موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-10 ساعت 12:51)Ali.US نوشته: (2013-11-10 ساعت 09:17)dolood نوشته: سلام
دوستان . نمی دونم وضعیت همقطارهای دیگه امون چطوره؟ اما من و همسرم دو ماهه که اینجا هستیم و هنوز نتونستیم کار پیدا کنیم. صب تا شب کارمون شده رزومه فرستادن. دیگه نومید دشدیم. زبانمون هم در حد متوسطه اما اصلا کافی نیست. شماها یکم از شرایط ووضعیت خودتون بنویسید. شاید من یکم آروم بشم. فک نکنم که تنهام.خیلی نومیدم و غمگین
دوست عزيز من به همراه همسر و دو فرزندم الان ٤٧ روزه كه در ال اي هستيم ومثل شما هيچ كاري فعلا پيدا نكرديم و كلاس زبان هم كه رفتيم ثبت نام كنيم گفتند فعلا پر شده و بايد تا ژانويه صبر كنيد، فكر كنم كه فقط تا يكماه ديگه پول برامون مونده ولي هنوز اميدوارم و از خدا ميخواهم همانطور كه تا حالا كمكمون كرده از اينجا به بعدش هم ما را از ياد نبره. شما هم اميدوار باش همه چي بزودي درست ميشه
ان شالله دوست خوبم. راستی اگه پولتون داره به انتها می رسه تا قبل از اینکه تموم شه برید Welfare office شهرتون و ازشون کمک بگیرید. بتون کمک مالی می کنن. اگه خواستی بیشتر بدونب پیام خصوصی بدید.
case No:8XXX
کنسولگری: ایروان
کلیرنس: 15 َ August
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی شنیده کسی به نیوجرسی یا نیویورک بره از بچه های 2013 ؟ اگه کسی بود لطفا بگید یکم اطلاعات بگیریم ازشون . ممنون
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید که دوباره سوال می کنم چون جوابها کافی نبود!!
تا پیدا کردن کار و پیدا کردن خونه مناسب و حقوق مکفی خانواده می تونن در ایران بمونن و بعد از آن به مقصد پرواز کنن یا اینکه همه باید با هم برن ؟؟؟ تا قبل از اخذ گرین کارت و اولین سفر منظورمه!!!
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-08 ساعت 09:14)sadfar نوشته: (2013-11-07 ساعت 09:22)sadfar نوشته: دوستان عزیز
ما یکشنبه 10 نوامبر می خواهیم از آمریکا به ایران برگردیم و احتمالا تیرماه آینده به آمریکا برخواهیم گشت تا برای پاس سفید اقدام کنیم. لطفا با تجربه ها بفرمایند مشکلی پیش نخواهد آمد؟
باسپاس
کسی پاسخ ما را نمی ده؟
خدا خیرت دهد با این کار به مشکل بر میخوری و شاید پرستون کنسل بشه چون تا تیر سال بعد شما 7 ماه ایرانین...
بیش از 6 ماه نباید در هر رفت و آمد خارج از آمریکا باشین چون حضور فیزیکی شما هم براشون مهمه...
قبل از هر کاری خوب تحقیق کنید...
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-10 ساعت 16:42)Fardaye Roshan نوشته: (2013-11-08 ساعت 09:14)sadfar نوشته: (2013-11-07 ساعت 09:22)sadfar نوشته: دوستان عزیز
ما یکشنبه 10 نوامبر می خواهیم از آمریکا به ایران برگردیم و احتمالا تیرماه آینده به آمریکا برخواهیم گشت تا برای پاس سفید اقدام کنیم. لطفا با تجربه ها بفرمایند مشکلی پیش نخواهد آمد؟
باسپاس
کسی پاسخ ما را نمی ده؟
خدا خیرت دهد با این کار به مشکل بر میخوری و شاید پرستون کنسل بشه چون تا تیر سال بعد شما 7 ماه ایرانین...
بیش از 6 ماه نباید در هر رفت و آمد خارج از آمریکا باشین چون حضور فیزیکی شما هم براشون مهمه...
سلام دوست عزیز
مرسی از اینکه پاسخمو دادید.من از لینک زیر تحقیق کرد لطفا شما هم نسبت به آن اظهار نظر کنید. مرسی
https://help.cbp.gov/app/answers/detail/a_id/820
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-10 ساعت 21:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-10 ساعت 21:06 توسط sadfar.)
(2013-11-10 ساعت 20:32)sce نوشته: (2013-11-10 ساعت 09:17)dolood نوشته: سلام
دوستان . نمی دونم وضعیت همقطارهای دیگه امون چطوره؟ اما من و همسرم دو ماهه که اینجا هستیم و هنوز نتونستیم کار پیدا کنیم. صب تا شب کارمون شده رزومه فرستادن. دیگه نومید دشدیم. زبانمون هم در حد متوسطه اما اصلا کافی نیست. شماها یکم از شرایط ووضعیت خودتون بنویسید. شاید من یکم آروم بشم. فک نکنم که تنهام.خیلی نومیدم و غمگین
سلام دوست عزیز.
