موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
به نظرتون براي ترجمه يكسري مدارك مثلا مدارك مربيگري شنا و غريق نجاتي و بدنسازي نياز به مهر دادگستري و وزارت امور خارجه هست يا نه ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، بنده می خوام از حسابم در آمریکا مبلغی بین 150-200 دلار بدم و تو ایران ریال بگیرم! ، اگر کسی در ایران هست که آمریکا حساب داره من می تونم بهش انتقال بدم ، بمن در ایران پول بده یا اگر کسی خرید داره بمن بگه تا من از کارتم انجام بدم ، اون پولو بمن بده . پیغام بدید. ممنون از همه
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاي عزيز مهاجرسرا
از maka2 عزيز كه اين سوال هميشگي رو به اين خوبي پاسخ داد خيلي خيلي ممنونم.
مهاجرسرا به جرات ميتونم بگم بهترين جامعه كوچيكه ايرانيه كه من افتخار عضويتشو دارم.
اميدوارم يه روز يه گردهمايي داشته باشيم.
2013AS00003xxx (٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرمها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-11 ساعت 17:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-11 ساعت 17:52 توسط mamal shrazy.)
با سلام دو باره . عزیزان اگر بگید اینجا جای قصه گفتن نیست حق دارید ولی بر نامه من ادامه اش از همین قسمت زندگی در آمریکا شروع میشه و من میخوام که شما عزیزام کمی حوصله کنید و کمی من را بشناسید و در این را کمک و راهنمایم کنید . من بصو رت اتفاقی در لاتاری ثبت نام کردم و برنده شدم و دو هفتهای هم میشه که ویزامو گرفتم . در رابطه با مصاحبه و سفر به دبی که گذشت و من مشکلی نداشتم چون سالی دو الی سه بار تفریحی میرم اونجا و دوست خونوادگی هم که داریم از دوران بچگی در امارات بزرگ شده که حالا 65 سالشه و خانمش هم اماراتی و تو شیراز کنار باغچه ما یک باغچه دارد و من کلا برای کارای سفارتم از درب فرودگاه تا برگشتم به ایران با اونا بودم. خلاصه کلام حالا که ویزا دارم کمک میخوام تو آمریکا که قبل از ورودم چکارکنم و بعد از ورودم چکار کنم . دست بر قضا چند ماه پیش بندهی خدایی اومد شرکت ما لوله بخره برای زمین کشاورزیشون خیلی دلش از همه جا پر بید خلاصه که با تخفیفی که برادرم بهش داد با هم دوست شدن و گفت که من تکزاس زندگی می کنم و از ایران تا تکزاس در خمدتونم .ما که ویزامونو گرفتیم اومدیم ایران داداشوم تلفنش را داد به ما و بهش زنگ زدیم و رفتیم طرف نقش رستم سر زمین کشاورزیشون حکایتمون براش گفتیم . ای بنده خدا هم اینجوری که ما ازش فهمیدیم فکر میکرد که من میخوام خونهشون پلاس شم و گفت که من به این زودی نمیرم آمریکا و زن و بچه من هم گرفتارن که بتونن به شما سرویس بدن و من هم که قصد خونه ای بنده خدا رو نداشتم فقط هدفم راهنمایی خواسن بود و بس . و به من گفت که چند ماهی صبر کن تا با هم بریم خلاصه خدا حافظی کردیمو اومدیم شیراز که یادم افتاد به آدرس مهاجر سرا که دوستم داده بود و حالا هم مزاحم شما شدم که کمکم کنین. آقا شرمنده مادرم صدام میزنه میرم زودی بر میگردم.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من امروز با هر بدبختی که شده این 165 دلار را پرداخت کردم
در راهنمایی که یکی از دوستان گذاشته بود گفته بود که باید 2 تا ایمیل بیاد :
1.ELISdonotreply@uscis.dhs.gov
2.pay.gov
حالا برای من ایمیل دوم نیومده مشکلی ایجاد میکنه؟
ولی در سایت uscis من هم کد Receipt ID رو که با IOE شروع میشه دارم و هم پیغام که با عنوان case receipt notice که موجود هست رو پرینت گرفتم و در قسمت Case Lifecycle for USCIS Immigrant Fee قسمت Accepted باید هایلایت آبی شده باشه هالایت شده
پایین سمت چپ صفحه تو قسمت CASE SUMMARY هم جلوی Receipt ID یه عدد 10 رقمی می بینید که با عبارتIOE شروع شده رو هم دارم میبینم.
بنظر شما ما حالا پرداخت کردیم یا هنوز معلوم نیست؟؟؟؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان من قصد گرفتن بلیط و حرکت به هیوستون تگزاس را دارم آیا کسی میتونه در بدو ورود من را راهنمایی کند و اطلاعاتی بده در رابطه با یک جای امن که الان خودش اجاره کرده وقیمتش و امکاناتش و هزینه های جانبی . از نظر مالی تا 50000 تا برام مهم نیست که با خودم بیاورم . در ضمن مرد مجرد هستم . از نظر تحصیل مترجمی زبان انگلیسی خوندم و از نظر کار هم چون خانواده ام شرکت تولید لوله پلی اتیلن دارند با تمام کار هاش آشنایی دارم و چون پدرم زمین کشاورزی هم دارد با تمام ادوات کشاورزی و کارهای آن آشنایی کامل دارم همچنین اطلاعتی هم در زمینه مکانیکی دارم بقولی کمی آچار فرانسه خانواده هستم و هر کاری بجز خلاف را انجام میدهم وکار هم برام عیب و عار نیست. ممنون از همه عزیزان که منو تحمول کردین . فقط منتظر یاری و راهنمایی کسانی هستم که الان خودشان در آن شهر مستقر هستند واز نزدیک با زندگی آنجا دستو پنجه نرم می کنند .مممممنننوننننننن از همه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام كسي اومده والنات كريك (كاليفرنيا)،كلاس زبان اين اطراف سراغ داريد؟؟؟؟؟ ٢٠ روز اومديم خبري إز اس اس ان، ولكام لتر، گيرين كارت هم نيست،
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گل سلام،
امروز به ميمنت و مباركي ميشه ٤ ماه تمام كه ما تو خاك امريكاييم، ولي هنوز كه هنوزه اين گرين كارت نيومده.
تغيير ادرس نداشتيم هيچ وقت.
بسيار بسيار زنگ زديم ولي جوابي نگرفتيم.
٣ بار حضوري مراجعه كرديم ولي بازم جواب نگرفتيم.
هر ماه تو سايت وقتي شماره IOE رو وارد ميكنم ميگه the production of your new card began on ..., please allow 30 days to be mailed to you.
تا به حال ٤ بار اين پيغام به همين شكل ولي با تاريخ هاي متفاوت (در محل جا خالي) براي ما اومده.
خلاصه خسته و نااميد شدم ديگه..
اول اينكه آيا كسي شرايط مشابه ما رو داره؟
دوم اينكه آيا كسي چيزي به ذهنش ميرسه؟ كاري هست كه بايد انجام ميدادم و ندادم؟
ممنون ميشم اگه كسي راهنمايي كنه.
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا