلشون سر میره و یه جورایی بد اخلاق میشن !
کل خوردنی های ایران رو هم میشناسن و به فارسی می گن رو پسته ٫ تخمه و زرشک به نظر میاد حساس هستند.
دوستان هر نوع سوالی در رابطه به اولین ورود به LAX داشتید در خدمت هستم.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
این همون برگه آبی معروف هست که باید در فرودگاه پر کنیم.....
http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/vacati...n_form.xml
[/quote]
با سپاس از achi686 عزیز، دوستان خوبم سئوالات 14 و 15 این فرم تا حدی برای من مبهم هستند، اگر خواهش کنم کمی در مورد این دو سئوال توضیح می دهید؟ بی نهایت ممنون خواهم شد
[/quote]
جواب سوال 14 نه هستش و مخصوص بازرگانا و تجار هستش.
سوال 15 شما بايد به ارزش تقريبي كالاها سوغاتيا و چيزايي كه همراهته اشاره كني مثلاً ارزش تابلو فرش طلا نقره و .... كه همراهته.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان آیا می توان در فرودگاه امریکا وقتی مدارک را می خواهیم به پلیس اداره مهاجرت تحویل بدیم ادرس قبلی را تغییر دهیم .
کلا" ادرسی را که در روز مصاحبه در سفارت از ما گرفتن و confirm کردند را چگونه می توان تغییر داد ؟
با سپاس فراوان
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
خوب دوستان منم 4 شنبه ميرم لس آنجلس. پرواز مستقيم klm از آمستردام كه 11 ساعته.
يه موضوعي هم كه براي من پيش اومد ميگم شايد به درد بخوره. من اول از بريتيش بليط گرفتم آمستردام به لس آنجلس كه يك توقف لندن داشت (بدون تعويض فرودگاه) كه اومدم تو همين تاپيك پرسيدم كه ويزاي ترانزيت ميخواد يا نه. كه امير مهاجر عزيز گفتن نميخواد. حرفشونم كاملا درست بود. با اين تفاوت كه من چون الان با ويزاي موقت ساكن هلندم ويزاي ترانزيت شامل حالم ميشه. ولي ايرانيايي كه از ايران به مقصد آمريكا ميرن مشكلي ندارن.
ديگه من همه جور حدسي زده بودم جز اينيكي!! خوشبختانه تا 24 ساعت ميتونستم پروازو كنسل كنم و پولو پس بگيرم كه تلفني انجام شد.
پدر و مادرم هم امروز رسيدن LAX البته ويزاي توريستي بودن. كلا با اينكه زبانشونم آنچناني نيست راحت كاراشونو انجام داده بودن. ميگفتن صف مهاجرتيا موقع چك پاس خيلي شلوغتر بوده. بعدم چمدوناشونو گشته بودن. 500 گرم آجيل داشتن كه طرف پرسيده تخمه دارين؟بابام گفته من تخمه دوست ندارم اصلا پس نداريم :دي (عاشق استدلال بابام شدم) يك ميوه اي هم از ايران همراهشون بوده كه اسمشو مامانم گفت من نفهميدم تا حالا به گوشم نخورده بود گفت همين پرتقال كوچولوهاست ديگهههه!!! ازشون گرفتن انداختن دور. 2تا عطرم از فري شاپ ايران خريده بودن. گفته اينو بايد 100 دلار ماليات بدين چون از ايران خريدين. بابامم گفته كادوي تولد بچه هامه (يكيش منماااا :دي ) ديگه گذاشته ببرن. ديگه گفتن از همون لحظه ورود به فرودگاهم با اينكه همه چي تابلو داره مشخصه همه جا افيسرا وايسادن كمك ميكنن كجا بري چيكار كني..
حالا منم رفتم ميام اينجا ميگم چي شد
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012