موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-24 ساعت 04:28)sami0 نوشته: سلام ببخشید من فارسی نمی تونم بنویسم
من امتحان آیین نامه رو تو DC قبول شدم اما الان برای گرفتن Road Test به من واسهٔ ۳ ماه دیگه وقت دادن
یه شرکت خصوصی هم هست که اونم امتحان می گیره و برای هر بار امتحان ۱۵۰ دلار می گیره. خواستم بدونم کسی هست که این مشکله منو بر خورده باشه و با این شرکتهای خصوصی Road Test داده باشه
با تشکر
من هم مشکل شما را داشتم ولی باید ساعت یک نصف شب برید تو سایت نمی دونم چطوری که کسانی که کنسل کردند اون موقع وقت ها ازاد میشه من هم اینجوری تونستم وقت بگیرم شاید اون ساعت شب بتونید وقت زودتر بگیرید. موفق باشید
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم.من به یک مشکل خیلی بزرگی برخوردم.من الان سوار هواپیما هستم و توی راه لس آنجلس.ولی اون بسته ی زرد رو توی تهران جا گذاشتم و الان خودم و پدر و مادرم با هم هستیم.به نظرتون میشه ۱ شب فرودگاه لس آنجلس بمونیم بعد یکی از ما سه تا بره و بسته هارو بیاره؟؟؟توروخدا کمک کنید.داریم سکته میکنیم
3 نفر
مصاحبه 24 جون
ایروان
برگه آبی
کیس نامبر: 51XX
[/code]
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-24 ساعت 20:54)sepidarx نوشته: سلام دوستان عزیزم.من به یک مشکل خیلی بزرگی برخوردم.من الان سوار هواپیما هستم و توی راه لس آنجلس.ولی اون بسته ی زرد رو توی تهران جا گذاشتم و الان خودم و پدر و مادرم با هم هستیم.به نظرتون میشه ۱ شب فرودگاه لس آنجلس بمونیم بعد یکی از ما سه تا بره و بسته هارو بیاره؟؟؟توروخدا کمک کنید.داریم سکته میکنیم
سلام دوست خوبم
ابتدا بگم که بجای سکته باید خوب فکر کنی پاکت زرد را از ما فقط در فرودگاه مقصد خواستند و بقیه جاها فقط ویزا در پاس را دیدند. در هر حال باید یجوری آن پاکت را به دستتون برسونن
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-24 ساعت 14:04)MARYAM2 نوشته: (2013-12-24 ساعت 04:28)sami0 نوشته: سلام ببخشید من فارسی نمی تونم بنویسم
من امتحان آیین نامه رو تو DC قبول شدم اما الان برای گرفتن Road Test به من واسهٔ ۳ ماه دیگه وقت دادن
یه شرکت خصوصی هم هست که اونم امتحان می گیره و برای هر بار امتحان ۱۵۰ دلار می گیره. خواستم بدونم کسی هست که این مشکله منو بر خورده باشه و با این شرکتهای خصوصی Road Test داده باشه
با تشکر
من هم مشکل شما را داشتم ولی باید ساعت یک نصف شب برید تو سایت نمی دونم چطوری که کسانی که کنسل کردند اون موقع وقت ها ازاد میشه من هم اینجوری تونستم وقت بگیرم شاید اون ساعت شب بتونید وقت زودتر بگیرید. موفق باشید
من نمیدونم شما کدوم ایالت هستید اما تو اتلانتا یه روشی هست به اسم walking
شما صبح زود میرین اونجا هر روز چند تا اسلات خالی وجود داره بالاخره ازتون امتحان میگیرن.صبح زود هم تو شعبه های مختلف فرق داره یکی میبینی 4 صبح بری بازم ادم نشسته یکی 9 صبح هم بری جا داره خلاصه از خودشون بپرس اگه کارت عجله ای باشه چیکار باید کرد؟؟
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها براي سيتيزن شدن بايد در عرض ٥سال ٣٠ ماه رو پر كنيم!؟؟؟
آيا كسي اطلاع دقيق داره؟؟؟؟
2013AS102xx*کنسولگری :ابوظبي*عکس10++پست تی ان تی55 + ترجمه110
-----------------------------------------------------------------------------------------
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:6Jan 2015
تاريخ اپروو:7April 2015