نگران نباشین.البته اگه قبلا عادت به این نوع بیکاری نداشته باشین یه کم از نظر روحی تحت فشار قرار می گیرین.به امید خدا همه چیز درست میشه.بعضی از دوستان و بنده نیز کماکان وضعیتی مشابه شما داریم.پیدا کردن کار دغدغه اصلی خیلی از دوستان مهاجره.مخصوصا برای دوستانی که توی این 1 سال و نیم گذشته مهاجرت کردن و زجر دلار 3000 تا 3700 تومنی رو کشیدن.من هم وضعیت شما رو کاملا درک می کنم.به نظر من اگه تخصص حرفه ای خاصی ندارین امیدی به پیدا کردن کار از طریق رزومه نویسی و آنلاین کار پیدا کردن نداشته باشین.متاسفانه یا خوشبختانه اینجا هم رابطه در پیدا کردن کار اگه حرف اول رو نزنه قطعا بی تاثیر هم نخواهد بود.ایکاش می تونستین برای یه کار داوطلبانه اقدام می کردین.فهرست فروشگاههای زنجیره ای رو پیدا کنین و علاوه بر پرکردن آنلاین اپلیکیشن،حضوری هم مراجعه کنین.روزنامه های محلی رو فراموش نکنین.برای خانم ها مهد کودک و مخصوصا کار در شیفت بعدازظهر اونا معمولا هست.حتما مراجعه کنین.به هر دری بزنین.مرتب پیگیر باشین.من مطمئن هستم به زودی به آنچه که استحقاقشو دارین خواهید رسید.
موفق باشین.
lسلام دوست عزیز
ما بعد از دوماه حضور در آمریکا و پیدا نکردن کار تخصصی تصمیم به بازگشت
گرفتیم و چون دو فرزند هم داریم سریعتر داریم بر می گردیم به ایران. به نظر من ماندن به این شیوه که ما آمدیم درست نیست و باید در این خصوص برنامه ریزی بهتری کرد.
انحام کار غیر تخصصی برای کوتاه مدت شاید خوب باشه ولی برای بلند مدت ادم را دچار درگیری ذهنی خواهد کرد.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-10 ساعت 20:32)sce نوشته: (2013-11-10 ساعت 09:17)dolood نوشته: سلام
سلام دوست عزیز.
نگران نباشین.البته اگه قبلا عادت به این نوع بیکاری نداشته باشین یه کم از نظر روحی تحت فشار قرار می گیرین.به امید خدا همه چیز درست میشه.بعضی از دوستان و بنده نیز کماکان وضعیتی مشابه شما داریم.پیدا کردن کار دغدغه اصلی خیلی از دوستان مهاجره.مخصوصا برای دوستانی که توی این 1 سال و نیم گذشته مهاجرت کردن و زجر دلار 3000 تا 3700 تومنی رو کشیدن.من هم وضعیت شما رو کاملا درک می کنم.به نظر من اگه تخصص حرفه ای خاصی ندارین امیدی به پیدا کردن کار از طریق رزومه نویسی و آنلاین کار پیدا کردن نداشته باشین.متاسفانه یا خوشبختانه اینجا هم رابطه در پیدا کردن کار اگه حرف اول رو نزنه قطعا بی تاثیر هم نخواهد بود.ایکاش می تونستین برای یه کار داوطلبانه اقدام می کردین.فهرست فروشگاههای زنجیره ای رو پیدا کنین و علاوه بر پرکردن آنلاین اپلیکیشن،حضوری هم مراجعه کنین.روزنامه های محلی رو فراموش نکنین.برای خانم ها مهد کودک و مخصوصا کار در شیفت بعدازظهر اونا معمولا هست.حتما مراجعه کنین.به هر دری بزنین.مرتب پیگیر باشین.من مطمئن هستم به زودی به آنچه که استحقاقشو دارین خواهید رسید.
موفق باشین.
سایت www.craiglist.com برای پیدا کردن کارهای موقت و اولیه مثل کشیری، فروشندگی، تدریس، مربی گری، رانندگی، پرستاری و هزار کار شریف دیگه که میتونه تو روزهای نخست بدردمون بخوره هست. از اینجور کارها هم زیاده خیلی زیاد. من خیلی از دوستارو از نزدیک میشناسم و باهاشون در تماسم ندیدم یک کار اینطوریو پیدا نکرده باشن خیلی هاشون همون ماه اول پیدا کردن. بعد اگه خدا خواست کار تخصصی پیدا میکنیم که مربوط به رشتمونه. ایشاالله هممون موفق میشیم چون هم انگیزه داریم و هم پشتکار.
ایشاالله
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-10 ساعت 20:10)sadfar نوشته: (2013-11-10 ساعت 16:42)Fardaye Roshan نوشته: (2013-11-08 ساعت 09:14)sadfar نوشته: (2013-11-07 ساعت 09:22)sadfar نوشته: دوستان عزیز
باسپاس
کسی پاسخ ما را نمی ده؟
سلام دوست عزیز
مرسی از اینکه پاسخمو دادید.من از لینک زیر تحقیق کرد لطفا شما هم نسبت به آن اظهار نظر کنید. مرسی
https://help.cbp.gov/app/answers/detail/a_id/820
سلام دوست خوبم.
تا جایی که میتونی اینکارو نکن چون دردسر واست زیاده و بعدش در مورد حضورت در آمریکا دوباره تصمیم گیری میشه و حتی میتونه رد شه. از طرفی تمام سوابق قبلیت پاک میشه. همش یعنی دردسر. تا جایی که میتونی این شر رو واسه خودت نخر.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز میخواستم بدونم کسی از بچه های لاتاری هست که بخواد با یه خانوم هم خونه شه در کالیفرنیا در حوالی LA ؟لطفا پیام خصوصی بدید
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان كسي هست كه سمت مونتن ويو كلاس زبان بشناسه
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر