موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
من هم فردا پرواز دارم مقصد اتلانتا . ۱۶۵ دل ا ر اونجا میدم . ادرس رو هم تو فرودگاه فکر کنم میشه تغییر داد. لطفا راهنمایی کنید . من کاملا گیج شدم. یه تغییر ادرس تا حالا هر کسی یه نظر داده.اخر چی کار کنیم. همون فرودگاه کفایت میکنه یا فرم AR-11 رو سایت ۱۶۵ د ل ا ر رو و سایت پست ام ر ی ک ا ر و و سایت اداره مهاجرت رو باید هک کرد ؟؟؟ اگه راهنمایی کلی و مفید بکنید دعا گوییم .
8XXX * ایروان
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
PASSCODES
Represented Applicants/Petitioners - If your Representative provided you with a Case Passcode,
select Enter Case Passcode to access and review your pending application or petition.
بچه کسی میدونه این چی ؟
تو سایت elis اومده بود
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
موضوعها: 10
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
كسي ميدونه قطر ايرويز براي هر كيلو اضافه بار چقدر ميگيره؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-21 ساعت 23:56)گل نهال نوشته: كسي ميدونه قطر ايرويز براي هر كيلو اضافه بار چقدر ميگيره؟
گل نهال جان برو به این سایت
اضافه بار قطرایرویز
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-21 ساعت 10:30)onlyonline نوشته: (2013-11-21 ساعت 09:49)nnhh نوشته: (2013-11-20 ساعت 08:51)ALNB نوشته: (2013-11-20 ساعت 00:49)ramin_red نوشته: با سلام خدمت دوستان، من میخوام آدرس رو در فرم AR-11تغییر بدم ولی یک مشکل برام پیش اومده، اونجا که میپرسه Is this change of address for an application or petition currently in progress?گزینهٔyes رو میزنم و در قسمت پایین رسیپت نامبر که با IOEشروع میشه رو میخواد و همچنین form number، من form numberرو OS155Aمیزنم ولی نمیدونم چرا در آخر سر بعد از پر کردن درست همه گزینهها میگه The Form Number you selected does not match our records for that Receipt Number. کسی میدونه کهform number برای پرداخت ۱۶۵ دلار چی هست؟ ممنون
این هم لینک فرم AR-11هست: https://egov.uscis.gov/coa/coaCreate.do
دوست عزیز
من هم همین مشکل رو داشتم و پس از پرسیدن از یک وکیل متوجه شدم که شماره فرم تغییر آدرس مربوط به ویزاهای لاتاری در فرم تغییر آدرس آنلاین تعریف نشده. برای همین فورمت پی دی اف فرم A-11 رو توی اینترنت پر کردم و ازش پرینت گرفتم و فردا می خوام ببرم اداره پست پستش کنم به آدرس اداره مهاجرت. به هر حال اگه این موضوع راه حل آنلاینی داشته باسه و دوستان دیگه بدونن من هم خوشحال می شم یاد بگیرم.
دوستان عزیز من فقط در پروفایل ELIS و همینطور در سایت پست تغییر ادرس دادم گرین کارت هامون هم امروز درست بعد از 34 روز از ورود بدستمون رسید.
سلام
دوست عزیز ، شما در سایت ELLIS قسمت Profile رو فقط برای خودتون پز کزدید یا برای تک تک افراد همراهتون هم قسمت Profile رو update کردید ؟
من هر چی قسمت Profile رو نگاه کردن فقط می شه اطلاعات یک نفر (برنده ) رو وارد کرد
ممنون می شم راهنمایی کنید .
من موندم این همه از دوستان که رفتن ، این قسمت رو انجام ندادن ؟
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام دو ماهه كه اومدم كاليفرنيا و يه بار هم تغيير ادرس داشتم كه از طريق سايت اداره پست اينكار رو كردم ، هنوز گرين كارتم به دستم نرسيده در حاليكه گرين كارت ديگران حداكثر يك ماهه بدستشون رسيده ، اگر دوستاني كه تجربه اي دارند من رو راهنمايي كنند ممنون ميشم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بهتره كه فقط از لوازم برقي فقط موبايل و لپ تاپ رو با خودتون بياريد چون قيمت مبدل گرونه و در بعضي لوازم از خود اون وسيله گرونتره
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یک لپ تاپ از ebay خریدم ولی متاسفانه ویندوزش مشکل داره و بعد از چند روز مکاتبه با فروشنده، قبول کرد که واقعا مشکل داره و قرار شد یکی دیگه برام بفرسته...
کسی از دوستان با Return Policy آشنایی داره؟ در سایت ebay واسه آیتم من فقط زده که با فروشنده تماس بگیرم و اونم میگه که لپ تاپ رو بهش بر گردونم...
سوال اینه که من فقط لپ تاپ رو ببرم UPS و بگم برگردونن به فروشنده؟ یا میشه زنگ زد بیان از خونه بگیرن؟
آیا این روش امن هست؟ چون این وسط ebay هیچ کاری ظاهرا نمیکنه...فقط من هستم و فروشنده...
اگر کسی تجربه ای داره لطفا به من کمک کنه...
اینم از اولین خرید اینترنتی من که باید برگردونم!
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-21 ساعت 10:30)onlyonline نوشته: (2013-11-21 ساعت 09:49)nnhh نوشته: (2013-11-20 ساعت 08:51)ALNB نوشته: (2013-11-20 ساعت 00:49)ramin_red نوشته: با سلام خدمت دوستان، من میخوام آدرس رو در فرم AR-11تغییر بدم ولی یک مشکل برام پیش اومده، اونجا که میپرسه Is this change of address for an application or petition currently in progress?گزینهٔyes رو میزنم و در قسمت پایین رسیپت نامبر که با IOEشروع میشه رو میخواد و همچنین form number، من form numberرو OS155Aمیزنم ولی نمیدونم چرا در آخر سر بعد از پر کردن درست همه گزینهها میگه The Form Number you selected does not match our records for that Receipt Number. کسی میدونه کهform number برای پرداخت ۱۶۵ دلار چی هست؟ ممنون
این هم لینک فرم AR-11هست: https://egov.uscis.gov/coa/coaCreate.do
دوست عزیز
من هم همین مشکل رو داشتم و پس از پرسیدن از یک وکیل متوجه شدم که شماره فرم تغییر آدرس مربوط به ویزاهای لاتاری در فرم تغییر آدرس آنلاین تعریف نشده. برای همین فورمت پی دی اف فرم A-11 رو توی اینترنت پر کردم و ازش پرینت گرفتم و فردا می خوام ببرم اداره پست پستش کنم به آدرس اداره مهاجرت. به هر حال اگه این موضوع راه حل آنلاینی داشته باسه و دوستان دیگه بدونن من هم خوشحال می شم یاد بگیرم.
دوستان عزیز من فقط در پروفایل ELIS و همینطور در سایت پست تغییر ادرس دادم گرین کارت هامون هم امروز درست بعد از 34 روز از ورود بدستمون رسید.
سلام
دوست عزیز ، شما در سایت ELLIS قسمت Profile رو فقط برای خودتون پز کزدید یا برای تک تک افراد همراهتون هم قسمت Profile رو update کردید ؟
من هر چی قسمت Profile رو نگاه کردن فقط می شه اطلاعات یک نفر (برنده ) رو وارد کرد
ممنون می شم راهنمایی کنید .
فقط اطلاعات فرد برنده اپدیت میشه
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست