موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من واسه جمعه با تركيش پرواز دارم واسه لس انجلس كسي خبر داره واسه اضافه بار تركيش چقدر جريمه ميكنه
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنس ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روز دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-19 ساعت 14:16)mazerati نوشته: سلام دوستان من واسه جمعه با تركيش پرواز دارم واسه لس انجلس كسي خبر داره واسه اضافه بار تركيش چقدر جريمه ميكنه
دو تا 23 کیلو که حق مسلم شماست ولی واسه چمدان سوم 150 دلار و واسه چمدون چهارم 225 دلار جریمه میگیرن
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-19 ساعت 22:56)honey rahmati نوشته: (2013-11-19 ساعت 12:55)amirfarahan نوشته: (2013-11-19 ساعت 10:17)onlyonline نوشته: سلام
دوستان کسی می دونه داستان این passcode که تو سایت uscis بالای صفحه (وقتی لاگین می شیم) ظاهر شده چیه ؟
Represented Applicants/Petitioners - If your Representative provided you with a Case Passcode,
select Enter Case Passcode to access and review your pending application or petition.
فكر كنم شما هم مثل ما حسابتون باطل شده چون از ١ ماه گذشته
یعنی چی از یک ماه گذشته باطل میشه من 2 ماه و نیم پیش اومدم آمریکا وقتی رسیدم برای همسرم و پسرم و خودم رو واریز کردم من و پسرم با هم اومدیم و شوهرم درست یک ماه دیگه میاد یعنی برای همسرم دوباره باید واریز کنم ؟ کسی خبر داره همون موقع پرسیدم گفتن با هم بریز
ماه هم 1 ماه پیش مبلغ رو برای هر دو نفرمون واریز کزدیم (در ایران) الان تقریبا 25 روزه در آمریکا هستیم ، هنوز کارتمون نیومده
به نظر من اکانت باطل نشده ، چون اگه مبلغ رو واریز نمی کردیم در مدت 30 روز باید باطل می شد
دوستان کسی تجربه داره که با این پیغام جدید چه کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
عرض سلام خدمت دوستان
من 16 سپتامبر بعد از ورود 165 تا رو واریز کردم برای خودم 10 روز بعد اومد ولی برای همسرم هنوز نیومده و برای کیسش Status Date: Sep 18, 2013 زده و در حالت case : in process . و تو مرحله optimize گیر کرده . الان وارد اکانت که میشم این گزینه ی بالا که دوستمون در پست بالا نوشته هم اضافه شده (Represented Applicants/Petitioners - If your Representative provided you with a Case Passcode,
select Enter Case Passcode to access and review your pending application or petition.) کسی نظری داره ممنون میشم.
2013AS4xxx
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان، من میخوام آدرس رو در فرم AR-11تغییر بدم ولی یک مشکل برام پیش اومده، اونجا که میپرسه Is this change of address for an application or petition currently in progress?گزینهٔyes رو میزنم و در قسمت پایین رسیپت نامبر که با IOEشروع میشه رو میخواد و همچنین form number، من form numberرو OS155Aمیزنم ولی نمیدونم چرا در آخر سر بعد از پر کردن درست همه گزینهها میگه The Form Number you selected does not match our records for that Receipt Number. کسی میدونه کهform number برای پرداخت ۱۶۵ دلار چی هست؟ ممنون
این هم لینک فرم AR-11هست: https://egov.uscis.gov/coa/coaCreate.do
2013AS10xxx... ساکن فيلادلفيا, پنسيلوانيا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یک سوال داشتم ، می خواستم بدونم برای update کردن قسمت Profile برای نفر دوم ، باید SELECT CASE TO VIEW STATUS: رو عوض کنیم و برای case بعدی اطلاعات رو در قیمت پرو فایل به روز کنیم یا اصلا باید یک account دیگه بسازیم ؟
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم